- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.861
Benimde dün kıpkırmızıydı pıhtı falan geldi kesin düştü dedim doktorun muayene koltuğu bile kıpkırmızı oldu ama fitil ve iğne işe yaradı sanırım Allah kimseye yaşatmasın zor gerçektenKahverengiyse bir sıkıntı yokben bilsem adet oldum zannederdim kopkoyu bir kırmızı. Gerçi ultrasonda yine bir sorun çıkmadı neden kanama oluyor anlamış değilim. Evde olduğum dinlendiğim sürece sorun yok. 200-300 metre yürüyeyim başlıyor. Bu hafta da rapor aldım ama haftaya ne yapacağım bilmiyorum işte
Gözünüz aydın tebrik ederimArkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba
Ben 20gun sora gitmiştim doktora keseydi yolktu kalpti ayrı ayrı görmek beklemek istemedim.Arkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba
Transferin kaçıncı günü gittiniz yani? Kalp sesi de duyuldu mu gittiğinizdeBen 20gun sora gitmiştim doktora keseydi yolktu kalpti ayrı ayrı görmek beklemek istemedim.
İşte sonuç aldıktan 20 gün sora evet aldım şükür şuan 9+1deyim darısı sizeTransferin kaçıncı günü gittiniz yani? Kalp sesi de duyuldu mu gittiğinizde
Ay evet cnm ya10. Hafta demek istedin sanırım, anladım. Benimkide o haftada kesicekti bakalım
Benimde ara ara devam ediyor kanama kahverengi ama ultrason da bir şey yok doktorum yatıp dinlenicen dedi yürüyüş flnda yok ooKahverengiyse bir sıkıntı yokben bilsem adet oldum zannederdim kopkoyu bir kırmızı. Gerçi ultrasonda yine bir sorun çıkmadı neden kanama oluyor anlamış değilim. Evde olduğum dinlendiğim sürece sorun yok. 200-300 metre yürüyeyim başlıyor. Bu hafta da rapor aldım ama haftaya ne yapacağım bilmiyorum işte
Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsinArkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba
Beyaz leblebi tavsiye ederim cnm yiyebilirsen tabi bana iyi geliyor biraz bastırıyor.zorlada olsa muz meyve fln da yemeye çalışıyorum yağlı yemek görmek istemiyorum hiçBe
Benim 9. Hafta
Ama bulantılar yüzünden hayattan soğudum hiçbirşeyden keyif almıyorum
Bende öyle yemeği geç, yiyecek içecek görmek bile istemiyorum
Sürekli halsizim
Allah hepimize kolaylık ve sabır versin
İlk başta iyi geliyordu leblebi çubuk kraker ama onlardan bile tiksindimBeyaz leblebi tavsiye ederim cnm yiyebilirsen tabi bana iyi geliyor biraz bastırıyor.zorlada olsa muz meyve fln da yemeye çalışıyorum yağlı yemek görmek istemiyorum hiç
Benim doktorum bana prilam dr diye bir bulantı ilacı yazdı. Artık mide bulantım hiç olmuyor. Siz de bir danışın isterseniz. Yatmadan 2 tane, sabah aç karnına 1 tane içiliyorİlk başta iyi geliyordu leblebi çubuk kraker ama onlardan bile tiksindim
Hiçbirşey yemeden günü geçiriyorum(
Allahım biran önce hayırlısıyla şu dönemi geçireyim
Yanlış hatırlamıyorsam transferden 5 gün önce başlamıştıkKızlar merhaba Bu ay 5.gunu embriyosu transfer edilecek şuan adetimin 3.gunu muayene oldum doktorum rahmin güzel dedi ve günde 3 kere estrofem iç birde climara banttan kullan dedi. Bir önceki gidişimde prolutex alacaksın yazmıştı ama prolutex kullan demedi sormayı unuttum prolutex i transfer sonrası mı kulllaniyoruz
Kizlar nasılsınızYaaa ne güzel maşallahbencede hafif hafif arada hissedersin. 12. Haftada öğrenirsin bence belki doktor birazda ondan geç çağırmıştır gelmişken cinsiyetinede bakarız diyee ayy çok heyecanlı yaa
Teşekkür ederim canımYanlış hatırlamıyorsam transferden 5 gün önce başlamıştık
Canım meraba öncelikle hayirli olur inşallahKızlar merhaba Bu ay 5.gunu embriyosu transfer edilecek şuan adetimin 3.gunu muayene oldum doktorum rahmin güzel dedi ve günde 3 kere estrofem iç birde climara banttan kullan dedi. Bir önceki gidişimde prolutex alacaksın yazmıştı ama prolutex kullan demedi sormayı unuttum prolutex i transfer sonrası mı kulllaniyoruz
Yok canim vala ben sürekli irtibat halindeyken hem kontroldeki doktorumla hemde kendi doktorumla ikisi de takip ediyor yaniArkadaşlar, kalp atışı duyulana kadar mı tüp bebek doktoruyla devam ediyoruz?
Canım hayırlı olsun tebrik ederimKızlar 10+5 ve ikizlere gebeyim. İki gündür kasık göğüs ağrısı yok. Pat diye kesiliverdi. Aynı durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?