- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.181
Baştan düzensiz olup 1-2 ay genelde gecikmeler oluyormuş bakalım hayırlısıBenim daha ikinci adete var canm bilmiyorum onu
9 günüm var bakalım ne olucakBaştan düzensiz olup 1-2 ay genelde gecikmeler oluyormuş bakalım hayırlısı
İyilik kübra fazla bi şikayetim yok benim çok sükürKizlar nasılsınız hamile olanlar ve gün sayan arkadaşlar
Ece merhaba , sanirim kanama alanin yuzunden kan sulandiricilarinu birakmistin degilmi? Merak ettim son durumun nedir? Kanamada azalma varmi?Teşekkür ederim canım
Hayırlısıyla inşallah sende bu arada şaşırtırsın doğal yoldan hamile kalırsın canım bu gece hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin9 günüm var bakalım ne olucak
Amin canım amin.Hayırlısıyla inşallah sende bu arada şaşırtırsın doğal yoldan hamile kalırsın canım bu gece hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Hiç öyle düşünmeyin burda herkesin belirtileri farklıydı ki bazı arkadaşlarda hiç belirti olmadı. İdrar testi yapmadınız mı?Aaa ben sanki hemen kararacak diye hergun bakiyorum hay allahim ya yok diye de olmadi diye dusunuyorudm dayanamiycam 10. Gun kan vericemm
Merhaba sizde pıhtılaşma varmıydı peki tedavi öncesi bakılmış mıydı?Merhabalar,
Coraspirin ve oskapar kullanıyorum 12. Haftaya kadar dedi doktorum. Estrofen ve lutenus içinde aynı şekilde dedi
Peki tedavi öncesi kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakıldı mı yada siz biliyormuydunuz? O yüzden mi başlamadı acabaBen kan sulandırıcı kullanmıyorum. Şuan 8+4 üm estrofem 2 ye düşürdü doktor progestan fitil ve iğneye hala devam ediyorum. Oda süşük tehlikemden ötürü. Ama 10. Haftada kesicek doktorum
U unknown1234 sana yazmistim ama karisiklkk olmusEce merhaba , sanirim kanama alanin yuzunden kan sulandiricilarinu birakmistin degilmi? Merak ettim son durumun nedir? Kanamada azalma varmi?
Arkadaslar baska kanamasi olanlar kan sulandiricilari biraktilarmi
Merhaba ben maalesef dün kürtaj oldum 8 haftalıkken
Çok şükür canım güzel geçiyor demekkiİyilik kübra fazla bi şikayetim yok benim çok sükürbu gün dr a gittim bebiş büyümüş ama 7 kilo almışım 10. Haftamdayım çok almışım yaa
Hayır bakilmadi ama benim bir doğumum var birde negatif denemem sanırım negatif deneme için verildiMerhaba sizde pıhtılaşma varmıydı peki tedavi öncesi bakılmış mıydı?
Meraba canim çok geçmiş OlsunMerhaba ben maalesef dün kürtaj oldum 8 haftalıkken
Yaaa üzüldüm yaa Ece , umarim en kisa surede tekrarlar gebeligin ve bu sefer saglicakla ilerlerMerhaba ben maalesef dün kürtaj oldum 8 haftalıkken
Yok hayir direniyorum yapmiyorum ilk transferde yapmistim bunda direk kan vermeyi dusunuyorumHiç öyle düşünmeyin burda herkesin belirtileri farklıydı ki bazı arkadaşlarda hiç belirti olmadı. İdrar testi yapmadınız mı?
Aynen benimde öyle şok oldumm, diyetisyene basla dedi doktorum oda sasirdi , beni ilaclar bitiriyorİyilik kübra fazla bi şikayetim yok benim çok sükürbu gün dr a gittim bebiş büyümüş ama 7 kilo almışım 10. Haftamdayım çok almışım yaa
Evet olabilir iğne kullanıyorsan zaten ödem falan yapıyor ilaçlarda kilo aldırıyor zaten Allah yardımcımız olsunAynen benimde öyle şok oldumm, diyetisyene basla dedi doktorum oda sasirdi , beni ilaclar bitiriyor
Yok bakılmadı. Bende bilmiyorum var mı yok mu. Taze trasnfer olsaydı başlıcaklardı. Ama transferim ertelendiği için gerek duymadı doktorumPeki tedavi öncesi kan pıhtılaşması var mı yok mu diye bakıldı mı yada siz biliyormuydunuz? O yüzden mi başlamadı acaba
Maşallah iyi sabırYok hayir direniyorum yapmiyorum ilk transferde yapmistim bunda direk kan vermeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?