Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba canım. Bakılmadı. Doktor adet olman 6 haftayı bulabilir dedi, beta sıfırlanınca olacakmışım. Her türlü 6 hafta beklerim gibi
eevet benımde kurtaj dan bır hafta sonra beta 2345 tı..
sanırım ancak 4-5-6 haftada sıfırlancak ..
bakalım cumartesı yıne kan verıcem

Bende öyleyim kuzum çok korkuyorum bişey olucak diye vala ama normal dedi doktor kanamam da yok şükür ama karnım kasıklarım ağrıyor çok hala Ay çok şükür ya geldi 4 gün kaldı çok şükür bakalım ne alemdeler ne dicek doktor çok merak ediyorum inşallah biseyleri yoktur Endişeleniyorum ya .Yok ya ben Ocak 6 sindan beri doktora hiç gitmedim gününü bekledim doktorun randevusuna göre gidiyorum bir suorun yok diye uzattı sanırım bizimki aynen tabiki gitmisken gör vala kaç haftalık şu an senin ki

9 haftalık benim ki büyümüş baya ayakları çıkmış güya ilaç yazdırcaktım doktor yazamam ben dedi şaka gibi boşuna devlette randevu kovaladım git kendi doktorun yazsın yada parayla al diyo bana bizde biliyoz parayla almayı sinir oldum hakkım var ama yararlanamıyoruz şuna bak

Canım neden her hafta kan veriyorsun tam anlamadım kürtaj olmamismiydin sen yanlış hatirlamiyorsam
mol gebelık gecırdıgım ıcın takıp edılecek hucrelerın artma ıhtımalı var dıye ,
tedbır amaçlı..
hatta bır sene boyunce her ay kan vereceğim..

Hadi ya Maşallah Sübhanallah Canım senin ayakları çıktıysa benim ne oldu acaba çok merak ediyorum Devlette yazıyor aslında niye öyle yapmış ki gerçi bazı devletler çok gıcık yazmıyor hiç ben sağlık ocağında çoğunlukla yazdiriyorum alıyorum

Hadi ya çok geçmiş olsun onu da ilk defa duydum değişik miş Allah yardımcın olsun canım
evet canım bende ılk defa duydum hatta doktorumda uzun zamandır görmemıstım dedı..
cok nadırmıs..
amın canım Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,sağlık versın

Benimki 12 haftalık şu an bakalım nasıl büyümüş aslında devlete gitmek istiyorum ama dedim zaten randevuma 4 gün kaldı gerek yok Kendimi tutuyorum

Evet canım yapışıklık istemedıklerı için ilaç taraftarılar

Evet normalde böyleymiş ama Maslak Acıbadem’de bu şekilde. Bülent tıraş zaten çok yoğun bir de bunun takibini yapmıyorlar. Pozitif gördükten 2 hafta sonra randevunuzu alıp doktora gidebilirsiniz dediler.
Aaaa yeni yeni adet cıkarıyorlar eskıden bakıyorlardı demekki artık kalp atımını da bakmıyorlar iyice herşey para olmuş inanamıyorum aslında senı uyarmak istemıştım bu konuda ama sen cok sevıyodun orayı bişey diyemedım gercekten artık ben hiç guvenmıyorum herşey para orda

Aaaa ilk defa duyuyorum canım kürtajla temızlenmedi mi? 2 ay sonra transfer bıle olabılırsın normalde nasıl 1 sene kan verceksın
canım benımkı normal bır kurtaj degıl,
mol gebelık oldugu ıcın kesınlıkle bır sene hamılelık yasak..
ve deger dusene kadar takıp edılecek,dusmez ıse metotraksate ıgne olacagım..
normal kalp durması ya da bos gebelık olsa ıkı ay sonra transfer olabılıyrodum ama benım durumum cok farklı ..
o hucreler tekrardan cıkmasın dıye bır sene takıp edılecek

Canim sen pozitifi gordukten kac gun sonra doktora gittin ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…