- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.501
Benimki test almayacak bile 3 gün kaldı sabret böyle kafayı yersin diye istemiyorGününden önce olmaz diyor eşim ikna edebilsem hemen gidip kan vericem uzak olduğu için mecbur onunla gidiyorum
Halen bir değişiklik yok bende bir şey hissetmiyorum sizde var mı, yerleşme kanaması flnda oluyormuşSüpürgeye bende cesaret edemiyorum ya eğilmeden fazla yemek fln yapıyorum bitek
OoSüpürge ben de yapmadım cnm ama ev de diğer toparlama arada çorba fln yapıyorum bir de dışarı çıktım bir kaç kez mesela dolaştım bnm doktorum hiç bir şey yasak değil sadece covid ve grip olamayı yasaklıyorum maskesiz sakın çıkma dedi o kadar hatta transfer olunca hiç yatırmadı direk masadan kaldırıp gönderdi beni
Halen bir değişiklik yok bende bir şey hissetmiyorum sizde var mı, yerleşme kanaması flnda oluyormuş
Süpürge yapmayın gene de bende yapmıyorum. Eşim sağolsın o yaptı. süpğtge de çok güçVe 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı yaben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
Bana yolculukta yasak daha sadece biraz yürüyüş yapıyorumSüpürge yapmayın gene de bende yapmıyorum. Eşim sağolsın o yaptı. süpğtge de çok güç
Harcanacağı için tehlikeli olabilir
Bunlar pozitifi görünce geçecek mi acaba ne kadar daha dikkatli olucaz ki doktorum biraz daha zaman var diyorBana yolculukta yasak daha sadece biraz yürüyüş yapıyorum
Bende öyle düşündüm ilaçlardan mi diye iğne falan da kullanıyorum .transferden önce yoktu transferden sonra olmaya başladıİşte ilaçlardanda olabılır ama o iğne batmaları transferden once olmuyo sanırım bebek yerleşiyo diye mi oluyo acaba
Ben de şaşırdım ama hiç bir faydası yok yatmanın aksine yürü aktif ol dedi sadece ağır iş ağır spor fln gerek yok diyorOoben akşama kadar yattım
Benim 6.gün doluyor, degil süpürge yapmak egilip kalkmiyorum bileVe 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı yaben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
Yürüyüş neden yasak ki. Özel bi sebebi mi var acaba.Bana yolculukta yasak daha sadece biraz yürüyüş yapıyorum
Bende sadece uçaktan indim arabaya bindim bana da yasak canım dışarı çıkmak yürüyüş yapabilirim az azBana yolculukta yasak daha sadece biraz yürüyüş yapıyorum
Kimyasal bile olsa tutunmuş en azından kuzum o bıle onemli bence. Evdeki testın 1 tanesı yanıltsın hadi ama hepsi yanıltmaz canım. Onlarda bende endişelenıyorum tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi doktorum ama su an ilk adımı düşünüyorum tabı tutucak mı tutmıcak mı sonra diğerlerini düşünürümEvet hem evdeki testlerden yanılmaktan hem kimyasaldan hem kese oluşup oluşmayacağından hem kalp atışını nasıl bekleyeceğimden
Ben annemde kalıyorumBenim 6.gün doluyor, degil süpürge yapmak egilip kalkmiyorum bile
Yaptigim sadece yemek yapmam, mutfakta düzen saglamak. O da eşimden kaynakli bana kalsa mutfaga da girmem. Benim böyle hassas zamanlarimda esim evimizin mutfagiyla ve eşyalariyla ilk kez karsilasiyormus gibi davraniyor, ben de acayip agresif olabiliyorum
Naçizane tavsiyem süpürge gibi kismen agir islere bi süre daha ara vermeniz
Bende ağır işler yapmıyorum ama eğilebiliyoeum uani ona dikkat etmiyorum pek eğilmeye pek çözümüm yok açıkcası mutlaka yerden bişet alıyorum etrafı topluyorum felanBenim 6.gün doluyor, degil süpürge yapmak egilip kalkmiyorum bile
Yaptigim sadece yemek yapmam, mutfakta düzen saglamak. O da eşimden kaynakli bana kalsa mutfaga da girmem. Benim böyle hassas zamanlarimda esim evimizin mutfagiyla ve eşyalariyla ilk kez karsilasiyormus gibi davraniyor, ben de acayip agresif olabiliyorum
Naçizane tavsiyem süpürge gibi kismen agir islere bi süre daha ara vermeniz
Bana doktorum 1 gunden sonra calışmak tutunmayı daha da arttırıyo demişti harekette iyi kan dolaşımın olur falan dediBende sadece uçaktan indim arabaya bindim bana da yasak canım dışarı çıkmak yürüyüş yapabilirim az az
Kısa mesafe yürüyebilirsin dedi kendini yormadanYürüyüş neden yasak ki. Özel bi sebebi mi var acaba.
Vala ilk 3 aya dikkat diyolarBunlar pozitifi görünce geçecek mi acaba ne kadar daha dikkatli olucaz ki doktorum biraz daha zaman var diyor
Hiç öyle bişey demedi bana dolasabilirsin ama ağır şeyler yapmicaksin egilmiceksin dediBana doktorum 1 gunden sonra calışmak tutunmayı daha da arttırıyo demişti harekette iyi kan dolaşımın olur falan dedi
Kuzum bende olmuştu 3. Gun embrıyosu 10. Gunde kanda pozitfi gordum 11. Gun yerleşme kanaması oldu ama 5. Gun embrıyosunda daha erken oluyoHalen bir değişiklik yok bende bir şey hissetmiyorum sizde var mı, yerleşme kanaması flnda oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?