- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.881
Ayy çok sevindim canım vala bende öyle olmayı isterdim tabiki bizimkiler pek rahat durmuyorBende de 6. Haftada estrofemin dozunu düşürdü, 7. Haftada kalp atışı duyulduğunda kesti
Diğer ilaçları 10. Haftada keseceğimoksapar göbekten doğuma kadar dedi
Şu an 8. Haftamdayım şükür bulantı kanama halsizlik vs hiç bir şeyim yokşimdilik birbirimize anlayışlı davranıyoruz bebişimle
Hahahaa bende konuşuyorum da duyuyolarmidir kiAynen ben de durmuyo ki sıpalar
Amin canım bende çok çekiyorum zor oluyorBe
Benim 9. Hafta
Ama bulantılar yüzünden hayattan soğudum hiçbirşeyden keyif almıyorum
Bende öyle yemeği geç, yiyecek içecek görmek bile istemiyorum
Sürekli halsizim
Allah hepimize kolaylık ve sabır versin
İnşallah canım teşekkür ederimCanım meraba öncelikle hayirli olur inşallahprolutex iğneyi transferden sonra veriyor herkeste aynı mı bilmiyorum ama bana öyle verdi ve ben hala devam Ediyorum 3 ayıma girmek üzereyim
Bulantılarla keyifsizKizlar nasılsınızNasıl geçiyor zamanınız
Bende aynı vala hiç iyi değilim hele bugün kasık ağrısı çok fazlalaştı miğde bulantım la beraber bakalım ne olucak böyleBulantılarla keyifsiz
Sen nasılsın
Görüşmeye gittin mi bugün
Kendi doktorum bakalım iğneyi ilacı azalticak mi çok yoruyor beni bugün 10.haftadayim ama keser inşallahBulantılarla keyifsiz
Sen nasılsın
Görüşmeye gittin mi bugün
Hadi inşallah gönlüne göre olurKendi doktorum bakalım iğneyi ilacı azalticak mi çok yoruyor beni bugün 10.haftadayim ama keser inşallah
Amin canım inşallahHadi inşallah gönlüne göre olur
İğne yerlerimden ötürü karnım acımaya başladı artık ya bazı şeyler üst üste geliyor ama bugünümüze şükür yineKizlar nasılsınızNasıl geçiyor zamanınız
Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım gece felaket bir kanamayla gittim bebeğimin kalp atışlarını duydumMerhaba kanamanızın rengi ne acaba a
Dün gece bende bildiğiniz adet oldum kıpkırmkzı geld çok korktum yatıp dinleniyorum doktor sadece coraspirin içme dediBebek ve kese duruyor kalp atışını da dinletti ama çok endişeliyim
Çok geçmiş olsun bende de coraspirini kesti normal ilaçlarıma devam ediyorum hafif kahverengi şeklinde geliyor inanılmaz bir kasık ağrısı yaşıyorum bugünCanım merhaba bende şuan aynı durumdayım gece felaket bir kanamayla gittim bebeğimin kalp atışlarını duydumiğne serum yatış verdi doktorum şuan çok şükür daha iyiyim kanamam kesildi sen nasılsın
Merhaba ocak 2 de bende transfer olmuştum negatif ti Dr um 20 gün içinde adet olursun demişti ve dediği gibi de olmuştu 10 gün sonra oldu ama leke leke bazen adet anmasına dönüştü oldu bitti şuan 2. adetimi oldum cylo progneva vermişti bu hafta kontrole gideceğim bakalım ne diyecek korkma ilaçlardan öyle oluyor..Kızlar ocakta yaptırdığım tüp bebek denemesi tutmamıştı. 9. Gün test yaptırmaya gidecekten adet oldum. İlaçlara devam ederken adetin gecikmesi gerekmiyor mu? Negatif olup hemen adet olan var mı?
Bir de bu ay kasığımda ara ara bıçak batması gibi şiddetli bir ağrı oluyor? Çok nadirde olsa şimdi aşırı şiddetli oldu anlamadım korktum biraz sizlerde olan var mı?
Şubat ayı dinlenme olsun martta inşallah 2 embriyo ile tekrar deneyeceğiz. Ama böyle şeyler kafamı karıştırdı. Ocak ayında negatifi görenler Sizde durumlar nedir?
Okul başladı canım çok yoğun geçiyor o yüzden.. Dikkat etmeye çalışıyorum ama tedirginim yine de.. Evde daha güvende hissediyordumKizlar nasılsınızNasıl geçiyor zamanınız
Ay sorma o zaten başlı başına bir acı benimde öyle ama karnım değil kasıklarım çok fazla ağrıyor ama yapicak bişey yok dediğin gibi canım buna da şükürİğne yerlerimden ötürü karnım acımaya başladı artık ya bazı şeyler üst üste geliyor ama bugünümüze şükür yinesen nasılsın senin nasıl geçiyo
Canım benim evet ya zor zamanlar tabiki ama sen yine de dikkatli ol bu aylar önemliOkul başladı canım çok yoğun geçiyor o yüzden.. Dikkat etmeye çalışıyorum ama tedirginim yine de.. Evde daha güvende hissediyordumve hep uykum var sen nasılsın nasıl gidiyor
Kasık ağrılarım yok çok şükürde işte karnımın ağrısı bıçak saplanır gibi batma oluyo. Yaa hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. İçimizden biri bari bıraksın ilaçlarıAy sorma o zaten başlı başına bir acı benimde öyle ama karnım değil kasıklarım çok fazla ağrıyor ama yapicak bişey yok dediğin gibi canım buna da şükürVala ben aynı ağrılarım miğde bulantılarım devam ediyor ilaçları daha doktor kesmedi bugün akşam konusucam bakalım doktorla 10.haftada görüşelim demişti ne yapicak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Oh evde olmanın keyfini çıkar canım bol bol kitap okuCanım benim evet ya zor zamanlar tabiki ama sen yine de dikkatli ol bu aylar önemliBende evdeyim bazen öyle hava almaya yürüyüşe cikiyorum biraz geri geliyorum onun dışında hep uyuyorum yatıyorum öyleyim
Aynen herkeste farklı oluyormuş ama ilaç kullanırken olan benim gibi çok az sanırım.Merhaba ocak 2 de bende transfer olmuştum negatif ti Dr um 20 gün içinde adet olursun demişti ve dediği gibi de olmuştu 10 gün sonra oldu ama leke leke bazen adet anmasına dönüştü oldu bitti şuan 2. adetimi oldum cylo progneva vermişti bu hafta kontrole gideceğim bakalım ne diyecek korkma ilaçlardan öyle oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?