Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Herkese merhaba acaba bu progestan dex
Progenstan 200mg cps
ve transfer gunu yapilan
Clexane ve proluton depot amp acaba bunlardan devletin karsiladigi var mi

Herkese merhaba acaba bu progestan dex
Progenstan 200mg cps
ve transfer gunu yapilan
Clexane ve proluton depot amp acaba bunlardan devletin karsiladigi var mi
Canım sadece Progestan karşılıyor bildiğim kadarıyla iğneler özel karşılamıyor devlet ben prolutex kullanıyorum iğne özel 500 veriyorum her hafta

Bu iğneler çok fena günde 2 doz prolutex yapıyorum 1 kutu 3.5 gün yetiyor gerçekten sinirim bozuldu
Evet canım malesef öyle ama yapicak bişey yok katlaniyorum.Ben de günde iki defa kullanıyorum iğne biri prolutex biri oksapar göbekten mahvoldum ağrıdan morartodan ölüyorum ama mecbur işte 7 tane var için 1 hafta sonra bitiyor 500 TL karşılamıyor da özel olduğu için alışırsın merak etme zamanla

kızlar selamlar benim bugün göğüs sızlamalarım kesildi hassasiyette çok azaldı salı kalpr atışına gidicem sizinde öyle oluyormu göğüsleriniz

bende progestron dex kullanıyorum sabah akşam göbekten haftada 870 tl gidiyor 12 haftaya kadarda kulanacakmısım çok para ya
Aa sizin daha çokmuş. Ben gün aşırı yapıyorum bi tane. Bi kutu 15 gün gidiyo bana. Ama ne zaman kescem doktor hiçbişey demedi devam diyip duruyo bide benim kese dışında kanama alanı olduğundan bilmiyorum ne kadar kullanırım.

bende progestron dex kullanıyorum sabah akşam göbekten haftada 870 tl gidiyor 12 haftaya kadarda kulanacakmısım çok para ya
Aynen canım acayip fazla ben 15000 TL veriyorum rahat gidiyor ilaçlar iğneler Allah'tan bir tanesi ni yazdirabiliyorum yoksa daha mahvedicek beni zor vala ay acaba bana da mı öyle dicek 12 haftaya kadar acaba kendi doktorum 10 haftada görüşelim dedi ama inşallah iğneyi keser ya pazartesi 10 haftam olucak

Canım bende tedavinin başından beri iğne ilaç full devam ediyorum hala kesmedi doktor.Su an 9 haftalık pazartesi 10.haftaya giricem ama ne zaman benimde biter hiç bilmiyorum bir an önce bitse de kurtulsak su iğneler ilaçlardan Kanaman hala devam ediyor mu ?Birde kaçıncı haftadasin?

Merhaba arkadaşlar. Transferden sonra Pozitif gördüğümüzde son adet tarihimize göre mi hesaplicaz gebeliği, yoksa tüp bebekde farklı mı oluyor?

Çok canım yanıyo artık manevi olarakta ayrı yanıyo. Kanamam kesildi çok şükür bebekte iyi ama kesenin dışında biraz kanama alanı kalmış onu dağıtmak için fitile ve iğneye devam dedi. Şuan 7+2 yim. Doktor bide ekstra şey dedi. Tüp bebek gebeleri 10. Haftadan sonra normal gebelere katıyoruz. Ancak o zaman bütün riskler kalkıyo dedi. Sadece estrofemi günde 2 ye düşürdü sonra teke sonra tamamen kesecekmiş hepside 10. Haftayı ancak bulur

Merhaba arkadaşlar. Transferden sonra Pozitif gördüğümüzde son adet tarihimize göre mi hesaplicaz gebeliği, yoksa tüp bebekde farklı mı oluyor?
Son adet tarihini baz alıyoruz hep canım. Zaten hamile olduktan sonra keseyi veya bebeği görmeye gittiğinde de direk son adeti soruyo doktorda

Son adet tarihini baz alıyoruz hep canım. Zaten hamile olduktan sonra keseyi veya bebeği görmeye gittiğinde de direk son adeti soruyo doktorda
Teşekkür ederim transferinden sonra 13.günüm. dün sonucum 325 çikti çok şükür 10 gün sonra kontrolüm var. Her şey yolunda gider inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…