Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu

kızlar birşey danışmak istiyorum. 5.6. Haftalarda muayeneyi nasıl yapıyor doktorunuz karından belli olur mu ya da kaçıncı haftada karında hepsi görünür

Merhabalar,
Coraspirin ve oskapar kullanıyorum 12. Haftaya kadar dedi doktorum. Estrofen ve lutenus içinde aynı şekilde dedi

Merhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
Bende tüp bebekle hamileyim hiç öyle bişey olmadı .
11. Haftadayim ve hala öyle bişey yok .
Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir .
İnşallah pozitif sonuclar alırsınız

Genetik testlerini yaptırdın mi canım sonuç ne zaman belli olacak
canım 17sınde ıc hastalıklarına gıtcem sonra romatolojye artık ne zaman cıkar bakalım..
zaten benım olaylar baya karıştı.
cumartesı patalojı sonucum cktı mol gebelık yaşamışım- üzüm gebeliği dıye geçiyo..
bınde bır gorulen bır gebelık.. beta takıbı yapılacak..
dusmez ıse metotraksate olacam yıne ..
dua et bana sağlıkla atlatayım bunuda

Evt mol gebelik duymuştum nadir rastlanan bir durum .
Hep ediyorum canım .
Allah işinde yolunda kolaylık versin feraha erdirsin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Şuan 8+4 üm estrofem 2 ye düşürdü doktor progestan fitil ve iğneye hala devam ediyorum. Oda süşük tehlikemden ötürü. Ama 10. Haftada kesicek doktorum

Evt mol gebelik duymuştum nadir rastlanan bir durum .
Hep ediyorum canım .
Allah işinde yolunda kolaylık versin feraha erdirsin inşallah sağlıklı gebelikler nasip etsin
Allah razı olsun canım benim,aminnn
Bende hepinize dua edeceğim akşam.
Rabbim sağlıkla yavrularınizi kucaginiza almayı büyütmeyi nasip etsin
İyi ki varsınız

Ayyyy inşallah hayırlısıyla hamileyimdir bu gece hürmetine en azından Rabbim dualarımızı kabul eder. Benim de şuan umudum yok hamileyimdir diye işim ağır değil ama umudumda çok yok bu ay için hayırlısı ama inşallah dediğin gibi olur o zaman dile benden ne dilersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…