Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

ben kurtaj olunan bır kısıye karsı bu yaklasımı hıc dogru bulmuyorum.. zaten ınsan uzgun ve kaygılı oluyor bırde doktorların bu tuhaf yaklasımı anlam veremıyorum ...
yanı yapılmadan once acaba tup bebek doktoru ıle gorusulmedı mı? bılmıyorum ama..
benım doktorum ılac verdı dusmedı 7gun bekledık .. sonra kurtaj olmalısın artık dedi.. vacum kurtaj oldum..
herkesınde ılacla dusmeyebılıyor şekıl a ,benım ..

Aaaa mol gebelik mi bana doktorum bebegım dusunce emın ol dogsa keşke düşseydı derdin ne hastalığı vardı ki gelişemedi demişti bazen her şerde bir hayır oluyor kuzumyani %80 bebeklerde problem olursa ilk 3 ay ki düşükler meydana geliyomuş. ama mol gebelikse zaten bagısıklıkla alakalı degıldir direk bagısıklığı elerim ben senın yerınde olsam ki bağışıklık cok zor bi durum ucu bilinmeyen bişey tedavısıde yok tam

evet mol gebelıkmıs 4 doktora gorundum ve hıc anlayamadılar, ulturason goruntum tek keseydı..
cok tuhaf oldu ya benımkısı, komplet mol cıktı..
ılk haftalarda dusukle sonuclanıyormus genelde ,parsıyel mol daha uzun 5aylıkken falan ancak kendını bellı edıyormus..
Allahım sen koru yarabbım, kımseye verme..
evet yanı mol cıkınca benım durum tamamen embrıyo kromozomu ıle alakalı dıye dusundum bende,yınede o testlerıde yaptırcam bakalım ..
suan uzun bır surec var onumde , beta dususune bakılacak..
ınsallah saglıkla atlatırım

Ben evde düşük yaptım 7. Gun mu ne düşürdüm o zamanlar ilaçları kestıkten sonra eger düşmezse ilaçla düşürcez en son kürtajı yapcaz demişlerdi emin ol evde düşük yapmak o keseyı gormek ölmek gibi bişey cok kotu gunlerdi evet doktor cok baskı yaptgı için korktum o ara bende evde düşükte psikolojik vurdu beni ama bazı doktorlar direk kürtaj dıyo belki senın gibi denese düşmezse en son care kürtaja baş vursa daha mı mantıklı acaba dediğim gibi evde düşükte psikolojık vuruyor…cok zor bir sürecteyız insanlar anlamıyor yaşamayan bilmez zaten

Bebek daha küçükken anlayamazlar ki 4 aylık olsa gelişiminden anlıyorlarda cok küçükken zor canım inşallah bundan sonra embrıyolar bize bebek olur. Ngs yaptrdım ben düşükten aonra embrıyolarıma transfer yaptrcam bakalım ne olcak sonucu hiç belli olmuyor bu iş ngs li tutmuyo tutuyo düşüyo merak etme 2 ay içinde beta sıfırlanır en fazla 3 ay.. saglıkla atlatırsın

ah canım ya,
ahır zaman gercekten bakıyorum ,neler yasıyoruz yarabbım, sen yardım et ..
senın neydı sorun mol gebelık mı yoksa baska bıseymı ?
ya ıste bende korktum kurtajdan ılacla denedık ama dusmedı
zor olmaz mı , cok zor ..
Allahım bır daha yaşatmasın.. saglıkla hayırlı evlatlar versın .. amınnn

Yok canım benım 7. Haftada düşük oldu bebişin kalbi yavaş attı sonra durdu zaten hatta küçülmeyr başladı boyutu falan kürtaj olmadığım için bılmıyorum neden düşük oldu ama %80 kromozomal sorun var denıldı bu haftalarda o yuzden düşük oluyormuş. Bağışıklıktan şüphe ettım vucudum bebegı kaldırmadı mı acaba dedım ama bagısıklık testlerımdede sorun cıkmadı hatta srnın yaptrdıgın testleri de yaptrdım sorun yoktu

mol gebelıkte komplet olanda erken anlasılıyormus ama parsıyelde anlayamıyorlarmıs ..
benımkı komplet cıktı ..
NGS Mantıklı keske bende oncesınde yaptırsaydım dıyorum ama gectı ..
ınsallah kalan embrıyolarım saglıklıdır ...
ınsallah canım ya
hadı senınde guzel hayırlı gebelık haberleırnı beklıyorum

kucukken olan sorunlar genellıkle kromozomal sorunlar evet,
cok uzuldum caım ya Rabbım bırdaha yaşatmasın ...

