Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok şükür canım ben 7+1 sen kaç haftalıksın ? Corasprin benimkide kesti

Kızlar ben tıbbi genetikte pıhtılaşma ve kromozom tahlili yaptırmıştım sonuçlarda değer göstermiyor rapora bakıyorum orda da değer yazmıyor sadece sonuç durumunda normal yazıyor. Normal yazınca sonuçta bir sorun yok demek değil mi hastaneye raporu almaya gitmeye gerek var mı sizce

Kızlar birde bugün adetimin 3.gunu hormon tahlili yaptırdım total testosteron sonucu 61.90 çıkmış referans aralığı 8.4 - 48.1 yüksek cikmis sonucum ve ben 2 hafta sonra embriyo transferi olucam sizce bu hormon yüksekliği gebeliğe engel olur mu henüz doktoruma göstermedim korkuyorum

Kizlar güzel haberim var doktorla konuştum çok şükür progestana devam dedi hafta hafta birakicam yani 2 hafta sonra estrofemi 2 düşürdü onu da 2 hafta sonra birakicam ignemi prolutex bıraktırdı artık kullanmıyorum Kan sulandırıcı imom ve levantron devam edicem oksaparda 2 hafta sonra birakilicak onu da doktora sorup birakicam çok şükür azaldı bitti

Kızlar ya moralim çok bozuk 2 hafta sonra transferim var e2 tahlil sonucumda 250 çıkmış adetliyken baktırdım çok yüksek değil mi transfer ertelenir mi sizce embriyo donduruldu rahim dinlensin diye ama düşmemiş normal değerine

Ayy maşallah gözün aydın. İğnelerden birini bırakman bile sana büyük rahatlık sunar darısı bize olsun inşallah

Yapılması gerekiyomu acaba ya
Benimde ilaçlar azaltılıyo 10 güne tamamen bırakcam ama corasprin be oksaparı takip yapan doktorunuz karar vercek dediler o bırak dersede bnm aklım kalcak biraz arada kaldım
kan pıhtılaşma testi yaptırdımı canım sana keserken

Ayy maşallah gözün aydın. İğnelerden birini bırakman bile sana büyük rahatlık sunar darısı bize olsun inşallah
Vala öyle canım ya teşekkür ederim Bide Allah'tan her hafta 500 TL vermekten kurtuldum o da çok fazla geliyordu yetistiremiyorum parayı çünkü çok şükür diğerlerini de hafta hafta birakicam artık estrofemi bu hafta 2 tane alicam haftaya teke dusucek diğerleri de öyle Amin inşallah darısı size olsun

Yapılması gerekiyomu acaba ya
Benimde ilaçlar azaltılıyo 10 güne tamamen bırakcam ama corasprin be oksaparı takip yapan doktorunuz karar vercek dediler o bırak dersede bnm aklım kalcak biraz arada kaldım
bana bıraktırmadan önce test yaptıracağız dedi canım bilmiyorum ama mantıklı olanıda baktırıp bıraktırmak

Ayy aynen maddi manevi zorluyo insanı. Bende cumartesi bakalım estrofemi teke düşcem. İnşallah bende iğneden kurtulurum

Takip yapan doktoruma yazdım kontrole gelene kdar devam et dedi
12.haftada ikili tarama için gidicem bakalım normal gebelik olsa düşük vs olmadan kuallnılmıyodu bu iğneler ama başlayıncada bırakırken insan tedirgin oluyo
bana bıraktırmadan önce test yaptıracağız dedi canım bilmiyorum ama mantıklı olanıda baktırıp bıraktırmak

Ayy aynen maddi manevi zorluyo insanı. Bende cumartesi bakalım estrofemi teke düşcem. İnşallah bende iğneden kurtulurum
Aynen canım çok şükür diğerleri yazdiriliyor Allah'tan birde zaten zamanla birakicam o yüzden çok sevindim vala bu duruma çok iyi senin içinde İnşallah sende kurtulursun ignelerden

aynen canım endişeleniyor insan ama inşallah bir sıkıntı olmaz

Kübra çok sevindim bir ilac bırakmak bile iyi geliyo insana. Bana oksapar doğuma kadar devam dedi diğerlerinin hepsini 10. Haftada keseceğim fakat folifoca adında bir folik asit ilacım var onunla ilgili bir şey söylemedi. Folik asidi ne zamana kadar kullanacağız kızlar bilen var mı? Birde kaçıncı haftasın kübra bir sonraki kontrole ne zaman çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…