- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.281
Öyle canım çok küçük ama yine de doktora gözüksün bir ne olur ne olmazArkadaşlar
Bir arkadaşım pazartesi transfer oldu salı günü yeğeni karnına atlamış ve canı çok acımış üzülmüş ağlıyor
Bisey olmusmudur sonuçta nokta kadarlar
Merhaba canım. Bakılmadı. Doktor adet olman 6 haftayı bulabilir dedi, beta sıfırlanınca olacakmışım. Her türlü 6 hafta beklerim gibikuzu senın betana bakıldı mı kurtaj sonrası ya da bakılacak mı ?
eevet benımde kurtaj dan bır hafta sonra beta 2345 tı..Merhaba canım. Bakılmadı. Doktor adet olman 6 haftayı bulabilir dedi, beta sıfırlanınca olacakmışım. Her türlü 6 hafta beklerim gibi
Bende öyleyim kuzum çok korkuyorum bişey olucak diye vala ama normal dedi doktor kanamam da yok şükür ama karnım kasıklarım ağrıyor çok halaDaha ne kadar şiddetlencek acababişry olcak diye korkuyorum ayy sonunda randevu günün gelmiş . Ben nerdeyse her hafta doktora gider oldum bugünde devlete gidicem aslında estrofem yazdırcam ama gitmişken bebeğide göreyim
Amin kuzum insalalhAmin canım çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun yeterki sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah
Merak etme sıfırlanıreevet benımde kurtaj dan bır hafta sonra beta 2345 tı..
sanırım ancak 4-5-6 haftada sıfırlancak ..
bakalım cumartesı yıne kan verıcem
inşallah kuzum,Merak etme sıfırlanıriçin rahat olsun 6 haftayı tamamla da bakalım
9 haftalık benim ki büyümüş baya ayakları çıkmışBende öyleyim kuzum çok korkuyorum bişey olucak diye vala ama normal dedi doktor kanamam da yok şükür ama karnım kasıklarım ağrıyor çok halaAy çok şükür ya geldi 4 gün kaldı çok şükür bakalım ne alemdeler ne dicek doktor çok merak ediyorum inşallah biseyleri yoktur Endişeleniyorum ya .Yok ya ben Ocak 6 sindan beri doktora hiç gitmedim gününü bekledim doktorun randevusuna göre gidiyorum bir suorun yok diye uzattı sanırım bizimki aynen tabiki gitmisken gör vala kaç haftalık şu an senin ki
Canım neden her hafta kan veriyorsun tam anlamadım kürtaj olmamismiydin sen yanlış hatirlamiyorsaminşallah kuzum,
evet her hafta kan verıcekmısım zaten , Rabbım bu gunlerıde saglıkla atlatmayı nasıp etsın..
hayırlı,saglıklı gebelıklerımız olsun bundan sonra
mol gebelık gecırdıgım ıcın takıp edılecek hucrelerın artma ıhtımalı var dıye ,Canım neden her hafta kan veriyorsun tam anlamadım kürtaj olmamismiydin sen yanlış hatirlamiyorsam
Hadi ya Maşallah9 haftalık benim ki büyümüş baya ayakları çıkmışgüya ilaç yazdırcaktım doktor yazamam ben dedi şaka gibi boşuna devlette randevu kovaladım git kendi doktorun yazsın yada parayla al diyo bana bizde biliyoz parayla almayı sinir oldum hakkım var ama yararlanamıyoruz şuna bak
Hadi ya çok geçmiş olsun onu da ilk defa duydum değişik miş Allah yardımcın olsun canımmol gebelık gecırdıgım ıcın takıp edılecek hucrelerın artma ıhtımalı var dıye ,
tedbır amaçlı..
hatta bır sene boyunce her ay kan vereceğim..
evet canım bende ılk defa duydum hatta doktorumda uzun zamandır görmemıstım dedı..Hadi ya çok geçmiş olsun onu da ilk defa duydum değişik miş Allah yardımcın olsun canım
Benimki 12 haftalık şu an bakalım nasıl büyümüş aslında devlete gitmek istiyorum ama dedim zaten randevuma 4 gün kaldı gerek yok9 haftalık benim ki büyümüş baya ayakları çıkmışgüya ilaç yazdırcaktım doktor yazamam ben dedi şaka gibi boşuna devlette randevu kovaladım git kendi doktorun yazsın yada parayla al diyo bana bizde biliyoz parayla almayı sinir oldum hakkım var ama yararlanamıyoruz şuna bak
Aminn inşallahevet canım bende ılk defa duydum hatta doktorumda uzun zamandır görmemıstım dedı..
cok nadırmıs..
amın canım Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,sağlık versın
Evet canım yapışıklık istemedıklerı için ilaç taraftarılarben kendi doktoruma objektif olun hocam hangisini öneriyorsunuz dedim. Kürtaj yaptığım hasta daha sonra ilaçla istedi dedi. Yaptıktan sonra 10 kere kürtaja razıyım demiş. Benim psikolojim o sırada evde düşük yapmayı kaldıracak gibi değildiBüyük ihtimal deneyemezdim bir daha parça parça geldiğini görsem. 2 adet sonra rahim filmim umarım sıkıntısız çıkar. Yapışıklık olmasını istemedikleri için ilaç taraftarılar anladığım kadarıyla
Aaaa yeni yeni adet cıkarıyorlar eskıden bakıyorlardı demekki artık kalp atımını da bakmıyorlar iyice herşey para olmuş inanamıyorumEvet normalde böyleymiş ama Maslak Acıbadem’de bu şekilde. Bülent tıraş zaten çok yoğun bir de bunun takibini yapmıyorlar. Pozitif gördükten 2 hafta sonra randevunuzu alıp doktora gidebilirsiniz dediler.
Aaaa ilk defa duyuyorum canım kürtajla temızlenmedi mi? 2 ay sonra transfer bıle olabılırsın normalde nasıl 1 sene kan verceksınmol gebelık gecırdıgım ıcın takıp edılecek hucrelerın artma ıhtımalı var dıye ,
tedbır amaçlı..
hatta bır sene boyunce her ay kan vereceğim..
canım benımkı normal bır kurtaj degıl,Aaaa ilk defa duyuyorum canım kürtajla temızlenmedi mi? 2 ay sonra transfer bıle olabılırsın normalde nasıl 1 sene kan verceksın
Canim sen pozitifi gordukten kac gun sonra doktora gittin ..?Bende öyleyim kuzum çok korkuyorum bişey olucak diye vala ama normal dedi doktor kanamam da yok şükür ama karnım kasıklarım ağrıyor çok halaAy çok şükür ya geldi 4 gün kaldı çok şükür bakalım ne alemdeler ne dicek doktor çok merak ediyorum inşallah biseyleri yoktur Endişeleniyorum ya .Yok ya ben Ocak 6 sindan beri doktora hiç gitmedim gününü bekledim doktorun randevusuna göre gidiyorum bir suorun yok diye uzattı sanırım bizimki aynen tabiki gitmisken gör vala kaç haftalık şu an senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?