Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar merhaba, deneyimli olanlara bir şey soracağım. İkinci denemem için embriyolarımı aynı hastanenin farklı bir şubesine taşımak istiyorum. Buradaki doktor doğal siklus transfer yapıyorum dedi. Bu şekilde kanamalar da çok çok az görülüyor dedi yoğun bir ilaç kullanımı olmadığı için. Günde 9 ilaç kullanıyordum tam 11 kez. Açıkçası beni hem ilaçlar hem de ilaçların maddiyatı çok yorduğu için cazip geldi. İlk denemem için ilaçlar dahil en az 80 bin gitmiştir. Doğal siklus transferi olanlardan yorumlarını alabilir miyim? Transferden sonra ne kullanılıyor mesela

Benim doğal siklusla olmuştu transfere 5gün kala sadece progestan fitil kullanmaya başlamıştım günde 3kez 200mg,gebelikte de devam ettirmişti, bir de folik asit vardı. Döngüyü takip ediyor sık sık çağırmıştı yanına yumurta büyüdüğünde çatlatma iğnesi vermişti 36saat sonra progestan başlatmıştı.ben 20.günde transfer olmuştum mesela, yumurtanın durumuna göre değişiyor 25. Gün transfer olan da oluyor.

Önerir misiniz yani bu süreci? Ben ilaç kullanmaktan çok yoruldum çünkü

Önerir misiniz yani bu süreci? Ben ilaç kullanmaktan çok yoruldum çünkü
Doktorunuz uygun gördüyse bence çok konforlu bir süreç ilaç yüklemesi vücudu yoruyor bir yandan çünkü. Benim de işime gelmişti az ilaç üstelik pozitif gördük 8.hafta da kalp atışı durdu ama doktorum bununla ilgili olmadığını söyledi. Sık kontrol oluyor sadece

Çok üzgünüm cnm , Allah yardımcınız olsun bir daha böyle acı yaşatmasın en zor imtihan bu galiba ,dualarımızdasiniz inş sağlıkla gelsin bebisler
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah büyük mutluluklarla unuturum bu günleri sağlıkla kucağına al sen de bebişini

Doğal çok konforlu ama maalesef tutunmada etkisi ilaçlı ile çok farkli değil. gördüm her bunu kabul etmeyebilir yine denemekte fayda var benim kimyasal oldu o sürec

Kesinlikle şekil a ben :))
Tüm hepsinin kalitesini biliyorum ..
5aa embriyo transferi oldum ama sağlıklı ilerlemedi..
Ama nasip te varsa 2bb bile tutup doğumlar olabiliyor

Selam canım, ben doğal siklus transfer oldum..
Çok endişe ettim hatta herkes günde beş altı ilaç kullanırken ben bir progestan fitil kullandım günde üç kere, sonradan prolutex eklendi..
Maddiyat olarak çok uygun ve vücut eğer uygun ise doğal gebeliğe yakın oluyor, yani vücut sanki doğal gebe kalmış gibi hissediyor.
Yumurtlamaya bakılıyor,sonra çatlamaya ve rwhim kalınlığına ona gire de transfer belirleniyor.
Ben transfer öncesi progestan fitil sonrası da progestan fitil günde üç kere, iki haftada prolutex kullandm oda leke var diye .o olmasa belki onuda kullanmazdim

Kızlar selamünaleyküm,
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..

Aleyküm selam amin canım benim bu son olsun inşallah birlikte güzel haberler alalım patalojiye kendin mi gönderdin yani üstüne para ödeyerek mi bana hiç bahsetmediler ama bilmek çok isterdim ben de neden olduğunu

Aleyküm selam amin canım benim bu son olsun inşallah birlikte güzel haberler alalım patalojiye kendin mi gönderdin yani üstüne para ödeyerek mi bana hiç bahsetmediler ama bilmek çok isterdim ben de neden olduğunu
Ay amin aminnnn
Kürtaj in içindeydi alınan parçalar patalojiye gidecek demişti doktor..
Benimki belli oldu ki kromozom bozukluğu yüzünden gebe kalamiyomuşum demekki

