Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy Allah'im ne güzel ya ben neden bırakamıyorum kizlar merak Ediyorum.10.haftadayim hala progestan estrofem devam bide iğneler var delircem herkes hemen hemen bırakıyor ben hala devam Ediyorum Çok garip geliyor bana
Canım bende 12. Haftaya kadar kullanicam.. kadin doğum doktoru bırak desende tüp bebek doktoru kesinlikle devam dedi

Ben yapmıyorum zaten canım eczaneden iğneci geliyor yada eşim vuruyor gelmediği zamanlarda o yüzden rahatım yok ya yine de acıtıyor göbekten ama tabiki kalça kadar değil morardı igce benimki vala Ben hala devam bütün iğne ilaçlara bakalım pazartesi doktorum ne dicek

Aynen o zaman iyiydi bir sıkıntı görmemişti ama sonuçta yine de bir kontrol amaçlı çağırması lazım di aradan 1 ay var yani inşallah iyilerdir canım endişem iyi olmaları sağlıkla gelsinler inşallah Vala düşünmüyor değilim açıkçası ama surda 2 hafta kaldı kontrolüme

b
Ayy Allah'im ne güzel ya ben neden bırakamıyorum kizlar merak Ediyorum.10.haftadayim hala progestan estrofem devam bide iğneler var delircem herkes hemen hemen bırakıyor ben hala devam Ediyorum Çok garip geliyor ban
İğneler bende devam da estrofem bugün son daha içmeyeceğim , ecoprin gün 3 fitil sabah akşam göbekten progestron dex
bunlar devam bide folik asitle balık yağı gibi hap var :)

Yok canim ya öyle düşünme öyle deme lütfen daha vakti zamanı değildir.Sakin öyle düşünme benimde yumurtaligim yok gibi bişey di doktor senin cocugun olmaz dedi Türkiye de ne kadar doktor özel devlet varsa gittik ama olmadı hiç bir şekilde bende ümidimi kaybetmistim artık ve ilaçsız adet olamıyordum çok kötü durumdaydım .Sonra internetten araştırdım yumurta Donasyonu gibi bir şansım varmış .Ve Bismillah deyip başladık çünkü başka bir çaremiz yoktu bütün kapılar kapanmıştı.Sonra para biriktirdik kredi falan derken parayı denklestirip Kıbrıs'ta bir hastaneyle anlaştık ondan sonra 3 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu ama boş gebelik oldu malesef kalp atışını duyamadik .sonra aradan yine binkac sene geçti biz tekrar başka bir hastaneyle anlaştık bu sefer 1tane transfer edildi ama bu hiç tutmadı ben yine üzüldüm çok ağladım falan kısa ozetliyim pes etmedim yine aynı yerde 3 tarnsferimi oldum ve iki tane transfer edildi çok dua ettim cok anlatamam ve sonunda rabbim nasip etti hemde ikiz şu an 10.haftadayim hamileyim canım demem o ki sakın öyle düşünme sakın öyle söyleme rabbim ne zaman nerde nasip edicegini bilir bol bol dua et hayırlısını nasip et de mutlaka şimdi olmasa bile belki bir sonrakinde nasip olur

Canım bende o kadar çok ki doktor şu an gerek duymadı herşey verilmiş zaten sana dedi belki ekstra bı kaç ilaç verilir.Daha estrofem progestan imom omega lovetiron oksapar prolutex ecopirin bir sürü daha kesemedik bakalım ne dicek doktor artık kesse iyi olur en azından progestanda prolutex iğneyi

İğneler bende devam da estrofem bugün son daha içmeyeceğim , ecoprin gün 3 fitil sabah akşam göbekten progestron dex
bunlar devam bide folik asitle balık yağı gibi hap var :)
Folik asit kullanmadım henüz ama diğerlerine bende full devam ediyorum 2 haftaya kadar verir diye düşünüyorum doktorun

Canım bende göbekten kullanıyorum prolutex iğne ve oksapar estrofem ve Progestanı da biraktirmiyor hiç 10.haftadayim.Kalcadan neden verdi acaba merak ettim genelde göbekten veriliyor da
Artık seninde bıraktırir herhalde bende 10.haftadayim yeni bıraktırdı cnm,progestani hafif kanamam var diye verdi

