- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.141
Aminnnn canım benim birlikte iyilesecegizÇok teşekkür ederim çok sağoluniyileşmeye çalışacağım bedenen ve ruhen. Umarım bu son olur hepimiz için
Bahcecide tedavi oluyorum 3 negatif başka merkezde oldu burda ilk denemem remzi abalı doktorum. Benim artık 4.olduğu için acaba teki tutmazsa düşüncesiyle hep iki düşünüyordum. Diğer 3 denemede de hep ikişer kondu tutmadıBanada tek önermişti doktorum bende tek istiyordum zaten uzlaştıksizinle aynı olanilir merkezimiz
Rabbim sabır versin inşallah çok geçmiş olsunKızlar merhaba, bugün kürtajı oldumne kadar kolay bi işlem deseler de sonrasında 1.5 saat çok ağrım oldu. Eve geldim uyudum yine ağrıyla uyandım hemen ağrı kesici içtim. Bu yarına kadar geçer değil mi?
Ben de bebeğimin patolojiye gitmesini istedim. En azından sebebini bilirsem sonraki tedaviyi ona göre planlayabiliriz. Hayatımın en üzücü günlerinden biri oldu. O hastanede doğum yapmayı planlarken doğumhanesinde kürtaj oldumBir daha bunu yaşamak istemiyorum gerçekten çok zormuş
Evet benimde bahçeci. Şans getirsin size inşallahBahcecide tedavi oluyorum 3 negatif başka merkezde oldu burda ilk denemem remzi abalı doktorum. Benim artık 4.olduğu için acaba teki tutmazsa düşüncesiyle hep iki düşünüyordum. Diğer 3 denemede de hep ikişer kondu tutmadı
Amin inşallah cümlemizin duaları kabul olsunEvet benimde bahçeci. Şans getirsin size inşallahgönlünüzden ne geçiyorsa o gerçekleşsin
Benimde negatiften sonra 10 gün gecti adetim.Kızlar adetim 4 gün gecikti. Transfer sonrası 9. Gün adet olmuştum tam günümde ve tam her zaman olduğu gibi 6 gün sürmüştü ve bitmişti. Doktor 1 ay bekleyelim dedi. Ama bu ay 4 gün geçti hala adet olmadım.Dün Sabah test yaptım negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi yoksa ilaçlar 1. Değilde 2. Ayda mı düzensizlik yaptı. Sizde nasıl oldu?
Merhaba aynı durum bende de olmuştu 8 ocakta transfer olmuştum. Test vermem gereken günden bir gün önce lekelenme başladı bir kaç gün devam etti. Testim negatif çıktı. Ardından durdu kanama sonra renk değişti kırmızı kanamaya döndü o da normal adet döngümden uzun sürdü. Doktor korkmanı gerektirecek birşey yok demişti. Yani kanama tam adet günümde oldu ilaçlar geciktiriyor denilmişti ama gecikmedi benim şöyle ki her kanama yerleşme kanaması olmuyor benim transfer sonrası resmen lekelenme yerleşme gibiydi heyecan yapmıştım. Her gecikmede ilaçtan olmuyor hamile olabilirsin benim gibi ilaçtan diye düşünüp test vermemezlik yapmayınHerkese merhaba,burayı başından beri takip ediyorum ama yazmamıştım hiç bir konu hakkında bilginizi almak istedim,ben 4 ocakta transfer oldum negatif oldu 19 ocakta adet oldum bitti 4 gün sonra tekrar başladı hâlâ da sürüyor lekelenme ve kanama şeklinde deprem bölgesindeyim o durumun etkisi mi yoksa böyle mi oluyor bilemedim ilk denememdi bu
İlk adetin normal olduysa ikincide gecikme yapacağını sanmıyorum. Benimde aynı durum olmuştu. İkinci transferim için bekliyordum adet olmayı gecikti hep umutsuz olduğum için test vermeyeceğim ilaçlardan dedim bekledim bi de işim yorucu dikkat etmeden çalıştım. Baktım olmuyorum 7. Gün idrar testi yaptım orda öğrendim pozitif olduğunu 4 gün erken olabilir biraz bekle sonra tekrar test ver inşallah hamişsindirKızlar adetim 4 gün gecikti. Transfer sonrası 9. Gün adet olmuştum tam günümde ve tam her zaman olduğu gibi 6 gün sürmüştü ve bitmişti. Doktor 1 ay bekleyelim dedi. Ama bu ay 4 gün geçti hala adet olmadım.Dün Sabah test yaptım negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi yoksa ilaçlar 1. Değilde 2. Ayda mı düzensizlik yaptı. Sizde nasıl oldu?
Kan sulandırıcı oksaparı doğuma kadar devam dedi doktorum.Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Kan pıhtılaşman varmıydı tedavi öncesi bakılmışmıydı canım yada hamileyken mi baktırdın da oksapara devam?Kan sulandırıcı oksaparı doğuma kadar devam dedi doktorum.
Coraspirin ve progestan iğne 10. Haftada bırak dedi.
Estrofemi 7. Haftada kalp atışları duyulduğunda bıraktırdı
Şu an 9. Haftamdayım 10. Haftada tüm ilaçları bırakacağım oksapar doğuma kadar devambnm bu şekilde
Bende bu konuyu araştırıyorum. En başta hem aspirin hem 0.6 lık oksapar kullanıyordum kanamam olunca asprini kesti doktorum iğneyle devam ediyorum.Kan pıhtılaşman varmıydı tedavi öncesi bakılmışmıydı canım yada hamileyken mi baktırdın da oksapara devam?
Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Yok canım pıhtılaşma sorunum yoktu gebelikte de ortaya çıkan bi durumda olmadı. En azından dr bu şekilde bir şey söylemedi. o an fazla sorgulamadım ama benimde aklıma takıldı doğuma kadar oksapar konusuKan pıhtılaşman varmıydı tedavi öncesi bakılmışmıydı canım yada hamileyken mi baktırdın da oksapara devam?
Yok canım pıhtılaşma sorunum yoktu gebelikte de ortaya çıkan bi durumda olmadı. En azından dr bu şekilde bir şey söylemedi. o an fazla sorgulamadım ama benimde aklıma takıldı doğuma kadar oksapar konusudiğer ilaçların tamamından haftaya kurtuluyorum ama oksapar kilit
Banada iğneyi bıraktırtı ne olur olmaz diye coraspirin verdi kuzu hayırlısı inşallah bebeklermiz bizimle olsunYok canım pıhtılaşma sorunum yoktu gebelikte de ortaya çıkan bi durumda olmadı. En azından dr bu şekilde bir şey söylemedi. o an fazla sorgulamadım ama benimde aklıma takıldı doğuma kadar oksapar konusudiğer ilaçların tamamından haftaya kurtuluyorum ama oksapar kilit
Ben günde iki tane oksapar kullanıyorum devam ediyorum perinatolojiye gidince sorucam devam edeyim mi diyeKızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Oksapar ve ecopirin doğuma kadar dedi. Estrofemi 10.hafta bıraktım. Progestanı da 10. Haftadan sonra sabah akşam 1 tane kullanmaya başladım. Öncesinde sabah öğle akşamdı.Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?