Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yeter ki iyi olsunlar canım ama sürekli korkuyoruz sanırım yaşamayan yok şuan kanama içimizde

Yaaa ne güzel maşallah bencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa

Yaaa ne güzel maşallah bencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa
Aynen vala canım bende çok heyecanlıyım cokda sabırsızim inan ama gününe kadar sabretmeye çalışıyorum Bana da öyle geliyor büyük ihtimal ikiz olduğu için daha erken gösterir cinsiyetini diye düşündüm o yüzden bu kadar uzattı kontrolü de Vala o günü çok merak ediyorum hayırlısi olsun inşallah bakalım İnşallah belli olur

Ben asla kendim yapamam gibi

Benim eşimde yapamam ben dedi

Benim eşimde yapamam ben dedi
Alışıyor insan ya eşim ilk yapamam dedi ama sonra mecbur öğrenip hemsireden yapıyor çünkü her zaman yanımda değil geç geliyor yada gelmiyor iş yüzünden ondan dolayı mecbur hemsireden öğrendi bende kendim yapamıyorum korkuyorum yanlış yere yaparım diye

Ayy senin adına bende heyecanlandım şimdi 2 hafta geçmez

Ayyyyy kuzum maşallah Rabbim büyük işte nasip olacaksa vakti gelince hiç bir şey engel olamıyor. Sağlıkla hayırla dünyaya getirsin inşallah Rabbim. Bizlere de nasip etsin. Bu 2. Ayda sizde de ağrı kramp gibi şeyler oldu mu ?

Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Hamile olduğumu test vermesem anlamazdım şöyle ki adet sancılarım 1hafta önce başlardı. Yine her an olacakmışım hissi vardı. Sırt ve boyun ağrım fazlaydı hala devam ediyor. Kramp arada oluyor ama inan ona da test yaptıktan hamile olduğumu anladıktan sonra dikkat veriyorum diye düşünüyorum. Böyle bir mutluluğu tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin. Pıt pıt kalp atışlarını duyalım. Sağlıkla kucağımıza alalım

Çok şükür olmadi kanamam ama çok ağrım var kasiklarimdan iki gündür şiddetli ağrım oluyor ya normalmi acaba ? Pazartesi kendi doktorumla gorusucem 10 .haftada görüşelim dedi İnslalah biraktirir
Okadar ağrın varsa doktorunu ara bilgilendir veya git iki hafta nasıl bekliycen daha çok cnm ya aynı şehirde değilsen başka doktora görün ben öyle yaptım

Benim iğneler bitti şükür ama bende bulantılar için kendimi öyşe avutuyorum
Resmen gün sayıyorum 12. Hafta olsun diye
Yaa dimi ayy bulantı mahfediyo beni. Sen ne kadarlık oldun çok bulanıyo benimde yemek saatleri gelsin istemiyorum. Çok severdim yemek yemeyi şuan gözüm hiçbişey görmek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…