- 24 Kasım 2022
- 820
- 1.142
- 43
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.321
İkili testi para tuzağı olaraka görme devletteki doktorlarda yaptır diyo. Ama tabi ikizlerde nasıl ilerler bilemem. Hayırlısı olsunYani tanbiki çok istiyorduk rabbim nasip etti bize sağlıklı olmasını hep istedim rabbimden tabi ki rabbim nasıl derse ne derse o yapicak bişey yok malesef o konuda kabulum ama ne bilim tehlikeli de olduğunu soyluyorlar para tuzağı birazda aslında bakalım bana dane dicek bilmiyorum birde ikili mi yoksa başka test mi dicek bize ikiz olduğu için fark oluyor mu bilmiyorum artık gorucez gidince
Aynen canım farklıymışDaha farklı oluyor demekki inşallah tedavın guzel ilerler
Bir deneme daha yapacağım 2 tane ile. 4 embriyo transfer edilmiş olacak artık bu da olmazsa kalanlarda da sorun var demek ki diyip değiştirebilirimŞimdi değiştircek misin merkezi canım
Bende bu tutmazsa degiştiririm artıkBir deneme daha yapacağım 2 tane ile. 4 embriyo transfer edilmiş olacak artık bu da olmazsa kalanlarda da sorun var demek ki diyip değiştirebilirim
Bana da öyle demişlerdi benim 11 haftada kesti o yüzden takılma sen biraz daha sabret canımYaa haklısın da ne bilim aşırı zor gelmeye başladı. Benim doktor 10. Haftadan sonra kescez dedi bakalım nasip
Ya aslında ben parasında değilim o kadar para harcadım onlar için onu veremicem de sorun ne bilim iyi çıkmaması ve pekde bı ise yaramadigini öğrendim boşa yaptırmak istemiyorum ama dediğin gibi bende ikizlerde nasıl ilerliyor Bilmiyorum bakicaz artıkİkili testi para tuzağı olaraka görme devletteki doktorlarda yaptır diyo. Ama tabi ikizlerde nasıl ilerler bilemem. Hayırlısı olsun
Kübra bende düşünmüyorum yaptirmayi pek yine soracağım ama yaptırmayi düşünmüyorum ikiliyiYa aslında ben parasında değilim o kadar para harcadım onlar için onu veremicem de sorun ne bilim iyi çıkmaması ve pekde bı ise yaramadigini öğrendim boşa yaptırmak istemiyorum ama dediğin gibi bende ikizlerde nasıl ilerliyor Bilmiyorum bakicaz artık
Rabbım gonlune ferahlık versın canım..Ben evde test yaptim bu seferde olmadi.
3 tane kaldi ama 2 sefer olmadi yani onlardanda umitli degilim ki..Rabbım gonlune ferahlık versın canım..
hepımız ayrı sınavlardayız ınan kı..
var mı dondurulmuşun baska,yıne denersın?
nedeni ne acaba?3 tane kaldi ama 2 sefer olmadi yani onlardanda umitli degilim ki..
İnşallahBana da öyle demişlerdi benim 11 haftada kesti o yüzden takılma sen biraz daha sabret canım
Hayırlısı olsunYa aslında ben parasında değilim o kadar para harcadım onlar için onu veremicem de sorun ne bilim iyi çıkmaması ve pekde bı ise yaramadigini öğrendim boşa yaptırmak istemiyorum ama dediğin gibi bende ikizlerde nasıl ilerliyor Bilmiyorum bakicaz artık
belkıde zamanı degıldı henüz,İki transferimde 5. Gun embriyosuydu iki tane konmustu yani yapilmasi gerekenler yapildi gibi de bilmiyorum evet konusmam gerek baska bi yol bisey daha olmali iki seferdir ayni sekilde yapildi herseyy
Aminnn inslaaahbelkıde zamanı degıldı henüz,
ınsallah kalan embrıyoların sana can olur ,
saglıklı evlat olur
Ben araştırdım canım ikili test ikizlere yapılmiyormus.Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakiliyormus o şekilde devam ediyormuş birde 3lü test varmış oda olur mu bilmiyorum ama ikili test ikizlerde geçerli değil biraz araştırdım sende araştır istersen o yüzden bende yaptırmak istemiyorum yanlış bişey çıkar üzülüyorum diyeKübra bende düşünmüyorum yaptirmayi pek yine soracağım ama yaptırmayi düşünmüyorum ikiliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?