- 17 Ocak 2023
- 703
- 416
- 33
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.221
Allah gönlüne göre versin canım benim mutlaka yaz buraya güzel haberler ver çok çok aminAyyyy inşallah hayırlısıyla hamileyimdir bu gece hürmetine en azından Rabbim dualarımızı kabul eder. Benim de şuan umudum yok hamileyimdir diye işim ağır değil ama umudumda çok yok bu ay için hayırlısı ama inşallah dediğin gibi oluro zaman dile benden ne dilersen
Kesinlikle öyle canım rabbim neyi hayırlı ettiyse o nasip olsun inşallahYa aslinda biri ikisi onemli degil yeterki tutunsunlar surec maddi manevi zor. pskolojim bozulmaya basladi igenelerden
Bende onu merak ediyorum kuzum ya acaba bende yaptirirmiyim haftaya 12 hafta olucak Pazartesi?Bence devlette de yaparlar diye düşünüyorum araştırmak lazimKızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Dun bana dr um 2 hafta sonra ikili test yaptırmalısın dedi. Özelden fiyat aldım 750 tl. Devlet yapıyor mu Sizin fikirleriniz neler yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ben tedaviden beri 4 aydır bütün iğne ve ilaçları kullanıyorum bende 11 haftayim yeni yeni kesmeye başladı 1 e düşürdü doğuma kadar kesin oksapar iğne kullanılıyorlar diğer ilacları keserler diye düşünüyorum.9 haftada erkenmis baya bende hiç kesmediCnm ben hepsini kullandım 9.haftada , estrofem ve coraspini bıraktırdı doktorum şu an 11.haftadayim progestan iğne ve progestan fitil kullanmaya devam ediyorum bakalım ne kadara kadar kullanicaz
Amin canım benimde yoktu hiç bir belirtim hafif göğüs ağrısı ve kasık ağrısı olmuştu sonradan lekelenme oldu az bişey korkma yaniTamam ben o illa olacak gibi cahilce hislere girmistim hergun bakiyordum icim rahatladi suan hic bir belirtim yok sadece goguslerim aciyor okadar allah hayirlisini eylesin insallah
Bir dene kuzum 10.gun baktın çok silik gününü bekle daha net cikiyor ?10. Gun yani iki gun sonra kan verip sonrada eve gelip test yapmak istiyorum ama bakalim insllah sonuc guzel olurr
Ece nolur kendını bu sekılde uzmemeye calış..Tüp bebek merkezindeki hemşiremle görüştüm. Keşke kürtaj yerine ilaçla düşük yapsaydınız dedi moralim bozuldu. Öyle bir acıyı ve görüntüyü psikolojim kaldırmazdı. 2 adet geçtikten sonra tekrar rahim filmi çektirmemi istediler yapışıklık olmuş mu diye3. Adetle ile birlikte de gelin dediler. Her şey yolundaysa bile transfer temmuzu buluyor. Dondurulmuş embriyolara genetik test de yapmıyoruz dedi riskli olduğu için. Her şeye baştan başlıyorum gibi hissettim çok moralim bozuldu en azından rahim filmi olmasaydı diye düşünüyorum. 2 embriyo koydular biri baştan tutunup hemen bıraktı diğerinin 8 haftalıkken kalbi durdu. Demek ki genetik olarak sıkıntı var , kalanlarda da vardır diye düşünmekten delirmek üzereyim
Evet inancimi korumaya calisiyorum caba veriyorum…Kesinlikle öyle canım rabbim neyi hayırlı ettiyse o nasip olsun inşallahErkek kız fark etmez hiç canını sıkma hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim herkese.Cok zor süreç evet iğne ilaclar maddi olarak da özel iğne ilaç sıkıntı ama bir süre sonra kesiyor merak etme sabret canım.İnsallah rabbim mükâfatını vericek bize de bende çok ağladım çok ağrı çektim ama sonra düşünüyorum kucağıma alınca biticek hep iyi şeyler düşün.Psikolojini sakın bozma ben 4 aydır iğne ilaç kullanıyorum ve hiç araliksiz kesmeden ama şu an 11 haftadayim ve doktor kesmeye başladı o yüzden sende hep dua et sabret gecicek inan rabbim yardımcımız olsun
Yarindan sonra cok az kaldi tamam haber verecegim ama cok korkuyorum dualariniza talibimmBir dene kuzum 10.gun baktın çok silik gününü bekle daha net cikiyor ?İnsalalh hayırlı sonuçlar olur .Bize de haber ver
Yaaa ikinize de kiyamam valla dayanamadim agladim okurken ne buyuk sinavlar veriyoruz gercekten… Allah gonlumuzden geceni kolaylikla nasip etsin insllah.Ece nolur kendını bu sekılde uzmemeye calış..
kurtaj konusuna gelırsek de oyle merkezın dedıgı gıbı olmuyor o işler..
ben 4 tane cytotec içtim ama düşmedi .. ve tup bebek doktorumda 10 haftaya kadar nıspeten daha guvenlı artık kurtaj olmalısın dedı ..
o konuda bence hıc kafanı karıstırma, hap ıle dusurmenın garantısı yok. hatta burda okudum hap kullanıp sonra kalıntı var dıye kurtaj olanlar var ..
rahım fılmını de her ıhtımale karsı ıstıyorlar ,
genetık konusunda da aynı durumdayız benımde kalan embrıyolarım var ama onlara pgt ngs yapılmayacak muhtemelen, dua edıp trasnfer yaptracagız artık ınsallah saglıkla tutunsunlar ve dunyaya gelsınler ..
belkıde tamamen tesadüftü bu tarz durumlarda tamamen evet genetık sıkıntın var ondan oldu demedıklerı surece kalanlarında aynı olacagını kımse bılemez kuzum,nolur uzme kendını..
senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyoruz ..
ve benım daha durumum 1sene devam edecek, umarım cumartesı guzel seyler duyarım..
başım,beynım çatlyor gunlerdır ...
