Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım öncelikle hoş geldin aramıza inşallah seni de görürüz burada bizimle devam edersin rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sakın stres yapma hep dua et hayırlısını iste umarım güzel sonuçlarla gelirsin

Yaaaa hosbuldukinşallah herkesin gönlünden gecenler gerçekleşsin en hayırlı sekilde

Günaydın kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kişiden kişiye değişiyor mu ilk gittiğimde sadece kese göründü normal mi
Normal. Hatta benim iki kese göründü birinde bebek görünüyodu diğerinde görünmedi. Kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde gördüm diğer bebeği de. 5.hafta bittiğinde duymuştuk kalp atışlarını

Kızlar selam pazartesi transferden sonra ilk defa doktoruna muayene gittim 6+3 kesede bebekte gözüktü fakat iki gündür karnimda ki sertlik gitti gibi öncesinde hep sert oluyordu zamanla vücut mu alışıyor korkuyordum açıkçası bişey yoktur değil mi

Çok şükür sağlıkla kucağına al bende duyarım Allah’ın izniyle umarım

Merhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum 7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…