Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Banada tek önermişti doktorum bende tek istiyordum zaten uzlaştık sizinle aynı olanilir merkezimiz
Bahcecide tedavi oluyorum 3 negatif başka merkezde oldu burda ilk denemem remzi abalı doktorum. Benim artık 4.olduğu için acaba teki tutmazsa düşüncesiyle hep iki düşünüyordum. Diğer 3 denemede de hep ikişer kondu tutmadı

Rabbim sabır versin inşallah çok geçmiş olsun

Evet benimde bahçeci. Şans getirsin size inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o gerçekleşsin

Kızlar adetim 4 gün gecikti. Transfer sonrası 9. Gün adet olmuştum tam günümde ve tam her zaman olduğu gibi 6 gün sürmüştü ve bitmişti. Doktor 1 ay bekleyelim dedi. Ama bu ay 4 gün geçti hala adet olmadım.Dün Sabah test yaptım negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi yoksa ilaçlar 1. Değilde 2. Ayda mı düzensizlik yaptı. Sizde nasıl oldu?

Benimde negatiften sonra 10 gün gecti adetim.
Sonrada leke leke geldi başlayıp bitmesi 15 günü buldu

Merhaba aynı durum bende de olmuştu 8 ocakta transfer olmuştum. Test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme başladı bir kaç gün devam etti. Testim negatif çıktı. Ardından durdu kanama sonra renk değişti kırmızı kanamaya döndü o da normal adet döngümden uzun sürdü. Doktor korkmanı gerektirecek birşey yok demişti. Yani kanama tam adet günümde oldu ilaçlar geciktiriyor denilmişti ama gecikmedi benim şöyle ki her kanama yerleşme kanaması olmuyor benim transfer sonrası resmen lekelenme yerleşme gibiydi heyecan yapmıştım. Her gecikmede ilaçtan olmuyor hamile olabilirsin benim gibi ilaçtan diye düşünüp test vermemezlik yapmayın

İlk adetin normal olduysa ikincide gecikme yapacağını sanmıyorum. Benimde aynı durum olmuştu. İkinci transferim için bekliyordum adet olmayı gecikti hep umutsuz olduğum için test vermeyeceğim ilaçlardan dedim bekledim bi de işim yorucu dikkat etmeden çalıştım. Baktım olmuyorum 7. Gün idrar testi yaptım orda öğrendim pozitif olduğunu 4 gün erken olabilir biraz bekle sonra tekrar test ver inşallah hamişsindir

Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?

Kan sulandırıcı oksaparı doğuma kadar devam dedi doktorum.
Coraspirin ve progestan iğne 10. Haftada bırak dedi.
Estrofemi 7. Haftada kalp atışları duyulduğunda bıraktırdı
Şu an 9. Haftamdayım 10. Haftada tüm ilaçları bırakacağım oksapar doğuma kadar devam bnm bu şekilde

Kan pıhtılaşman varmıydı tedavi öncesi bakılmışmıydı canım yada hamileyken mi baktırdın da oksapara devam?

Kan pıhtılaşman varmıydı tedavi öncesi bakılmışmıydı canım yada hamileyken mi baktırdın da oksapara devam?
Bende bu konuyu araştırıyorum. En başta hem aspirin hem 0.6 lık oksapar kullanıyordum kanamam olunca asprini kesti doktorum iğneyle devam ediyorum.

estrofem duohaston progestan dex ve fitil 11.haftada günde 1 düşürüldü 12.haftada tamamen bırakıcam
Corasprin ve oksapara devam ediyorum takip yapan doktor karar vercek dediler cmt kontrolüm var doktor bana gelene kadar devam et dedi nasıl bir yol izlicek bilmiyorum hiç
Test yapmadan bırakcakmıyız nolck test olmadan bırakmak ne kdar doğru olur vs

Yok canım pıhtılaşma sorunum yoktu gebelikte de ortaya çıkan bi durumda olmadı. En azından dr bu şekilde bir şey söylemedi. o an fazla sorgulamadım ama benimde aklıma takıldı doğuma kadar oksapar konusu diğer ilaçların tamamından haftaya kurtuluyorum ama oksapar kilit

Benide tek düşündüren oksapar
Hem bırakmak istiyorum hem aklım kalıyo

Banada iğneyi bıraktırtı ne olur olmaz diye coraspirin verdi kuzu hayırlısı inşallah bebeklermiz bizimle olsun

Ben günde iki tane oksapar kullanıyorum devam ediyorum perinatolojiye gidince sorucam devam edeyim mi diye

Oksapar ve ecopirin doğuma kadar dedi. Estrofemi 10.hafta bıraktım. Progestanı da 10. Haftadan sonra sabah akşam 1 tane kullanmaya başladım. Öncesinde sabah öğle akşamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…