Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ooben akşama kadar yattım

Ve 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı ya ben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
Süpürge yapmayın gene de bende yapmıyorum. Eşim sağolsın o yaptı. süpğtge de çok güç
Harcanacağı için tehlikeli olabilir

Ve 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı ya ben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
Benim 6.gün doluyor, degil süpürge yapmak egilip kalkmiyorum bile
Yaptigim sadece yemek yapmam, mutfakta düzen saglamak. O da eşimden kaynakli bana kalsa mutfaga da girmem. Benim böyle hassas zamanlarimda esim evimizin mutfagiyla ve eşyalariyla ilk kez karsilasiyormus gibi davraniyor, ben de acayip agresif olabiliyorum
Naçizane tavsiyem süpürge gibi kismen agir islere bi süre daha ara vermeniz

Evet hem evdeki testlerden yanılmaktan hem kimyasaldan hem kese oluşup oluşmayacağından hem kalp atışını nasıl bekleyeceğimden
Kimyasal bile olsa tutunmuş en azından kuzum o bıle onemli bence. Evdeki testın 1 tanesı yanıltsın hadi ama hepsi yanıltmaz canım. Onlarda bende endişelenıyorum tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi doktorum ama su an ilk adımı düşünüyorum tabı tutucak mı tutmıcak mı sonra diğerlerini düşünürüm

Ben annemde kalıyorum Hiç bişey yapmıyorum bakiyolar sağolsunlar

Bende ağır işler yapmıyorum ama eğilebiliyoeum uani ona dikkat etmiyorum pek eğilmeye pek çözümüm yok açıkcası mutlaka yerden bişet alıyorum etrafı topluyorum felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…