- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.041
Hiç belirtiye takılma.canim..Benimde transferimin 4. Gunu ilki olmamisti bu ikinci denememiz ve ilkinde oldugu gibi goguslerim aciyo karnim agriyor gibi buda mi olmadi diye dusunmeden edemiyorum.. ve merak ediyorum transfer gunu rahim kalinliginiz kacti
Hadi hayırlısı inş hayırlı haberlerle gelirsin cnmKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Başlığa pek uymuyor transfer sürecim fakat yazilanlari başından beri okudum hamilelik yasayanlari kendim yaşamış gibi sevindimmmpcos sebebiyle 3 yıldır evlat sahibi olmaya çalışıyordum sonunda tedaviye başladım. Çok kotu bir asilama sürecinden sonra tüp bebeğe karar verdik. 22sinde opum oldu 24 yumurtadan 10 tanesi iyi kalitede 5.gune ulaştı ve donduruldu rahim dinlendirme surecindeyim 2. Adetimde transferimiz olacak fakat ben o 1 ayı nasil geciricem bilmiyorum
Normal cnm 6. Hafta duyuldu benim ilk zamanlarda sadece kese vardıGünaydın kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kişiden kişiye değişiyor mu ilk gittiğimde sadece kese göründü normal mi
Çok geçmiş olsun cnm,çok üzüldümnasıl yani bir sorun mu varki 8. Haftaya az kalmış ne olmuş olabilir ki başka bir doktora flnda git ya
Kanamam varken bile bana oksopar ve corasprini kestirmediler. Proluton da önermediler. O yüzden orası ile iletişimi kestimAtaşehir acıbademdeki tüp bebek doktoru ve altunizadedeki kendi doktorum ile götürüyorum. İkinci denemeyi ataşehirde yapacağım
Ya ben anlamiyorum benim transferdenHiç belirtiye takılma.canim..
İnşallah sımsıkı tutunsun.
Kalınlık 10.5 tü benim
Kan değerinde nasıl.kalinlik anlaşılıyor??Ya ben anlamiyorum benim transferden
bi hafta once muayene ettiginde
doktor 8 dedi
bir hafta sonra transfer gunu
verdigim kan degerim 6.29 du
ve dusuk ciktigi icin igneleri 2 yaptilar ve duplastona basladim
Aminnnn aminnnHadi hayırlısı inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm
Canım o rahim kalınlığı değil, progesteron değeri..soyle soyleyeyim kanda progesteron bakildi transfer gunu o sonucum 6.29
Hemsire 11 olmasini isteriz sizin biraz dusuk gelmis deyip ilac ekledi
yani normalde transfer gunu kan bakiliyor mu
Bende kalinlikla alakali bi deger herelde diye dusundum
Çok zor bir durum cnm yinede Allahtan umut kesilmez ne diyim ki bilemedim,bende kanama olunca çok endişelendim tansiyonum çıktı hastaneye gidene kadar kan ter içinde kaldım. Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnmA Aymelek Bir sorun yoktu. 2 kere kalp atışı duymuştuk. Ama 2 kere de yoğun kanamam oldu. Yarın kendi doktorum da görecek izindeydi. Yarın bir daha gideceğim durmasını bekliyoruz artık işlem için. Genetiği iyi değildir dedi ikisi de. Embriyolara genetik test yaptırmamıştık. Keşke en başından tutmasaydı böyle olacağına. Burada çok gördüm bu başlıkta 7. 8. Haftada kalbi durandemek ki kritik bir eşik
Çok üzgünüm cnm , Allah yardımcınız olsun bir daha böyle acı yaşatmasın en zor imtihan bu galiba ,dualarımızdasiniz inş sağlıkla gelsin bebislerAminnnİnsanı en çok üzen emekleri ve doğal olmuyo olması. Yani belki doğal kalsam umudum olurdu bi daha olur kendiliğinden derdim ama şimdi diyemiyorum umut ediyorum tabi yine de Çeken bilir cidden geçen haftalarda hamileyken hafta sayarken şimdi tekrar hamile kalmanın hayalini kuruyoruz inşallah tez zamanda gelsinler
Benimde transfer günü progesteron değerime bakıldı 9,5 çıkmıştısoyle soyleyeyim kanda progesteron bakildi transfer gunu o sonucum 6.29
Hemsire 11 olmasini isteriz sizin biraz dusuk gelmis deyip ilac ekledi
yani normalde transfer gunu kan bakiliyor mu
Bende kalinlikla alakali bi deger herelde diye dusundum
Çok geçmiş olsun cnm ,çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir imtihan.Hayirli sağlıkli evlatlar nasip etsin inşçok gecmıs olsun canımm, Rabbım bır daha yasatmasın..
