Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah Üzüldum herşeyin hayırlısı olsun zor tabiki rabbim kolaylık versin inşallah

Seni şu an en iyi ben anlarım sanırım ve bunu yaşayanlar ,
Rabbım yardımcın olsun canım ınsallah en kısa zamanda saglıkla tekrardan nasıp etsın Allahım.
çok üzüldüm, işte bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz
Çok geçmiş olsun inşallaahh yanılırlar ve saglıkla ılerler hamılelıgın

Canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah Üzüldum herşeyin hayırlısı olsun zor tabiki rabbim kolaylık versin inşallah
Keşke böyle olacağına en başından negatifi görseydim. 2 aylıkken kaybetmek daha kötü

Cok gecmiş olsun canm ne desek boş üzgünüm
Negatifler boş gebelikler kürtajlar geçiren biri olarak söyleyebilecegim tek şey unutuluyor.
Belki 3 ay belki 5 ay ama unutuluyor ve sen bu güzel duyguyu tekrardan yaşamak için can atar oluyorsun.
Üzüntünü yaşa toparlan bi tatil yap sonra tam gaz devam

Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin inşallah tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin biraz dinlenin kafanızı toparlayın en güzel şekilde gelsin inşallah minik

Yaa inşallah salı günü gittiğinizde kalp atışını tekrar duyarsınız çok çokkk geçmiş olsun her şeyi göze alıp çıkıyoruz bu yola ama üzülmemek elde değil tabi allahım hayırlısını versin olumsuz olursa da en kısa zamanda bebeğinize kavuştursun

Keşke böyle olacağına en başından negatifi görseydim. 2 aylıkken kaybetmek daha kötü
evet bende en basından keske negatıf olsaydı da kurtaj vs olmasaydım dıyorum hep,
ama işte bazı şeyleri yaşamak gerekıyormuş
Rabbım bır daha yaşatmasın canım , en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın hepımıze

Doktor ilaçla yapalım, kürtaj olmanı istemiyorum sonraki hamilelikleri de etkiliyor dedi. Siz ilaçla mı olmuştunuz? Ne kadar sonra adet olunup tedaviye başlanabiliyor acaba? Ben merkez de değiştireceğim

Doktor ilaçla yapalım, kürtaj olmanı istemiyorum sonraki hamilelikleri de etkiliyor dedi. Siz ilaçla mı olmuştunuz? Ne kadar sonra adet olunup tedaviye başlanabiliyor acaba? Ben merkez de değiştireceğim
canım ilaçla dendı bana da ama vucudum atamadı..
kanamam başladı cytocet kullanmıstım 4 tane ama keseyı dusuremedım ..
kontrole gıttıgımde kesem tamamen bozulmustu ve karnım kan doldugu ıcın kurtaj oldum 6haftalıktı benımkı,
kucuk haftalar genellıkle daha guvenlı dedı doktorum.. cunku hap ıle dusmeyınce pek bır secenekde kalmıyor ..
ben cumartesı kurtaj oldum hala mınık mınık kanamalarım var, bu hafta kontrole gıtcem vucut ne zaman normale doner bakalım..
doktorum 1,5 ay sonra planlayalım dedı ama ben henüz hazır hissetmiyorum,
biraz kafamı toplamam lazım transfere kadar.. 3-4 ay sonra belkii.
zaten romatolojıye gıdıp kan testlerı yaptırcam oncesınde onlar var bakalım . hayırlısı ınsallah...
dondırulmus embrıyon var mı ?

5 tane daha var. Ama en iyi kalite ikisini bu transferde harcamış olduk. Geçen hafta kanama olunca bulup gittiğim tüp bebek doktoru genetik yaptırmış mıydın dedi transfer ettirdiğine. Şimdi yaptırmak istesem dondurulmuşlara yapılıyor mu acaba. Korkuyorum da hepsi kötü çıkar diye. Büyük ihtimal genetiği iyi değildi yaşın genç rahmin tutmuş dedi

canım kalıte kısmını pek bılemıyorum 2bc ıle tutan saglıklı dogum yapanlar var ,
benımde 5aa dı ama kesem cok duzensızdı ılerlemedı ..
dondurulmuslarda genetık pgt cok onermıyorlar yanı parca alındıktan sonra embrıyo bozulabılıyormus.
banada aynısını soyledıler genetıgı bozuk kromozom bozuk vs olabılır dedı doktorum.
ama bır kac test yaptırmamı ıstedı romatolojıye gıtcem

Ben ilk yaptırırken genetik yaptıralım mı hocam dedim ilk deneme olduğu için gerek yok dedi keşke yaptırsaymışım valla. Size de üzüldüm geçmiş olsun umarım bir dahakine ilerler hamileliğimiz. Benim eve gelince tekrar kırmızı kanamam başladı zaten. Yoğunlaşırsa haber ver dedi ama onun dışında salı gel dedi.

Merhaba, evet bu seferki sürecinizi takip etme şansım oldu, teşekkür ederim Çok umutsuz değilim yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum hatta. Ama tabi afalladım hiç gözümden yaş bile gelmedi başından beri alıştırmışım kendimi. Eşim girmeden bu sefer kalp atışını videoya alacağım dedi, görebilirsek alırsın dedim hatta girmeden. Siz ilaçla düşük yapmış mıydınız? Dr hastanede kalabilirsin dedi istersen

ben genetık tup bebek ıstemedım, cunku doktor onunda bır garantısı yok demıstı ..
yanı ne bıleyım ya işte nasipte bunları yasamak varmıs, bu son saglıksız gebelıgımız olsun ..
cok sagol canım, benımde 2 gun ıcınde kanamam başlamıştı.. hap olarak ne verdi ?
ınsallah saglıkla atlatırız bu süreci,

Çok üzüldüm bende 7+4 düm pazartes salı yoğun kanmayla hastanede yattım Allah yüzümüzü güldürsün

Canımmm zor çok zor Rabbim güç kuvvet ve sabır versin. Sağlığın olsun yine olur inşallah. Belki rabbim sabrını artırıyor sonraki gelecek yaramaza dayanman için inşallah mucize verir Rabbim Şafi ismi hürmetine tekrar gümbür gümbür duyarsın.

Tabi canım garantisi yok ama en azından tutunup bunu yaşayacağıma hiç tutunmasın. Salı günü bir daha bakacak, kalp atışı tamamen durunca konuşacağız sanırım bu konuyu. Ultrasonda hala biraz gözüküyordu ama ses gelmedi. Muayene notuna baktım fetus kalp atımı bradikardik yazmış. İnternetten baktım 60’ın altı diyor bu terim için. İstersen hastanede de kalabilirsin dedi. Ben evde panik olurum zaten öyle bir şey yaşarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…