- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.901
Çok şükür canım ben 7+1 sen kaç haftalıksın ? Corasprin benimkide kestiÇok geçmiş olsun bende de coraspirini kesti normal ilaçlarıma devam ediyorum hafif kahverengi şeklinde geliyor inanılmaz bir kasık ağrısı yaşıyorum bugünbugün doktor kontrolüm vardı şükür kalp atışını da duyduk 1 hafta sonraya çağırdı sizinki kaç haftalık
Bende 6+4 bugünÇok şükür canım ben 7+1 sen kaç haftalıksın ? Corasprin benimkide kesti
Amin canım Rabbim yardımcımız olsun kanamya üzülürken kalp atışına sevindim ağlamaktan bi hal oldum gece ama çok şükür şuanlık iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende 6+4 bugüninşallah bidaha kanama yaşamayız korkutuyor gerçekten
Amiiiiin inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallahAmin canım Rabbim yardımcımız olsun kanamya üzülürken kalp atışına sevindim ağlamaktan bi hal oldum gece ama çok şükür şuanlık iyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu aralar herşeyden sıkılıyorum vala sadece uyuyorumOh evde olmanın keyfini çıkar canım bol bol kitap oku
İnşallah geçer bir an önce KuzumKasık ağrılarım yok çok şükürde işte karnımın ağrısı bıçak saplanır gibi batma oluyo. Yaa hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. İçimizden biri bari bıraksın ilaçları
Kizlar güzel haberim var doktorla konuştumKasık ağrılarım yok çok şükürde işte karnımın ağrısı bıçak saplanır gibi batma oluyo. Yaa hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. İçimizden biri bari bıraksın ilaçları
kan pıhtılaşma testi yaptırdımı canım sana keserkenÇok şükür canım ben 7+1 sen kaç haftalıksın ? Corasprin benimkide kesti
Ayy maşallah gözün aydın. İğnelerden birini bırakman bile sana büyük rahatlık sunarKizlar güzel haberim var doktorla konuştumçok şükür progestana devam dedi hafta hafta birakicam yani 2 hafta sonra estrofemi 2 düşürdü onu da 2 hafta sonra birakicam ignemi prolutex bıraktırdı artık kullanmıyorum Kan sulandırıcı imom ve levantron devam edicem oksaparda 2 hafta sonra birakilicak onu da doktora sorup birakicam çok şükür azaldı bitti
kan pıhtılaşma testi yaptırdımı canım sana keserken
Vala öyle canım ya teşekkür ederimAyy maşallah gözün aydın. İğnelerden birini bırakman bile sana büyük rahatlık sunardarısı bize olsun inşallah
bana bıraktırmadan önce test yaptıracağız dedi canım bilmiyorum ama mantıklı olanıda baktırıp bıraktırmakYapılması gerekiyomu acaba ya
Benimde ilaçlar azaltılıyo 10 güne tamamen bırakcam ama corasprin be oksaparı takip yapan doktorunuz karar vercek dediler o bırak dersede bnm aklım kalcak biraz arada kaldım
Ayy aynen maddi manevi zorluyo insanı. Bende cumartesi bakalım estrofemi teke düşcem. İnşallah bende iğneden kurtulurumVala öyle canım ya teşekkür ederimBide Allah'tan her hafta 500 TL vermekten kurtuldum o da çok fazla geliyordu yetistiremiyorum parayı çünkü çok şükür diğerlerini de hafta hafta birakicam artık estrofemi bu hafta 2 tane alicam haftaya teke dusucek diğerleri de öyle Amin inşallah darısı size olsun
bana bıraktırmadan önce test yaptıracağız dedi canım bilmiyorum ama mantıklı olanıda baktırıp bıraktırmak
Aynen canım çok şükür diğerleri yazdiriliyor Allah'tan birde zaten zamanla birakicam o yüzden çok sevindim vala bu duruma çok iyi senin içindeAyy aynen maddi manevi zorluyo insanı. Bende cumartesi bakalım estrofemi teke düşcem. İnşallah bende iğneden kurtulurum
aynen canım endişeleniyor insan ama inşallah bir sıkıntı olmazTakip yapan doktoruma yazdım kontrole gelene kdar devam et dedi
12.haftada ikili tarama için gidicem bakalım normal gebelik olsa düşük vs olmadan kuallnılmıyodu bu iğneler ama başlayıncada bırakırken insan tedirgin oluyo
Kübra çok sevindim bir ilac bırakmak bile iyi geliyo insana. Bana oksapar doğuma kadar devam dedi diğerlerinin hepsini 10. Haftada keseceğimKizlar güzel haberim var doktorla konuştumçok şükür progestana devam dedi hafta hafta birakicam yani 2 hafta sonra estrofemi 2 düşürdü onu da 2 hafta sonra birakicam ignemi prolutex bıraktırdı artık kullanmıyorum Kan sulandırıcı imom ve levantron devam edicem oksaparda 2 hafta sonra birakilicak onu da doktora sorup birakicam çok şükür azaldı bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?