- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.341
Canım özel ilaçların vardır onları katmamis olabilir o yüzden fiyat yüksek çıkmıştır . ovitrelle zaten özel cetroride de özel biliyorum bende almıştım çünkü ama meriofert den tam emin değilim normalde özel ilaçlar bu kadar yüksek tutar çünkü ama sen yine de bir konuş onun haricinde başka iğne ilaçların varmiydi?Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilaçlar la ilgili geçen yıl ki ilaçlarıma 1640 TL ödedim raporlu ve e devlet üzerinde de 1640 olarak gözüküyor du bu yıl yeni ilaçlarımı alıyorum 5 meriofert 5 cetroride 2 ovitrelle o gün eczacı 1000 küssürat gözüküyor dedi e devletten bakınca bende o şekilde gördüm dün aradı ilaçlarımın geldiğini ve 3200 tuttuğunu söyledi acaba üstüne fiyat mı kattı o gün konuşurken bin lira mı diye şaşırmış Tım Uygun gelmişti dün de 3200 diyince şaşırdım ve e devlet te de 1000 olarak gözüküyor kafam karıştı geçen sene ödediğimle e devlete çıkan tutar aynı iken bu niye yüksek dedi bilen var mı
Canım sen hangi hastanede tedavi görüyorsun ?Birde emriyolarin taze dondurulmuymuydu?3 tane kaldi ama 2 sefer olmadi yani onlardanda umitli degilim ki..
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahBen evde test yaptim bu seferde olmadi.
Canım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettımBen araştırdım canım ikili test ikizlere yapılmiyormus.Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakiliyormus o şekilde devam ediyormuş birde 3lü test varmış oda olur mu bilmiyorum ama ikili test ikizlerde geçerli değil biraz araştırdım sende araştır istersen o yüzden bende yaptırmak istemiyorum yanlış bişey çıkar üzülüyorum diye
GONAL F YOKMU ? BU İLAÇLARA 2000 LİRA OLUR EN FAZLA. YÜZDE 30 ALIYORLAR AMA RAPORLU SAYISINA GÖRE DEĞİŞİYORKızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilaçlar la ilgili geçen yıl ki ilaçlarıma 1640 TL ödedim raporlu ve e devlet üzerinde de 1640 olarak gözüküyor du bu yıl yeni ilaçlarımı alıyorum 5 meriofert 5 cetroride 2 ovitrelle o gün eczacı 1000 küssürat gözüküyor dedi e devletten bakınca bende o şekilde gördüm dün aradı ilaçlarımın geldiğini ve 3200 tuttuğunu söyledi acaba üstüne fiyat mı kattı o gün konuşurken bin lira mı diye şaşırmış Tım Uygun gelmişti dün de 3200 diyince şaşırdım ve e devlet te de 1000 olarak gözüküyor kafam karıştı geçen sene ödediğimle e devlete çıkan tutar aynı iken bu niye yüksek dedi bilen var mı
E DEVLETTE İLAÇ KATKI PAYI YANINDA BAŞKA EK ÜCRETLERDE OLUYOR TOPLADINMI HEPSİNİ ? CETROTİDE ÇIKMIŞ DEMEK PİYASAYA ŞANSLISIN VALLA BENİM RAPORUM OLDUĞU BULAMADIM 5 TANE OXOTİDE ÜCRETLİ ALDIM BİRDE ARAMADIĞIMIZ YER KALMADI.Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilaçlar la ilgili geçen yıl ki ilaçlarıma 1640 TL ödedim raporlu ve e devlet üzerinde de 1640 olarak gözüküyor du bu yıl yeni ilaçlarımı alıyorum 5 meriofert 5 cetroride 2 ovitrelle o gün eczacı 1000 küssürat gözüküyor dedi e devletten bakınca bende o şekilde gördüm dün aradı ilaçlarımın geldiğini ve 3200 tuttuğunu söyledi acaba üstüne fiyat mı kattı o gün konuşurken bin lira mı diye şaşırmış Tım Uygun gelmişti dün de 3200 diyince şaşırdım ve e devlet te de 1000 olarak gözüküyor kafam karıştı geçen sene ödediğimle e devlete çıkan tutar aynı iken bu niye yüksek dedi bilen var mı
Canım Ben 12 haftalık oldumCanım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettımbi de bi zorluk oluyo mu? 2 emb mu transfer ettırsem diye dusunuyorum bazıları riskli diyo ama ben ikiz istıyorum
Her raporluda aynı fiyat çıkmıyor canımGONAL F YOKMU ? BU İLAÇLARA 2000 LİRA OLUR EN FAZLA. YÜZDE 30 ALIYORLAR AMA RAPORLU SAYISINA GÖRE DEĞİŞİYOR
EVET 1-2-3 HER SEFERİNDE AZALIYOR ÖDENECEK TUTAR. CETROTİDE OVİTRELLAYI MEROFERTİ HEPSİNİDE KARŞILIYOR SGK. NASIL GİDİYOR HAMİLELİK BU ARADA :) BENİMDE TUTTU GEÇEN AY 8 HAFTAYIM. PEŞİNDEN GELİYORUM :)Her raporluda aynı fiyat çıkmıyor canım
Aynı iğnelerden geçen yılda aldım e devlet te yazan tutarla ödediğim aynıydı ama şimdi 2 bin TL fazlasını isteyince bi şüphe duydum yani, üniversitesi Hastanesi'nde yazdırdım reçetemi raporlu olarak alıyorum hepsiniCanım özel ilaçların vardır onları katmamis olabilir o yüzden fiyat yüksek çıkmıştır . ovitrelle zaten özel cetroride de özel biliyorum bende almıştım çünkü ama meriofert den tam emin değilim normalde özel ilaçlar bu kadar yüksek tutar çünkü ama sen yine de bir konuş onun haricinde başka iğne ilaçların varmiydi?