Yaaa ikinize de kiyamam valla dayanamadim agladim okurken ne buyuk sinavlar veriyoruz gercekten… Allah gonlumuzden geceni kolaylikla nasip etsin insllah.
Evet inancimi korumaya calisiyorum caba veriyorum…
Allahin izniyle emek vericem ugrasicam dediginiz gibi bir gun onlari kucagimiza aldigimizda unutacagiz ve iyiki diyecegiz oyle degil mi inslllah hersey cok guzel olacak
Hiç korkma kendini iyi de olsa kötü de alıştır kuzum ve hep dua et arbbim bana hayırlı evlatlar hayırlı sonuçlar nasip et de inşallahYarindan sonra cok az kaldi tamam haber verecegim ama cok korkuyorum dualariniza talibimm
Tabiki kesinlikle üzme kendini dua et rabbim ne eylerse güzel eyler herşey çok güzel olucak Allah'ın izniyle İnsalalh
Cokk tesekkur ederim iyiki varsiniz hepinizCanım ya,
amınnnn . Rabbım yardımcımız olsun hepımızın..
ımtıhan dunyası ınsallah mükafatını sağlıkla hayırlı evlatlar ile alırız
İçini ferah tut. Doktorlar o kadar çok hastayla karşılaşıyorlarki ona göre uygun tedavi yapıyolar. Sağlıkla gelsin bebişBana da bakılmadı bende bilmiyorum ve şimdi kan sulandırıcıyı kesicek onun yerine aspirin vericekmiş önlem amaçlı inşallah bişey olmaz bende korktum biraz canım..
Kuzum bülent hoca kürtaja cok karsı o zamanlar beni evde düşük yaptrmıştı zordu ama yapcak bişeyım yoktu sonra parca vardı ilaçla düşürdüler kalanını ama rahıme zarar vermeyen cok kürtajda var merak etmeTüp bebek merkezindeki hemşiremle görüştüm. Keşke kürtaj yerine ilaçla düşük yapsaydınız dedi moralim bozuldu. Öyle bir acıyı ve görüntüyü psikolojim kaldırmazdı. 2 adet geçtikten sonra tekrar rahim filmi çektirmemi istediler yapışıklık olmuş mu diye3. Adetle ile birlikte de gelin dediler. Her şey yolundaysa bile transfer temmuzu buluyor. Dondurulmuş embriyolara genetik test de yapmıyoruz dedi riskli olduğu için. Her şeye baştan başlıyorum gibi hissettim çok moralim bozuldu en azından rahim filmi olmasaydı diye düşünüyorum. 2 embriyo koydular biri baştan tutunup hemen bıraktı diğerinin 8 haftalıkken kalbi durdu. Demek ki genetik olarak sıkıntı var , kalanlarda da vardır diye düşünmekten delirmek üzereyim
Canım senın embrıyoda mi sıkıntı varmış yoksa bağışıklıkta mı? Sonuclar cıktı mı bagısıklık testlerınınEce nolur kendını bu sekılde uzmemeye calış..
kurtaj konusuna gelırsek de oyle merkezın dedıgı gıbı olmuyor o işler..
ben 4 tane cytotec içtim ama düşmedi .. ve tup bebek doktorumda 10 haftaya kadar nıspeten daha guvenlı artık kurtaj olmalısın dedı ..
o konuda bence hıc kafanı karıstırma, hap ıle dusurmenın garantısı yok. hatta burda okudum hap kullanıp sonra kalıntı var dıye kurtaj olanlar var ..
rahım fılmını de her ıhtımale karsı ıstıyorlar ,
genetık konusunda da aynı durumdayız benımde kalan embrıyolarım var ama onlara pgt ngs yapılmayacak muhtemelen, dua edıp trasnfer yaptracagız artık ınsallah saglıkla tutunsunlar ve dunyaya gelsınler ..
belkıde tamamen tesadüftü bu tarz durumlarda tamamen evet genetık sıkıntın var ondan oldu demedıklerı surece kalanlarında aynı olacagını kımse bılemez kuzum,nolur uzme kendını..
senı cok ıyı anlıyorum aynı seylerı yasıyoruz ..
ve benım daha durumum 1sene devam edecek, umarım cumartesı guzel seyler duyarım..
başım,beynım çatlyor gunlerdır ...
ne demek sende ıyı kı varsın canım,Cokk tesekkur ederim iyiki varsiniz hepinizallah hepinizi hep guzelliklerle iyiliklerle mukafatlandirsin burda okuyupta cvp veremedigim herkez icin dua ediyorum..
canıımm mol gebelık gecırmısım patalojıde cıktı,Canım senın embrıyoda mi sıkıntı varmış yoksa bağışıklıkta mı? Sonuclar cıktı mı bagısıklık testlerının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?