- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.201
Kaçıncı gunun canım ?Yok hayir direniyorum yapmiyorum ilk transferde yapmistim bunda direk kan vermeyi dusunuyorum
Valla cok merak ediyorumm aminn inslllahMaşallah iyi sabırama inşallah pozitiftir
Transfer gununu saymadan bugun 8.gun benimde 2 embriyo transfer edildi umarim sizin gibi ikiside tutunurKaçıncı gunun canım ?
Siz kacinci gun yaptiniz ogrendiniz ?Transfer gununu saymadan bugun 8.gun benimde 2 embriyo transfer edildi umarim sizin gibi ikiside tutunur
Çok sevindim canım Hadi hayırlısı inşallahTransfer gununu saymadan bugun 8.gun benimde 2 embriyo transfer edildi umarim sizin gibi ikiside tutunur
Mesela ben 9.Gunumde yaptım idrar testi çıktı 14 gün test günümdu 13 de yaptırdım kan testini oradada çıktıSiz kacinci gun yaptiniz ogrendiniz ?
sanırım canım bende var mı yok mu bilmiyoruz ve hamileyken testte verilmiyormuş önlem amaçlı aspirin kullanıcam sanırımHayır bakilmadi ama benim bir doğumum var birde negatif denemem sanırım negatif deneme için verildi
Bana da bakılmadı bende bilmiyorum ve şimdi kan sulandırıcıyı kesicek onun yerine aspirin vericekmiş önlem amaçlı inşallah bişey olmaz bende korktum biraz canım..Yok bakılmadı. Bende bilmiyorum var mı yok mu. Taze trasnfer olsaydı başlıcaklardı. Ama transferim ertelendiği için gerek duymadı doktorum
Ya aslinda biri ikisi onemli degil yeterki tutunsunlar surec maddi manevi zor. pskolojim bozulmaya basladi igenelerdenÇok sevindim canım Hadi hayırlısı inşallahİnşallah ikiz olur seninkide zor ama sonu güzel olur umarım
Hiç öyle birşeyim olmadı öyle bı belirti yok o çok ileri haftalarda bence takılma bunalraMerhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
10. Gun yani iki gun sonra kan verip sonrada eve gelip test yapmak istiyorum ama bakalim insllah sonuc guzel olurrMesela ben 9.Gunumde yaptım idrar testi çıktı 14 gün test günümdu 13 de yaptırdım kan testini oradada çıktı
Tamam ben o illa olacak gibi cahilce hislere girmistim hergun bakiyordum icim rahatladi suan hic bir belirtim yok sadece goguslerim aciyor okadar allah hayirlisini eylesin insallahHiç öyle birşeyim olmadı öyle bı belirti yok o çok ileri haftalarda bence takılma bunalra
Banada hiç test yapılmadı 12. Haftada bırakacağım söylendi ama kendi doktorum ne der bilemiyorum. İlk doğumumda hiç kullanmamistimsanırım canım bende var mı yok mu bilmiyoruz ve hamileyken testte verilmiyormuş önlem amaçlı aspirin kullanıcam sanırım
Güzel sonuclar alırsın inşallah cnm Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi adet gununden sora 6nci haftadan sora daha çok belirtiler ortaya çıkıyorTamam ben o illa olacak gibi cahilce hislere girmistim hergun bakiyordum icim rahatladi suan hic bir belirtim yok sadece goguslerim aciyor okadar allah hayirlisini eylesin insallah
Himm anladim cok tesekkur ederim evet hepimiz guzel sonuclar allalim allahin izniyle…Güzel sonuclar alırsın inşallah cnm Rabbim sevindirsin bekleyen herkesi adet gununden sora 6nci haftadan sora daha çok belirtiler ortaya çıkıyor
Cnm ben hepsini kullandım 9.haftada , estrofem ve coraspini bıraktırdı doktorum şu an 11.haftadayim progestan iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum bakalım ne kadara kadar kullanicazKızlar içinizde kan sulandırıcı iğne kullanan yada coraspirin kullanan var mı doktor doğuma kadar devam mı dedi yoksa bıraktırcak mı acaba? Aynı şekilde estrofem ve progestan nezamana kadar kullandınız kullanıcaksınız?
Kiz dur sendeMerhaba kizlar ben takinti yaptim hamile kalinca gogus ucunda kararma oluyormus ya o herkeste oluyor mu acaba ben de hic oyle seyler yok bugun tranferin 7. Gunu
peki tedavi öncesi pıhtılaşman var mı diye bakılmışmıydı canımCnm ben hepsini kullandım 9.haftada , estrofem ve coraspini bıraktırdı doktorum şu an 11.haftadayim progestan iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum bakalım ne kadara kadar kullanicaz
HahahKiz dur sendehemen öyle belirtiler olmaz bende bir aya kadar hiç bir belirti olmadı ve o herkeste olmaya bilir ,sakin ol ,sağlıklı beslen bolca dua et inş sağlıkla gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?