- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.761
Anladım canım, doktora gittiğimde öğrenirim artıkHiç bilmiyorum canım Google da tüp Bebek hesaplama araçları var hepsi farklı hesaplıyor benim doktorum ultrason önemli dedi 15 Şubat'ta tüp Bebek Dr beş,beş buçuk haftaliksin demişti 22 Şubat'ta kadın doğum Dr 7+4 sün dedi kime göre neye göre ben de anlamıyorumEylül sonu Ekim başı doğum olur diye düşünüyorum inşallah sağlıkla gelsinler miniklerimiz
Ben ocakta negatif aldım.Kızlar ocakta yaptırdığım tüp bebek denemesi tutmamıştı. 9. Gün test yaptırmaya gidecekten adet oldum. İlaçlara devam ederken adetin gecikmesi gerekmiyor mu? Negatif olup hemen adet olan var mı?
Bir de bu ay kasığımda ara ara bıçak batması gibi şiddetli bir ağrı oluyor? Çok nadirde olsa şimdi aşırı şiddetli oldu anlamadım korktum biraz sizlerde olan var mı?
Şubat ayı dinlenme olsun martta inşallah 2 embriyo ile tekrar deneyeceğiz. Ama böyle şeyler kafamı karıştırdı. Ocak ayında negatifi görenler Sizde durumlar nedir?
Ben tam adet günümde adet oldum ve normal bitmesi gereken sürede bitti. Sanki hiç embriyo yerleştirilmemiş gibi , ama ekranda göstermişti hemşire.Ben ocakta negatif aldım.
İlaçları kestim 10 gün sonra adet oldum ve lekelerle beraber 15 günü buldu bitmesi başında ve sonunda beşer gün lekelenme yaşadım.
Ben de proluton depota rağmen biraz kanama yaşıyorum ultrasonda kanama alanı gözükmüyo çok şükür bebek de iyi ama yine hafif ağrı arkasından lekelenme tekrar başlıyo deliricem artıkKızlar benim bugün çok kanamam oldu yageçen hafta da olmuştu ama bu kadar değildi ve devamı gelmedi. Bugün adet kanaması gibi bir pedi doldurmuş. Doktora gittim kese düzgün, kalp atışı iyi bir sorun yok dedi. Acilde kalçadan proluton iğne yaptırdı. Şansıma tüp bebek doktoruymuş o da, kendi doktorum izindeydi. Oksopar, coraspirin ve estrofemi kesti hemen. Kendi merkezim normalde 12.haftaya kadar kullandırıyordu. Bu kadar kanama yaşayan var mı 6+5 teyim
Aynen bendede öyle şu an hafif lekelenme var iğneye rağmen doktorum estrofemi ve coraspini bıraktırdı birde progesteron iğne yazdı oda acayip bir ağrı kalçada dayanacagiz bebişlerimiz içinBen de proluton depota rağmen biraz kanama yaşıyorum ultrasonda kanama alanı gözükmüyo çok şükür bebek de iyi ama yine hafif ağrı arkasından lekelenme tekrar başlıyo deliricem artık
Bende 6. haftamdayım bugün estrofemi kesiyoruz bırak dedi estrrfemiAaa çok iyi vala MaşallahBenim estrofem 3 gün günde progestanda 3 kez günde vajinal bende 10.hfatayim Pazartesi inşallah benimde keser .
