- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.021
AminnnAhh canım sorma bir hafta kendime gelemedim ama şimdi çok iyiyim şükürler olsun, vardır bir hayır diyoruz elden ne gelir. Erken olması daha iyi bu tür durumlarda galiba. Ağrın kanaman yoksa şanslısın, Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin dediğin gibi, tez zamanda inşallah bizlere de tüm isteyenlere de
Seni anlıyorum, herkesin hikayesi farklı tabii ki. Ama aslında düşündüğün gibi de olmuyor bazen, mesela benim Rabbim e şükürler olsun bir evladım var 10yaşında ve doğal oldu, hamile olduğumu bilmiyordum ve o ay antibiyotik antidepresan ilaçlar, ayrıca günlük mide koruyucu ve alerji hapı Allah ne verdiyse kullanıyordum. Doktorlar nasıl kızdı korkuttu beni kesin sıkıntı olacak diye bekledik çok şükür sağlıklı oldu.Aminnnİnsanı en çok üzen emekleri ve doğal olmuyo olması. Yani belki doğal kalsam umudum olurdu bi daha olur kendiliğinden derdim ama şimdi diyemiyorum umut ediyorum tabi yine de Çeken bilir cidden geçen haftalarda hamileyken hafta sayarken şimdi tekrar hamile kalmanın hayalini kuruyoruz inşallah tez zamanda gelsinler
Herşeyin vakti zamanı var ama biz kestiremiyorız bu belirsizlik yoruyor belki de ama 20gün öncesiyle aynı düşünmüyorum çok daha iyiyim Elhamdülillah, zaman kulanabilene ilaç oluyorAminnnİnsanı en çok üzen emekleri ve doğal olmuyo olması. Yani belki doğal kalsam umudum olurdu bi daha olur kendiliğinden derdim ama şimdi diyemiyorum umut ediyorum tabi yine de Çeken bilir cidden geçen haftalarda hamileyken hafta sayarken şimdi tekrar hamile kalmanın hayalini kuruyoruz inşallah tez zamanda gelsinler
çok gecmıs olsun canımm, Rabbım bır daha yasatmasın..Geçmiş olsun bende on Şubat'ta kürtaj oldum 8haftalıktı ne ağrı ne kanama rutin kontrol e gittim durmak üzereyken gördük ertesi gün hazırlıklı gittim tamamen durmuştu kalbi ve kürtaj oldum vakumlu, 5gün ağrılı regl gibi oldu pıhtı düştü sonra azaldı ve rahatladım, ilaç vs vermediler bana metiler koyduk dediler. Anomali olan bebeklerde oluyor dedi doktorum
Allah sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah herkese
Ahh kayıpların için canımın nasıl yandığını anlatamam canım benim çok üzüldüm her birimiz bu imtihanda farklı zorluklar da yasayabiliyoruz ama Kalplerimizin içini görebiliyoruz sanki bu nedenle burada yazılanları okumak konuşmak bana çok iyi hissettiriyor beni de anlayan insanlar var diyorum çünkü maalesef çevremizde bizi anladığını söyleyen ama asla anlamış gibi davranmayan insanlar var. Aminn canımm inşallah hayırlısı ile güzel haberlerimizi de mutluluk gözyaşları ile yazarızCanım benimmmkocaman sarılıyorum sana..
İnan ki benzer şeyler bizde beş yıldır evliyiz severek evlendik, esimlede on yıldır tanışıyoruz şükür iyide anlaşıyoruz.. herkes dışarda bakanlar oh sizin tuzunuz kuru tabi gezersiniz, ohh çalışıyorsunuz tabi alırsınız vs..
Halbuki herkesin imtihanı işte kendine zor..
Üç kere gebelik yaşadım hiç birisi sağlıkla ilerlemedi..ama inanıyorum, Rabbime şükür ediyorum bir gün sağlıkla olacak..buda bizim imtihanımiz demekki..
Amin canim Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun, sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeen kısa zamanda
Allah bağışlasın canım evladınıSeni anlıyorum, herkesin hikayesi farklı tabii ki. Ama aslında düşündüğün gibi de olmuyor bazen, mesela benim Rabbim e şükürler olsun bir evladım var 10yaşında ve doğal oldu, hamile olduğumu bilmiyordum ve o ay antibiyotik antidepresan ilaçlar, ayrıca günlük mide koruyucu ve alerji hapı Allah ne verdiyse kullanıyordum. Doktorlar nasıl kızdı korkuttu beni kesin sıkıntı olacak diye bekledik çok şükür sağlıklı oldu.
