Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok bakılmadı. Bende bilmiyorum var mı yok mu. Taze trasnfer olsaydı başlıcaklardı. Ama transferim ertelendiği için gerek duymadı doktorum
Bana da bakılmadı bende bilmiyorum ve şimdi kan sulandırıcıyı kesicek onun yerine aspirin vericekmiş önlem amaçlı inşallah bişey olmaz bende korktum biraz canım..

Merhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
Hiç öyle birşeyim olmadı öyle bı belirti yok o çok ileri haftalarda bence takılma bunalra

sanırım canım bende var mı yok mu bilmiyoruz ve hamileyken testte verilmiyormuş önlem amaçlı aspirin kullanıcam sanırım
Banada hiç test yapılmadı 12. Haftada bırakacağım söylendi ama kendi doktorum ne der bilemiyorum. İlk doğumumda hiç kullanmamistim

Tamam ben o illa olacak gibi cahilce hislere girmistim hergun bakiyordum icim rahatladi suan hic bir belirtim yok sadece goguslerim aciyor okadar allah hayirlisini eylesin insallah
Güzel sonuclar alırsın inşallah cnm Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi adet gununden sora 6nci haftadan sora daha çok belirtiler ortaya çıkıyor

Cnm ben hepsini kullandım 9.haftada , estrofem ve coraspini bıraktırdı doktorum şu an 11.haftadayim progestan iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum bakalım ne kadara kadar kullanicaz

Merhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
Kiz dur sende hemen öyle belirtiler olmaz bende bir aya kadar hiç bir belirti olmadı ve o herkeste olmaya bilir ,sakin ol ,sağlıklı beslen bolca dua et inş sağlıkla gelsin bebiş

Cnm ben hepsini kullandım 9.haftada , estrofem ve coraspini bıraktırdı doktorum şu an 11.haftadayim progestan iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum bakalım ne kadara kadar kullanicaz
peki tedavi öncesi pıhtılaşman var mı diye bakılmışmıydı canım

Kiz dur sende hemen öyle belirtiler olmaz bende bir aya kadar hiç bir belirti olmadı ve o herkeste olmaya bilir ,sakin ol ,sağlıklı beslen bolca dua et inş sağlıkla gelsin bebiş
Hahah tamm tamm attim kafamdan herkes aynisini soyledi utandimm

Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Dun bana dr um 2 hafta sonra ikili test yaptırmalısın dedi. Özelden fiyat aldım 750 tl. Devlet yapıyor mu Sizin fikirleriniz neler yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…