Bursa acibademde tedavi goruyorum dondurulmus embriyo transferiydi 3 tane embriyom kaldiCanım sen hangi hastanede tedavi görüyorsun ?Birde emriyolarin taze dondurulmuymuydu?
Bak bu şekilde resmini koydum, cetroride da sorun yaşamadım meriofert bulamakta çok zorlandımE DEVLETTE İLAÇ KATKI PAYI YANINDA BAŞKA EK ÜCRETLERDE OLUYOR TOPLADINMI HEPSİNİ ? CETROTİDE ÇIKMIŞ DEMEK PİYASAYA ŞANSLISIN VALLA BENİM RAPORUM OLDUĞU BULAMADIM 5 TANE OXOTİDE ÜCRETLİ ALDIM BİRDE ARAMADIĞIMIZ YER KALMADI.
Ay canım benim çok sevindimEVET 1-2-3 HER SEFERİNDE AZALIYOR ÖDENECEK TUTAR. CETROTİDE OVİTRELLAYI MEROFERTİ HEPSİNİDE KARŞILIYOR SGK. NASIL GİDİYOR HAMİLELİK BU ARADA :) BENİMDE TUTTU GEÇEN AY 8 HAFTAYIM. PEŞİNDEN GELİYORUM :)
Yok canım bu defa klomen le yürütücez tedaviyi daha az ilaç kullanacam sadece 5 tane meriofert aldım o kadarGONAL F YOKMU ? BU İLAÇLARA 2000 LİRA OLUR EN FAZLA. YÜZDE 30 ALIYORLAR AMA RAPORLU SAYISINA GÖRE DEĞİŞİYOR
Anladim canım taze emriyolarda çoğunlukla daha fazla tuttuğunu söylüyor doktorlar ama Allah yardımcın olsun insalalh olur en kısa zamanda canımBursa acibademde tedavi goruyorum dondurulmus embriyo transferiydi 3 tane embriyom kaldi
Raporlularda o kadar çıkmıyor aslında acaba zam gelmiş olabilir mi ?Birde Devletin koyduğu katkı paylari da oluyor icinde ondan olabilir belkiAynı iğnelerden geçen yılda aldım e devlet te yazan tutarla ödediğim aynıydı ama şimdi 2 bin TL fazlasını isteyince bi şüphe duydum yani, üniversitesi Hastanesi'nde yazdırdım reçetemi raporlu olarak alıyorum hepsini
1018 TL GÖRÜNÜYOR TOPLAMI EVET HAKLISIN ECZANEYE BİR SOR BENCE BU FARKIN NEDEN OLDUĞUNU ?Bak bu şekilde resmini koydum, cetroride da sorun yaşamadım meriofert bulamakta çok zorlandım
Çok sağol canım hepimizin inşallah sağlıcakla gelsin inşallah. Maşallah ikiz daha zor tabi benim arkadaşımda 14 haftasında bayağı bel ağrısı var. Seninde olmuş heğimiz yaşayacağız demekki :) Sağlıkla gelsinlerde katlanırız herşeye. Ama evde olman güzel dinlenebiliyorsun. Keyfine bak şimdi doğunca daha yoğun olacaksın evde :) Gülümsemeleri bütün yorgunluğunu alır. Rahim ağzına dikiş atıyorlar ikiz olunca riske atmamak için bakalım haftaya doktorun ne diyecek ?Ay canım benim çok sevindimSağlıkla doğsun maşallah Baya olmuş yine gel gel canım tabi Benim 12 haftam Çok şükür biraz engebeli ama idare ediyoruz alıştım ama zor oluyor ikiz olunca daha zor sanırım dışarı çıkmakta bile zorlanıyorum vala hemen basım dönüyor yoruluyorum tansiyonum düşüyor evdeyken bile miğde bulantılarım biraz azaldı bel ağrısı kasık ağrısı çoğaldı biraz onun dışında iyiyizdir inşallah Daha 1 aydır kontrole gitmedim pazartesi Allah izin verirse kontrole gidicem
Amin inşallah canımÇok sağol canım hepimizin inşallah sağlıcakla gelsin inşallah. Maşallah ikiz daha zor tabi benim arkadaşımda 14 haftasında bayağı bel ağrısı var. Seninde olmuş heğimiz yaşayacağız demekki :) Sağlıkla gelsinlerde katlanırız herşeye. Ama evde olman güzel dinlenebiliyorsun. Keyfine bak şimdi doğunca daha yoğun olacaksın evde :) Gülümsemeleri bütün yorgunluğunu alır. Rahim ağzına dikiş atıyorlar ikiz olunca riske atmamak için bakalım haftaya doktorun ne diyecek ?
Bilmiyorum bizim yanımızda bi eczane var oraya sordum sorun yok dedi ama bilemedim geçen yılda aldım sonuçta ne ödedi isem o yazıyordu mevzı 3 bin vermem değil veririm ama yazan la istenilen hala kafamı karıştırıyorRaporlularda o kadar çıkmıyor aslında acaba zam gelmiş olabilir mi ?Birde Devletin koyduğu katkı paylari da oluyor icinde ondan olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?