Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Aaa ben sanki hemen kararacak diye hergun bakiyorum hay allahim ya yok diye de olmadi diye dusunuyorudm dayanamiycam 10. Gun kan vericemm
Hiç öyle düşünmeyin burda herkesin belirtileri farklıydı ki bazı arkadaşlarda hiç belirti olmadı. İdrar testi yapmadınız mı?

Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Şuan 8+4 üm estrofem 2 ye düşürdü doktor progestan fitil ve iğneye hala devam ediyorum. Oda süşük tehlikemden ötürü. Ama 10. Haftada kesicek doktorum
Peki tedavi öncesi kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakıldı mı yada siz biliyormuydunuz? O yüzden mi başlamadı acaba

İyilik kübra fazla bi şikayetim yok benim çok sükür bu gün dr a gittim bebiş büyümüş ama 7 kilo almışım 10. Haftamdayım çok almışım yaa
Çok şükür canım güzel geçiyor demekki İyi olsa bebislerde iyi olsun Ay çok sevindim vala ne güzel ya olsun verirsin kuzum daha başındasin ama biraz tabi dikkat et doğum için sıkıntı olmasın ben de 11 haftadayim ve hala gitmedim doktora ne durumda ne kadar büyümüş çok merak ediyorum iyiler mi diye haftaya benimde kontrolüm var

Peki tedavi öncesi kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakıldı mı yada siz biliyormuydunuz? O yüzden mi başlamadı acaba
Yok bakılmadı. Bende bilmiyorum var mı yok mu. Taze trasnfer olsaydı başlıcaklardı. Ama transferim ertelendiği için gerek duymadı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…