- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.941
Ayyy çok sevindim canım benim sağlıkla gelsinler inşallahAra ara devam ediyor ağrılar. Genetik tarama testinde cinsiyetleri de belli oldu. İki prensesimiz olcak allahn izniyle
Canım öncelikle hoş geldin aramıza inşallahKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Başlığa pek uymuyor transfer sürecim fakat yazilanlari başından beri okudum hamilelik yasayanlari kendim yaşamış gibi sevindimmmpcos sebebiyle 3 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyordum sonunda tedaviye başladım. Çok kotu bir asilama sürecinden sonra tüp bebeğe karar verdik. 22sinde opum oldu 24 yumurtadan 10 tanesi iyi kalitede 5.gune ulaştı ve donduruldu rahim dinlendirme surecindeyim 2. Adetimde transferimiz olacak fakat ben o 1 ayı nasil geciricem bilmiyorum
Genetik taramada kaçıncı haftada oluyor canım birde genetik test yaptırmamiz şart mı?Ara ara devam ediyor ağrılar. Genetik tarama testinde cinsiyetleri de belli oldu. İki prensesimiz olcak allahn izniyle
Yaaaa hosbuldukCanım öncelikle hoş geldin aramıza inşallahseni de görürüz burada bizimle devam edersin rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sakın stres yapma hep dua et hayırlısını iste umarım güzel sonuçlarla gelirsin
Estradiol içeriyor canm sanırım rahimin gebeliğe hazırlıyor tutunmayı sağlıyorNe için veriliyor bu bantlar merak ettim ilk kez duydum annem gibi daha neler çıkacak şaşkınlığındayım
Gecer çok çabuk geçiyor aslında bı bakmışsın pozitif haberini almışsınYaaaa hosbuldukinşallah herkesin gönlünden gecenler gerçekleşsin en hayırlı sekilde
İnşallah canimmmGecer çok çabuk geçiyor aslında bı bakmışsın pozitif haberini almışsın
10.hafta bittiğinde yaptırdım. Doktorum yaptırmamı önerdi ben de yaptırdmGenetik taramada kaçıncı haftada oluyor canım birde genetik test yaptırmamiz şart mı?
Normal. Hatta benim iki kese göründü birinde bebek görünüyodu diğerinde görünmedi. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde gördüm diğer bebeği de. 5.hafta bittiğinde duymuştuk kalp atışlarınıGünaydın kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kişiden kişiye değişiyor mu ilk gittiğimde sadece kese göründü normal mi
10+2 de genetik tarama testi yaptırmıştık. 11.hafta sonuçlar çıktı ve o zaman öğrendikAyyy çok sevindim canım benim sağlıkla gelsinler inşallahKaçıncı hafta belli oldu senin ?Bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini
kalkıyordu ama çok değil. Bantı yapıştırdığın yerde yara sivilce vs. Hiç bişi olmamasına dikkat et demişti doktorum.Peki bant baloncuk gibi kalkıyor mu ya benim yapışık ama ortalarda baloncuk gibi kalktı
Östrojen hormonu salgılıyorNe için veriliyor bu bantlar merak ettim ilk kez duydum annem gibi daha neler çıkacak şaşkınlığındayım
Çok şükür sağlıkla kucağına al bende duyarım Allah’ın izniyle umarımNormal. Hatta benim iki kese göründü birinde bebek görünüyodu diğerinde görünmedi. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde gördüm diğer bebeği de. 5.hafta bittiğinde duymuştuk kalp atışlarını
Yaaaa hosbuldukinşallah herkesin gönlünden gecenler gerçekleşsin en hayırlı sekilde
Benimde 10. Hafta bana hiç yaptırmadı ama gerçi ben gitmedim henüz doktora kontrol günüme daha var acaba 12 haftada yaptırır mi yada cinsiyeti belli olur mu acaba ?10.hafta bittiğinde yaptırdım. Doktorum yaptırmamı önerdi ben de yaptırdm
Ayy vala çok sevindim canım10+2 de genetik tarama testi yaptırmıştık. 11.hafta sonuçlar çıktı ve o zaman öğrendik
16.haftada belli oluyor diye biliyormBenimde 10. Hafta bana hiç yaptırmadı ama gerçi ben gitmedim henüz doktora kontrol günüme daha var acaba 12 haftada yaptırır mi yada cinsiyeti belli olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?