Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Folik asit ilk 3 ay diye biliyorum

Teşekkür ederim canım vala öyle belki ilaçlarda migdeyi mahvediyor.oksapar için doktora sorucam öyle birakicam diğerlerini de 2 Hafta sonra birakicam canım geri kalanları.10.haftadayim canım ben folik asit daha hiç vermedi bana verirmi onu da bilmiyorum İmom omega kullanıyorum ama .12 haftada gidicem kontrole 2 hafta kaldı

Anladım süper herşey yolunda gitmiş bundan sınrası da öyle olsun inşllh hepimizin bende 7. Haftada gittim kalp atışları duyuldu ilaçları düzenledi çıktık.Bir sonra ne zaman geleyim demeyi unutmuşum şu an 9. Haftaya girdim ne zaman gitmem gerekir acaba

Doktoru ara sor cnm bir sorun yoksa ayda bir gidiliyor biliyorum ben

Slm kızlar 10.haftadayım devlet hastanesindeki doktor Nipt denilen bir test önerdi size böyle birşeyden bahsedildi mi özel doktorum istersen yaptırabilirsin dedi kararsız kaldım

Ben de 7. Haftada gittim bir ay sonra gel dedi canım

Herkese merhaba,burayı başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım hiç bir konu hakkında bilginizi almak istedim,ben 4 ocakta transfer oldum negatif oldu 19 ocakta adet oldum bitti 4 gün sonra tekrar başladı hâlâ da sürüyor lekelenme ve kanama şeklinde deprem bölgesindeyim o durumun etkisi mi yoksa böyle mi oluyor bilemedim ilk denememdi bu

Çok şükür canım herşey yolunda ben kalp atışlarını duyali 4 hafta oldu nerdeyse hala gitmedim kontrole doktor kontrolum 13 gün sonra bende 10.haftadayim12 haftada çağırıyorlar genelde iyiyse herşey yolundaysa bana öyle dedi çünkü

Valla negatiften sonra benim adet olmam temizlenmem derken 15-16 günü buldu canım cok tuhaf.
Streste etkiliyor olabilir

Ara ara devam ediyor ağrılar. Genetik tarama testinde cinsiyetleri de belli oldu. İki prensesimiz olcak allahn izniyle

Olabilir canım stress etkilemiştir. Zaten düzensizlikler olabiliyor ilacın etkisiyle. Ama müsait olursan doktora bir gidip belki sadece adet sökülmeye çalışıyor ama olmuyordur.

Kızlar climara forte bant kullanan var mı doktorum popona yapıştır 1 hafta dursun dedi ama bende biyerde okudum kutu içindeki 4 bantı da yapistirmislar ama doktorum adet söylemedi bana yapıştır 1 hafta dursun dedi bende 1 tane anladım. Yarın sorucam ama aklıma takıldı şimdi. Transfere hazırlanıyorum 2 hafta sonra olucak tahminen.. Birde bant 3 gündür yapışık duruyor biraz kalkmaya başladı etkisi azalır mi böyle sizce

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Başlığa pek uymuyor transfer sürecim fakat yazilanlari başından beri okudum hamilelik yasayanlari kendim yaşamış gibi sevindimmm pcos sebebiyle 3 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyordum sonunda tedaviye başladım. Çok kotu bir asilama sürecinden sonra tüp bebeğe karar verdik. 22sinde opum oldu 24 yumurtadan 10 tanesi iyi kalitede 5.gune ulaştı ve donduruldu rahim dinlendirme surecindeyim 2. Adetimde transferimiz olacak fakat ben o 1 ayı nasil geciricem bilmiyorum

Ben kullandım göbeğe yapıştırdm bi tane. Dört günde bir de yeniledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…