- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.461
Sizinde vardır o zaman bence. Çünkğ çok yeni olduğu için bu şekilde gösteriyor bence.Kızlar bu arada bende dün 5. Günümde iki farklı erken gebelik testi yaptım.akşam üzeri 5 gibi ilkini diğerini de akşam 7 de fln yaptım ikisinde de ilk başta yavaş gelişen silik çizgi çıktı sonra ikinci çizgi belirgin kaldı.sabah erken yaptım bgn yine erken gebelik yine yavaş yavaş gelişen silik çizgi çıktı şuan üzerinden 2 saat geçti silik çizgi bariz görünüyor. Bu bnm 3.transferim o kadar çok negatif aldım ki.silik çizgiyi görsem bile sevinemiyorum yine birşey olacak diye bgn 6.günüm bu arada
Bebegın doğdu mu canım bu degerlerle?Gerçi benim 3.transferimde 8.gün 156
10.gün 250
12.gün 470 gibi tam iki kati artmayan ada saglikli devam eden gebeligim oldu. Bu ikiye katlama olayi da enteresan. %60 lik artişa bile okey diyorlar
İnşallah alır bizide sevindirirsin ilk pozitif leTamam inşallah test aldırabilirsem yaparım
İnşallaaahİnşallah alır bizide sevindirirsin ilk pozitif le
Transfer olan arkadaşlar
Transferden 1 gün önce E2 LH progestran kaclarda olması lazım
E2:205
Progestran:17.4
LH:3.94 çıkmış
Kızlar bu arada bende dün 5. Günümde iki farklı erken gebelik testi yaptım.akşam üzeri 5 gibi ilkini diğerini de akşam 7 de fln yaptım ikisinde de ilk başta yavaş gelişen silik çizgi çıktı sonra ikinci çizgi belirgin kaldı.sabah erken yaptım bgn yine erken gebelik yine yavaş yavaş gelişen silik çizgi çıktı şuan üzerinden 2 saat geçti silik çizgi bariz görünüyor. Bu bnm 3.transferim o kadar çok negatif aldım ki.silik çizgiyi görsem bile sevinemiyorum yine birşey olacak diye bgn 6.günüm bu arada
İyi canm değerlerin normal. Articaktir gittikceTransfer olan arkadaşlar
Transferden 1 gün önce E2 LH progestran kaclarda olması lazım
E2:205
Progestran:17.4
LH:3.94 çıkmış
Buraya atsan bi testini canimKızlar bu arada bende dün 5. Günümde iki farklı erken gebelik testi yaptım.akşam üzeri 5 gibi ilkini diğerini de akşam 7 de fln yaptım ikisinde de ilk başta yavaş gelişen silik çizgi çıktı sonra ikinci çizgi belirgin kaldı.sabah erken yaptım bgn yine erken gebelik yine yavaş yavaş gelişen silik çizgi çıktı şuan üzerinden 2 saat geçti silik çizgi bariz görünüyor. Bu bnm 3.transferim o kadar çok negatif aldım ki.silik çizgiyi görsem bile sevinemiyorum yine birşey olacak diye bgn 6.günüm bu arada
Geç gördüm canım kusura bakma.Kızlar bu arada bende dün 5. Günümde iki farklı erken gebelik testi yaptım.akşam üzeri 5 gibi ilkini diğerini de akşam 7 de fln yaptım ikisinde de ilk başta yavaş gelişen silik çizgi çıktı sonra ikinci çizgi belirgin kaldı.sabah erken yaptım bgn yine erken gebelik yine yavaş yavaş gelişen silik çizgi çıktı şuan üzerinden 2 saat geçti silik çizgi bariz görünüyor. Bu bnm 3.transferim o kadar çok negatif aldım ki.silik çizgiyi görsem bile sevinemiyorum yine birşey olacak diye bgn 6.günüm bu arada
Aynen canım bekle bekleBu sefer ben de yedinci güne kadar bekleyeceğim
Var gibi gözüküyor canım kaç dakika içinde çıktı acaba çizgiEki Görüntüle 3188362 Bu sabah yaptım ama biraz efekt uygulamak zorunda kaldım bilemiyorum sizce var mıdır? Tecrübeli olanlar paylaşabilir mi ?
Hadi gözün aydın canım bende geç gördüm inşallah bende pozitif görürümGeç gördüm canım kusura bakma.
Testi atarmsıın bizimde gönlümüz açılsın
Bencede var çok silik ama bence bı iki gün daha bekleVar gibi gözüküyor canım kaç dakika içinde çıktı acaba çizgi
Vala bende belirti yok sadece arada iğne gibi batıyor aniden acaba ilaçlardan olabilirmi diye de düşünüyorum bugün 3 günümPozitif gorenlerde ilk 2 gun adet sancısı gibi hafif sancı oluyo canım ama bazılarındada hiç bişey olmuyo heralde ilaçlardan olanlarında
Önce işte ben göremedim sonra kutusuna koymuştum. Tam çöpe atacaktım abdest felan aldım çünkğ 2 dk sürdü diye düşünüyorum sonra dedim dur bida bakayım böyle belirsiz bi çizgi farkettim. Yani kuruma çizgisi değildir inşallah çünkğ açtım aparatını o pilastipi içi ıslaktı yani ama hayırlısı tabi bilemiyorum yanıltıyor da olabilirVar gibi gözüküyor canım kaç dakika içinde çıktı acaba çizgi
İğne batması sanırım göbekteki iğnelerden de olabiliyor ya. Yani ben öyle yormuştum kendimde iğne yerlerim acoyor çünkğVala bende belirti yok sadece arada iğne gibi batıyor aniden acaba ilaçlardan olabilirmi diye de düşünüyorum bugün 3 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?