bende gecen cumartesı kurtaj oldum suan adet kanaması gıbı kanamam var 4.gundur, ondan once leke lekeydı..
yarın kontrolum var benımde ..
Bundan sonra Rabbım hepımzıe saglıklı hayırlı gebelıkler nasip etsın,amiinnn
Rahim kalınlığımızın yazdığı bir yer var mı? Ben kaçtı bilmiyorum.Hiç belirtiye takılma.canim..
İnşallah sımsıkı tutunsun.
Kalınlık 10.5 tü benim
Anldimm ikisi de ayri degerler yani ben biraz gittigim yere karsi guvensiz olmaya basladim da herseyi sorgulr oldumCanım o rahim kalınlığı değil, progesteron değeri..
Benim transferde değerim 16 idi..
İğne ve fitil ile destekliyorlar zaten.
Rahim kalınlığı vajinal muayene ile kontrol ediliyor
Anladim ben kalinlik ile es deger saniyordum ama degilmis tesekkur ederimBenimde transfer günü progesteron değerime bakıldı 9,5 çıkmıştı
Ve doktorum tamam normal ekstra bir ilaca başlamaya gerek yok demişti (progestan vajinal günde 4 ad kullanıyordum)
Sormak istediğiniz buysa..
Canım ben benim doktoruma sürekli değerleri soruyordum kaç diye bir türlü doktorda embriyologda sizin dediğiniz değerleri 3bb-4aa gibi şeyler söylemediler hep “iyiye yakın” , “orta üstü”gibi ifadeler kullandılar. Sonra transfer başarısız olunca değeri be etkisi tekrar sordum. Doktorum embriyonun iyi olması tutması demek değildir. Biz gelişimine değer veriyoruz ama bu tutunmayı etkilemez o yüzden buna takılmayın demişti. Bazen en iyi kalite o yüzden tutmazken bazen orta kalite tutabiliyor o yüzden demek ki. Burda yaşayan arkadaşlarda var. “Kısacası olacağı varsa oluyor arkidişAnldimm ikisi de ayri degerler yani ben biraz gittigim yere karsi guvensiz olmaya basladim da herseyi sorgulr oldumcunku ilk transferimde bana 3bb embriyom dururken 2cc transfer edildi neden bilmiyorum..
Evet doktorumuzda bize oyle soylemisti . Dogru diyorsunuz:) suan 2 embriyo transfer edildi guzel haberlerle geliriz hepimiz insallah buraya..Canım ben benim doktoruma sürekli değerleri soruyordum kaç diye bir türlü doktorda embriyologda sizin dediğiniz değerleri 3bb-4aa gibi şeyler söylemediler hep “iyiye yakın” , “orta üstü”gibi ifadeler kullandılar. Sonra transfer başarısız olunca değeri be etkisi tekrar sordum. Doktorum embriyonun iyi olması tutması demek değildir. Biz gelişimine değer veriyoruz ama bu tutunmayı etkilemez o yüzden buna takılmayın demişti. Bazen en iyi kalite o yüzden tutmazken bazen orta kalite tutabiliyor o yüzden demek ki. Burda yaşayan arkadaşlarda var. “Kısacası olacağı varsa oluyor arkidiş”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?