Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İkili testi para tuzağı olaraka görme devletteki doktorlarda yaptır diyo. Ama tabi ikizlerde nasıl ilerler bilemem. Hayırlısı olsun

Bir deneme daha yapacağım 2 tane ile. 4 embriyo transfer edilmiş olacak artık bu da olmazsa kalanlarda da sorun var demek ki diyip değiştirebilirim
Bende bu tutmazsa degiştiririm artık bi de kalp duymak için bile cagırmıyolarsa artık tam para merkrzi olmuş orası hiç hoş drgıl

İkili testi para tuzağı olaraka görme devletteki doktorlarda yaptır diyo. Ama tabi ikizlerde nasıl ilerler bilemem. Hayırlısı olsun
Ya aslında ben parasında değilim o kadar para harcadım onlar için onu veremicem de sorun ne bilim iyi çıkmaması ve pekde bı ise yaramadigini öğrendim boşa yaptırmak istemiyorum ama dediğin gibi bende ikizlerde nasıl ilerliyor Bilmiyorum bakicaz artık

Kübra bende düşünmüyorum yaptirmayi pek yine soracağım ama yaptırmayi düşünmüyorum ikiliyi

İki transferimde 5. Gun embriyosuydu iki tane konmustu yani yapilmasi gerekenler yapildi gibi de bilmiyorum evet konusmam gerek baska bi yol bisey daha olmali iki seferdir ayni sekilde yapildi herseyy

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilaçlar la ilgili geçen yıl ki ilaçlarıma 1640 TL ödedim raporlu ve e devlet üzerinde de 1640 olarak gözüküyor du bu yıl yeni ilaçlarımı alıyorum 5 meriofert 5 cetroride 2 ovitrelle o gün eczacı 1000 küssürat gözüküyor dedi e devletten bakınca bende o şekilde gördüm dün aradı ilaçlarımın geldiğini ve 3200 tuttuğunu söyledi acaba üstüne fiyat mı kattı o gün konuşurken bin lira mı diye şaşırmış Tım Uygun gelmişti dün de 3200 diyince şaşırdım ve e devlet te de 1000 olarak gözüküyor kafam karıştı geçen sene ödediğimle e devlete çıkan tutar aynı iken bu niye yüksek dedi bilen var mı

İki transferimde 5. Gun embriyosuydu iki tane konmustu yani yapilmasi gerekenler yapildi gibi de bilmiyorum evet konusmam gerek baska bi yol bisey daha olmali iki seferdir ayni sekilde yapildi herseyy
belkıde zamanı degıldı henüz,
ınsallah kalan embrıyoların sana can olur ,
saglıklı evlat olur

Kübra bende düşünmüyorum yaptirmayi pek yine soracağım ama yaptırmayi düşünmüyorum ikiliyi
Ben araştırdım canım ikili test ikizlere yapılmiyormus.Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakiliyormus o şekilde devam ediyormuş birde 3lü test varmış oda olur mu bilmiyorum ama ikili test ikizlerde geçerli değil biraz araştırdım sende araştır istersen o yüzden bende yaptırmak istemiyorum yanlış bişey çıkar üzülüyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…