Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Belki metiler iç der canım ben iki kez kürtaj oldum ikisinde de metiler içtim içeriyi temizliyor o ilaç.
Ama korkma kanama bazen durup bazen başlayabiliyor kontrolde hersey yolundaysa 15 gün sonra tamamen bitiyor süreç

Siz bir sorun var diye mi gittiniz yoksa rutin kontrol sırasında mı öğrendiniz acaba
Zaten geçen hafta yoğun kanamam olmuştu onun üzerine bugün kontrole gittim. Ama kalp atışı vardı sorun yoktu, kalçadan iğne yaptırdı. Bugün ultrasonda gözüküyor kalp atışı ama sesi duyulmadı düzenli olarak. Çok yavaş atıyor salı günü çağırdı durduğunda işlem olacak

Benim şuan yaşadığıma benziyor aynı, geçmiş olsun size de doktorum bana kürtaj ol diyen doktor varsa lütfen yaptırma sonraki hamileliklerin de zorlaşır dedi ne kadar doğru bilmiyorum
O biraz şehir efsanesi canm ya ben ilk kürtajımdan sonra hamile kalmıştım yine.
sonra ki gebeliğim normal doğumla sonlandı ama yinede doğumdan sonra kürtaj yaptılar içeriyi temizlemek için yani iki kürtaj bi doğum yaşamış oldum.
Zaten bizim gibi hastalara transfer öncesi hsg veya histereskopi yapıyolar kürtajda hasar görmüşmü yapışıklık varmı diye.
Benim onca şeye rahmim cok iyidi histereskopi de korkma yani.

Bana daha bir şey vermedi canım çünkü ultrasonda çok yavaş kalp atışı gözüküyor. Salı çağırdı o zaman durmuş olacağını düşündü bence. Öğrenince yazarım sana da. Ama ben hastaneye yatış isterim büyük ihtimal evde kaldıramam

Anladığım kadarıyla bu doktor biraz operasyon yanlısı değil. Haklısın illa kötü bir şey olacak diye bir şey yok sonrasında. Bu gittiğim doktor kendi tüp bebek doktorum değil. Ben maslak acıbademde yaptırmıştım şimdi ataşehir acıbademe gidiyorum bana uzak diye. Bir de maslakta minimum 1.5-2 saat bekleniyor o da beni çok gerdi. Bu şimdi gittiğim doktor kalan embriyolarınla doğal siklus yaparız dedi. Doğal siklus yaptıklarımızda kanama da pek fazla yaşamıyoruz dedi. Dediğim gibi bence her sürecin doğal ilerlemesinden yana

Her doktorun tedavi yöntemi farklı canım belki böylesi iyi olur bunları malesef tecrübe etmeden bilemiyoruz.
Doktor böyle tercih ediyor olabilir ilaçla biraz yıpratıcı olabiliyor ama belkide kolay geçer kürtaja gerek kalmaz öyle bi deneyin bakalım.
Kürtajdan korkma ama hiç bi sakıncası yok süreç ne olursa olsun cok kolay atlatırsın umarım

İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim

Rica ederim canm
Cok tecrübem var ne yazık ki onun için korkmayın doktorlarımız herseyi düşünüyor transfer öncesi. Bunları düşünmeyin şimdiden
Zaten çok fazla okudum burda hemen sonra kalmış insanlar doğal yolla kalabilenler yani tabi dediğin gibi doktorlar yanlış bir şeye de yönlendirmez gerekli olanı yapar Rabbim tekrarını hiçbirimize göstermesin çok zor

Şuan normal.geliyor bakalım , bende cumartesi gideceğim kontrole canım

Belki metiler iç der canım ben iki kez kürtaj oldum ikisinde de metiler içtim içeriyi temizliyor o ilaç.
Ama korkma kanama bazen durup bazen başlayabiliyor kontrolde hersey yolundaysa 15 gün sonra tamamen bitiyor süreç
Cumartesi bakalım ne diyecek
Aynen şimdi dinledim bir kaç doktor normal diyorlar

Hakkında en hayırlısı olsun kuzum, kürtaj konusunda da hiç korkma ..

Geçmiş olsun bende on Şubat'ta kürtaj oldum 8haftalıktı ne ağrı ne kanama rutin kontrol e gittim durmak üzereyken gördük ertesi gün hazırlıklı gittim tamamen durmuştu kalbi ve kürtaj oldum vakumlu, 5gün ağrılı regl gibi oldu pıhtı düştü sonra azaldı ve rahatladım, ilaç vs vermediler bana metiler koyduk dediler. Anomali olan bebeklerde oluyor dedi doktorum
Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah herkese

Çok geçmiş olsun canım hepimize sadece benim başıma geldi sanmıştım şimdi anladım ki malesef yalnız değiliz Minnacık atan kalpler birden durmuş çok acı ama iyi ki şimdi oldu sonra canımız yanmadı bi daha da yanmasın sağlıklı gebelikler bulsun bizi inşallah Benim şuan ağrım ve kanamam yok heralde bi daha olmaz yani inşallah çünkü yürekteki acısı yetiyo

Merhaba 2 adet yapıştırılır ben hep bacağıma yapıştırdım üst kısma 4 günde bir değişiyordu o hafif kalkar gibi olur elinle bastır bişey olmaz ben çok kullandım..

Ahh canım sorma bir hafta kendime gelemedim ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun, vardır bir hayır diyoruz elden ne gelir. Erken olması daha iyi bu tür durumlarda galiba. Ağrın kanaman yoksa şanslısın, Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin dediğin gibi, tez zamanda inşallah bizlere de tüm isteyenlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…