- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.961
Himm anladım canim ikiz benimki belki erken belli eder kendini diye düşündüm ama baya da varmış ya16.haftada belli oluyor diye biliyorm
Canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Günaydın canım ben 5+5 de hem kese hem kalp atışını duyduk kimisinde erken kimisinde gec duyuluyor canım sen kaç haftaliksin?Günaydın kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kişiden kişiye değişiyor mu ilk gittiğimde sadece kese göründü normal mi
Seni şu an en iyi ben anlarım sanırım ve bunu yaşayanlar ,Merhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahÜzüldum herşeyin hayırlısı olsun zor tabiki rabbim kolaylık versin inşallah
Keşke böyle olacağına en başından negatifi görseydim. 2 aylıkken kaybetmek daha kötüSeni şu an en iyi ben anlarım sanırım ve bunu yaşayanlar ,
Rabbım yardımcın olsun canım ınsallah en kısa zamanda saglıkla tekrardan nasıp etsın Allahım.
çok üzüldüm, işte bazen bazı şeylerin önüne geçemiyoruz
Çok geçmiş olsun inşallaahh yanılırlar ve saglıkla ılerler hamılelıgın
Cok gecmiş olsun canm ne desek boş üzgünümMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorumMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Normal canım ben beş buçuk haftada keseyi gördüm iki hafta sonra kalp atışı duyuldu endiselenmeGünaydın kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kişiden kişiye değişiyor mu ilk gittiğimde sadece kese göründü normal mi
Yaa inşallah salı günü gittiğinizde kalp atışını tekrar duyarsınız çok çokkk geçmiş olsun her şeyi göze alıp çıkıyoruz bu yola ama üzülmemek elde değil tabiMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
evet bende en basından keske negatıf olsaydı da kurtaj vs olmasaydım dıyorum hep,Keşke böyle olacağına en başından negatifi görseydim. 2 aylıkken kaybetmek daha kötü
Doktor ilaçla yapalım, kürtaj olmanı istemiyorum sonraki hamilelikleri de etkiliyor dedi. Siz ilaçla mı olmuştunuz? Ne kadar sonra adet olunup tedaviye başlanabiliyor acaba? Ben merkez de değiştireceğimevet bende en basından keske negatıf olsaydı da kurtaj vs olmasaydım dıyorum hep,
ama işte bazı şeyleri yaşamak gerekıyormuş
Rabbım bır daha yaşatmasın canım , en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın hepımıze
canım ilaçla dendı bana da ama vucudum atamadı..Doktor ilaçla yapalım, kürtaj olmanı istemiyorum sonraki hamilelikleri de etkiliyor dedi. Siz ilaçla mı olmuştunuz? Ne kadar sonra adet olunup tedaviye başlanabiliyor acaba? Ben merkez de değiştireceğim
5 tane daha var. Ama en iyi kalite ikisini bu transferde harcamış olduk. Geçen hafta kanama olunca bulup gittiğim tüp bebek doktoru genetik yaptırmış mıydın dedi transfer ettirdiğine. Şimdi yaptırmak istesem dondurulmuşlara yapılıyor mu acaba. Korkuyorum da hepsi kötü çıkar diye. Büyük ihtimal genetiği iyi değildi yaşın genç rahmin tutmuş dedicanım ilaçla dendı bana da ama vucudum atamadı..
kanamam başladı cytocet kullanmıstım 4 tane ama keseyı dusuremedım ..
kontrole gıttıgımde kesem tamamen bozulmustu ve karnım kan doldugu ıcın kurtaj oldum 6haftalıktı benımkı,
kucuk haftalar genellıkle daha guvenlı dedı doktorum.. cunku hap ıle dusmeyınce pek bır secenekde kalmıyor ..
ben cumartesı kurtaj oldum hala mınık mınık kanamalarım var, bu hafta kontrole gıtcem vucut ne zaman normale doner bakalım..
doktorum 1,5 ay sonra planlayalım dedı ama ben henüz hazır hissetmiyorum,
biraz kafamı toplamam lazım transfere kadar.. 3-4 ay sonra belkii.
