- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.821
Aynen ben de durmuyo ki sıpalarEvet cnm hergün konuşuyoruz biz bebisimle lütfen rahat dur diyorumama daha çok minnak
Aynen bendede öyle şu an hafif lekelenme var iğneye rağmen doktorum estrofemi ve coraspini bıraktırdı birde progesteron iğne yazdı oda acayip bir ağrı kalçada dayanacagiz bebişlerimiz içinsağlıklı olsunlarda
Bu gittiğim doktor corasprini, oksoparı ve estrofemi kesti hemen. Sabah akşam 2 fitil devam akşam da 2 prolutex devam. Gerçekten çok kötüydü bilmesem adet oldum sanıcaktım kıpkırmızı pedden taşmış durumdaydı artık. Kendi merkezime kanamam olduğunda sordum kestirmemişti kan sulandırıcıları kime inanacağımı bilmiyorum artık
Benim 9. HaftaYaa dimiayy bulantı mahfediyo beni. Sen ne kadarlık oldun çok bulanıyo benimde yemek saatleri gelsin istemiyorum. Çok severdim yemek yemeyi şuan gözüm hiçbişey görmek istemiyo
Sebebini sormadım ama benimde 6 haftaydı sanırım kalp atışını duyunca kestiKızlar estrofemi neden kestiler bynu ilk defa duydum benimde kanamam var sürekli estrofemle alakalı birşey demiyorlar ama kesilmiyor kanama omu tedikliyor acaba
Amin amin inşallah canımAmin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinHamile olduğumu test vermesem anlamazdım şöyle ki adet sancılarım 1hafta önce başlardı. Yine her an olacakmışım hissi vardı. Sırt ve boyun ağrım fazlaydı hala devam ediyor. Kramp arada oluyor ama inan ona da test yaptıktan hamile olduğumu anladıktan sonra dikkat veriyorum diye düşünüyorum. Böyle bir mutluluğu tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin. Pıt pıt kalp atışlarını duyalım. Sağlıkla kucağımıza alalım
Benim 10. Haftada kesicem dedi. Kanamam olduğunu biliyor sadeece kan sulandırıcıları kestiSebebini sormadım ama benimde 6 haftaydı sanırım kalp atışını duyunca kesti
8-9. Haftalar zirveymiş heralde. Bende 7 deyim ama fenayım. Amin amin cümlemizeBe
Benim 9. Hafta
Ama bulantılar yüzünden hayattan soğudum hiçbirşeyden keyif almıyorum
Bende öyle yemeği geç, yiyecek içecek görmek bile istemiyorum
Sürekli halsizim
Allah hepimize kolaylık ve sabır versin
Ağrı normalmiş canım kasık ağrısı öyle kanamam lekelenmem yok çok şükür sadece kasık ağrısı o da olur demişti zaten doktor ilerleyen zamanlarda vala ne bilim mecbur beklicem burda değil doktorum Kıbrıs'ta ama zaten pazartesi gorusucem onunla 2 hafta sonra da kontrolüm var buradaki doktorumla büyük ihtimal cinsiyeti de belli olur diye düşünüyorum 12 haftada oluyoruz çünküOkadar ağrın varsa doktorunu ara bilgilendir veya git iki hafta nasıl bekliycen daha çok cnm ya aynı şehirde değilsen başka doktora görün ben öyle yaptım
Bilmiyorum canım benim kendi tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar kullandırıyor. Ama bu gittiğim kalp atışından sonra hiç gerek yok artık dedi. Kanama için oksopar ve coraspirini kesti benceKızlar estrofemi neden kestiler bynu ilk defa duydum benimde kanamam var sürekli estrofemle alakalı birşey demiyorlar ama kesilmiyor kanama omu tedikliyor acaba
He anlamadım o kanamayla alakalı kesmedi estrofemi canım. Benimkide kan sulandırıcıları kestide sizi öyle okuyunca acaba estrofemmi kanamaya yol açıyor diye biran düşündümBilmiyorum canım benim kendi tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar kullandırıyor. Ama bu gittiğim kalp atışından sonra hiç gerek yok artık dedi. Kanama için oksopar ve coraspirini kesti bence
Yok onu sanmıyorum. Günde 2 kere ağızdan 2 kere de vajinal alıyordum estrofemi. Hiç gerek yok bu ilaç yüküne dedi. 3 ilacım azaldı böyleceHe anlamadım o kanamayla alakalı kesmedi estrofemi canım. Benimkide kan sulandırıcıları kestide sizi öyle okuyunca acaba estrofemmi kanamaya yol açıyor diye biran düşündüm
Arkadaşlar, kalp atışı duyulana kadar mı tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz?
Cnm ben tüp bebek doktorumun bilgisi dahilinde yaşadığım şehirde yeni bir kadın doğumcuya gidiyorum artık o takip ediyor,snrm estrofem hormonuna gerek yokmuş artık 10.aya girmişsin dedi ama fitil ve iğneler devam dahaKızlar estrofemi neden kestiler bynu ilk defa duydum benimde kanamam var sürekli estrofemle alakalı birşey demiyorlar ama kesilmiyor kanama omu tedikliyor acaba
Cnm benim tüp bebek doktorum ve ben farklı şehirlerde yaşıyoruz git gel zor oluyor diye değiştirdim ben yoksa memnundum doktorumdan arada yine bilgilendirme yapıyorum amaArkadaşlar, kalp atışı duyulana kadar mı tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz?
Evet cnm o minnak sesi duyunca insan çok duygulaniyor çok güzel bir duygu Rabbim dileyen herkese tattirsinKızlar selamm az önce iğne vurulmaya acile gittim doktor ordaydı gel bi bakalım madem tüp bebek ne durumdasın görelim dedi. 6+6 ve kalp atışını az da olsa dinletti o sıra ağlamaya başladımgelir gelmez şükür namazı kıldım hala inanmıyorum Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bu arada 26 ocakta transfer olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?