- 7 Ocak 2021
- 1.530
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.207
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.161
kan pıhtılaşmanız var mıydı?Oksapar ve ecopirin doğuma kadar dedi. Estrofemi 10.hafta bıraktım. Progestanı da 10. Haftadan sonra sabah akşam 1 tane kullanmaya başladım. Öncesinde sabah öğle akşamdı.
Yok bnm hiç olmadı büyüdü ama kararma yokMerhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
6. Haftada devlet hastanesinde karından görundü benim. 7. Haftada kendi doktorum intravaginal baktı gördükızlar birşey danışmak istiyorum. 5.6. Haftalarda muayeneyi nasıl yapıyor doktorunuz karından belli olur mu ya da kaçıncı haftada karında hepsi görünür
Genetik testlerini yaptırdın mi canım sonuç ne zaman belli olacakAminnnn canım hepimizin öyle olsun
Sağlıklı evlatlarımız olsun en kısa zamanda
Merhabalar,Kızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Bende tüp bebekle hamileyim hiç öyle bişey olmadı .Merhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
canım 17sınde ıc hastalıklarına gıtcem sonra romatolojye artık ne zaman cıkar bakalım..Genetik testlerini yaptırdın mi canım sonuç ne zaman belli olacak
Evt mol gebelik duymuştum nadir rastlanan bir durum .canım 17sınde ıc hastalıklarına gıtcem sonra romatolojye artık ne zaman cıkar bakalım..
zaten benım olaylar baya karıştı.
cumartesı patalojı sonucum cktı mol gebelık yaşamışım- üzüm gebeliği dıye geçiyo..
bınde bır gorulen bır gebelık.. beta takıbı yapılacak..
dusmez ıse metotraksate olacam yıne ..
dua et banasağlıkla atlatayım bunuda
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Şuan 8+4 üm estrofem 2 ye düşürdü doktor progestan fitil ve iğneye hala devam ediyorum. Oda süşük tehlikemden ötürü. Ama 10. Haftada kesicek doktorumKızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Ben 8. Haftamdayım sadece büyüdü kararmadı dahaMerhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
Allah razı olsun canım benim,aminnnEvt mol gebelik duymuştum nadir rastlanan bir durum .
Hep ediyorum canım .
Allah işinde yolunda kolaylık versin feraha erdirsin inşallahsağlıklı gebelikler nasip etsin
Yaa demekki olmadan da oluyorr tamm tesekkur ederim))Yok bnm hiç olmadı büyüdü ama kararma yok
Kizlar nasılsınız hamile olanlar ve gün sayan arkadaşlarHimm anladım canim ikiz benimki belki erken belli eder kendini diye düşündüm ama baya da varmış ya
Aaa ben sanki hemen kararacak diye hergun bakiyorum hay allahim ya yok diye de olmadi diye dusunuyorudm dayanamiycam 10. Gun kan vericemmBen 8. Haftamdayım sadece büyüdü kararmadı daha
Tamam hic takilmayacagim buna ozaman..Bende tüp bebekle hamileyim hiç öyle bişey olmadı .
11. Haftadayim ve hala öyle bişey yok .
Bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir .
İnşallah pozitif sonuclar alırsınız
2. Ayda da düzensiz mi oldu gecikti mi? Benim bu 2. Ay?Benimde negatiften sonra 10 gün gecti adetim.
Sonrada leke leke geldi başlayıp bitmesi 15 günü buldu
Benim daha ikinci adete var canm bilmiyorum onu2. Ayda da düzensiz mi oldu gecikti mi? Benim bu 2. Ay?
Ayyyy inşallah hayırlısıyla hamileyimdir bu gece hürmetine en azından Rabbim dualarımızı kabul eder. Benim de şuan umudum yok hamileyimdir diye işim ağır değil ama umudumda çok yok bu ay için hayırlısı ama inşallah dediğin gibi olurİlk adetin normal olduysa ikincide gecikme yapacağını sanmıyorum. Benimde aynı durum olmuştu. İkinci transferim için bekliyordum adet olmayı gecikti hep umutsuz olduğum için test vermeyeceğim ilaçlardan dedim bekledim bi de işim yorucu dikkat etmeden çalıştım. Baktım olmuyorum 7. Gün idrar testi yaptım orda öğrendim pozitif olduğunu 4 gün erken olabilir biraz bekle sonra tekrar test ver inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?