Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet ilgisiz buluyorum artık kesinlikle. Normalde 2 ay sonra transfer hazırlığına geçilebiliyor ama benden 2 adet sonra rahim filmi istediler. Her şey yolundaysa sonraki ay başlayacak. Her şey tıkır tıkır gitse bile temmuzu buluyor tekrar transfer

anladim olumlu olursa oyle gidecez.bu benim 2. Tranferim ilk transferle arasinda hic beklemeden adetle beraber baslamistik olumsuz olursaki dusunmek istemiyorum ama biraz vucut dinlendirme yapilir mi ki acaba.. yarin sabah kan verecegim eve gelincede test yapacagim..

Canım olumsuzu düşünme rabbim ol der ve olur sakın canını sıkma Bende çok olumsuz gördüm yaşadım 3.transferde çok şükür ikiz oldu o yüzden herşeyde vardır bir hayır rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Seninkiler dahada büyümüştür . Estrofemi uzman doktor yazıyomuş öyle söyledi eczane sağlık ocağı yazamıyomuş yine parayla alcaz inşallah son alışım olur iliğim kurudu

Seninkiler dahada büyümüştür . Estrofemi uzman doktor yazıyomuş öyle söyledi eczane sağlık ocağı yazamıyomuş yine parayla alcaz inşallah son alışım olur iliğim kurudu
Ay insllalah buyumuslerdir.Cok merak Ediyorum Yok canım ya kim dedi onu ki sana ben devlette kadın doğumda da yazdiriyorum sağlık ocağında da yazdiriyorum gidip günü dolmadan sadece alamiyorsun ay ay olduğu için o zaman parayla alıyorsun sadece ben her ay gidip yazdiriyorum inşallah kuzum son olur benimde 1 tane iğneyi kesti estrofemi 1 Progestanı 1 düsurdu doktor oksapara devam Ediyorum Hala ona da ne kadar devam edicem Bilmiyorum bakalım ama ben şu an da hepsini yazdiriyorum alabiliyorum bilmiyorum

Aynen senin az kalmış. benimde asıl randevum haftaya bakalım sen şimdi 2 li testede girersin
Aynen kuzum bakalım pazartesini iple çekiyorum 1 aydır kontrole gitmiyorum düşün yani sabırsızlanıyorum artık görmek istiyorum ne durumdalar diye vala doktor isteyebilir büyük ihtimalle ama ben yaptırmak istemiyorum açıkçası çok duydum yanlış çıkıyormuş moral bozmak istemiyorum o yüzden birde ikizlerde başka test uygulaması oluyormuş galiba tam bende Bilmiyorum ama Araştırmama göre

Yaaa ne kadar iyi bana eczane söyledi sağlık ocağı yazmıyo diye yarın gideyim şansımı deneyim madem ben progestan fitili 2 gündür yapmıyorum zor geliyo artık sadece karnımdan olan progestanı yapıyorum. Benimde doktorum 10. Haftada keseceğini söylemişti ama bakalım haftaya ne olcak

Evet öyle durumu varmış bide yani olsa nolucak ki herşey Allahtan. Yavrumuzun canına kıycak halimiz yok aslında benimde hiç yaptırasım yok ama bugün devletteki doktor bile 3 hafta sonra 2 li tarama için gel dedi bilmiyorum

Ezcane bilmiyor öyle canım herseyi sen onlara bakma yarın git yazdır sağlık ocağı yakınsa sana dediğim gibi kadın doğumda yazıyor Canım progestani bırakma o çocuk için çok iyi doktor bana hala 12 haftadayim bu hafta teke düşürdü hep benimde vajinadan bende zorlanıyorum ama çocuklar için mecbur benim karından iki tane vardı progestan ve oksapar Progestanı kesti oksapara devam ediyorum hala her doktor kesmiyor azaltıyor genelde düşüyor sayıları ama İnslalah keser seninkini ama kesme progestan önemli çünkü

Yani tanbiki çok istiyorduk rabbim nasip etti bize sağlıklı olmasını hep istedim rabbimden tabi ki rabbim nasıl derse ne derse o yapicak bişey yok malesef o konuda kabulum ama ne bilim tehlikeli de olduğunu soyluyorlar para tuzağı birazda aslında bakalım bana dane dicek bilmiyorum birde ikili mi yoksa başka test mi dicek bize ikiz olduğu için fark oluyor mu bilmiyorum artık gorucez gidince

Daha farklı oluyor demekki inşallah tedavın guzel ilerler

Şimdi değiştircek misin merkezi canım

Yaa haklısın da ne bilim aşırı zor gelmeye başladı. Benim doktor 10. Haftadan sonra kescez dedi bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…