Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım özel ilaçların vardır onları katmamis olabilir o yüzden fiyat yüksek çıkmıştır . ovitrelle zaten özel cetroride de özel biliyorum bende almıştım çünkü ama meriofert den tam emin değilim normalde özel ilaçlar bu kadar yüksek tutar çünkü ama sen yine de bir konuş onun haricinde başka iğne ilaçların varmiydi?

Canım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettım bi de bi zorluk oluyo mu? 2 emb mu transfer ettırsem diye dusunuyorum bazıları riskli diyo ama ben ikiz istıyorum

GONAL F YOKMU ? BU İLAÇLARA 2000 LİRA OLUR EN FAZLA. YÜZDE 30 ALIYORLAR AMA RAPORLU SAYISINA GÖRE DEĞİŞİYOR

E DEVLETTE İLAÇ KATKI PAYI YANINDA BAŞKA EK ÜCRETLERDE OLUYOR TOPLADINMI HEPSİNİ ? CETROTİDE ÇIKMIŞ DEMEK PİYASAYA ŞANSLISIN VALLA BENİM RAPORUM OLDUĞU BULAMADIM 5 TANE OXOTİDE ÜCRETLİ ALDIM BİRDE ARAMADIĞIMIZ YER KALMADI.

Canım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettım bi de bi zorluk oluyo mu? 2 emb mu transfer ettırsem diye dusunuyorum bazıları riskli diyo ama ben ikiz istıyorum
Canım Ben 12 haftalık oldum 1.30 2 aya karnım çıktı benim ikiz olduğu içindi galiba ?Ben ilk transferimde 3 Tane koydurdum tuttu ama boş gebelik oldu canım 2 tarnsferim de 1 tane koydurdum hiç. Tutmadı malesef Bu 3 tarnsferim de 2 tane koydurdum baya uğraştım hastanede polip çıktı rahim içi dardı falan onları hallettim o şekilde son 3 tarnsferimi oldum Allaha şükür ikiz tuttu .Benim 5 tane emriyom vardı taze dondurulmus ben 3 tanesini kullandım 2 tane daha emriyom var hala bakalım kısmet yani ben. Senin yerinde olsam 2 tane koydururum en azından diğeri tutmazsa öbürü tutar belki kısmet nasip rabbim ne derse o olur Tabiki O yüzden canını hiç sıkma vardır bir hayır mutlaka rabbim sana da nasip eder inşallah

Aynı iğnelerden geçen yılda aldım e devlet te yazan tutarla ödediğim aynıydı ama şimdi 2 bin TL fazlasını isteyince bi şüphe duydum yani, üniversitesi Hastanesi'nde yazdırdım reçetemi raporlu olarak alıyorum hepsini

Bak bu şekilde resmini koydum, cetroride da sorun yaşamadım meriofert bulamakta çok zorlandım

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-09-11-51-33-453_com.android.chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 67
Ay canım benim çok sevindim Sağlıkla doğsun maşallah Baya olmuş yine gel gel canım tabiBenim 12 haftam Çok şükür biraz engebeli ama idare ediyoruz alıştım ama zor oluyor ikiz olunca daha zor sanırım dışarı çıkmakta bile zorlanıyorum vala hemen basım dönüyor yoruluyorum tansiyonum düşüyor evdeyken bile miğde bulantılarım biraz azaldı bel ağrısı kasık ağrısı çoğaldı biraz onun dışında iyiyizdir inşallah Daha 1 aydır kontrole gitmedim pazartesi Allah izin verirse kontrole gidicem

Bursa acibademde tedavi goruyorum dondurulmus embriyo transferiydi 3 tane embriyom kaldi
Anladim canım taze emriyolarda çoğunlukla daha fazla tuttuğunu söylüyor doktorlar ama Allah yardımcın olsun insalalh olur en kısa zamanda canım Bence 2 tane koydur derim tabiki senin kararin

Raporlularda o kadar çıkmıyor aslında acaba zam gelmiş olabilir mi ?Birde Devletin koyduğu katkı paylari da oluyor icinde ondan olabilir belki

Çok sağol canım hepimizin inşallah sağlıcakla gelsin inşallah. Maşallah ikiz daha zor tabi benim arkadaşımda 14 haftasında bayağı bel ağrısı var. Seninde olmuş heğimiz yaşayacağız demekki :) Sağlıkla gelsinlerde katlanırız herşeye. Ama evde olman güzel dinlenebiliyorsun. Keyfine bak şimdi doğunca daha yoğun olacaksın evde :) Gülümsemeleri bütün yorgunluğunu alır. Rahim ağzına dikiş atıyorlar ikiz olunca riske atmamak için bakalım haftaya doktorun ne diyecek ?

Amin inşallah canım Bende zaten Hem belde hem boyunda fıtık var oda tetikliyor galiba birazda ama olsun katlanicaz artık herşey onlar için zaten sabırsızlıkla bekliyorum onları İnan sanki evde daha çok yoruluyorum yata yata yapicak bişey de yok ağır bişey kaldıramıyorum bı tek yemek yapabiliyorum o kadar çok sıkıcı oluyor telefon televizyonda pek işe yaramıyor insan arıyor gözler Bir an önce gelsinler istiyorum zaten çok sabırsızim ay gerçekten mi onu bilmiyodum vala birazda korkuyorum tabiki inşallah çok zor olmaz doğum Pazartesini iple çekiyorum İnşallah cinsiyetleri de belli olur ya erkenden çok heyecanlıyım

Raporlularda o kadar çıkmıyor aslında acaba zam gelmiş olabilir mi ?Birde Devletin koyduğu katkı paylari da oluyor icinde ondan olabilir belki
Bilmiyorum bizim yanımızda bi eczane var oraya sordum sorun yok dedi ama bilemedim geçen yılda aldım sonuçta ne ödedi isem o yazıyordu mevzı 3 bin vermem değil veririm ama yazan la istenilen hala kafamı karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…