- 22 Ağustos 2022
- 1.506
- 1.987
- 63
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.101
12.haftaya giren veya bitiren arkadaşlarım artık kendi işinizi kendiniz yapıyor musunuz? Temizlik yemek gibi
Çok sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun
İnşallah biran evel sağlığına kavuşursun sonrada sağlıkla bi hamilelik yaşamak nasip olsun
Bazen verilen sınavlar çok zor ama doğru zaman geldiğinde o mucizeye kavuşacaksın allah yardımcın olsun
İmtihan dünyasındayız kuzum bak benim bebegimin hastalıgı genetik değilmiş eğer pgt li olsaydi bile bu hastalık olurmuş.Kızlar selamünaleyküm,
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..
Evet valla haklısın.İmtihan dünyasındayız kuzum bak benim bebegimin hastalıgı genetik değilmiş eğer pgt li olsaydi bile bu hastalık olurmuş.
Folik asit eksikliği yüzünden olmuş ben kullanmıştım ama yetersiz gelmiş vücuduma doktor tamamen şans buda sizi bulmuş demişti.
İmtihan işte
Yahu benimki genetikliydi de ne oldu histereskopi yapıldı çizik atıldı serum verildi herşey a dan z ye tamamdı ama tutmadı.Genetik bana doktorumda söyledi garantisi yok..
Şuan hiç Transfer bile düşünmek istemiyorum ya .dua ediyorum değerin sıfırlanır diye. Korkuyorum
AminAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim inşallah büyük mutluluklarla unuturum bu günleri sağlıkla kucağına al sen de bebişini
Genetik olup tutmayan çok, hatta az önce bir arkadaşım var onunla konuştuk genetik tüp bebekti kese bosmusYahu benimki genetikliydi de ne oldu histereskopi yapıldı çizik atıldı serum verildi herşey a dan z ye tamamdı ama tutmadı.
Sebep yok doktor bile şaşırdı ben artık genetikli embriyoya da güvenmiyorum
Amin canım amin inşallah bu imtihan bitince elbet olacak ya normal ya tedavi ile sabırGenetik olup tutmayan çok, hatta az önce bir arkadaşım var onunla konuştuk genetik tüp bebekti kese bosmus
Haklısın olmayınca olmuyor,açıkçası bende güvenemiyorum..
Rabbim bize hiç tüpe gerek kalmadan sağlıkla.versin inşallah
Evet LattemAmin canım amin inşallah bu imtihan bitince elbet olacak ya normal ya tedavi ile sabır
Canım geçmiş olsun Rabbim bidakine sağlıklı gebelik nasip etsin sana bende 3 kez dış gebelik yaşadım 2 tanesi de iğne ile atıldı vucut tan sonraki tüpün biri bağlandı biri alındı zor bir süreç anlıyorum seniKızlar selamünaleyküm,
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur..
Oy canım ya, çok geçmiş olsun sana da...Canım geçmiş olsun Rabbim bidakine sağlıklı gebelik nasip etsin sana bende 3 kez dış gebelik yaşadım 2 tanesi de iğne ile atıldı vucut tan sonraki tüpün biri bağlandı biri alındı zor bir süreç anlıyorum seni
İşte benim Dr um da gereksiz masraf dedi onun yerine 3 er 3 er verelim birinden birinde sorun yoksa tutacaktır dedi bende pgt li yaptıtmadığıma pişmanım belki Dr değiştirsem o yapacaktı ama dr umada alıştım pgt hariç herşeyi yaptı çizikti histereskopi serum hele 10 olmuştur serumYahu benimki genetikliydi de ne oldu histereskopi yapıldı çizik atıldı serum verildi herşey a dan z ye tamamdı ama tutmadı.
Sebep yok doktor bile şaşırdı ben artık genetikli embriyoya da güvenmiyorum
Saol canım benim latteye de yazdım pgt li ben istedim Dr um yapmadı boşa masraf zaten yıprandınız bide onu ödemeyin boşa onun yerine 3er 3er vereyim emriyoyu birinden biri sağlıklı olan tutar dedi ne yazık ki tutmadı 9 kez negatifOy canım ya, çok geçmiş olsun sana da...
Allah'ım yardımcımız olsun hepimizin..
Hayirli sağlıklı evlatlar versin,
İmtihanlarimizi kolaylaştırsin
Ya nasip gerçekten, Rabb'im herşeyin hayırlısını versinSaol canım benim latteye de yazdım pgt li ben istedim Dr um yapmadı boşa masraf zaten yıprandınız bide onu ödemeyin boşa onun yerine 3er 3er vereyim emriyoyu birinden biri sağlıklı olan tutar dedi ne yazık ki tutmadı 9 kez negatifnasip te yoksa olmuyor ne çizik kaldı ne serum yapılmadık hepsi denendi genetik hariç
Günlük işlerimi eşimle birlikte bende yapıyorum aşırı fazla yormuyorum kendimi sadece benmde zaman zaman lekelenmem oldu azdi ama yinede dinlendim o sıralar hep geçince yine aynı şekilde devam ettim12.haftaya giren veya bitiren arkadaşlarım artık kendi işinizi kendiniz yapıyor musunuz? Temizlik yemek gibi
Canim gebeligimi ogrendigimden beri iş yapıyorum ben sadece ağır kaldirmadim yoruldugum zaman dinlendim o kadar deprem bolgesindeyim depremzede ağırlıyoruz bide..12.haftaya giren veya bitiren arkadaşlarım artık kendi işinizi kendiniz yapıyor musunuz? Temizlik yemek gibi
Merhaba Ece Ataşehirde kime gidiyorsun. Ben de orda tedavi gördüm. Dün negatif sonucunu aldım. 4AA iki embriyo 5.gün. İlaçsız doğal siklus ileKanamam varken bile bana oksopar ve corasprini kestirmediler. Proluton da önermediler. O yüzden orası ile iletişimi kestimAtaşehir acıbademdeki tüp bebek doktoru ve altunizadedeki kendi doktorum ile götürüyorum. İkinci denemeyi ataşehirde yapacağım
Merhaba, fırat hocayla görüştümMerhaba Ece Ataşehirde kime gidiyorsun. Ben de orda tedavi gördüm. Dün negatif sonucunu aldım. 4AA iki embriyo 5.gün. İlaçsız doğal siklus ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?