Artık seninde bıraktırir herhalde bende 10.haftadayim yeni bıraktırdı cnm,progestani hafif kanamam var diye verdi
Çok şükür olmadi kanamam ama çok ağrım var kasiklarimdan iki gündür şiddetli ağrım oluyor ya normalmi acaba ? Pazartesi kendi doktorumla gorusucem 10 .haftada görüşelim dedi İnslalah biraktirir

Bende bi doktora gittim kese ve kalp için kalbi duyduktan sonra 5 hafta sonra çağırmıştı. Bazı doktorlar iyi olduğunu gördüğü için gerek görmüyolar heralde. İyilerdir inşallah annecisi pıt pıt olarak hiç hareket falan duydun mu? İkiz ya daha önce belli eder kendini

Ocak ayında başarısız tüp bebek denemesi. İlaçlardan dolayı geciktiğini düşündüğüm adet dönemi
8 ocakta transfer olmuştum test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme başladı yerleşme kanaması umudu oldu hep fakat rengi günden güne değişmeye başladı test verdim negatif çıktı. Takipte kaldım ilaçlar herkesde gecikme yapmıyor sonrasında normal kanama başladı adet oldum yani ardından ikinci adeti beklemeye başladım geciken ikinci adetim olmuştu 6 gün bekledim umudum olmadığı icin test yapmadım ilaçlardan gecikiyor diye düşündüm bekledim doktorum söktürücü vereceğim ama test yaptır dedi yaptım çift çizgi çıktı anında, kan verdim o da yüksek çıktı geçen hafta buradan yazmıştım gecikme olan var mı diye ayni sizin gibi ilaçtan dolayı bir gecikme değilmiş Allah mucizesini gönderdi burdan sizlerede umut olsun Allah isteyen herkese nasip etsin umarım kalp atışınıda duyarım. Herkesi bol şans

Kimin aklına gelir maşallah sağlıkla devam etsin

Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıp eder inşallah yok ben ümidimi kestim neden bilmiyorum zaten bu transferimde içimde hiçbir heyecan hiçbir şey yoktu belki düşüncem yanlış isyan etmek değil amacım ama olmuyorsa da bazı şeyler zorlamanın manası yok maalesef elimden gelen bu daha yaptıracak ne gücüm var nede başka birsey hayırlısı böyleymiş bugün yarın kan vericem zaten sonra bırakırım ilaçları bizim hikayemizde burda başlamadan son buldu umarım sizler evlatlarınızı kucağınıza alırsınız duam sizinle

Bu gittiğim doktor corasprini, oksoparı ve estrofemi kesti hemen. Sabah akşam 2 fitil devam akşam da 2 prolutex devam. Gerçekten çok kötüydü bilmesem adet oldum sanıcaktım kıpkırmızı pedden taşmış durumdaydı artık. Kendi merkezime kanamam olduğunda sordum kestirmemişti kan sulandırıcıları kime inanacağımı bilmiyorum artık

İşte kendi doktorumda gittiğim doktorda kesmedi henüz bakalım pazartesi belli olucak inslalah

Allah razı olsun canım amin inşallah İnslalah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder vardır bir hayir biraz dinlen sen ama isyan etme sakın hep dua et

Bende 5. Haftada kanama yaşamıştım . Baya kırmızıydı. Çok şükür şimdi 9 haftadayım hrrşey yolunda
Ama o ara 2 hafta ptogestrın iğne kullandım
Ben cumartesi yaşadım bir de dün. Ama arada da kahverengi lekelenmeler devam etti. Dün kalçadan iğne yaptırıp kan sulandırıcıları bıraktırdı ve 1 hafta rapor verdi. Ne zaman ev dışına çıksam ve yürüsem kan akışı başlayınca kanama da başlıyordu. Umarım sulandırıcılae olmadan daha iyi olur

Evet canım iyi dedi en son bende iyi diyince verdiği güne kadar beklemek istedim inşallah iyidirler merakla ediyorum açıkçası Ay bişey diyim mi ben biseyler hissediyorum geceleri pıt pıt böyle atıyor ama emin olamıyorum tabiki daha erken diye Annemlere falan söylüyorum diyo daha erken bisey hissetmezsin.Ama sanki biseyler var yani bence belli ediyor yavaş yavaş sanki dediğin gibi ikiz ya erken bile belki cinsiyetini öğrenirim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…