Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar tüp bebek sonrası 2. Adet tarihi değişir değil mi? Tüp bebeğin tutmadığını günümde adet olunca anlarım. Şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum 3 gün gecikti. Dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Ama adet belirtilerimde kalmadı. Böyle olan var mı? Hala doğal yoldan hamile kalmış olabilir miyim? (Test negatif çıksada ) ilaçla adet olmak istemiyorum

Aynen öyle canım evet

Kuzu Allah razı olsun
Ahhh inşallah benimde şuan tek istediğim betanij sıfırlanması aminn kuzum insallahh insallahh

Canım Allah razı olsun inşallah buda geçecek Allah büyüktür.
İmtihanımiz ağır ama Rabb'im beterinden korusun..
Sabır ediyorum,dua ediyorum.. dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim şükür, elimden geleni yapıyorum gerisi Rabb'imin şifası,iyi olacağım inşallah.
Çok sağol canım benim Allah razı olsun..
Aminnnnnn

Bende aynı durumdayım Şuanda. 4.denemem ilk defa ngs ye yapıldı. 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi 10 martta transferim var ama ben 1 mi 2 mi transfer ettirim karar veremiyorum. Diğer 3 denemede ikişer verildi doktorum tek verelim diyor daha sonrasında problem yaşamayalım diye ama ben çok kararsızım.

Yazını şimdi gördüm canım insallahhh öyle olacak sağlık olsun
Nasip herşey kuzu, doktorun garantiye almış olayı Allah'da nasip etmiş
Sağlıkla devam etsin , hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.aminn

Merhaba
Ben yeni tüp bebek tedavisine başladım , pek birşey bilmiyorum , birşey sormak istiyordum, gonalf 900 ve meriofert iğnesi, Femara kullanıyorum ama birde cetrodite diye bir iğne varmış yumurtaların erken çatlamaması için onu vermedi doktor bana , onu kullandınızmı hepimiz arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim , iğneleri dört beş gündür vuruluyorum

Kızlar merhaba, bugün kürtajı oldum ne kadar kolay bi işlem deseler de sonrasında 1.5 saat çok ağrım oldu. Eve geldim uyudum yine ağrıyla uyandım hemen ağrı kesici içtim. Bu yarına kadar geçer değil mi?
Ben de bebeğimin patolojiye gitmesini istedim. En azından sebebini bilirsem sonraki tedaviyi ona göre planlayabiliriz. Hayatımın en üzücü günlerinden biri oldu. O hastanede doğum yapmayı planlarken doğumhanesinde kürtaj oldum Bir daha bunu yaşamak istemiyorum gerçekten çok zormuş

Geçmiş olsun rabbim şifanızı versin hem bedenen hem ruhen çabucak iyileşin inşallah.

4 embriyo icin ngs ye nekadar odeme yaptiniz

Ah canım ya.. çok geçmiş olsun..
Benim ağrım olmamıştı, çok geçmiş olsun.
Rabbim.bir daha yaşatmasın..hiç birimize..
Benimde yan tarafta bebek.sesleri vardı.
Bende çatalda doktoru bekledim..
Pataloji mantıklı olmuş . Bak ben boş gebelik sanarken mol üzüm gebeligi çıktı..
Şuan durumum baya karışık..
Kürtajdan korkarken şuan durumum ne olacak diye korkuyorum. Betam baya yüksek hala 2354.
Dün çok ağladım..
İnşallah haftaya düşüşe geçer ,yoksa baya uzun bir tedavi beni bekliyor..

Banada tek önermişti doktorum bende tek istiyordum zaten uzlaştık sizinle aynı olanilir merkezimiz

Ece çol çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim inşllh Bu günler çabucak geçsin bebişini kucağına al bir an önce

Ece çol çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim inşllh Bu günler çabucak geçsin bebişini kucağına al bir an önce
Geçmiş olsun rabbim şifanızı versin hem bedenen hem ruhen çabucak iyileşin inşallah.
Çok teşekkür ederim çok sağolun iyileşmeye çalışacağım bedenen ve ruhen. Umarım bu son olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…