- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.261
ilk defa duydum ya bunu, ben kalp atısına kadr orda devam edecektım ama nasıp olmadı..Hayır pozitifi aldıktan sonra artık çağırmıyor orası. Sadece hemşire ile iletişimdeydim ultrason fotoğraflarını atıyordum gittikçe. 2 kere kanama yaşadım ilkinde söyledim oksoparı ve coraspirini kestirmediler. İkinciyi yaşayınca kendi doktoruma söyledim hemen kesti ve proluton yaptırdı. Tüp bebek yaptırdığım yer gerek yok zaten her gün karından iğne yapıyorsunuz gibi bişey demişti ilkinde. Ben de biraz küstüm açıkçası oraya bu yüzden, ilgilenmediklerini hissettim. Süreci kendi doktorumla götürdüm bugün söyledim kürtaj olduğumu da sonraki yol haritasını öğrenmek için. Ama hemşire bozuldu niye bana söylemediniz diye. Sorsam bile ilaçla yapmazdım büyük ihtimal kendi psikolojim için
Evet normalde böyleymiş ama Maslak Acıbadem’de bu şekilde. Bülent tıraş zaten çok yoğun bir de bunun takibini yapmıyorlar. Pozitif gördükten 2 hafta sonra randevunuzu alıp doktora gidebilirsiniz dediler.ilk defa duydum ya bunu, ben kalp atısına kadr orda devam edecektım ama nasıp olmadı..
yanı pozıtıften sonra iş bitmiyor ki her şekilde takip etmesi gerekirdi ..
sonra kesem bozuk vs. olunca doktor hap verdi.. sonrasında kurtaj ıcın baska yerde yaptırabılırsın dedi..
ama sonrasında hep tup bebek doktorumda takıp ettı beni, kürtaja da o okeyledi ve sonra kurtaj oldum ..
hala da suan hem onunla hem kurtaj yapan doktor ıle devam edıyorum..
bırde jınekolojı onkolojye gıtcem ..
anladımmm , cok yogun dıye ılgılenmıyorlar ...Evet normalde böyleymiş ama Maslak Acıbadem’de bu şekilde. Bülent tıraş zaten çok yoğun bir de bunun takibini yapmıyorlar. Pozitif gördükten 2 hafta sonra randevunuzu alıp doktora gidebilirsiniz dediler.
Evet kesinlikleanladımmm , cok yogun dıye ılgılenmıyorlar ...
neyse surecı saglıkla atlatalım da şuan en onemlısı bu
çok büyük ilgizilik..Evet kesinlikleama hemşirenin tavrı beni üzdü. Ne oldu diye bile sormadı, neden kürtaj yaptırdınız dedi sert bir şekilde. Yani hem psikolojik olarak böyle bir şey yapamazdım. Hem de çalışıyorum 2 haftadır raporluydum artık gitmem gerekiyor ben iş yerinde bu ağrıyı çekip ha oldu ha düştü diye bekleyemezdim ki
Yapılıyor biliyorum ben ama benim özel gittiğim doktor burda yapılıyor dedi orada yaptıracağım ben haftayaKızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz? Dun bana dr um 2 hafta sonra ikili test yaptırmalısın dedi. Özelden fiyat aldım 750 tl. Devlet yapıyor mu Sizin fikirleriniz neler yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Cnm benim kanamam oldu o yüzden coraspin kesildi ama estrofeme 8 den sonra gerek yok dedi doktorBen tedaviden beri 4 aydır bütün iğne ve ilaçları kullanıyorum bende 11 haftayim yeni yeni kesmeye başladı 1 e düşürdü doğuma kadar kesin oksapar iğne kullanılıyorlar diğer ilacları keserler diye düşünüyorum.9 haftada erkenmis baya bende hiç kesmedi
Hım anladım kuzum sağlıkla gelsin inşallahCnm benim kanamam oldu o yüzden coraspin kesildi ama estrofeme 8 den sonra gerek yok dedi doktor
Merhaba Maslak acibademde yiğit hocaya gidiyorum bende dediğiniz gibi pozitiften sonra cagirmiyolar ama isterseniz keseyi görmek için gelebilirsiniz ama muayene ücreti olur dediler. Benimde az bı kanamam oldu Yiğit hoca ayrı hemşire ayrı ilgilendi ..ayrıca başka bir sorunum oldu hemen döndüler.. demekki hastane aynı olsada doktor farkı oluyomusEvet normalde böyleymiş ama Maslak Acıbadem’de bu şekilde. Bülent tıraş zaten çok yoğun bir de bunun takibini yapmıyorlar. Pozitif gördükten 2 hafta sonra randevunuzu alıp doktora gidebilirsiniz dediler.
