Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar estrofemi neden kestiler bynu ilk defa duydum benimde kanamam var sürekli estrofemle alakalı birşey demiyorlar ama kesilmiyor kanama omu tedikliyor acaba

Be
Yaa dimi ayy bulantı mahfediyo beni. Sen ne kadarlık oldun çok bulanıyo benimde yemek saatleri gelsin istemiyorum. Çok severdim yemek yemeyi şuan gözüm hiçbişey görmek istemiyo
Benim 9. Hafta
Ama bulantılar yüzünden hayattan soğudum hiçbirşeyden keyif almıyorum
Bende öyle yemeği geç, yiyecek içecek görmek bile istemiyorum
Sürekli halsizim
Allah hepimize kolaylık ve sabır versin

Amin amin inşallah canım

8-9. Haftalar zirveymiş heralde. Bende 7 deyim ama fenayım. Amin amin cümlemize

Okadar ağrın varsa doktorunu ara bilgilendir veya git iki hafta nasıl bekliycen daha çok cnm ya aynı şehirde değilsen başka doktora görün ben öyle yaptım
Ağrı normalmiş canım kasık ağrısı öyle kanamam lekelenmem yok çok şükür sadece kasık ağrısı o da olur demişti zaten doktor ilerleyen zamanlarda vala ne bilim mecbur beklicem burda değil doktorum Kıbrıs'ta ama zaten pazartesi gorusucem onunla 2 hafta sonra da kontrolüm var buradaki doktorumla büyük ihtimal cinsiyeti de belli olur diye düşünüyorum 12 haftada oluyoruz çünkü

Kızlar estrofemi neden kestiler bynu ilk defa duydum benimde kanamam var sürekli estrofemle alakalı birşey demiyorlar ama kesilmiyor kanama omu tedikliyor acaba
Bilmiyorum canım benim kendi tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar kullandırıyor. Ama bu gittiğim kalp atışından sonra hiç gerek yok artık dedi. Kanama için oksopar ve coraspirini kesti bence

Bilmiyorum canım benim kendi tüp bebek doktorum 10.haftaya kadar kullandırıyor. Ama bu gittiğim kalp atışından sonra hiç gerek yok artık dedi. Kanama için oksopar ve coraspirini kesti bence
He anlamadım o kanamayla alakalı kesmedi estrofemi canım. Benimkide kan sulandırıcıları kestide sizi öyle okuyunca acaba estrofemmi kanamaya yol açıyor diye biran düşündüm

He anlamadım o kanamayla alakalı kesmedi estrofemi canım. Benimkide kan sulandırıcıları kestide sizi öyle okuyunca acaba estrofemmi kanamaya yol açıyor diye biran düşündüm
Yok onu sanmıyorum. Günde 2 kere ağızdan 2 kere de vajinal alıyordum estrofemi. Hiç gerek yok bu ilaç yüküne dedi. 3 ilacım azaldı böylece sizinde mi kanama var

Genelde tüp bebek doktorları gebelik takibi yapmıyo
Benim 6.haftada kalp atışını gördü normal kadın doğumla devam et dedi ilaçları ne zaman kesceğimi oraya soruyorum bitek ama muayene takip yapmıyo
Arkadaşlar, kalp atışı duyulana kadar mı tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz?

Kızlar selamm az önce iğne vurulmaya acile gittim doktor ordaydı gel bi bakalım madem tüp bebek ne durumdasın görelim dedi. 6+6 ve kalp atışını az da olsa dinletti o sıra ağlamaya başladım gelir gelmez şükür namazı kıldım hala inanmıyorum Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bu arada 26 ocakta transfer olmuştum

Cnm ben tüp bebek doktorumun bilgisi dahilinde yaşadığım şehirde yeni bir kadın doğumcuya gidiyorum artık o takip ediyor,snrm estrofem hormonuna gerek yokmuş artık 10.aya girmişsin dedi ama fitil ve iğneler devam daha her hafta takip edelim dedi

Evet cnm o minnak sesi duyunca insan çok duygulaniyor çok güzel bir duygu Rabbim dileyen herkese tattirsin

Bende de 6. Haftada estrofemin dozunu düşürdü, 7. Haftada kalp atışı duyulduğunda kesti
Diğer ilaçları 10. Haftada keseceğim oksapar göbekten doğuma kadar dedi
Şu an 8. Haftamdayım şükür bulantı kanama halsizlik vs hiç bir şeyim yok şimdilik birbirimize anlayışlı davranıyoruz bebişimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…