- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.521
Yürüyüş yazmışımKısa mesafe yürüyebilirsin dedi kendini yormadan
Benimki 5.gun emriyosu dondurulmuş hiç kanamam yok belirtim yok sizce normal mi birde 3 günüm bugünKuzum bende olmuştu 3. Gun embrıyosu 10. Gunde kanda pozitfi gordum 11. Gun yerleşme kanaması oldu ama 5. Gun embrıyosunda daha erken oluyo
Ohh süper. Beş üç gün annemde kaldim, dördüncü gün evime geçtimBen annemde kalıyorumHiç bişey yapmıyorum bakiyolar sağolsunlar
Doktorum harekette ilk 3 ay kısıtlamadan bahsetmedı sunu soyledi ilk 3 ayda saglıksız embrıyo ise zaten dusuyo dedi zaten saglıksızsa ne yaparsan yap dusuyo ki düşmesi daha iyiVala ilk 3 aya dikkat diyolar
Çok şaşırdım gerçektenBende sadece uçaktan indim arabaya bindim bana da yasak canım dışarı çıkmak yürüyüş yapabilirim az az
Şu an evimde değilim 6saat yolculuk yapmam lazım eve dönmem için belki uzun yol diye yasaklamıştirYürüyüş yazmışımyolculuk yazacaktım yanlış yazmışım
Agır kaldırmıcaksın tabı eğilme uzanmayıda yasaklıyorlar ama işe gitmede falan sıkıntı yok yürüyüşte yok hareket etmekte sakınca yokHiç öyle bişey demedi bana dolasabilirsin ama ağır şeyler yapmicaksin egilmiceksin dedi
Aynen ama ben ilk transferimde 3 ay çıkmadım evdenÇok şaşırdım gerçekten
Evet ondan olabilir doğru.Şu an evimde değilim 6saat yolculuk yapmam lazım eve dönmem için belki uzun yol diye yasaklamıştir
Normal kuzum bazılarında oluyo bazılarında olmuyo, ilaçlardanda olabılıyoBenimki 5.gun emriyosu dondurulmuş hiç kanamam yok belirtim yok sizce normal mi birde 3 günüm bugün
Ağır kaldırıyorum zaten işim de yok o yüzdenAgır kaldırmıcaksın tabı eğilme uzanmayıda yasaklıyorlar ama işe gitmede falan sıkıntı yok yürüyüşte yok hareket etmekte sakınca yok
Bakalım ya inslalah pozitiftirNormal kuzum bazılarında oluyo bazılarında olmuyo, ilaçlardanda olabılıyo
Aaaa zaten saglıksızsa vucut atıyo onu ben cok rahat cıktım tuttuda fakat 7. Haftada kalbi durdu ama cıktıgım için degıl tabi saglıksız bir bebek oldugu için kürtajda olmama gerek kalmadı doktor git evde bekle dedi 6. Gunde düştü kendılığındenAynen ama ben ilk transferimde 3 ay çıkmadım evden
Normaldir tabi, hepimizde ki belirtiler farkli seyredip sonuc pozitif olabilir. Kişinin gebelikleri arasinda bile fark var. Teslim olalim yazildiysa ki yazilmiş olsun belirtisizde pozitif alirizBenimki 5.gun emriyosu dondurulmuş hiç kanamam yok belirtim yok sizce normal mi birde 3 günüm bugün
Ay inslalah canımNormaldir tabi, hepimizde ki belirtiler farkli seyredip sonuc pozitif olabilir. Kişinin gebelikleri arasinda bile fark var. Teslim olalim yazildiysa ki yazilmiş olsun belirtisizde pozitif aliriz
Benimde 5.gun embriyosu inş böyle sorunsuz ilerlerNormal kuzum bazılarında oluyo bazılarında olmuyo, ilaçlardanda olabılıyo
Benimde 5.gun embriyosu inş böyle sorunsuz ilerNormal kuzum bazılarında oluyo bazılarında olmuyo, ilaçlardanda olabılıyo
Kuzum bende olmuştu 3. Gun embrıyosu 10. Gunde kanda pozitfi gordum 11. Gun yerleşme kanaması oldu ama 5. Gun embrıyosunda daha erken oluyo
İnş bizde görürüzKuzum bende olmuştu 3. Gun embrıyosu 10. Gunde kanda pozitfi gordum 11. Gun yerleşme kanaması oldu ama 5. Gun embrıyosunda daha erken oluyo
Transfer oldum ben 4 ocakta çok şükür şimdi bekleme aşamasındayımBende duphaston kullanıyorum yarın dördüncü gün bakalım..umarım regl gelir bir an önce..
Sen kaç gündür kullanıyorsun
Benimde tuttu ama boş gebelik olduAaaa zaten saglıksızsa vucut atıyo onu ben cok rahat cıktım tuttuda fakat 7. Haftada kalbi durdu ama cıktıgım için degıl tabi saglıksız bir bebek oldugu için kürtajda olmama gerek kalmadı doktor git evde bekle dedi 6. Gunde düştü kendılığınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?