- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.801
Yeter ki iyi olsunlar canım ama sürekli korkuyoruz sanırım yaşamayan yok şuan kanama içimizdeAynen bendede öyle şu an hafif lekelenme var iğneye rağmen doktorum estrofemi ve coraspini bıraktırdı birde progesteron iğne yazdı oda acayip bir ağrı kalçada dayanacagiz bebişlerimiz içinsağlıklı olsunlarda
Yaaa ne güzel maşallahEvet canım iyi dedi en son bende iyi diyince verdiği güne kadar beklemek istediminşallah iyidirler merakla ediyorum açıkçası Ay bişey diyim mi ben biseyler hissediyorum geceleri pıt pıt böyle atıyor ama emin olamıyorum tabiki daha erken diye Annemlere falan söylüyorum diyo daha erken bisey hissetmezsin.Ama sanki biseyler var yani bence belli ediyor yavaş yavaş sanki dediğin gibi ikiz ya erken bile belki cinsiyetini öğrenirim diye düşündüm
Aynen vala canım bende çok heyecanlıyım cokda sabırsızim inan ama gününe kadar sabretmeye çalışıyorumYaaa ne güzel maşallahbencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa
13 Mart Kontrol günüm az kaldı diye diye avutuyorum kendimiYaaa ne güzel maşallahbencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa
Ben asla kendim yapamam gibiBen transferden beri göbekten olanı yapıyorum. Gerçekten yakmıyo o konuda rahat ama artık gücüm kalmadı batırırken canım yanıyo. Geçen hafta ekstra benimde kalçadan olanı vardı. 1 haftayı geçti dediğin gibi hala iğne yerlerim acıyo yatarken yada otururken bi sızlama oluyo hala ama 15 günde anca geçiyo o acı yaa
Şunun şurasında 2 hafta kaldıYaaa ne güzel maşallahbencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa
Benim eşimde yapamam ben dediBen yapmıyorum zaten canım eczaneden iğneci geliyor yada eşim vuruyor gelmediği zamanlarda o yüzden rahatım yok ya yine de acıtıyor göbekten ama tabiki kalça kadar değil morardı igce benimki valaBen hala devam bütün iğne ilaçlara bakalım pazartesi doktorum ne dicek
Alışıyor insan ya eşim ilk yapamam dedi ama sonra mecbur öğrenip hemsireden yapıyor çünkü her zaman yanımda değil geç geliyor yada gelmiyor iş yüzünden ondan dolayı mecbur hemsireden öğrendi bende kendim yapamıyorum korkuyorum yanlış yere yaparım diyeBenim eşimde yapamam ben dedi
Ayy senin adına bende heyecanlandımAynen vala canım bende çok heyecanlıyım cokda sabırsızim inan ama gününe kadar sabretmeye çalışıyorumBana da öyle geliyor büyük ihtimal ikiz olduğu için daha erken gösterir cinsiyetini diye düşündüm o yüzden bu kadar uzattı kontrolü de Vala o günü çok merak ediyorum hayırlısi olsun inşallah bakalım İnşallah belli olur
Ayyyyy kuzum maşallah Rabbim büyük işte nasip olacaksa vakti gelince hiç bir şey engel olamıyor. Sağlıkla hayırla dünyaya getirsin inşallah Rabbim. Bizlere de nasip etsin. Bu 2. Ayda sizde de ağrı kramp gibi şeyler oldu mu ?Ocak ayında başarısız tüp bebek denemesi. İlaçlardan dolayı geciktiğini düşündüğüm adet dönemi
8 ocakta transfer olmuştum test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme başladı yerleşme kanaması umudu oldu hep fakat rengi günden güne değişmeye başladı test verdim negatif çıktı. Takipte kaldım ilaçlar herkesde gecikme yapmıyor sonrasında normal kanama başladı adet oldum yani ardından ikinci adeti beklemeye başladım geciken ikinci adetim olmuştu 6 gün bekledim umudum olmadığı icin test yapmadım ilaçlardan gecikiyor diye düşündüm bekledim doktorum söktürücü vereceğim ama test yaptır dedi yaptım çift çizgi çıktı anında, kan verdim o da yüksek çıktı geçen hafta buradan yazmıştım gecikme olan var mı diye ayni sizin gibiilaçtan dolayı bir gecikme değilmiş Allah mucizesini gönderdi burdan sizlerede umut olsun Allah isteyen herkese nasip etsin umarım kalp atışınıda duyarım. Herkesi bol şans
Bende artık dayanamıyorum vallaBen asla kendim yapamam gibi
Sorma kuzum geçmiyor işte ama napalim hayırlısı sağlıklı olsunlarda beklicez artık bir sıkıntı olmasın da haber veririm zaten burda belli olsunAyy senin adına bende heyecanlandımşimdi 2 hafta geçmez
Benim iğneler bitti şükür ama bende bulantılar için kendimi öyşe avutuyorumBende artık dayanamıyorum vallagünler geçiyor sabret zehra son 2-3 haftan diyorum acımı unutayım diye gidip bebemin ultrason görüntüsüne bakıp kendimi avutuyorum
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyyyy kuzum maşallah Rabbim büyük işte nasip olacaksa vakti gelince hiç bir şey engel olamıyor. Sağlıkla hayırla dünyaya getirsin inşallah Rabbim. Bizlere de nasip etsin. Bu 2. Ayda sizde de ağrı kramp gibi şeyler oldu mu ?
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinKimin aklına gelirmaşallah sağlıkla devam etsin
Okadar ağrın varsa doktorunu ara bilgilendir veya git iki hafta nasıl bekliycen daha çok cnm ya aynı şehirde değilsen başka doktora görün ben öyle yaptımÇok şükür olmadi kanamam ama çok ağrım var kasiklarimdan iki gündür şiddetli ağrım oluyor ya normalmi acaba ? Pazartesi kendi doktorumla gorusucem 10 .haftada görüşelim dedi İnslalah biraktirir
Evet cnm hergün konuşuyoruz biz bebisimle lütfen rahat dur diyorumYeter ki iyi olsunlar canım ama sürekli korkuyoruz sanırım yaşamayan yok şuan kanama içimizde
Merakla bekliyorumSorma kuzum geçmiyor işte ama napalim hayırlısı sağlıklı olsunlarda beklicez artık bir sıkıntı olmasın da haber veririm zaten burda belli olsun
Yaa dimiBenim iğneler bitti şükür ama bende bulantılar için kendimi öyşe avutuyorum
Resmen gün sayıyorum 12. Hafta olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?