Ngs mantıklı evet ama onunda garantisi yok ki kuzum sadece tutma olasılıgı daha yuksek bakalım artık inşallah gebelik haberımı veririm sizlerden de duyarım

Ngs mantıklı evet ama onunda garantisi yok ki kuzum sadece tutma olasılıgı daha yuksek bakalım artık inşallah gebelik haberımı veririm sizlerden de duyarım
ben doktoruma sordum pgt ve ngs..
garantı degıl demıstı, bıyopsı alınan yer neresı bılemıyoruz dedı bazen bebege denk gelıyor bazen plasentaya..
oda bazen bebek saglıksız oluyo bazende plesanta dedı.
vallahı aklım aklmıyor,şaşırdım..
ınsallahh butun bunlar gerıde kalır ve saglıklı yavrularımız ıle mutlu bır aılemız olur

Bende skrdum bunu bana söyle dedıler eğer mozaik embrıyosa yıne transfer yapıyoruz krndını düzeltebılıyo embrıyo ama saglıksızsa o düzeltmiyo zaten onu transfer hiç etmıyoruz dedi en azından belki saglıksız bir bebek transferını elıyoruz, %20 dediğin gibi etkenlerde oluyor kuzum

nasip tamamen ya,
2bb ıle gebe kalıp dogum yapanlar var , eger vaktı zamanı geldı ıse oluyor ..
benım artık tup bebek ıle ılgılı dusuncem bu,
ne yaparsak yapalım olmayınca oluyormuş..
Rabbım bıze bır daha saglıksız gebelıkler yaşatmasın saglıkla versın

Amin kuzum inşallah bizde anne olucaz sadece biraz daha zaman

ben kendi doktoruma objektif olun hocam hangisini öneriyorsunuz dedim. Kürtaj yaptığım hasta daha sonra ilaçla istedi dedi. Yaptıktan sonra 10 kere kürtaja razıyım demiş. Benim psikolojim o sırada evde düşük yapmayı kaldıracak gibi değildi Büyük ihtimal deneyemezdim bir daha parça parça geldiğini görsem. 2 adet sonra rahim filmim umarım sıkıntısız çıkar. Yapışıklık olmasını istemedikleri için ilaç taraftarılar anladığım kadarıyla

İnş canım umarım bundan sonraki denememiz sağlıklı olur tek dileğim o bir an iyi oluyorum sonra tekrar umutsuzluğa kapılıyorum

senın tup bebek doktorun bılmıyormuydu kurtaj olacagını onu anlayamadım?
ıyı dusunelım ıyı olsun kuzum
Hayır pozitifi aldıktan sonra artık çağırmıyor orası. Sadece hemşire ile iletişimdeydim ultrason fotoğraflarını atıyordum gittikçe. 2 kere kanama yaşadım ilkinde söyledim oksoparı ve coraspirini kestirmediler. İkinciyi yaşayınca kendi doktoruma söyledim hemen kesti ve proluton yaptırdı. Tüp bebek yaptırdığım yer gerek yok zaten her gün karından iğne yapıyorsunuz gibi bişey demişti ilkinde. Ben de biraz küstüm açıkçası oraya bu yüzden, ilgilenmediklerini hissettim. Süreci kendi doktorumla götürdüm bugün söyledim kürtaj olduğumu da sonraki yol haritasını öğrenmek için. Ama hemşire bozuldu niye bana söylemediniz diye. Sorsam bile ilaçla yapmazdım büyük ihtimal kendi psikolojim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…