- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.841
Valla ne kesildi dediysem 9 haftada geri heldi bir daha birşey kesildi demicem hiç belli olmuyor hamilelik bu inşallah rahat rahat geçirirsin takmamaya çalış doktora git çok stres yaparsan cnmKızlar 10+5 ve ikizlere gebeyim. İki gündür kasık göğüs ağrısı yok. Pat diye kesiliverdi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Evet 1 haftadır nerdeyse kanamam varYok onu sanmıyorum. Günde 2 kere ağızdan 2 kere de vajinal alıyordum estrofemi. Hiç gerek yok bu ilaç yüküne dedi. 3 ilacım azaldı böylecesizinde mi kanama var
10. Hafta demek istedin sanırım, anladım. Benimkide o haftada kesicekti bakalımCnm ben tüp bebek doktorumun bilgisi dahilinde yaşadığım şehirde yeni bir kadın doğumcuya gidiyorum artık o takip ediyor,snrm estrofem hormonuna gerek yokmuş artık 10.aya girmişsin dedi ama fitil ve iğneler devam dahaher hafta takip edelim dedi
Benim de bazen oluyo bazen olmuyo. Sanırım önceki günler çok ağrım olduğundan dünden beri bişi olmayınca endişelendim. Yarın gidicem bi kontroleValla ne kesildi dediysem 9 haftada geri heldi bir daha birşey kesildi demicem hiç belli olmuyor hamilelik bu inşallah rahat rahat geçirirsin takmamaya çalış doktora git çok stres yaparsan cnm
Yok onu sanmıyorum. Günde 2 kere ağızdan 2 kere de vajinal alıyordum estrofemi. Hiç gerek yok bu ilaç yüküne dedi. 3 ilacım azaldı böylecesizinde mi kanama
Merhaba kanamanızın rengi ne acaba aEvet 1 haftadır nerdeyse kanamam var
Bende öyle dedim doktora daha ne istiyorsun dedi muayeneden sora olmuyor dediklerim başıma grldi zaman zaman azalıyor bence sağlıkla gelsinlerBenim de bazen oluyo bazen olmuyo. Sanırım önceki günler çok ağrım olduğundan dünden beri bişi olmayınca endişelendim. Yarın gidicem bi kontrole
Benim pazartesi yaşadığım kanamayı ben adetliyken bile yaşamadım. Yerlere damlayacak bacaklarımdan süzülecek kadar çok kanama yaşadım. Pedin dolması yarın saati bile bulmadı sürekli değiştirdim su gibi akıp gidiyordu yani en son akşam el kadar parçalar gelmeye başladı fenalaştım onları görünce. Ama çok şükür bebek iyi. O günden sonra kahverengi azalarak devam etti. Taaki cuma günü bir duş alıyım dedim. Çıkar çıkmaz yine bir kırmızı şarladı. Gittim doktora hemen bebek iyi kanama alanı yok kese düzgün rahim ağzı kapalı. Yani şaşırdık kaldık bu kan nerden geliyorMerhaba kanamanızın rengi ne acaba a
Dün gece bende bildiğiniz adet oldum kıpkırmkzı geld çok korktum yatıp dinleniyorum doktor sadece coraspirin içme dediBebek ve kese duruyor kalp atışını da dinletti ama çok endişeliyim
Herşey gözle görülmüyor canm belki vücut gebeliği kabullenmeye çalışıyor sağlıkla tutunsun sana. İnşallah benmde kahverengi lekelerm zaman zaman oluyor rabbim yardımcımız olsunBenim pazartesi yaşadığım kanamayı ben adetliyken bile yaşamadım. Yerlere damlayacak bacaklarımdan süzülecek kadar çok kanama yaşadım. Pedin dolması yarın saati bile bulmadı sürekli değiştirdim su gibi akıp gidiyordu yani en son akşam el kadar parçalar gelmeye başladı fenalaştım onları görünce. Ama çok şükür bebek iyi. O günden sonra kahverengi azalarak devam etti. Taaki cuma günü bir duş alıyım dedim. Çıkar çıkmaz yine bir kırmızı şarladı. Gittim doktora hemen bebek iyi kanama alanı yok kese düzgün rahim ağzı kapalı. Yani şaşırdık kaldık bu kan nerden geliyor