Ay canım inşallah 10 .haftaya çok az kaldı ama12-13. Haftayı geçirsen rahatlarsın bu seferde ikizlerin tekmeleri başlarsağlıklı olsunlarda geçer bunlarda
Canım bende göbekten kullanıyorum prolutex iğne ve oksapar estrofem ve Progestanı da biraktirmiyor hiç 10.haftadayim.Kalcadan neden verdi acaba merak ettim genelde göbekten veriliyor daAynen bendede öyle şu an hafif lekelenme var iğneye rağmen doktorum estrofemi ve coraspini bıraktırdı birde progesteron iğne yazdı oda acayip bir ağrı kalçada dayanacagiz bebişlerimiz içinsağlıklı olsunlarda
Ayy Allah'im ne güzel ya ben neden bırakamıyorum kizlar merak Ediyorum.Bende 6. haftamdayım bugün estrofemi kesiyoruz bırak dedi estrrfemi
Canım çok gecmis olsun umarım bir sorun olmazKızlar benim bugün çok kanamam oldu yageçen hafta da olmuştu ama bu kadar değildi ve devamı gelmedi. Bugün adet kanaması gibi bir pedi doldurmuş. Doktora gittim kese düzgün, kalp atışı iyi bir sorun yok dedi. Acilde kalçadan proluton iğne yaptırdı. Şansıma tüp bebek doktoruymuş o da, kendi doktorum izindeydi. Oksopar, coraspirin ve estrofemi kesti hemen. Kendi merkezim normalde 12.haftaya kadar kullandırıyordu. Bu kadar kanama yaşayan var mı 6+5 teyim
Canım istersen bir kan ver bazen geç çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor idrarda bir test yaptır derim kan testi 9.gunde normalde çıkması lazım ama geçte olabiliyor.Doktorunla da bir konuş istersennKızlar 16sı transfer çift embriyo 9.günüm transfer hariç söylemiştim burda sizede 2.transferim kaset test yaptım sabah negatif sanırım yok kan versem mi bugün zaten yok olsa silikte olsa çıkardı ona göre ilaçları bırakırım
Sabah kaset test yaptım çıkmadı olsa çoktan çıkardı burda sizlerin çok önceden çıktığını biliyorum takip ediyorum çünkü sizi bilmiyorum bugün kan veririm en azından artık kafamdaki soru işaretleri kalkar çok yoruldum çünkü belirsizliktenCanım istersen bir kan ver bazen geç çıkıyor bazen de hiç çıkmıyor idrarda bir test yaptır derim kan testi 9.gunde normalde çıkması lazım ama geçte olabiliyor.Doktorunla da bir konuş istersenn
Canım dua etSabah kaset test yaptım çıkmadı olsa çoktan çıkardı burda sizlerin çok önceden çıktığını biliyorum takip ediyorum çünkü sizi bilmiyorum bugün kan veririm en azından artık kafamdaki soru işaretleri kalkar çok yoruldum çünkü belirsizlikten
Banada progestan kalçadan vermiştiCanım bende göbekten kullanıyorum prolutex iğne ve oksapar estrofem ve Progestanı da biraktirmiyor hiç 10.haftadayim.Kalcadan neden verdi acaba merak ettim genelde göbekten veriliyor da
Yaaa Allah kolaylık versin. Demekki dokturun son muayenede gayet iyi gördü ki öyle çağırdı seni. İçini ferah tut iyilerdirAy canım inşallah 10 .haftaya çok az kaldı amaÇok heyecanlıyım sağlıklıdırlar umarım 3 haftadır kontrole gitmiyorum doktor 12 haftada çağırdı kontrole .Vala şimdiden bazı şeyleri hissediyorum dün gece çok aşırı derecede ağrım oldu kasıklarım mahvetti ağladım resmen bu yaşta Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende 5. Haftada kanama yaşamıştım . Baya kırmızıydı. Çok şükür şimdi 9 haftadayım hrrşey yolundaKızlar benim bugün çok kanamam oldu yageçen hafta da olmuştu ama bu kadar değildi ve devamı gelmedi. Bugün adet kanaması gibi bir pedi doldurmuş. Doktora gittim kese düzgün, kalp atışı iyi bir sorun yok dedi. Acilde kalçadan proluton iğne yaptırdı. Şansıma tüp bebek doktoruymuş o da, kendi doktorum izindeydi. Oksopar, coraspirin ve estrofemi kesti hemen. Kendi merkezim normalde 12.haftaya kadar kullandırıyordu. Bu kadar kanama yaşayan var mı 6+5 teyim
Sağolasın canım alıştım zaten merak etme koymuyor yani bu sefer de olmazsa sondu daha bu psikolojinin altına giremem yeteri kadar yoruldum çünkü bugün kan veririm çıkarsa çıkar ne diyeyim her şer de var bir hayır biz sanırım evlat sahibi olamıcaz Allah olmayanlara versin teşekkür ederim yorumun içinCanım dua ethayırlısını iste hep vardır bundada bir hayır inşallah çıkar pozitif çıkmazsa da sakın üzülme nasip değilmiş demekki En azından kafandaki sorular da belirginleşir
Ben transferden beri göbekten olanı yapıyorum. Gerçekten yakmıyo o konuda rahat ama artık gücüm kalmadı batırırken canım yanıyo. Geçen hafta ekstra benimde kalçadan olanı vardı. 1 haftayı geçti dediğin gibi hala iğne yerlerim acıyo yatarken yada otururken bi sızlama oluyo hala ama 15 günde anca geçiyo o acı yaaBanada progestan kalçadan vermişti
Bir çeşidi daha var göbekten kendin yapıyorsun demişti
Ben onu yapamam değince kalçadan olanı yazmıştı bana
Ama göbekten olan daha ağrısız oluyormuş
Tabi yapabilene
Benim kalçadan ulan o kadar ağrılı oluyordu ki bırakalı bir hafta oldu hala ayarları ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?