Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle Çok erken canım biraz daha bekle netlessin biraz su an için bende emin olamadım .Bir iki gün daha bekle kan ver bence kanda daha net sonuç alırsın bazen yanıltıyor idrar testi

İnşAllah canım benimde senin gibi ikiz olur inşallah 27 şubatta kontrole gidicem
İnşallah canım benim Rabbim herkwse çift çift nasip etsin inşallah Bizim ikizler ne alemde bilmiyorum pazartesi günü 9 haftadayim inşallah Benimde 13 Mart'ta kontrolüm o zaman 3 hafta dolmuş oluyor zaten

Merhaba transfer oldunuz mu son durumunuz nedir benimde 3 kez düşük yaptım

Transfer tarihine göre değil mi canım. Mesela ben tranafer olalı 2 hafta oldu henüz
Transfer tarihine göre sanırım ama tam bende bilmiyorum canım doktorlar transfere göre bakmıyor bazen mesela senin 2 hafta olmuş transfer olalı test günü olarak veriyorlar ben tarnsferden 13 gün sonra yapmıştım 1 hafta yada 2 hafta sonra tam hatırlamıyorum konrrole gittim

Kendi tüp bebek doktorumda bugündu kese kontrolü vardı 10 gün sonra kalp atısı için çağırdı bu 10 gün nasl gececek hiç bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım Ay vala çok zor ben bir an önce keseyi görmek için sabırsızlanıyodum sonra dedim kalp atışı için Allah'tan ikisi bir oldu çok beklemedim ama şimdide acaba büyüdüler mi ne alemdeler kız mı erkek mi cinsiyet olarak merak Ediyorum Benimde çünkü 13 Mart'ta kontrolüm benim nasıl gecicek bilmiyorum Beklemek zor ya senin yine 10 gün benim 3 hafta ,

Kızlar pzrt günü kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sabırsızlanıyorum çarşamba günüde yurt dışına çıkacağım ilaçlarımı reçeteleriyle beraber yanıma alacağım ama el bagajına mı koyayım çantaya mı nereye daha önce böyle bi deneyim yaşayan var mı? İğneler ilaçlar enjektörlr vs almazlar diye bi tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…