Allah yardımcımız olsun ya gerçekten çok zor dünden beri ömrümden ömür gitti ne uyuyabildim ne yemek yiyebildimBenim pazartesi yaşadığım kanamayı ben adetliyken bile yaşamadım. Yerlere damlayacak bacaklarımdan süzülecek kadar çok kanama yaşadım. Pedin dolması yarın saati bile bulmadı sürekli değiştirdim su gibi akıp gidiyordu yani en son akşam el kadar parçalar gelmeye başladı fenalaştım onları görünce. Ama çok şükür bebek iyi. O günden sonra kahverengi azalarak devam etti. Taaki cuma günü bir duş alıyım dedim. Çıkar çıkmaz yine bir kırmızı şarladı. Gittim doktora hemen bebek iyi kanama alanı yok kese düzgün rahim ağzı kapalı. Yani şaşırdık kaldık bu kan nerden geliyor
Ağrı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz napalm allah korusun bebişlerimiziBende öyle dedim doktora daha ne istiyorsun dedi muayeneden sora olmuyor dediklerim başıma grldi zaman zaman azalıyor bence sağlıkla gelsinler
Valla sormaAğrı olsa korkuyoruz olmasa korkuyoruz napalm allah korusun bebişlerimizi
Amin canım yani hiçbirşey diyemiyorlar hiçbir sebep sunamıyorlar bilime bile ters düşüyoruzHerşey gözle görülmüyor canm belki vücut gebeliği kabullenmeye çalışıyor sağlıkla tutunsun sana. İnşallah benmde kahverengi lekelerm zaman zaman oluyor rabbim yardımcımız olsun
Yat dinlen sürekli banada heo bunu diyorlar inşallah atlatıcaz bu günleriAllah yardımcımız olsun ya gerçekten çok zor dünden beri ömrümden ömür gitti ne uyuyabildim ne yemek yiyebildimyarın doktoruma gidicem hemen benimde bebeğin kalp sesini dinletti ama bir türlü ikna olamıyorum bende duş alacaktım korktum sadece bacaklarımın altına yastık koydum ve yatıyorum
Kalp atışını duydun mu cnmAmin canım yani hiçbirşey diyemiyorlar hiçbir sebep sunamıyorlar bilime bile ters düşüyoruz
Adet gibi benim de. Uzun pedden bile taşmış öyle bir kanama. Oksopar ve coraspirini kesti kalçadan proluton iğne yaptırdıMerhaba kanamanızın rengi ne acaba a
Dün gece bende bildiğiniz adet oldum kıpkırmkzı geld çok korktum yatıp dinleniyorum doktor sadece coraspirin içme dediBebek ve kese duruyor kalp atışını da dinletti ama çok endişeliyim
Duyduk çok şükür canımKalp atışını duydun mu cnm
Çok şükür cnm sağlıkla tutunsun sanaDuyduk çok şükür canım
İnşallah canım hepimizinki inşallahÇok şükür cnm sağlıkla tutunsun sana
Valla benim çamur gibi geliyor şimdi bacaklarımın altına yastık koydum öyle yattım coraspirin içme dedi pruluton ben cuma vurulmuştum progestan vuruldum bide Lutinus fitil kullanıyorum o biraz kesti sanırım kanamayıAdet gibi benim de. Uzun pedden bile taşmış öyle bir kanama. Oksopar ve coraspirini kesti kalçadan proluton iğne yaptırdı
Kahverengiyse bir sıkıntı yokValla benim çamur gibi geliyor şimdi bacaklarımın altına yastık koydum öyle yattım coraspirin içme dedi pruluton ben cuma vurulmuştum progestan vuruldum bide Lutinus fitil kullanıyorum o biraz kesti sanırım kanamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?