Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok sağol canım benim
Evet sınavlar bazen ağır oluyor, Rabb'im kolaylık versin..
İnşallah kuzum
Allah razı olsun

İmtihan dünyasındayız kuzum bak benim bebegimin hastalıgı genetik değilmiş eğer pgt li olsaydi bile bu hastalık olurmuş.
Folik asit eksikliği yüzünden olmuş ben kullanmıştım ama yetersiz gelmiş vücuduma doktor tamamen şans buda sizi bulmuş demişti.
İmtihan işte

Evet valla haklısın.
Bende bugün hocam neden oldu böyle dedimm. Tamamen şans dedi...
Rabbim beterinden korusun vallahi şuan sağlığımı istiyorum sadece
Sağlıkla.atlatirim inşallah süreci..
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin kuzum

Genetik bana doktorumda söyledi garantisi yok..
Şuan hiç Transfer bile düşünmek istemiyorum ya .dua ediyorum değerin sıfırlanır diye. Korkuyorum
Yahu benimki genetikliydi de ne oldu histereskopi yapıldı çizik atıldı serum verildi herşey a dan z ye tamamdı ama tutmadı.
Sebep yok doktor bile şaşırdı ben artık genetikli embriyoya da güvenmiyorum

Yahu benimki genetikliydi de ne oldu histereskopi yapıldı çizik atıldı serum verildi herşey a dan z ye tamamdı ama tutmadı.
Genetik olup tutmayan çok, hatta az önce bir arkadaşım var onunla konuştuk genetik tüp bebekti kese bosmus
Haklısın olmayınca olmuyor,açıkçası bende güvenemiyorum..
Rabbim bize hiç tüpe gerek kalmadan sağlıkla.versin inşallah

Amin canım amin inşallah bu imtihan bitince elbet olacak ya normal ya tedavi ile sabır

Canım geçmiş olsun Rabbim bidakine sağlıklı gebelik nasip etsin sana bende 3 kez dış gebelik yaşadım 2 tanesi de iğne ile atıldı vucut tan sonraki tüpün biri bağlandı biri alındı zor bir süreç anlıyorum seni

Oy canım ya, çok geçmiş olsun sana da...
Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin..
Hayirli sağlıklı evlatlar versin,
İmtihanlarimizi kolaylaştırsin

İşte benim Dr um da gereksiz masraf dedi onun yerine 3 er 3 er verelim birinden birinde sorun yoksa tutacaktır dedi bende pgt li yaptıtmadığıma pişmanım belki Dr değiştirsem o yapacaktı ama dr umada alıştım pgt hariç herşeyi yaptı çizikti histereskopi serum hele 10 olmuştur serum tutmadımı tutmuyor işte nasipte yoksa yırtsakta kendimizi oluyor canım..

Oy canım ya, çok geçmiş olsun sana da...
Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin..
Hayirli sağlıklı evlatlar versin,
İmtihanlarimizi kolaylaştırsin
Saol canım benim latteye de yazdım pgt li ben istedim Dr um yapmadı boşa masraf zaten yıprandınız bide onu ödemeyin boşa onun yerine 3er 3er vereyim emriyoyu birinden biri sağlıklı olan tutar dedi ne yazık ki tutmadı 9 kez negatif nasip te yoksa olmuyor ne çizik kaldı ne serum yapılmadık hepsi denendi genetik hariç

Ya nasip gerçekten, Rabb'im herşeyin hayırlısını versin
Genetik için benimde doktorum aynısını diyor..
Garantisi yok ..
İnşallah Allah'ım sana ummadığın anda sağlıklı bir gebelik nasıp etsin

12.haftaya giren veya bitiren arkadaşlarım artık kendi işinizi kendiniz yapıyor musunuz? Temizlik yemek gibi
Günlük işlerimi eşimle birlikte bende yapıyorum aşırı fazla yormuyorum kendimi sadece benmde zaman zaman lekelenmem oldu azdi ama yinede dinlendim o sıralar hep geçince yine aynı şekilde devam ettim

12.haftaya giren veya bitiren arkadaşlarım artık kendi işinizi kendiniz yapıyor musunuz? Temizlik yemek gibi
Canim gebeligimi ogrendigimden beri iş yapıyorum ben sadece ağır kaldirmadim yoruldugum zaman dinlendim o kadar deprem bolgesindeyim depremzede ağırlıyoruz bide..

Merhaba Ece Ataşehirde kime gidiyorsun. Ben de orda tedavi gördüm. Dün negatif sonucunu aldım. 4AA iki embriyo 5.gün. İlaçsız doğal siklus ile

Papatyamveben-Mavi ah papatyam öyle üzülüyorum ki bu yaşadıklarına.. Aklım almıyor..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah ve bu yaşadığın acıları unuttursun. Şuan en büyük duam betanın sıfırlanması ve daha fazla ilaç almaman..
son gözyaşların olsun bunlar,kucağına alabileceğin sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah canım benim

Papatyamveben-Mavi canımm okuyunca çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa sürede beta değerini normale çevirir şifa verir. Çok çok geçmiş olsun. Geçer de rabbim büyüktür her şey onun elinde. Lütfen sabırlı olmaya çalış. Aklını meşgul edecek seni mutlu edecek şeylerle ilgilen. İnşallah Allah’ın izniyle sağlıklı hayırlı yavrularımız olacak inanıyorum ben. Cümlemize dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…