Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa çok iyi vala Maşallah Benim estrofem 3 gün günde progestanda 3 kez günde vajinal bende 10.hfatayim Pazartesi inşallah benimde keser .

ben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum 2 kutu 1 hafta gidiyor bide fitil günde 3 defa pregestron estrofmde devam ecopirin hap benim çoook

Aaa çok iyi vala Maşallah Benim estrofem 3 gün günde progestanda 3 kez günde vajinal bende 10.hfatayim Pazartesi inşallah benimde keser .
Iy şu progestandan baktım her yer batıyo inşallah keser rahatlarsın bi. çok şükür toparlandım ama arada bi kasıklarımda batma oluyo sendede oluyo mu? Bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye

Merhabalar, zoladex 3.6 iğnesi ne ise yarıyor tüp bebekte acaba? Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ? Gittiğim merkez çok iyi vs ama ben hemşireleri fazla tutmamak için (başkaları) çok beklemesin diye soru soramıyorum bu iğnenin vücutta ne yaptığını merak ettim, adeti baskıladiğini biliyorum, peki başka ?

Iy şu progestandan baktım her yer batıyo inşallah keser rahatlarsın bi. çok şükür toparlandım ama arada bi kasıklarımda batma oluyo sendede oluyo mu? Bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye
Aynen vala bende bıktım dayanmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor .Kasıklarım hep batıyor ağrıyor hiç gecmiyor öyle korkma normalmiş ben doktora sordum

Kızlar benim bugün çok kanamam oldu ya geçen hafta da olmuştu ama bu kadar değildi ve devamı gelmedi. Bugün adet kanaması gibi bir pedi doldurmuş. Doktora gittim kese düzgün, kalp atışı iyi bir sorun yok dedi. Acilde kalçadan proluton iğne yaptırdı. Şansıma tüp bebek doktoruymuş o da, kendi doktorum izindeydi. Oksopar, coraspirin ve estrofemi kesti hemen. Kendi merkezim normalde 12.haftaya kadar kullandırıyordu. Bu kadar kanama yaşayan var mı 6+5 teyim

Peki transfer tarihine göre yapılırken nasıl oluyor? Yani transfer edilirken embriyo 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor
Hiç bilmiyorum canım Google da tüp Bebek hesaplama araçları var hepsi farklı hesaplıyor benim doktorum ultrason önemli dedi 15 Şubat'ta tüp Bebek Dr beş,beş buçuk haftaliksin demişti 22 Şubat'ta kadın doğum Dr 7+4 sün dedi kime göre neye göre ben de anlamıyorum Eylül sonu Ekim başı doğum olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla gelsinler miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…