Öyle yapıyorum ya önce Allaha sonra doktora güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmayacakİçini ferah tut. Doktorlar o kadar çok hastayla karşılaşıyorlarki ona göre uygun tedavi yapıyolar. Sağlıkla gelsin bebiş. Bana iyiki vermemiş benim 2 kere kanamam oldu. Verseydide kesecekti mecburen
O ağrılar bi müddet devam edecek gibi çünkü benimde hala ağrıyo 8+5 im yemek yaparken ayakta kalıyorum haliyle hemen kasıklarıma ağrı saplanıyo. Dünde dışarı çıktım epeydir çıkmıyordum az hava alayım dedim çıktığımı bin pişman oldumÖyle yapıyorum ya önce Allaha sonra doktora güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmayacakpeki hatırlıyormusun yada halen ara ara oluyor mu sende benim mesela bugün belim çok ağrıdı kasıklarımada vurdu 7. Haftanın içindeyim iş yerinde oturamadım eve geldim uyudum dinlendim iyi oldum hatta bugün regl olmusum gibi hissettim sence normal mi canım bu ağrılar
İnşallah rahim büyümesindendirO ağrılar bi müddet devam edecek gibi çünkü benimde hala ağrıyo 8+5 im yemek yaparken ayakta kalıyorum haliyle hemen kasıklarıma ağrı saplanıyo. Dünde dışarı çıktım epeydir çıkmıyordum az hava alayım dedim çıktığımı bin pişman oldumkasıklarıma baskı ayrı oluyo ağrı ayrı oluyo çatlıcaktım eve gelene kadar. Benim belimden ziyade karnım ve kasıklarımda müthiş ağrılar giriyo çıkıyo ama doktor normal dedi. Mantıkende aslında öyle rahmimiz büyüyo şuan portakal kadarmış e büyüdükçede ağrı illa olur
Sağlıkla gelsin hepsi inşallahİnşallah rahim büyümesindendirbende netten bakınca öle yazıyor evet yeterki büyüsün cimcimeler ağrısına razıyım
Yazarım inşallah canım güzel haberler alırız cümlemiz.Allah gönlüne göre versin canım benim mutlaka yaz buraya güzel haberler ver çok çok amin
Canım bunlar normal ben 12 haftaya girmek üzereyim ve bel ağrısı kasık ağrısı hatta arada bacaklarım bile ağrıyor o yüzden daha başındasin Allah yardımcın olsunÖyle yapıyorum ya önce Allaha sonra doktora güveniyorum inşallah bi sıkıntı çıkmayacakpeki hatırlıyormusun yada halen ara ara oluyor mu sende benim mesela bugün belim çok ağrıdı kasıklarımada vurdu 7. Haftanın içindeyim iş yerinde oturamadım eve geldim uyudum dinlendim iyi oldum hatta bugün regl olmusum gibi hissettim sence normal mi canım bu ağrılar
Aynen canım bende öyleyim 12 haftaya girmek üzereyim nerdeyse az kaldı kasıklarım bacaklarım ve belim çok ağrıyor dışarı çıkmaya korkuyorum hemen yoruluyorum iyi hissetmiyorum biseyler oluyor bi anda ama doktor bana da dedi siddetlenicek zamanla normal dediO ağrılar bi müddet devam edecek gibi çünkü benimde hala ağrıyo 8+5 im yemek yaparken ayakta kalıyorum haliyle hemen kasıklarıma ağrı saplanıyo. Dünde dışarı çıktım epeydir çıkmıyordum az hava alayım dedim çıktığımı bin pişman oldumkasıklarıma baskı ayrı oluyo ağrı ayrı oluyo çatlıcaktım eve gelene kadar. Benim belimden ziyade karnım ve kasıklarımda müthiş ağrılar giriyo çıkıyo ama doktor normal dedi. Mantıkende aslında öyle rahmimiz büyüyo şuan portakal kadarmış e büyüdükçede ağrı illa olur
Amin canım çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun yeterki sağ sağlim kucağımıza alalım inşallahCanım bunlar normal ben 12 haftaya girmek üzereyim ve bel ağrısı kasık ağrısı hatta arada bacaklarım bile ağrıyor o yüzden daha başındasin Allah yardımcın olsunseninde bide çalışıyosun zor daha da doktor bana articak demişti gerçektende artıyor her geçen gün insalalh en yakın zaman da geçer
Daha ne kadar şiddetlencek acabaAynen canım bende öyleyim 12 haftaya girmek üzereyim nerdeyse az kaldı kasıklarım bacaklarım ve belim çok ağrıyor dışarı çıkmaya korkuyorum hemen yoruluyorum iyi hissetmiyorum biseyler oluyor bi anda ama doktor bana da dedi siddetlenicek zamanla normal dediİnşallah geçer bir an önce Dediğin gibi rahim büyüdükçe kasıklarımiz ağrıyor bacaklara vuruyor bide benim ikiz daha çok zorlanıyorum ama olsun yine de onlar için değer bence sabırsızlanıyorum görmek için pazartesi kontrolümüz var belki cinsiyetini de öğreniriz supriz yaosr bize
kuzu senın betana bakıldı mı kurtaj sonrası ya da bakılacak mı ?Evet kesinlikleama hemşirenin tavrı beni üzdü. Ne oldu diye bile sormadı, neden kürtaj yaptırdınız dedi sert bir şekilde. Yani hem psikolojik olarak böyle bir şey yapamazdım. Hem de çalışıyorum 2 haftadır raporluydum artık gitmem gerekiyor ben iş yerinde bu ağrıyı çekip ha oldu ha düştü diye bekleyemezdim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?