- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.701
İnşallah canım benim hepimizin Allahım yardımcımız olsun sevindirsin bizi.İnşallah çok güzel geçer canim
Bacağıma yaptım az önce bakalım sisecek mı havasını alıyorum canım yarın randevum var soracam bakalımİğnenin havasını almanız lazım hava kalınca şişiyo
Ay canım cok şükür sevindim senin adına yaKızlar çok şükür kendi kadın doğum doktoruma gittim 7+4 kalp atışını duydukestrofemi kestik prolutex iğne ikiden bire düştü prolutana devam iki hafta daha vitaminler 12. Haftada bitecek Allah'ım hepimizin bebisini korusun olmayana tez zamanda versin inşallah
Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız canımAy canım cok şükür sevindim senin adına yaAy inşallah benjmkini de biraktirir benim 9 hafta oldu hala biraktirmadi azaltmadi da 12 hafta da benim daha Ayın 13 de olucak daha çok var ya Amin canim inslalah herkese nasip etsin
Amin canım benim inşallahHayırlısı ile sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız canım
Selam canım,Merhaba n’aptınız acabaPapatyamveben-Mavi inşallah sıkıntısız geçiriyorsunuzdur süreci.
anladım hayırlısı ile geçer inşallahSelam canım,
4tane hap içtim cytotec ama salı günü kontrolde kese duruyordu.. bozuk hala..
Çok ağır kanama olmadi demekki düşmedi o yüzden bir kaç kez pıhtılı gelmişti..
Cumartesi kontrol var, sanırım kürtaj olacağım..
Hayırlısı ile sağlıkla olup geçsin inşallah
Canım senin kese boşmuydu? En başta bir sıkıntı var demiş miydi doktor sonradan mı kese bozuldu ?Selam canım,
Canım çok geçmiş olsunSelam canım,
aminnn canım çok teşekkür ederimanladım hayırlısı ile geçer inşallahgeçmiş olsun tekrardan
ilk kontrolde kesem tam yuvarlak değildi,Canım senin kese boşmuydu? En başta bir sıkıntı var demiş miydi doktor sonradan mı kese bozuldu ?
çok sağol canım, amiiiinnn herşeyin hayırlısını en güzel Rabbim bilirCanım çok geçmiş olsunAllah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah
Tabiki öyle dua etmekten başka çaremiz yok malesef rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayırçok sağol canım, amiiiinnn herşeyin hayırlısını en güzel Rabbim bilir
amiiiinnn, Rabbım sağlıkla , hayırlı evaltlar versın hepımıze ınsallahTabiki öyle dua etmekten başka çaremiz yok malesef rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayırSu an böyleyse bir sonraki daha iyisi olacağı içindir. Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah
Amin inşallahamiiiinnn, Rabbım sağlıkla , hayırlı evaltlar versın hepımıze ınsallah
Transfer için e2 değeri biraz düşük. Benim de böyle çıkmıştı doktorum transferi 5 gün erteleyip estrofemi sabah akşam vajinal olarak da kullandırdı. O şekilde arttıKızlar lütfen bakar mısınız?
Doktorumdan haber bekliyorum ama sonuçlar bana iç açıcı gelmedi bilgisi olan var mı
Estradiol 118
Lh 157
Progesteron 1.06
Salı ya da Çarşamba transfer demişti dondurulmuş embriyo ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?