Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Arkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba

Benimde dün kıpkırmızıydı pıhtı falan geldi kesin düştü dedim doktorun muayene koltuğu bile kıpkırmızı oldu ama fitil ve iğne işe yaradı sanırım Allah kimseye yaşatmasın zor gerçekten

Arkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba
Gözünüz aydın tebrik ederim kendi doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim çünkü kese hemen görünmüyor şurda 4 marta da birsey kalmadı bilen doktorunuzun görmesi daha iyi

Ben 20gun sora gitmiştim doktora keseydi yolktu kalpti ayrı ayrı görmek beklemek istemedim.

Benimde ara ara devam ediyor kanama kahverengi ama ultrason da bir şey yok doktorum yatıp dinlenicen dedi yürüyüş flnda yok oo ilk zamanlarda ben yürüyordum hep ondan mı bende anlamadım

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bence git zaten aynı şehirde değilsen o doktorla devam edersin sonra

Beyaz leblebi tavsiye ederim cnm yiyebilirsen tabi bana iyi geliyor biraz bastırıyor.zorlada olsa muz meyve fln da yemeye çalışıyorum yağlı yemek görmek istemiyorum hiç

Beyaz leblebi tavsiye ederim cnm yiyebilirsen tabi bana iyi geliyor biraz bastırıyor.zorlada olsa muz meyve fln da yemeye çalışıyorum yağlı yemek görmek istemiyorum hiç
İlk başta iyi geliyordu leblebi çubuk kraker ama onlardan bile tiksindim
Hiçbirşey yemeden günü geçiriyorum (
Allahım biran önce hayırlısıyla şu dönemi geçireyim

İlk başta iyi geliyordu leblebi çubuk kraker ama onlardan bile tiksindim
Hiçbirşey yemeden günü geçiriyorum (
Allahım biran önce hayırlısıyla şu dönemi geçireyim
Benim doktorum bana prilam dr diye bir bulantı ilacı yazdı. Artık mide bulantım hiç olmuyor. Siz de bir danışın isterseniz. Yatmadan 2 tane, sabah aç karnına 1 tane içiliyor

Kızlar merhaba Bu ay 5.gunu embriyosu transfer edilecek şuan adetimin 3.gunu muayene oldum doktorum rahmin güzel dedi ve günde 3 kere estrofem iç birde climara banttan kullan dedi. Bir önceki gidişimde prolutex alacaksın yazmıştı ama prolutex kullan demedi sormayı unuttum prolutex i transfer sonrası mı kulllaniyoruz

Yanlış hatırlamıyorsam transferden 5 gün önce başlamıştık

Canım meraba öncelikle hayirli olur inşallah prolutex iğneyi transferden sonra veriyor herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana öyle verdi ve ben hala devam Ediyorum 3 ayıma girmek üzereyim

Kızlar 10+5 ve ikizlere gebeyim. İki gündür kasık göğüs ağrısı yok. Pat diye kesiliverdi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Canım hayırlı olsun tebrik ederimSende bize katıldın artık kasık ağrısı sürekli olucak geçmiyor bir türlü söyleyeyim göğüs ağrısı da fazla olmuyor tabiki herkeste farklı olabilir bende ikizlere hamileyim 10 .haftam ve ne kasık ağrısı ne miğde bulantısı ve yanması geçmedi gecicek gibi de değil sanki doktorum olabilir daha fazla demişti giderek çoğalıyor sanki ignen ilacın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…