Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok üzüldüm bende 7+4 düm pazartes salı yoğun kanmayla hastanede yattım Allah yüzümüzü güldürsün
Çok geçmiş olsun, inşallah sizinki sağlıklı ilerler Benim de bugün 7+4 tü ama 6+1 ölçülüyor boyutu da büyümemiş bir yerden sonra sanırım.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah tek isteğim o

evet bu tarz durumları yaşamaktansa ınsan negatıf olsaydı dıyor..
ınsallah bır mucıze olur saglıkla ılerler canım ya.
olmaz ıse de ne yapalım mecburen tekrar deneyecegız ınsallah bundan sonra saglıkla olsun, bu son yarım kalışlarımız olsun.
Rabbım saglıkla hayırlı evlatlar versın.amin

U unknown1234 Papatyamveben-Mavi
Kızlar yaşadıklarınız zor evet ama gönlünüze ferahlık olsun 1-2 bir şey paylaşayım.
“Bakara Suresi, 155. ayet: Andolsun, Biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele.”
İnatla sabredeceğiz her zorluğun arkasından mutlaka bir kolaylık gelecek. Bizim bilmediğimiz nelere sebeptir bu kayıplarımız Allah bilir. Ve bana bu günlerde en iyi gelen ayerlerden bi diğeri (kasas suresi 54.ayet) “ İşte onlara sabretmelerinden ötürü mükâfatları iki kat verilecektir.”
Bizlerde inşallah sabredip Çifter Çifter alacağız mükâfatımızı. İçinizi ferah tutun. Rabbim gönlümüze bu duayı vermişse inşallah olacaktır. Ben inanıyorum

canımmm eevet çok şükür ki imanımız var yoksa bu tarz ve daha kötüsünü yaşayanlar var ayakta kalmak cok zor olurdu..
Sabır dolayı ödüllendirdim diyen Rabbimiz var çok şükür.
ben bu yaşananların hepsının bır sebebı oldugunu dusunuyorum. ımtıhan
kımı esıyle,kımı evladı ıle, kımı anne ,babası ıle, kımı gecım derdı ıle kımı ıse sağlığı ıle ımtıhan oluyor..
Rabbım hepımızın ımtıhanını kolaylaştırsın..
evet kuzum Rabbım sabredenlerle beraberdir, bir gün duamızı yaşayacağız saglıkla olsun da hayırlı evlat olsunlar ..amın

Doktorum bana İlaçla düşük yıpratıcı olur senin için kürtajla tek seferde kurtulalım demişti.
Kürtaj oldum ben cok rahattı bir günde bitti eski hayatıma döndüm

Allah yüzünü güldürsün canım benim

Yazdıklarınızı okuyunca 5 yıl öncesine gittim ben 5 yıl önce evlendiğimde harika bir eş ve onun bir o kadar harika ailesine sahiptim her şey çok güzel ilerliyordu çok mutluyduk. Hiçbir konuda sınanmıyordum. Evliliğimin ikinci ayında hemen hamile kaldım. Herkes çok şanslı olduğumu söylüyordu. Bir akşam eşime her şey nasıl bu kadar güzel ilerliyor dedim inanamıyordum. iki ay sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim imtihanım dedim ama sonra Bir daha hiç hamile kalamadım şimdi anlıyorum aslında imtihanım bu imiş ama o bebek ile biraz olsun imtihanım hafiflemişti. Hala daha beni dua kapısına götüren en büyük duam bebek arzusu inşallah yüz akıyla sabırla çıkarız Allah herkesin sabrının mükafatını versin çok çok zor bir süreç bu bütün dualarım sizinle

Canım çok üzüldüm.. Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip etsin. Gerçekten imtihan dünyası.. kimin ne zaman ne ile sınanacağı ne yaşayacağı hiç belli değil.. sağlıkla kucağına alacağın evlatlar nasip etsin Allahım

Canım benimmm kocaman sarılıyorum sana..
İnan ki benzer şeyler bizde beş yıldır evliyiz severek evlendik, esimlede on yıldır tanışıyoruz şükür iyide anlaşıyoruz.. herkes dışarda bakanlar oh sizin tuzunuz kuru tabi gezersiniz, ohh çalışıyorsunuz tabi alırsınız vs..
Halbuki herkesin imtihanı işte kendine zor..
Üç kere gebelik yaşadım hiç birisi sağlıkla ilerlemedi..ama inanıyorum, Rabbime şükür ediyorum bir gün sağlıkla olacak..buda bizim imtihanımiz demekki..
Amin canim Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize en kısa zamanda

