Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayy çok sevindim canım vala bende öyle olmayı isterdim tabiki bizimkiler pek rahat durmuyor 10.haftadayim bugün doktorumla gorusucem bakalım kesicek mi ilaçları iğneleri yada azalticak mi bilmiyorum . Kasık ağrısı bulantı ve miğde yanması çok fazla olmaya başladı Herseye devam bakalım ne dicek akşam

Bulantılarla keyifsiz
Sen nasılsın
Görüşmeye gittin mi bugün
Bende aynı vala hiç iyi değilim hele bugün kasık ağrısı çok fazlalaştı miğde bulantım la beraber bakalım ne olucak böyle Yok canim gitmedim bugün akşam kendi doktorumla konusucam bakalım ne dicek 13 gün sonra kontrolüm var o zaman gidicem

Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım gece felaket bir kanamayla gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum iğne serum yatış verdi doktorum şuan çok şükür daha iyiyim kanamam kesildi sen nasılsın

Çok geçmiş olsun bende de coraspirini kesti normal ilaçlarıma devam ediyorum hafif kahverengi şeklinde geliyor inanılmaz bir kasık ağrısı yaşıyorum bugün bugün doktor kontrolüm vardı şükür kalp atışını da duyduk 1 hafta sonraya çağırdı sizinki kaç haftalık

Merhaba ocak 2 de bende transfer olmuştum negatif ti Dr um 20 gün içinde adet olursun demişti ve dediği gibi de olmuştu 10 gün sonra oldu ama leke leke bazen adet anmasına dönüştü oldu bitti şuan 2. adetimi oldum cylo progneva vermişti bu hafta kontrole gideceğim bakalım ne diyecek korkma ilaçlardan öyle oluyor..

İğne yerlerimden ötürü karnım acımaya başladı artık ya bazı şeyler üst üste geliyor ama bugünümüze şükür yine sen nasılsın senin nasıl geçiyo
Ay sorma o zaten başlı başına bir acı benimde öyle ama karnım değil kasıklarım çok fazla ağrıyor ama yapicak bişey yok dediğin gibi canım buna da şükür Vala ben aynı ağrılarım miğde bulantılarım devam ediyor ilaçları daha doktor kesmedi bugün akşam konusucam bakalım doktorla 10.haftada görüşelim demişti ne yapicak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum

Okul başladı canım çok yoğun geçiyor o yüzden.. Dikkat etmeye çalışıyorum ama tedirginim yine de.. Evde daha güvende hissediyordum ve hep uykum var sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım benim evet ya zor zamanlar tabiki ama sen yine de dikkatli ol bu aylar önemli Bende evdeyim bazen öyle hava almaya yürüyüşe cikiyorum biraz geri geliyorum onun dışında hep uyuyorum yatıyorum öyleyim

Kasık ağrılarım yok çok şükürde işte karnımın ağrısı bıçak saplanır gibi batma oluyo. Yaa hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. İçimizden biri bari bıraksın ilaçları

Aynen herkeste farklı oluyormuş ama ilaç kullanırken olan benim gibi çok az sanırım. hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…