Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aminnn İnsanı en çok üzen emekleri ve doğal olmuyo olması. Yani belki doğal kalsam umudum olurdu bi daha olur kendiliğinden derdim ama şimdi diyemiyorum umut ediyorum tabi yine de Çeken bilir cidden geçen haftalarda hamileyken hafta sayarken şimdi tekrar hamile kalmanın hayalini kuruyoruz inşallah tez zamanda gelsinler

Seni anlıyorum, herkesin hikayesi farklı tabii ki. Ama aslında düşündüğün gibi de olmuyor bazen, mesela benim Rabbim e şükürler olsun bir evladım var 10yaşında ve doğal oldu, hamile olduğumu bilmiyordum ve o ay antibiyotik antidepresan ilaçlar, ayrıca günlük mide koruyucu ve alerji hapı Allah ne verdiyse kullanıyordum. Doktorlar nasıl kızdı korkuttu beni kesin sıkıntı olacak diye bekledik çok şükür sağlıklı oldu.

Ama gel gelelim ki 4yıldır verdiğimiz mücadele bambaşka. Herşey teryüz oldu sağlık sorunlarım çıktı kistler laparoskopi vs vs. Yani demem o ki doğal olması da kurtarmıyor, ince ekledik sık dokuduk neler denedik yine yok.Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah

Herşeyin vakti zamanı var ama biz kestiremiyorız bu belirsizlik yoruyor belki de ama 20gün öncesiyle aynı düşünmüyorum çok daha iyiyim Elhamdülillah, zaman kulanabilene ilaç oluyor

çok gecmıs olsun canımm, Rabbım bır daha yasatmasın..
bende gecen cumartesı kurtaj oldum suan adet kanaması gıbı kanamam var 4.gundur, ondan once leke lekeydı..
yarın kontrolum var benımde ..
Bundan sonra Rabbım hepımzıe saglıklı hayırlı gebelıkler nasip etsın,amiinnn

Ahh kayıpların için canımın nasıl yandığını anlatamam canım benim çok üzüldüm her birimiz bu imtihanda farklı zorluklar da yasayabiliyoruz ama Kalplerimizin içini görebiliyoruz sanki bu nedenle burada yazılanları okumak konuşmak bana çok iyi hissettiriyor beni de anlayan insanlar var diyorum çünkü maalesef çevremizde bizi anladığını söyleyen ama asla anlamış gibi davranmayan insanlar var. Aminn canımm inşallah hayırlısı ile güzel haberlerimizi de mutluluk gözyaşları ile yazarız

Allah bağışlasın canım evladını aynen öyle hepimizin imtihanı ayrı Rabbim yardımcımız olsun inşallah

kesinlikle bizi ancak biz anlıyoruz, dışarıdan dınleyenler anlıyorum dıyor ama cok zor .. davranısları bunu desteklemıyor..
evet hepımızın ımtıhanı farklı Rabbım kolaylaştırsın,
amiiiinnnn olacak çok inanıyorum kalbim kırılıp,sonradan iyileşmeye çalıştıgı her an içimdeki umut yeniden canlanıyor.
Allahım bizlere de sağlıkla versin yavrularımızı

Kizlar beli ağrıyan var mı ?11 haftaya girdim sayılır ama 2 gündür şiddetli belim agriyor

Amin canım inşallah, geçmiş olsun sana da ilaçla düşmesini bekliyorum demiştin, bak kürtaj da sıkıntılı değil inşallah güzel haberler de görürüz

Amin canım inşallah, geçmiş olsun sana da ilaçla düşmesini bekliyorum demiştin, bak kürtaj da sıkıntılı değil inşallah güzel haberler de görürüz
Sağol canım aminnnn
Evet ilaç ile düşmedi, kürtaj oldum kolay geçti inşallah sonrasında da sorun yaşamayiz

Kızlar hepiniz için dua ediyorum hepinize üzüldüm düşük yaşayan arkadaşlarıma diyorum bunu bu haberleri duyunca psikolojim bozuldu kanmamam çok fazlaydı hastanedeyken bebeğin kalp atışları vardı yarın benimde kontrolüm var dua edin güzel haberle döneyim o kadar emek ediyoruz sonunda hep bir imtihan oluyor Allah yardımcımız olsun

Canım ramotolojidrn hangi testleri istediler?

Cok üzüldüm canım aynı şeyler başıma gelmişti bebek git gide küçülüyo daha sonra bülent hoca ne dedi?

Allahım bagışlasın yavrunu canım,
ınsanogluyuz ıste hersey bızler ıcın,
bızlerde ne heveslerle basladık ama ımtıhan ,nasıp..
ınsallahh herkesın kucagına saglıkla gelsın yavruları, Rabbım kımseye yaşatmasın..
sende cok fazla okumamaya calıs eger etkılenıyorsan, bebegını dusun

Benimde transferimin 4. Gunu ilki olmamisti bu ikinci denememiz ve ilkinde oldugu gibi goguslerim aciyo karnim agriyor gibi buda mi olmadi diye dusunmeden edemiyorum.. ve merak ediyorum transfer gunu rahim kalinliginiz kacti

Cok üzüldüm canım aynı şeyler başıma gelmişti bebek git gide küçülüyo daha sonra bülent hoca ne dedi?
Kanamam varken bile bana oksopar ve corasprini kestirmediler. Proluton da önermediler. O yüzden orası ile iletişimi kestim Ataşehir acıbademdeki tüp bebek doktoru ve altunizadedeki kendi doktorum ile götürüyorum. İkinci denemeyi ataşehirde yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…