Doktorum bana İlaçla düşük yıpratıcı olur senin için kürtajla tek seferde kurtulalım demişti.
Kürtaj oldum ben cok rahattı bir günde bitti eski hayatıma döndüm
Kuzum ben cumartesi kürtaj oldum ya, ilk üç gün leke leke geldi ,iki gündür de adet kanaması gibi kanama var senin nasıldı ?
Cumartesi kontrol var benimde bakalım inşallah sorun yoktur..
Metiler vermişti ama içmedim..
Çok yoğun kanama olursa için dedi

Ben de pazartesi kürtaj oldum kalbi durdu miniğimin Adet kanaması gibi normal demişti canım doktorum Allah bi daha yaşatmasın hiç kimseye

Ben de pazartesi kürtaj oldum kalbi durdu miniğimin Adet kanaması gibi normal demişti canım doktorum Allah bi daha yaşatmasın hiç kimseye
Ah canım ya çok üzüldüm..
Çok geçmiş olsun kaç haftalıkti..
Amin amin Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ..
Bugün hep böyle haberler aldım Yarabbimm sen yardım et biz aciz kullarına

Amin canım 8 haftalıkken kürtaj oldum ama aslında 7 haftalıktı kalbi durunca da geriliyomuş kürtaj günü 6+1e kadar gerilemiş. Çok üzücü o kalp sesini duymuşken daha Perşembe günü hafif kanamayla gittim doktora gümbür gümbürdü kalbi sorun yok dedi eve döndüm pazartesi kontrol vardı cumartesi gecesi çok şiddetli ağrı oldu dayanamadım acile gittim kalbi durmuş dediler pazartesi de kendi doktorum kalp atışı yok dedi ve kürtaja girdim

Oy oy
Evet kalbi duyunca daha zordur eminim..
İşte bazen olmuyor gerçekten nasip değil ise henüz durmuyor..bende bir hafta uğraştım kanama bitsin diye..diğer hafta düşsün diye uğraştık olmadı kürtaj oldum..
Rabbim bu son olsun bundan sonra sağlıkla hayırlı evlat versin hepimize kuzum
Yanlız değilsin her zaman yaz özelden..
Kanaman var mı şuan senin ne durumdasin ?

Canımm çok teşekkür ederim Allah razı olsun Çok şükür kanamam olmadı sadece kürtaj sonrası ayağa kalkınca kan boşaldı gibi oldu meğer kalanlarmış çok sinirim bozuldu bir damar yolu açılırken bile kan doldu yerler insanın siniri bozuluyor zaten çok üzgün bi gün sen de yaşadın biliyosun malesef Ondan sonra lekelenme oldu şükür şimdi bişey kalmadı Rabbim bize tez vakitte kendiliğinden versin bu günleri mutlulukla unuttursun sefa sürelim inşallah hep birlikte

Benim şuan yaşadığıma benziyor aynı, geçmiş olsun size de doktorum bana kürtaj ol diyen doktor varsa lütfen yaptırma sonraki hamileliklerin de zorlaşır dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Çok şükür canim..
Senden de Allah razı olsun
Evet insan zaten çok üzgün oluyor o masada tepemde ışık..
inşallah benimde kesilir bir an önce.
Benimde hastanede vs yoktu üç gün leke geldi şimdi regl gibiyim.insallah içim temizleniyordur..
Aminn kuzum, cookkkk aminnnn
Olacak inşallah , Rabb'im en kısa zamanda hayırla sağlıkla versin

Benim şuan yaşadığıma benziyor aynı, geçmiş olsun size de doktorum bana kürtaj ol diyen doktor varsa lütfen yaptırma sonraki hamileliklerin de zorlaşır dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Siz bir sorun var diye mi gittiniz yoksa rutin kontrol sırasında mı öğrendiniz acaba

Kuzu sana ne verdi hap olarak düşük yaptırmak için??
Şimdi şöyle bir durum var ben dört tane cytotec içtim hap, ama düşmedi kese..
Kontrole gittim kese baya kötüydü ama düşmedi, sonrakinde karnım kan dolmuştu artık vakumla çekmemiz lazim dedi..
İnşallah kürtaj olmadan düşer ama olmaz ise de kendini şartlama.
Kürtaj olup hamile kalan arkadaşlarım var benim, Rabb'im yeter ki ol desin..

Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıklı bebeklere kavuşuruz İki doktor gördü biri devlet biri özel ikisi de kürtaj dedi canım vakumlu kürtajın riski çok az diye biliyorum insanlar keyfi bile yaptırıyo burda da çok okudum yazılar çoğu kişi daha kolay şekilde hemen kalabilmiş rahmi temizlendiği için ama yapan doktor çok önemlidir Allah'a emanet artık
Korkma kuzum o çok önemli değildir çok şiddetli olursa sorun demişti doktorum bi de bana kürtaj öncesi iki adet senin kullandığın ilaçtan uygulattı rahim ağzı açılsın zorlama yapmasın diye inşallah kolaylıkla hamile kalırız tekrar pazartesi kontrole çağırdı senin de kontrol edilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…