- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.121
Aynen öyle canım evetİşte benim Dr um da gereksiz masraf dedi onun yerine 3 er 3 er verelim birinden birinde sorun yoksa tutacaktır dedi bende pgt li yaptıtmadığıma pişmanım belki Dr değiştirsem o yapacaktı ama dr umada alıştım pgt hariç herşeyi yaptı çizikti histereskopi serum hele 10 olmuştur serumtutmadımı tutmuyor işte nasipte yoksa yırtsakta kendimizi oluyor canım..
Kuzu Allah razı olsunPapatyamveben-Mavi ah papatyam öyle üzülüyorum ki bu yaşadıklarına.. Aklım almıyor..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah ve bu yaşadığın acıları unuttursun. Şuan en büyük duam betanın sıfırlanması ve daha fazla ilaç almaman..
son gözyaşların olsun bunlar,kucağına alabileceğin sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah canım benim
Canım Allah razı olsunPapatyamveben-Mavi canımm okuyunca çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa sürede beta değerini normale çevirir şifa verir. Çok çok geçmiş olsun. Geçer de rabbim büyüktür her şey onun elinde. Lütfen sabırlı olmaya çalış. Aklını meşgul edecek seni mutlu edecek şeylerle ilgilen. İnşallah Allah’ın izniyle sağlıklı hayırlı yavrularımız olacak inanıyorum ben. Cümlemize dua ediyorum.
Kızlar selamünaleyküm,
Kontrole gittim, üzüm gebeliği gelmiş pataloji sonucunda.yani mol.gebelik..
Şükür kanseli hücre yok .
Ama beta değerim yuksek hala 2354 gibi bişey..
Haftaya yine kontrol ve kan bakılacak.. düşmez ise metotraksate olcam yine, dış gebelikte oldugum igne.. eğer oda ise yaramaz ise doktor artık eğitim ve araştırma Hastanesi'ne yönlendirmem lazım dedi.bu kürtajı yapan doktorum,tüp bebek doktorum değil .oda haftaya düşer ise değer korkma dedi.dua ediyorum bunu da sağlıkla atlatırim inşallah ya.
Tam toparlıyordum yine çok moralim bozuldu
Bin hastadan birinde görünen birşey dedi..
Yani benim durum bağışıklık ile alakalı değil tamamen kromozom bozukluğu kaynaklı..
46kromozom olması gerekirken 69kromozom oluyormuş.kurtaj yapan doktora neden oldu acaba hocam dedim şans dedi..
Ya sağlıksız yumurta ya da sperm..
Dua edin nolur bu süreci sağlıkla atlatayim şuan tek istediğim eski sağlığıma dönmek
Bu son sağlıksız gebeliğim olsun Allahim nolur.
kuzum benim durum bu şekilde, adıma ya şafi başlatabilirmisin
Eski sağlığıma kavusayim....
@Tiniminimavihanim
Gördüm şimdii bitanemm tamam birazdan mesajını kopyalayıp ya Şafi başlatacağımTiniminimavihanim kuzu etiket yapamadım galiba anlayamadım,üstte yazım bir bakar mısın
Tamam kuzum Allah razı olsunGördüm şimdii bitanemm tamam birazdan mesajını kopyalayıp ya Şafi başlatacağım
Bende aynı durumdayım Şuanda. 4.denemem ilk defa ngs ye yapıldı. 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi 10 martta transferim var ama ben 1 mi 2 mi transfer ettirim karar veremiyorum. Diğer 3 denemede ikişer verildi doktorum tek verelim diyor daha sonrasında problem yaşamayalım diye ama ben çok kararsızım.Papatya çok geçmiş olsun beta düşer inşallah bir an önce. Tabiki sağlıklı günlerine geri döneceksin şüphen olmasın.
Kızlar benim ilk denememdi hiç bir şey bilmiyodum bu işlere dair. Dr a gittiğimizde ngs den bahsetti yaptırmak istermisiniz dedi en iyisini transfer etme şansımız olacak dedi ki hiç hamile kalmadım daha önce düşüğüm yok genetik bir problem yok yinede dr tavsiye etti bizde kabul ettik. Tanesi benim merkezimde 325 euro. 3 tane embriom 5. Güne ulaştı. Bu sefer doktor kritik soruyu sordu kaç tanesini gönderelim ngs için dedi. Resmen vicdan sınanması yaşadık..Üçünü de gönderdik tüp bebek masrafı 2ye katlandı… Aradan 13 gün geçti bana rapor sonucunu sundular. 3 emriodan 1 tanesi transfere uygun geldiresmen şok yaşadım o an.Diğer 2 si imha edilecek dediler yani o kadar iğne ilaç vs tek atımlık kurşun vardı elimde sonuç olarak donduramaz mıyız o ikisini dedim hayır dediler. O sağlıklı emriyo transfer edildi ve şu an 9. Haftamıza girdik ngs yaptırmasak belki uygun olmayanlardan biri transfer edilecekti tutmayacaktı sil baştan her şey yasanacaktı. Yani herkesin deneyimi çok çok farklı ngs ye bakış açısı da eminim öyledir. Ancak ben milyonlarca kez iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım. Bu konudaki deneyimimi paylaşmak istedim belki bir fikir olur
Yazını şimdi gördüm canımPapatya çok geçmiş olsun beta düşer inşallah bir an önce. Tabiki sağlıklı günlerine geri döneceksin şüphen olmasın.
