- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.741
Aaa çok iyi vala MaşallahÇok canım yanıyo artık manevi olarakta ayrı yanıyo. Kanamam kesildi çok şükür bebekte iyi ama kesenin dışında biraz kanama alanı kalmış onu dağıtmak için fitile ve iğneye devam dedi. Şuan 7+2 yim. Doktor bide ekstra şey dedi. Tüp bebek gebeleri 10. Haftadan sonra normal gebelere katıyoruz. Ancak o zaman bütün riskler kalkıyo dedi. Sadece estrofemi günde 2 ye düşürdü sonra teke sonra tamamen kesecekmiş hepside 10. Haftayı ancak bulur
Nasıl hesaplanıyor yani canım?Meraba canim transfer tarihine göre hesaplama oluyor o daha doğru çıkıyor
Tüp bebek hesaplama yazıyorsun internette çıkıyor canım ?zaten programında yazıyor transfere göre adet gunune göre hesaplama olarak çıkıyor ?Nasıl hesaplanıyor yani canım?
Tamamdır, teşekkür ederim canımTüp bebek hesaplama yazıyorsun internette çıkıyor canım ?zaten programında yazıyor transfere göre adet gunune göre hesaplama olarak çıkıyor ?
ben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum 2 kutu 1 hafta gidiyorAa sizin daha çokmuş. Ben gün aşırı yapıyorum bi tane. Bi kutu 15 gün gidiyo bana. Ama ne zaman kescem doktor hiçbişey demedi devam diyip duruyobide benim kese dışında kanama alanı olduğundan bilmiyorum ne kadar kullanırım.
Maşallah sonuç güzel. Darısı keseyi görmeye bebişi görmeyeTeşekkür ederimtransferinden sonra 13.günüm. dün sonucum 325 çikti çok şükür 10 gün sonra kontrolüm var. Her şey yolunda gider inşallah ❤
Iy şu progestandan baktım her yer batıyoAaa çok iyi vala MaşallahBenim estrofem 3 gün günde progestanda 3 kez günde vajinal bende 10.hfatayim Pazartesi inşallah benimde keser .
Ayy varmış baya seninde. Allah kolaylık versin zor yaa insan bi yerden sonra dayanamıyo. Rabbim dayanma gücü versinben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum 2 kutu 1 hafta gidiyorbide fitil günde 3 defa pregestron estrofmde devam ecopirin hap benim çoook
İnşallahh çok teşekkür ederim. Dua edelim birbirimize ❤Maşallah sonuç güzel. Darısı keseyi görmeye bebişi görmeye
Aynen vala bende bıktım dayanmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor .Kasıklarım hep batıyor ağrıyor hiç gecmiyor öyle korkma normalmiş ben doktora sordumIy şu progestandan baktım her yer batıyoinşallah keser rahatlarsın bi. çok şükür toparlandım ama arada bi kasıklarımda batma oluyo sendede oluyo mu? Bazen korkuyorum bişey mi oluyo acaba diye
Aynen canım benimde çokben günde 2 tane sabah akşam vurunuyorum 2 kutu 1 hafta gidiyorbide fitil günde 3 defa pregestron estrofmde devam ecopirin hap benim çoook
Senin bide ikiz 2 kat olurAynen vala bende bıktım dayanmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor .Kasıklarım hep batıyor ağrıyor hiç gecmiyor öyle korkma normalmiş ben doktora sordum
Ay vala sorma 4 kat bacı o derece yani çok zor oluyor hayırlısı artıkSenin bide ikiz 2 kat olur
12-13. Haftayı geçirsen rahatlarsın bu seferde ikizlerin tekmeleri başlarAy vala sorma 4 kat bacı o derece yani çok zor oluyor hayırlısı artık
Benim Dr transfer tarihine göre hesapladı canım ultrasonda da öyle çıktı son adete göre değilMerhaba arkadaşlar. Transferden sonra Pozitif gördüğümüzde son adet tarihimize göre mi hesaplicaz gebeliği, yoksa tüp bebekde farklı mı oluyor?
Peki transfer tarihine göre yapılırken nasıl oluyor? Yani transfer edilirken embriyo 2 haftalık olarak mı hesaplanıyorBenim Dr transfer tarihine göre hesapladı canım ultrasonda da öyle çıktı son adete göre değil
Hiç bilmiyorum canım Google da tüp Bebek hesaplama araçları var hepsi farklı hesaplıyor benim doktorum ultrason önemli dedi 15 Şubat'ta tüp Bebek Dr beş,beş buçuk haftaliksin demişti 22 Şubat'ta kadın doğum Dr 7+4 sün dedi kime göre neye göre ben de anlamıyorumPeki transfer tarihine göre yapılırken nasıl oluyor? Yani transfer edilirken embriyo 2 haftalık olarak mı hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?