- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.921
Folik asit ilk 3 ay diye biliyorumKübra çok sevindim bir ilac bırakmak bile iyi geliyo insana. Bana oksapar doğuma kadar devam dedi diğerlerinin hepsini 10. Haftada keseceğimfakat folifoca adında bir folik asit ilacım var onunla ilgili bir şey söylemedi. Folik asidi ne zamana kadar kullanacağız kızlar bilen var mı? Birde kaçıncı haftasın kübra bir sonraki kontrole ne zaman çağırdı?
Teşekkür ederim canımKübra çok sevindim bir ilac bırakmak bile iyi geliyo insana. Bana oksapar doğuma kadar devam dedi diğerlerinin hepsini 10. Haftada keseceğimfakat folifoca adında bir folik asit ilacım var onunla ilgili bir şey söylemedi. Folik asidi ne zamana kadar kullanacağız kızlar bilen var mı? Birde kaçıncı haftasın kübra bir sonraki kontrole ne zaman çağırdı?
Anladım süper herşey yolunda gitmiş bundan sınrası da öyle olsun inşllh hepimizinTeşekkür ederim canımvala öyle belki ilaçlarda migdeyi mahvediyor.oksapar için doktora sorucam öyle birakicam diğerlerini de 2 Hafta sonra birakicam canım geri kalanları.10.haftadayim canım ben folik asit daha hiç vermedi bana verirmi onu da bilmiyorum İmom omega kullanıyorum ama .12 haftada gidicem kontrole 2 hafta kaldı
Doktoru ara sor cnm bir sorun yoksa ayda bir gidiliyor biliyorum benAnladım süper herşey yolunda gitmiş bundan sınrası da öyle olsun inşllh hepimizinbende 7. Haftada gittim kalp atışları duyuldu ilaçları düzenledi çıktık.Bir sonra ne zaman geleyim demeyi unutmuşum şu an 9. Haftaya girdim ne zaman gitmem gerekir acaba
Ben de 7. Haftada gittim bir ay sonra gel dedi canımAnladım süper herşey yolunda gitmiş bundan sınrası da öyle olsun inşllh hepimizinbende 7. Haftada gittim kalp atışları duyuldu ilaçları düzenledi çıktık.Bir sonra ne zaman geleyim demeyi unutmuşum şu an 9. Haftaya girdim ne zaman gitmem gerekir acaba
İnşallah inşallahAynen canım çok şükür diğerleri yazdiriliyor Allah'tan birde zaten zamanla birakicam o yüzden çok sevindim vala bu duruma çok iyi senin içindeİnşallah sende kurtulursun ignelerden
Çok şükür canım herşey yolunda ben kalp atışlarını duyali 4 hafta oldu nerdeyse hala gitmedim kontrole doktor kontrolum 13 gün sonra bende 10.haftadayimAnladım süper herşey yolunda gitmiş bundan sınrası da öyle olsun inşllh hepimizinbende 7. Haftada gittim kalp atışları duyuldu ilaçları düzenledi çıktık.Bir sonra ne zaman geleyim demeyi unutmuşum şu an 9. Haftaya girdim ne zaman gitmem gerekir acaba
Valla negatiften sonra benim adet olmam temizlenmem derken 15-16 günü buldu canım cok tuhaf.Herkese merhaba,burayı başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım hiç bir konu hakkında bilginizi almak istedim,ben 4 ocakta transfer oldum negatif oldu 19 ocakta adet oldum bitti 4 gün sonra tekrar başladı hâlâ da sürüyor lekelenme ve kanama şeklinde deprem bölgesindeyim o durumun etkisi mi yoksa böyle mi oluyor bilemedim ilk denememdi bu
Oluyor benmde.oldu öyle düzensizlikler hormon dengesizlikleri ilaçlar vs derken vücut çok şaşırıyor15 16 sürse yine iyi diyecem ama 1 aydir böyleyim ben
Ara ara devam ediyor ağrılar. Genetik tarama testinde cinsiyetleri de belli oldu. İki prensesimiz olcak allahn izniyleCanım hayırlı olsun tebrik ederimSende bize katıldın artık kasık ağrısı sürekli olucak geçmiyor bir türlü söyleyeyim göğüs ağrısı da fazla olmuyor tabiki herkeste farklı olabilir bende ikizlere hamileyim 10 .haftam ve ne kasık ağrısı ne miğde bulantısı ve yanması geçmedi gecicek gibi de değil sanki doktorum olabilir daha fazla demişti giderek çoğalıyor sanki ignen ilacın var mı?
Olabilir canım stress etkilemiştir. Zaten düzensizlikler olabiliyor ilacın etkisiyle. Ama müsait olursan doktora bir gidip belki sadece adet sökülmeye çalışıyor ama olmuyordur.Herkese merhaba,burayı başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım hiç bir konu hakkında bilginizi almak istedim,ben 4 ocakta transfer oldum negatif oldu 19 ocakta adet oldum bitti 4 gün sonra tekrar başladı hâlâ da sürüyor lekelenme ve kanama şeklinde deprem bölgesindeyim o durumun etkisi mi yoksa böyle mi oluyor bilemedim ilk denememdi bu
Ben kullandım göbeğe yapıştırdm bi tane. Dört günde bir de yeniledimKızlar climara forte bant kullanan var mı doktorum popona yapıştır 1 hafta dursun dedi ama bende biyerde okudum kutu içindeki 4 bantı da yapistirmislar ama doktorum adet söylemedi bana yapıştır 1 hafta dursun dedi bende 1 tane anladım. Yarın sorucam ama aklıma takıldı şimdi. Transfere hazırlanıyorum 2 hafta sonra olucak tahminen.. Birde bant 3 gündür yapışık duruyor biraz kalkmaya başladı etkisi azalır mi böyle sizce
Peki bant baloncuk gibi kalkıyor mu ya benim yapışık ama ortalarda baloncuk gibi kalktıBen kullandım göbeğe yapıştırdm bi tane. Dört günde bir de yeniledim
Ne için veriliyor bu bantlar merak ettim ilk kez duydum annem gibi daha neler çıkacak şaşkınlığındayımPeki bant baloncuk gibi kalkıyor mu ya benim yapışık ama ortalarda baloncuk gibi kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?