Kızlar benim ilk denememdi hiç bir şey bilmiyodum bu işlere dair. Dr a gittiğimizde ngs den bahsetti yaptırmak istermisiniz dedi en iyisini transfer etme şansımız olacak dedi ki hiç hamile kalmadım daha önce düşüğüm yok genetik bir problem yok yinede dr tavsiye etti bizde kabul ettik. Tanesi benim merkezimde 325 euro. 3 tane embriom 5. Güne ulaştı. Bu sefer doktor kritik soruyu sordu kaç tanesini gönderelim ngs için dedi. Resmen vicdan sınanması yaşadık..Üçünü de gönderdik tüp bebek masrafı 2ye katlandı… Aradan 13 gün geçti bana rapor sonucunu sundular. 3 emriodan 1 tanesi transfere uygun geldiresmen şok yaşadım o an.Diğer 2 si imha edilecek dediler yani o kadar iğne ilaç vs tek atımlık kurşun vardı elimde sonuç olarak donduramaz mıyız o ikisini dedim hayır dediler. O sağlıklı emriyo transfer edildi ve şu an 9. Haftamıza girdik ngs yaptırmasak belki uygun olmayanlardan biri transfer edilecekti tutmayacaktı sil baştan her şey yasanacaktı. Yani herkesin deneyimi çok çok farklı ngs ye bakış açısı da eminim öyledir. Ancak ben milyonlarca kez iyi ki diyorum iyi ki yaptırmışım. Bu konudaki deneyimimi paylaşmak istedim belki bir fikir olur
Benim de doktorum oMerhaba, fırat hocayla görüştüm
Geçmiş olsunKızlar merhaba, bugün kürtajı oldumne kadar kolay bi işlem deseler de sonrasında 1.5 saat çok ağrım oldu. Eve geldim uyudum yine ağrıyla uyandım hemen ağrı kesici içtim. Bu yarına kadar geçer değil mi?
Ben de bebeğimin patolojiye gitmesini istedim. En azından sebebini bilirsem sonraki tedaviyi ona göre planlayabiliriz. Hayatımın en üzücü günlerinden biri oldu. O hastanede doğum yapmayı planlarken doğumhanesinde kürtaj oldumBir daha bunu yaşamak istemiyorum gerçekten çok zormuş
4 embriyo icin ngs ye nekadar odeme yaptinizBende aynı durumdayım Şuanda. 4.denemem ilk defa ngs ye yapıldı. 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi 10 martta transferim var ama ben 1 mi 2 mi transfer ettirim karar veremiyorum. Diğer 3 denemede ikişer verildi doktorum tek verelim diyor daha sonrasında problem yaşamayalım diye ama ben çok kararsızım.
Embriyo başına 325 Euro ödedik.4 embriyo icin ngs ye nekadar odeme yaptiniz
Ah canım ya.. çok geçmiş olsun..Kızlar merhaba, bugün kürtajı oldumne kadar kolay bi işlem deseler de sonrasında 1.5 saat çok ağrım oldu. Eve geldim uyudum yine ağrıyla uyandım hemen ağrı kesici içtim. Bu yarına kadar geçer değil mi?
Ben de bebeğimin patolojiye gitmesini istedim. En azından sebebini bilirsem sonraki tedaviyi ona göre planlayabiliriz. Hayatımın en üzücü günlerinden biri oldu. O hastanede doğum yapmayı planlarken doğumhanesinde kürtaj oldumBir daha bunu yaşamak istemiyorum gerçekten çok zormuş
Banada tek önermişti doktorum bende tek istiyordum zaten uzlaştıkBende aynı durumdayım Şuanda. 4.denemem ilk defa ngs ye yapıldı. 4 tane gönderdik 2 tane sağlıklı geldi 10 martta transferim var ama ben 1 mi 2 mi transfer ettirim karar veremiyorum. Diğer 3 denemede ikişer verildi doktorum tek verelim diyor daha sonrasında problem yaşamayalım diye ama ben çok kararsızım.
Ece çol çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim inşllhKızlar merhaba, bugün kürtajı oldumne kadar kolay bi işlem deseler de sonrasında 1.5 saat çok ağrım oldu. Eve geldim uyudum yine ağrıyla uyandım hemen ağrı kesici içtim. Bu yarına kadar geçer değil mi?
Ece çol çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim inşllhBu günler çabucak geçsin bebişini kucağına al bir an önce
Ah canım ya.. çok geçmiş olsun..
Benim ağrım olmamıştı, çok geçmiş olsun.
Rabbim.bir daha yaşatmasın..hiç birimize..
Benimde yan tarafta bebek.sesleri vardı.
Bende çatalda doktoru bekledim..
Pataloji mantıklı olmuş . Bak ben boş gebelik sanarken mol üzüm gebeligi çıktı..
Şuan durumum baya karışık..
Kürtajdan korkarken şuan durumum ne olacak diye korkuyorum. Betam baya yüksek hala 2354.
Dün çok ağladım..
İnşallah haftaya düşüşe geçer ,yoksa baya uzun bir tedavi beni bekliyor..
Çok teşekkür ederim çok sağolunGeçmiş olsunrabbim şifanızı versin hem bedenen hem ruhen çabucak iyileşin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?