Ay amin aminnnn
Kürtaj in içindeydi alınan parçalar patalojiye gidecek demişti doktor..
Benimki belli oldu ki kromozom bozukluğu yüzünden gebe kalamiyomuşum demekki
Benim biraz aceleye geldi hiç sormadım da belki benim de gitti pazartesi öğrenicem bakalım kuzum inşallah sağlıklı gebeliklere artık tez zamanda ya

Çok geçmiş olsun umarım bu son sınavın olur Döneceksin sağlığına merak etme. Bir dahakine belki genetik test ile denersin onun da garantisi yok tabiki ama en azından böyle tutup sonradan kaybetmek daha zor ben de aynı şeyi yaşıyorum.
Kendi doktoruma gittim yarın sabah için kürtaj planladık, ilaçla düşürmeyi hiç önermiyorum çok ağrılı olur psikolojine iyi gelmez dedi. Ultrasonda ses alınamasa da hala kalp atışı var kesenin şekli de bozulmamış ama embriyo boyutu git gide küçülüyor 8 haftalık değil 6 haftalık ölçülüyor artık. Etrafında da kanama alanı var. Bunu devam ettirmenin hiçbir anlamı yok bir an önce bitirelim sen de yeni bir sayfa aç dedi. Kalan embriyolarıma genetik test yaptırabilirsem yaptıracağım mutlaka. Çok büyük ihtimal bu yüzden dedi. Umarım bu son olur hepimiz için

Çok sağol canım benim
Erken haftalarda olan düşükler ve kurtajlarin sebebi gerçekten sebep kromozommus ben buna emin oldum..
Ya genetik taramalı içinde alına yer sağlıklı gelip embriyo da sorunlar olabiliyor inan ki ne dusunecegimi şaşırdım..şuan zaten hiç transfer düşünmüyorum, korkuyorum..
Şu beta inşallah sıfırlanır..
Doktor Çok doğru diyor , ilaç ile birde düşmeyebiliyo benim düşmedi boşuna bir hafta bekledik..
İnşallah sağlıkla geçsin surecin kuzum..
Mutlaka patalojiye gönder kürtaj sonrası..
Kalan embriyolar için genetik testi sorunca banada yazar mısın çok geçmiş olsun kuzum. Rabb'im bundan sonra sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize aminnnn

Şu kürtajı bir atlatayim pazartesi tüp bebek merkezini arayacağım bundan sonraki yol haritasıyla ilgili. Her türlü 2 adet bekletiyorlar zaten. Ama genetik kesin önereceğini düşünüyorum 8 haftalık bir düşükte. Belki tedavi planında da değişiklik yapar. Ben eşimden dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası, antidepresan kullanıyor. Tedaviye başlamadan önce doktorum bu ilaç spermde genetik hasara yol açıyor 2 hafta kullanma diyip vitamin verdi. Ama ben spermlerin sıkıntılı olduğunu düşünüyorum açıkçası. O zaman bile genetik test embriyo başına 8000 gibi bişeydi şimdi kim bilir ne olmuştur. Tek dileğim Allahın’ın bütün bu çabalarımızı görmesi ve kucağımızı boş bırakmaması

İnşallah çok kolay geçecek kürtajdan hiç korkma
Dualarım seninle
Olabilir kuzum, inan ki ne dusunecegimi şaşırdım..
Herşey geliyor aklıma, ya bir tesadüf ya da birşeyden kaynaklı..
İnşallah onu buluruz, genetik test dondurulmustan oluyor mu önemli olan o, baştan başlamak zor ya...
Aminnnn canım

Benim iş arkadaşımın eşi de benimle aynı merkezde yaptırdı. Onların da ilk denemesi olumsuz oldu hiç tutmadı yani direkt negatif. İkinci deneme için dondurulmuşlardan genetik test yapmışlar. İkincisi tuttu şuan oğulları 6 aylık oldu bile. Biraz riskli diye biliyorum dondurulmuşa ngs yapmak bozulma ihtimaline karşı. Ama tutunup da bunu yaşamaktansa hiç olmasın daha iyi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…