Ama gel gelelim ki 4yıldır verdiğimiz mücadele bambaşka. Herşey teryüz oldu sağlık sorunlarım çıktı kistler laparoskopi vs vs. Yani demem o ki doğal olması da kurtarmıyor, ince ekledik sık dokuduk neler denedik yine yok.Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah
kesinlikle bizi ancak biz anlıyoruz, dışarıdan dınleyenler anlıyorum dıyor ama cok zor .. davranısları bunu desteklemıyor..Ahh kayıpların için canımın nasıl yandığını anlatamam canım benim çok üzüldüm her birimiz bu imtihanda farklı zorluklar da yasayabiliyoruz ama Kalplerimizin içini görebiliyoruz sanki bu nedenle burada yazılanları okumak konuşmak bana çok iyi hissettiriyor beni de anlayan insanlar var diyorum çünkü maalesef çevremizde bizi anladığını söyleyen ama asla anlamış gibi davranmayan insanlar var. Aminn canımm inşallah hayırlısı ile güzel haberlerimizi de mutluluk gözyaşları ile yazarız
Kizlar beli ağrıyan var mı ?11 haftaya girdim sayılır ama 2 gündür şiddetli belim agriyorBen ilk yaptırırken genetik yaptıralım mı hocam dedim ilk deneme olduğu için gerek yok dedi keşke yaptırsaymışım valla. Size de üzüldüm geçmiş olsun umarım bir dahakine ilerler hamileliğimiz. Benim eve gelince tekrar kırmızı kanamam başladı zaten. Yoğunlaşırsa haber ver dedi ama onun dışında salı gel dedi.
Amin canım inşallah, geçmiş olsun sana da ilaçla düşmesini bekliyorum demiştin, bak kürtaj da sıkıntılı değil inşallah güzel haberler de görürüzçok gecmıs olsun canımm, Rabbım bır daha yasatmasın..
bende gecen cumartesı kurtaj oldum suan adet kanaması gıbı kanamam var 4.gundur, ondan once leke lekeydı..
yarın kontrolum var benımde ..
Bundan sonra Rabbım hepımzıe saglıklı hayırlı gebelıkler nasip etsın,amiinnn
Amin inşallah canım, tez zamanda güzel haberler almamızı nasip etsinAllah bağışlasın canım evladınıaynen öyle hepimizin imtihanı ayrı Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Sağol canımAmin canım inşallah, geçmiş olsun sana da ilaçla düşmesini bekliyorum demiştin, bak kürtaj da sıkıntılı değil inşallah güzel haberler de görürüz
Olmaz olmaz Allah'ın izniyle, ben umutluyum inşallah güzel şeyler olacakSağol canımaminnnn
Evet ilaç ile düşmedi, kürtaj oldum kolay geçti inşallah sonrasında da sorun yaşamayiz
çok aminnn canım,Amin inşallah canım, tez zamanda güzel haberler almamızı nasip etsingönlüne göre nasip etsin inşallah
Canım ramotolojidrn hangi testleri istediler?canım kalıte kısmını pek bılemıyorum 2bc ıle tutan saglıklı dogum yapanlar var ,
benımde 5aa dı ama kesem cok duzensızdı ılerlemedı ..
dondurulmuslarda genetık pgt cok onermıyorlar yanı parca alındıktan sonra embrıyo bozulabılıyormus.
banada aynısını soyledıler genetıgı bozuk kromozom bozuk vs olabılır dedı doktorum.
ama bır kac test yaptırmamı ıstedı romatolojıye gıtcem
Cok üzüldüm canımMerhaba, ben sanırım hamileliğe veda ediyorum7+4’üm bugün kalp atışı ultrasonda duyulmadı geçen cuma kanama için gittiğimizde gümbür gümbür duymuştuk. 60’ın altına düşmüş hızı ve boyu 6+1 ölçülüyor. Salı günü bir daha gideceğim durmuşsa ilaç ile kürtajı konuşacağız. Gerçekten çok zormuş bir daha bu sürece girmek çok zor geliyor
Bunlar canımCanım ramotolojidrn hangi testleri istediler?
Allahım bagışlasın yavrunu canım,Kızlar hepiniz için dua ediyorum hepinize üzüldüm düşük yaşayan arkadaşlarıma diyorum bunubu haberleri duyunca psikolojim bozuldu kanmamam çok fazlaydı hastanedeyken bebeğin kalp atışları vardı yarın benimde kontrolüm var dua edin güzel haberle döneyim o kadar emek ediyoruz sonunda hep bir imtihan oluyor Allah yardımcımız olsun
Kanamam varken bile bana oksopar ve corasprini kestirmediler. Proluton da önermediler. O yüzden orası ile iletişimi kestimCok üzüldüm canımaynı şeyler başıma gelmişti bebek git gide küçülüyo daha sonra bülent hoca ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?