- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.481
Aynen bekleyeceğim biraz daha. Sanırım benim için dedinizBencede var çok silik ama bence bı iki gün daha bekle
Benım transferden 1 gun önce 187 cıkmıştı sanki progestran ama karıstırıyoda olabılırımTransfer olan arkadaşlar
Transferden 1 gün önce E2 LH progestran kaclarda olması lazım
E2:205
Progestran:17.4
LH:3.94 çıkmış
Bence var gibi 2 teste de çıkmış o bitane erken gebelik testi bazen silik çıkartıyor ikisinde de çizgi olduğu için olma ihtimali yüksekBunlar 5.günümde biri akşam üzeri saat 5 gibi diğeri akşam 7 gibi yapıldı üzerinden geçti baya
İşte ilaçlardanda olabılır ama o iğne batmaları transferden once olmuyo sanırım bebek yerleşiyo diye mi oluyo acabaVala bende belirti yok sadece arada iğne gibi batıyor aniden acaba ilaçlardan olabilirmi diye de düşünüyorum bugün 3 günüm
Bunuda bu sabah yaptım 10 gibi fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama ya da hepsi bnm kuruntum mu onu da bilmiyorum
Aa sizinki de bence pozitif. Silikte olsa var bi çizgiBunlar 5.günümde biri akşam üzeri saat 5 gibi diğeri akşam 7 gibi yapıldı üzerinden geçti baya
Valla var gibi geldi bana hadi güzel haberler verirsin bize ,Bunuda bu sabah yaptım 10 gibi fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama ya da hepsi bnm kuruntum mu onu da bilmiyorum
Bence var kuzum ben goruyorumBunuda bu sabah yaptım 10 gibi fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama ya da hepsi bnm kuruntum mu onu da bilmiyorum
İnşallahBence var gibi 2 teste de çıkmış o bitane erken gebelik testi bazen silik çıkartıyor ikisinde de çizgi olduğu için olma ihtimali yüksek
Gününden önce olmaz diyor eşim ikna edebilsem hemen gidip kan vericem uzak olduğu için mecbur onunla gidiyorumTestler pozitif görünüyor kan verip artışı takip edin
Aa sizinki de bence pozitif. Silikte olsa var bi çizgi
İnşallah öyledirAa sizinki de bence pozitif. Silikte olsa var bi çizgi
Öyle mi dersinBence var kuzum ben goruyorum
Neden hayal kırıklığına ugrıcaksın ki canım? Zaten pozitifse pozitiftir kimyasal olmasından mı korkuyosunÖyle mi dersinhayal kırıklığına uğrayacağım diye korkuyorum
Evet hem evdeki testlerden yanılmaktan hem kimyasaldan hem kese oluşup oluşmayacağından hem kalp atışını nasıl bekleyeceğimdenNeden hayal kırıklığına ugrıcaksın ki canım? Zaten pozitifse pozitiftir kimyasal olmasından mı korkuyosun
Evet hem evdeki testlerden yanılmaktan hem kimyasaldan hem kese oluşup oluşmayacağından hem kalp atışını nasıl bekleyeceğimden
Ve 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı yaben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
Süpürge ben de yapmadım cnm ama ev de diğer toparlama arada çorba fln yapıyorum bir de dışarı çıktım bir kaç kez mesela dolaştım bnm doktorum hiç bir şey yasak değil sadece covid ve grip olamayı yasaklıyorum maskesiz sakın çıkma dedi o kadar hatta transfer olunca hiç yatırmadı direk masadan kaldırıp gönderdi beniVe 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı yaben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?