Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ay canım cok şükür sevindim senin adına ya Ay inşallah benjmkini de biraktirir benim 9 hafta oldu hala biraktirmadi azaltmadi da 12 hafta da benim daha Ayın 13 de olucak daha çok var ya Amin canim inslalah herkese nasip etsin

Ay canım cok şükür sevindim senin adına ya Ay inşallah benjmkini de biraktirir benim 9 hafta oldu hala biraktirmadi azaltmadi da 12 hafta da benim daha Ayın 13 de olucak daha çok var ya Amin canim inslalah herkese nasip etsin
Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de hepsine razıyız canım

Merhaba n’aptınız acaba Papatyamveben-Mavi inşallah sıkıntısız geçiriyorsunuzdur süreci.
Selam canım,
4tane hap içtim cytotec ama salı günü kontrolde kese duruyordu.. bozuk hala..
Çok ağır kanama olmadi demekki düşmedi o yüzden bir kaç kez pıhtılı gelmişti..
Cumartesi kontrol var, sanırım kürtaj olacağım..
Hayırlısı ile sağlıkla olup geçsin inşallah

anladım hayırlısı ile geçer inşallah geçmiş olsun tekrardan

Canım senin kese boşmuydu? En başta bir sıkıntı var demiş miydi doktor sonradan mı kese bozuldu ?

Canım çok geçmiş olsun Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah

Canım senin kese boşmuydu? En başta bir sıkıntı var demiş miydi doktor sonradan mı kese bozuldu ?
ilk kontrolde kesem tam yuvarlak değildi,
ıcerısınde yolk vardı ama bebek oluşmadı..
yani başındna belliydi aslında ama doktor hemen kesin hüküm vermek istemedi bşr hafta bekledik

çok sağol canım, amiiiinnn herşeyin hayırlısını en güzel Rabbim bilir
Tabiki öyle dua etmekten başka çaremiz yok malesef rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayır Su an böyleyse bir sonraki daha iyisi olacağı içindir.Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah

Tabiki öyle dua etmekten başka çaremiz yok malesef rabbim ne eylerse güzel eyler herşeyde vardır bir hayır Su an böyleyse bir sonraki daha iyisi olacağı içindir.Rabbim bir an önce nasip etsin inşallah
amiiiinnn, Rabbım sağlıkla , hayırlı evaltlar versın hepımıze ınsallah

Kızlar lütfen bakar mısınız?
Doktorumdan haber bekliyorum ama sonuçlar bana iç açıcı gelmedi bilgisi olan var mı
Estradiol 118
Lh 157
Progesteron 1.06
Salı ya da Çarşamba transfer demişti dondurulmuş embriyo ile.

Transfer için e2 değeri biraz düşük. Benim de böyle çıkmıştı doktorum transferi 5 gün erteleyip estrofemi sabah akşam vajinal olarak da kullandırdı. O şekilde arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…