- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.541
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle Çok erken canım biraz daha bekle netlessin biraz su an için bende emin olamadım .Bir iki gün daha bekle kan ver bence kanda daha net sonuç alırsın bazen yanıltıyor idrar testiKızlar merhaba; benim 5.gün embriyosu 3bc kalite embriyom vardı. Transfer günü kaza yapınca hastaneye yetisemedigimiz icin ertesi gün sabah yapıldı. Embriyomuz cozulmustu ama 1 gun boyunca gelisimine devam etmis yani 6 gun emriyosu olmus oldu. Bugün transfer günü hariç 10 gün. Sabah 6 gibi tuvalete kalkinca dayanamyip test yaptım fakat 1-2 dakika bakıp silikte olsa 2.cizgiyi goremeyince moralim bozuldu ve yattım sabah kalkica hafif silik bi çizgi çıkmış. Ama ne zaman çıktı kuruma cizgisi mi emin olamadım. Bir de ilk test yaparken idrarı damlatinca ortasindan resimde cizdigim gibi kirmizi cizgi olup test cizgisi belirince kaybolmustu. Bi fikir verirseniz sevinirim cok arara kaldım.
İnşallah canım benimİnşAllah canım benimde senin gibi ikiz olur inşallah27 şubatta kontrole gidicem
Teşekkür ederim inşallah pozitiftirMerhaba canım geçmiş olsun öncelikle Çok erken canım biraz daha bekle netlessin biraz su an için bende emin olamadım .Bir iki gün daha bekle kan ver bence kanda daha net sonuç alırsın bazen yanıltıyor idrar testi
İnşallah canimTeşekkür ederim inşallah pozitiftir
Canım naptın gittin mi kendi doktoruna ?Kendi tüp bebek doktoruma yarın gideceğim o söylecek, ben bugün sadece kese için su dış gebeliği ekarde etmek için gittim
15:30 da randevum canımİnşallah canimDua et hayırlısını nasip etsin
Bugün mü randevun haftaya mi ?15:30 da randevum canım
Sen kalp atışını transferden kaç gün somra duydunİnşallah canım benimRabbim herkwse çift çift nasip etsin inşallah Bizim ikizler ne alemde bilmiyorum pazartesi günü 9 haftadayim inşallah Benimde 13 Mart'ta kontrolüm o zaman 3 hafta dolmuş oluyor zaten
6 0cakta tarnsfer oldum .Canim 5+5 de Ben hem kese hem kalp atışını duydum Benimki ikiz çok şükür erken gösterdi İnsalalh cinsiyetlerini de erken görürümSen kalp atışını transferden kaç gün somra duydun
Genelde 5 hafta yada 6 haftada kese gözüküyor kalp atışı duyulmasa da çünkü herkeste farklı oluyor kalp atışı 7 8 haftaya kadar uzayabilirSen kalp atışını transferden kaç gün somra duydun
İnşAllah canım Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah6 0cakta tarnsfer oldum .Canim 5+5 de Ben hem kese hem kalp atışını duydum Benimki ikiz çok şükür erken gösterdi İnsalalh cinsiyetlerini de erken görürüm
Transfer tarihine göre değil mi canım. Mesela ben tranafer olalı 2 hafta oldu henüzGenelde 5 hafta yada 6 haftada kese gözüküyor kalp atışı duyulmasa da çünkü herkeste farklı oluyor kalp atışı 7 8 haftaya kadar uzayabilir
Gittim kendi doktoruma hiç yok ml falan takılmayın dedi her gebelik kendine özel gelişir dedi yolk sac da oluşmuş 10 gün sonra kalp atışına cagırdıCanım naptın gittin mi kendi doktoruna ?
Kendi tüp bebek doktorumda bugündu kese kontrolü vardı 10 gün sonra kalp atısı için çağırdı bu 10 gün nasl gececek hiç bilmiyorumBugün mü randevun haftaya mi ?
Merhaba transfer oldunuz mu son durumunuz nedir benimde 3 kez düşük yaptımVardır herşeyde bir hayır canım. Sen şuan tekrarmı deniyorsun. Yani bugün anlattı viegrada da (yalnış yazıuor olabilirim tam bilmiyorum) amac kan akışını hızlandırıp rahime kan akışı sağlamak. Senin kullandıklarında da amaç aynı dedi. Birde geçmişte tekrarlayan düşüklerim var redostim bunun içinde faydalıymış sanırım. Böyle şeyler anlattı. Artık ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim ol demesine kalmış
Benim şimdi pazartesü son kontrol dedi. 28indede transfer dedi nasipse
Amin canım inşallah bütün isteyenlere nasip olsunİnşAllah canım Rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah
Transfer tarihine göre sanırım ama tam bende bilmiyorum canım doktorlar transfere göre bakmıyor bazen mesela senin 2 hafta olmuş transfer olalı test günü olarak veriyorlar ben tarnsferden 13 gün sonra yapmıştım 1 hafta yada 2 hafta sonra tam hatırlamıyorum konrrole gittimTransfer tarihine göre değil mi canım. Mesela ben tranafer olalı 2 hafta oldu henüz
Hayırlısı olsun inşallah canımKendi tüp bebek doktorumda bugündu kese kontrolü vardı 10 gün sonra kalp atısı için çağırdı bu 10 gün nasl gececek hiç bilmiyorum
Evet oldum şuan hamileyim çok şükürMerhaba transfer oldunuz mu son durumunuz nedir benimde 3 kez düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?