zaten romatolojıye gıdıp kan testlerı yaptırcam oncesınde onlar var bakalım . hayırlısı ınsallah...
dondırulmus embrıyon var mı ?
canım kalıte kısmını pek bılemıyorum 2bc ıle tutan saglıklı dogum yapanlar var ,5 tane daha var. Ama en iyi kalite ikisini bu transferde harcamış olduk. Geçen hafta kanama olunca bulup gittiğim tüp bebek doktoru genetik yaptırmış mıydın dedi transfer ettirdiğine. Şimdi yaptırmak istesem dondurulmuşlara yapılıyor mu acaba. Korkuyorum da hepsi kötü çıkar diye. Büyük ihtimal genetiği iyi değildi yaşın genç rahmin tutmuş dedi
Ben ilk yaptırırken genetik yaptıralım mı hocam dedim ilk deneme olduğu için gerek yok dedi keşke yaptırsaymışım valla. Size de üzüldüm geçmiş olsun umarım bir dahakine ilerler hamileliğimiz. Benim eve gelince tekrar kırmızı kanamam başladı zaten. Yoğunlaşırsa haber ver dedi ama onun dışında salı gel dedi.canım kalıte kısmını pek bılemıyorum 2bc ıle tutan saglıklı dogum yapanlar var ,
benımde 5aa dı ama kesem cok duzensızdı ılerlemedı ..
dondurulmuslarda genetık pgt cok onermıyorlar yanı parca alındıktan sonra embrıyo bozulabılıyormus.
banada aynısını soyledıler genetıgı bozuk kromozom bozuk vs olabılır dedı doktorum.
ama bır kac test yaptırmamı ıstedı romatolojıye gıtcem
Merhaba, evet bu seferki sürecinizi takip etme şansım oldu, teşekkür ederimCok gecmiş olsun canm ne desek boş üzgünüm
Negatifler boş gebelikler kürtajlar geçiren biri olarak söyleyebilecegim tek şey unutuluyor.
Belki 3 ay belki 5 ay ama unutuluyor ve sen bu güzel duyguyu tekrardan yaşamak için can atar oluyorsun.
Üzüntünü yaşa toparlan bi tatil yap sonra tam gaz devam
ben genetık tup bebek ıstemedım, cunku doktor onunda bır garantısı yok demıstı ..Ben ilk yaptırırken genetik yaptıralım mı hocam dedim ilk deneme olduğu için gerek yok dedi keşke yaptırsaymışım valla. Size de üzüldüm geçmiş olsun umarım bir dahakine ilerler hamileliğimiz. Benim eve gelince tekrar kırmızı kanamam başladı zaten. Yoğunlaşırsa haber ver dedi ama onun dışında salı gel dedi.
Çok üzüldüm bende 7+4 düm pazartes salı yoğun kanmayla hastanede yattım Allah yüzümüzü güldürsünMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Canımmm zor çok zor Rabbim güç kuvvet ve sabır versin. Sağlığın olsun yine olur inşallah. Belki rabbim sabrını artırıyor sonraki gelecek yaramaza dayanman içinMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Tabi canım garantisi yok ama en azından tutunup bunu yaşayacağıma hiç tutunmasın. Salı günü bir daha bakacak, kalp atışı tamamen durunca konuşacağız sanırım bu konuyu. Ultrasonda hala biraz gözüküyordu ama ses gelmedi. Muayene notuna baktım fetus kalp atımı bradikardik yazmış. İnternetten baktım 60’ın altı diyor bu terim için. İstersen hastanede de kalabilirsin dedi. Ben evde panik olurum zaten öyle bir şey yaşarkenben genetık tup bebek ıstemedım, cunku doktor onunda bır garantısı yok demıstı ..
yanı ne bıleyım ya işte nasipte bunları yasamak varmıs, bu son saglıksız gebelıgımız olsun ..
cok sagol canım, benımde 2 gun ıcınde kanamam başlamıştı.. hap olarak ne verdi ?
ınsallah saglıkla atlatırız bu süreci,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?