Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde transferimin 4. Gunu ilki olmamisti bu ikinci denememiz ve ilkinde oldugu gibi goguslerim aciyo karnim agriyor gibi buda mi olmadi diye dusunmeden edemiyorum.. ve merak ediyorum transfer gunu rahim kalinliginiz kacti
Hiç belirtiye takılma.canim..
İnşallah sımsıkı tutunsun.
Kalınlık 10.5 tü benim

Hadi hayırlısı inş hayırlı haberlerle gelirsin cnm

Çok geçmiş olsun cnm,çok üzüldüm nasıl yani bir sorun mu varki 8. Haftaya az kalmış ne olmuş olabilir ki başka bir doktora flnda git ya

Çok geçmiş olsun cnm,çok üzüldüm nasıl yani bir sorun mu varki 8. Haftaya az kalmış ne olmuş olabilir ki başka bir doktora flnda git ya

A Aymelek Bir sorun yoktu. 2 kere kalp atışı duymuştuk. Ama 2 kere de yoğun kanamam oldu. Yarın kendi doktorum da görecek izindeydi. Yarın bir daha gideceğim durmasını bekliyoruz artık işlem için. Genetiği iyi değildir dedi ikisi de. Embriyolara genetik test yaptırmamıştık. Keşke en başından tutmasaydı böyle olacağına. Burada çok gördüm bu başlıkta 7. 8. Haftada kalbi duran demek ki kritik bir eşik

Hiç belirtiye takılma.canim..
İnşallah sımsıkı tutunsun.
Kalınlık 10.5 tü benim
Ya ben anlamiyorum benim transferden
bi hafta once muayene ettiginde
doktor 8 dedi
bir hafta sonra transfer gunu
verdigim kan degerim 6.29 du
ve dusuk ciktigi icin igneleri 2 yaptilar ve duplastona basladim

Ya ben anlamiyorum benim transferden
bi hafta once muayene ettiginde
doktor 8 dedi
bir hafta sonra transfer gunu
verdigim kan degerim 6.29 du
ve dusuk ciktigi icin igneleri 2 yaptilar ve duplastona basladim
Kan değerinde nasıl.kalinlik anlaşılıyor??
Rahim kalınlığınsan bahsediyoruz değil mi

soyle soyleyeyim kanda progesteron bakildi transfer gunu o sonucum 6.29
Hemsire 11 olmasini isteriz sizin biraz dusuk gelmis deyip ilac ekledi
yani normalde transfer gunu kan bakiliyor mu
Bende kalinlikla alakali bi deger herelde diye dusundum

Canım o rahim kalınlığı değil, progesteron değeri..
Benim transferde değerim 16 idi..
İğne ve fitil ile destekliyorlar zaten.
Rahim kalınlığı vajinal muayene ile kontrol ediliyor

Çok zor bir durum cnm yinede Allahtan umut kesilmez ne diyim ki bilemedim,bende kanama olunca çok endişelendim tansiyonum çıktı hastaneye gidene kadar kan ter içinde kaldım. Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin cnm

Çok üzgünüm cnm , Allah yardımcınız olsun bir daha böyle acı yaşatmasın en zor imtihan bu galiba ,dualarımızdasiniz inş sağlıkla gelsin bebisler

Benimde transfer günü progesteron değerime bakıldı 9,5 çıkmıştı
Ve doktorum tamam normal ekstra bir ilaca başlamaya gerek yok demişti (progestan vajinal günde 4 ad kullanıyordum)
Sormak istediğiniz buysa..

Çok geçmiş olsun cnm ,çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın zor bir imtihan.Hayirli sağlıkli evlatlar nasip etsin inş

Canım o rahim kalınlığı değil, progesteron değeri..
Benim transferde değerim 16 idi..
İğne ve fitil ile destekliyorlar zaten.
Rahim kalınlığı vajinal muayene ile kontrol ediliyor
Anldimm ikisi de ayri degerler yani ben biraz gittigim yere karsi guvensiz olmaya basladim da herseyi sorgulr oldum cunku ilk transferimde bana 3bb embriyom dururken 2cc transfer edildi neden bilmiyorum..

Benimde transfer günü progesteron değerime bakıldı 9,5 çıkmıştı
Ve doktorum tamam normal ekstra bir ilaca başlamaya gerek yok demişti (progestan vajinal günde 4 ad kullanıyordum)
Sormak istediğiniz buysa..
Anladim ben kalinlik ile es deger saniyordum ama degilmis tesekkur ederim

Anldimm ikisi de ayri degerler yani ben biraz gittigim yere karsi guvensiz olmaya basladim da herseyi sorgulr oldum cunku ilk transferimde bana 3bb embriyom dururken 2cc transfer edildi neden bilmiyorum..
Canım ben benim doktoruma sürekli değerleri soruyordum kaç diye bir türlü doktorda embriyologda sizin dediğiniz değerleri 3bb-4aa gibi şeyler söylemediler hep “iyiye yakın” , “orta üstü”gibi ifadeler kullandılar. Sonra transfer başarısız olunca değeri be etkisi tekrar sordum. Doktorum embriyonun iyi olması tutması demek değildir. Biz gelişimine değer veriyoruz ama bu tutunmayı etkilemez o yüzden buna takılmayın demişti. Bazen en iyi kalite o yüzden tutmazken bazen orta kalite tutabiliyor o yüzden demek ki. Burda yaşayan arkadaşlarda var. “Kısacası olacağı varsa oluyor arkidiş

Evet doktorumuzda bize oyle soylemisti . Dogru diyorsunuz:) suan 2 embriyo transfer edildi guzel haberlerle geliriz hepimiz insallah buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…