Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar 8 ocakta transfer olmuştum test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme gibi kanamam olmuştu test verdim negatif çıktı sonrasında adet görür gibi kanama devam etti. İkinci adeti bekliyorum transfer için bu sefer 7 gün gecikti ilaçlardan diye düşünerek bekliyorum ama yaşayan var mı bu durumu

Canım meraba evet gözükür Başka bir doktora muayene olabilirsin 5+5 kese de kalp atışını da duyduk belki seninde ikizdir o yüzden erken gözükebilir bir git istersen

Canım meraba evet gözükür Başka bir doktora muayene olabilirsin 5+5 kese de kalp atışını da duyduk belki seninde ikizdir o yüzden erken gözükebilir bir git istersen
Tek embriyo transfer edildi ama pazar lekelenme oldu pazartesi betaya baktırdım şimdi ertelenince randevu artık sinir basıyor insana bugün gideceğim insAllah

Tek embriyo transfer edildi ama pazar lekelenme oldu pazartesi betaya baktırdım şimdi ertelenince randevu artık sinir basıyor insana bugün gideceğim insAllah
Himm tekse doğrudur .lekelenme zaten yerleşme olarak geçiyor çok korkma bişey yoktur inşallah.Bir baktır bana da haber ver merak ettim Ne durumda ama kese gözükür yani yüksek beta ama hadi hayırlısı

Cok güzel saglilla gelsin İnslalah Çok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum
Baya uzun bir kontrol aralığı olmuş cnm ben hiç bu kadar uzun kontrol alamıyorum birşey olacak sürekli göreyim diye

Baya uzun bir kontrol aralığı olmuş cnm ben hiç bu kadar uzun kontrol alamıyorum birşey olacak sürekli göreyim diye
Evet ya niye o kadar uzun bende onu anlamadım iyiler diye mi çok şükür bir sorun yok diye mi o kadar uzun Aralıkta verdi randevuyu bilmiyorum zaten ben almadım doktor verdi randevuyu ilk muayene kese ve kalp atışı 30 Ocak sonra 6 Şubat'ta gittim Ondan sonra da 13 marta verdi bana da çok uzun geldi arada çok fark var cunku nerdeyse 1 ay yani acaba cinsiyet için mi çağırdı o zaman belli olur mu acaba bilemedim

Ben sabırsızlıktan devlet hastanesine gidip ksrından baktırmıştım idrar testinde pozitif gördüm geldim muayene olmaya dedim. Karından baktı ikiside tutmuş dedi inşallah herşey güzel olur.

Ben sabırsızlıktan devlet hastanesine gidip ksrından baktırmıştım idrar testinde pozitif gördüm geldim muayene olmaya dedim. Karından baktı ikiside tutmuş dedi inşallah herşey güzel olur.
Aaa çok sevindim bir ikizlerimiz daha geliyor Rabbim kucagina almayı nasip etsin inslalah Kontrole ne zaman çağırdı

Aaa çok sevindim bir ikizlerimiz daha geliyor Rabbim kucagina almayı nasip etsin inslalah Kontrole ne zaman çağırdı
İnşallah sağlıkla güzel haberler almak nasip olsun. Gün yaklaştıkça endişeleniyorum.
Devlet hastanesi hiç bir bilgi vermedi. İlk kontrole geldim dedim tüp bebekle transfer oldum pozitif gördüm geldim dedi muayne etti kaçtane verildi dedi yaşın kaç dedi. Sonra ikiside tutmuş dedi bende görmek istiyorum dedim iki tane kese yuvarlak gördüm. İlaç yazdı 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Bir sorun olsa söylerdi dimi bilemedim perşembeye gidicem dr. Zaten ama yinede korkuyorum belirtiler kayboluyor. İyi hissediyorum kendimi. Ah bizi bu sabırsızlık mahvediyor.

Amin canim inşallah Aynen bende öyleyim gün geçtikçe haftalar geçtikçe acaba bir sıkıntı olur mu diye düşünüyorum ama kötü de düşünmek istemiyorum tabiki.cok sevindim benimde ikiz Tabiki sorun olsa söylerdi bir sıkıntı görmemiş zaten kalp atışında da iyiyse bir sıkıntı görmezse uzatiyorlar süreyi Benimki öyle oldu senin yakınmış günün .Yok ya canım devlet anlamıyorum zaten vala özel ondan iyi para veriyorsun ama makine olarak da çok iyi bende ilaç yazdırmaya gittim baktım öylesine hiç bişey demedi sadece ikiz dedi ikiside aynı boyutta aynı dedi başka bişey yok insan bı gösterir yani bende çok uzatmadim kendi doktorum. Daha detaylı söylüyor gösteriyor bakalım beklicem 20 gün daha o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallah

Gördük canım keseyi 10 cm ama özel olduğu halde doktor çok ilgilenmedi iki hafta sonra duyarsın kalp atışı dedi sadece
Ay çok şükür canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin Neden ilgilenmedi ki vala benim doktorum çok iyi ya o konuda çok şükür inşallah kalp atışını duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…