- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.681
Canım meraba evet gözükürKızlar doktoruma ilk defa bu cuma gidecektim.fakat pazartesiye ertelendi kendi doktorum dışında başka bir doktora gitsem keseyi görürmüyüz en son dün değerim on bin üstüydu artık merak ediyorum karından gözükür mü kese baktdirdigimda
Tek embriyo transfer edildi ama pazar lekelenme oldu pazartesi betaya baktırdım şimdi ertelenince randevu artık sinir basıyor insana bugün gideceğim insAllahCanım meraba evet gözükürBaşka bir doktora muayene olabilirsin 5+5 kese de kalp atışını da duyduk belki seninde ikizdir o yüzden erken gözükebilir bir git istersen
Himm tekse doğrudur .lekelenme zaten yerleşme olarak geçiyor çok korkma bişey yoktur inşallah.Bir baktır bana da haber ver merak ettimTek embriyo transfer edildi ama pazar lekelenme oldu pazartesi betaya baktırdım şimdi ertelenince randevu artık sinir basıyor insana bugün gideceğim insAllah
İnsAllah canımHimm tekse doğrudur .lekelenme zaten yerleşme olarak geçiyor çok korkma bişey yoktur inşallah.Bir baktır bana da haber ver merak ettimNe durumda ama kese gözükür yani yüksek beta ama hadi hayırlısı
Baya uzun bir kontrol aralığı olmuş cnm ben hiç bu kadar uzun kontrol alamıyorum birşey olacak sürekli göreyim diyeCok güzel saglilla gelsin İnslalahÇok sevindim bende 9 haftalik tabi +kaç bilmiyorum tam olarak 3 haftadır kontrole gitmiyorum bakalım 13 Mart'ta kontrole gidicem o zaman da 12 haftayi doldururum heralde bende merak Ediyorum
Kısmet olursa perşembede ben gidicem dr.Bende valla cumartesi gelsede bir gidip görsem..
Evet ya niye o kadar uzun bende onu anlamadım iyiler diye mi çok şükür bir sorun yok diye mi o kadar uzun Aralıkta verdi randevuyu bilmiyorum zaten ben almadım doktor verdi randevuyu ilk muayene kese ve kalp atışı 30 Ocak sonra 6 Şubat'ta gittim Ondan sonra da 13 marta verdi bana da çok uzun geldi arada çok fark var cunku nerdeyse 1 ay yani acaba cinsiyet için mi çağırdı o zaman belli olur mu acaba bilemedimBaya uzun bir kontrol aralığı olmuş cnm ben hiç bu kadar uzun kontrol alamıyorum birşey olacak sürekli göreyim diye
Ben sabırsızlıktan devlet hastanesine gidip ksrından baktırmıştım idrar testinde pozitif gördüm geldim muayene olmaya dedim. Karından baktı ikiside tutmuş dedi inşallah herşey güzel olur.Kızlar doktoruma ilk defa bu cuma gidecektim.fakat pazartesiye ertelendi kendi doktorum dışında başka bir doktora gitsem keseyi görürmüyüz en son dün değerim on bin üstüydu artık merak ediyorum karından gözükür mü kese baktdirdigimda
Aaa çok sevindim bir ikizlerimiz daha geliyorBen sabırsızlıktan devlet hastanesine gidip ksrından baktırmıştım idrar testinde pozitif gördüm geldim muayene olmaya dedim. Karından baktı ikiside tutmuş dedi inşallah herşey güzel olur.
Daha 20 gün var kuzum ya nasıl sabredicem bilmiyorumBaya uzun bir kontrol aralığı olmuş cnm ben hiç bu kadar uzun kontrol alamıyorum birşey olacak sürekli göreyim diye
İnşallah sağlıkla güzel haberler almak nasip olsun. Gün yaklaştıkça endişeleniyorum.Aaa çok sevindim bir ikizlerimiz daha geliyorRabbim kucagina almayı nasip etsin inslalah Kontrole ne zaman çağırdı
Amin canim inşallahİnşallah sağlıkla güzel haberler almak nasip olsun. Gün yaklaştıkça endişeleniyorum.
Devlet hastanesi hiç bir bilgi vermedi. İlk kontrole geldim dedim tüp bebekle transfer oldum pozitif gördüm geldim dedi muayne etti kaçtane verildi dedi yaşın kaç dedi. Sonra ikiside tutmuş dedi bende görmek istiyorum dedim iki tane kese yuvarlak gördüm. İlaç yazdı 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi. Bir sorun olsa söylerdi dimi bilemedim perşembeye gidicem dr. Zaten ama yinede korkuyorum belirtiler kayboluyor. İyi hissediyorum kendimi. Ah bizi bu sabırsızlık mahvediyor.
Canım neden daha önce gitmiyorsun doktora? Ben haftada 2 gidiyorum adam bıktı bendenDaha 20 gün var kuzum ya nasıl sabredicem bilmiyorumMerak ediyorum baya 2 hafta oldu bugün doktora gitmeyeli çünkü
Vala kuzum ben özele gidiyorum.Doktor o zamana gün verdi acaba cinsiyetlerini de mi görmek için bekletiyor çünkü 3 ayım doluyor o zaman amaCanım neden daha önce gitmiyorsun doktora? Ben haftada 2 gidiyorum adam bıktı benden
Gördük canım keseyi 10 cm
İnşallah çok güzel geçer canimKısmet olursa perşembede ben gidicem dr.
Ay çok şükür canım hadi hayırlısı olsun inşallahGördük canım keseyi 10 cmama özel olduğu halde doktor çok ilgilenmedi iki hafta sonra duyarsın kalp atışı dedi sadece
İnsAllah canım kendi hastası olmayınca tuhaflarAy çok şükür canım hadi hayırlısı olsun inşallahsağlıkla gelsin Neden ilgilenmedi ki vala benim doktorum çok iyi ya o konuda çok şükür inşallah kalp atışını duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?