Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet doğru,
Psikolojik kısmı çok zor...
Allah yardımcımız olsun kuzum.haberleselim.mutlaka

Allah Allah tüp bebekte mol gebeliği çok görmedim inşallah düşer rahatlarsın canm son üzüntün olsun bu

Genetik dondurulmuşa olmaz biyopsi alındıysa eğer gönderilir alinmadiysa risk göze alınıp yapılır ama genetikli embriyonun garantisi yok ben sana diyim inşallah gerek kalmaz

Genetik dondurulmuşa olmaz biyopsi alındıysa eğer gönderilir alinmadiysa risk göze alınıp yapılır ama genetikli embriyonun garantisi yok ben sana diyim inşallah gerek kalmaz
Evet ben de öyle biliyorum ama arkadaşıma aynı merkezde o riski alıp dondurulmuşa yaptılar. Ben 2 embriyo transferi oldum 5ab. Başta ikisi de tuttu sonra biri bıraktı. 8.haftada ikincisini de kaybettik. İkisinin de genetiği iyi değildi bence. Riski almaya değer gibi geliyor

Aleykümselam canım benim doktorum da anomali üzerinde ısrarla durdu, patoloji için ek ücret istiyorlardı paranıza yazık bence gerek yok dedi bizde aynı fikirdeydik göndermedik ama bende kromozomal olduğunu düşünüyorum. Senin sağlığın öncelikli inşallah normale hemen döner..

Bu iş nasip kısmet deneyin içinizde kalmasin hakkınızda hayirlisi

Geçmiş olsun tekrardan. hayırlısıyla sağlıkla atlatırsınız inşallah bu durumu.
En azından sebebini bilmek bile şu anda iyi bişey sanırım.
Peki böyle bi durumda diğer embriyolarınızı kullanabilecek misiniz ne diyor doktorunuz birde bu kromozom bozukluğunu normalde pgt ye göndererek mi bulabiliyorlardı.

Papatya çok geçmiş olsun beta düşer inşallah bir an önce. Tabiki sağlıklı günlerine geri döneceksin şüphen olmasın.
Kızlar benim ilk denememdi hiç bir şey bilmiyodum bu işlere dair. Dr a gittiğimizde ngs den bahsetti yaptırmak istermisiniz dedi en iyisini transfer etme şansımız olacak dedi ki hiç hamile kalmadım daha önce düşüğüm yok genetik bir problem yok yinede dr tavsiye etti bizde kabul ettik. Tanesi benim merkezimde 325 euro. 3 tane embriom 5. Güne ulaştı. Bu sefer doktor kritik soruyu sordu kaç tanesini gönderelim ngs için dedi. Resmen vicdan sınanması yaşadık..Üçünü de gönderdik tüp bebek masrafı 2ye katlandı… Aradan 13 gün geçti bana rapor sonucunu sundular. 3 emriodan 1 tanesi transfere uygun geldi resmen şok yaşadım o an.Diğer 2 si imha edilecek dediler yani o kadar iğne ilaç vs tek atımlık kurşun vardı elimde sonuç olarak donduramaz mıyız o ikisini dedim hayır dediler. O sağlıklı emriyo transfer edildi ve şu an 9. Haftamıza girdik ngs yaptırmasak belki uygun olmayanlardan biri transfer edilecekti tutmayacaktı sil baştan her şey yasanacaktı. Yani herkesin deneyimi çok çok farklı ngs ye bakış açısı da eminim öyledir. Ancak ben milyonlarca kez iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım. Bu konudaki deneyimimi paylaşmak istedim belki bir fikir olur

Genetik bana doktorumda söyledi garantisi yok..
Şuan hiç Transfer bile düşünmek istemiyorum ya .dua ediyorum değerin sıfırlanır diye. Korkuyorum

Bizimki içindeydi, iyi ki gitmiş diyorum çünkü bu gebelikte çok nadir görenen bir durum..
Birde benim kürtaj sonrası kanama devam ediyor bunda bile bir anormallik vardi.
Açıkçası ben sabah boş gebeliktie diye gittim .
Ve üç beş aya transfer düşünüyorduk herşeyde bir hayır vardır gerçekten ya..
Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler versin
Çok geçmiş olsun sanada..

Cok sağol canım benim
Öğrendiğim benim açımdan iyi oldu çünkü üzüm gebelikte bir sene hamilelik yasak..bunu bilmesek iki ay sonra bizde denemelere başlardk herşeyde bir hayır vardır..
İnan hiç o kısmı konuşmadık, şuan betam yüksek diye çok üzüldüm, kemoterapi alanlar vs olmuş durum beni sarstı..
Genetik tarama şuan olur mu bilmiyorum 11tane dondurulmuş var .
Olsa sağlıklı gelse sonu ne olur onunda garantisi yok..Allah en hayırlı olanı nasip etsin ne diyeceğimi şaşırdım

Kötüyü düşünmeyin inşallah kendiliğinden düşer de öyle şeylere gerek kalmaz. dua ediyorum sizin için hayırlısıyla sağlıkla çıkın bu imtihandan

Kötüyü düşünmeyin inşallah kendiliğinden düşer de öyle şeylere gerek kalmaz. dua ediyorum sizin için hayırlısıyla sağlıkla çıkın bu imtihandan
Çok teşekkür ederim canım
Aminn Allah razı olsun,hepiniz iyi ki varsınız..
Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar versin aminnn

Benim haftasıyla uyumluydu düzgündü ondan gerek duymadı galiba, Aynen öyle katılıyorum herşeyde var hayır, bundan sonraki yol haritası netleşmiş olur daha güzel olur senin için

Benim haftasıyla uyumluydu düzgündü ondan gerek duymadı galiba, Aynen öyle katılıyorum herşeyde var hayır, bundan sonraki yol haritası netleşmiş olur daha güzel olur senin için
Doktorlar daha iyi biliyor canım ,demekki gerek görmedi..
Aminnnn hepimiz için çok güzel olsun bunda. Sonra nolur Allah'ım

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah biran evel sağlığına kavuşursun sonrada sağlıkla bi hamilelik yaşamak nasip olsun
Bazen verilen sınavlar çok zor ama doğru zaman geldiğinde o mucizeye kavuşacaksın allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…