Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım haklısın sen yine de öğren nedir aslı astarı belki de yanlış bir fiyat verildi sana daha az olması lazım çünkü sonuçta raporlusun özel ilaç değil Düzeltilir canını sıkma Bi yanlışlık olmuştur

Bilmiyorum vallahi burda mallehmizdeki eczane sorun yok dedi ama aldığım yere de sorucam fiyat farkını 3 gibi almaya gidicez bakalım, olan oldu artık umarım işe yarar da
Keşke almadan başka eczaneye de sorsaydin hepsi de aynı fiyatı vermiyor neden bilmiyorum onu da enteresanlar zaten

Fıtık olması daha zorlar tabi. Umarım çok kilo almadan devam eder gebelik dönemin. Evde insan daha çok yoruluyor insan haklısın ağırlaşıyor yani birşey yapmayınca. Arada çıkıp hava güzelken 5 dk bile yürüsen iyi gelir belki. Hiç korkma doğumdan kimse anasının karnında kalmamış. Doğuranda gayet iyi görünüyor tabi ağrıları oluyor. Ama relax ol. Senin sezaryan olabilir yüksek ihtimal 2 bebiş olduğu için. evde destekçin olur zaten annen veya kayınvaliden. Yaaa cinsiyetleri belli olur inşallah pazartesi merakla bekliyorum.

Yeterki olsun da ilaca verdiğim gözüme gelmiyor inanki benim zaten beklediğim tutarlar dı bunlar cetroride pahalı bi ilaç raporlu olmasına rağmen normal de

Aynen zorlanıyorum ama alıştım artık yapicak bişey yok mecbur çok istiyordum çünkü.Cikyorum eşim falan çıkartıyor arada yarım saat 1 saat falan ama her zaman olmuyor hayırlısı bakalım yardimcilarim var annem çok yardımcı oluyor hatta gel kal diyor ama uzakta eşim calisiyor zor oluyor git gel ona da kayınvalidem de zaten kendine göre ama yinede yardımcı olur öyle durumda diye düşünüyorum, İnşallah olur merakla bekliyorum bende haber veririm burdan zaten

Çok zor buldum zaten ya meriofert yoktu hiçbir yerde cetroride var meriofert yok şaka gibiydi hepsini tek yerde bulunca verdim siparişi bende
İyi yapmışsın canım nasip orasiymisBende zamaninda kullandım onları hatta elimde bile kaldı Boşa para verdim hep tedaviyi sonlandirdilar ilaç aldırıp kaldı çoğu elimde hala dolapta duruyor

Evet canım malesef pahalı bende çok çok fazla para verdim ilaçlara ayrı hemşireye ayrı doktora ayrı hep para vala ama sağlıkla gelsinler benimde gözümde yok vala
Yeterki olsun da ilaca verdiğim gözüme gelmiyor inanki benim zaten beklediğim tutarlar dı bunlar cetroride pahalı bi ilaç raporlu olmasına rağmen normal de

İyi yapmışsın canım nasip orasiymisBende zamaninda kullandım onları hatta elimde bile kaldı Boşa para verdim hep tedaviyi sonlandirdilar ilaç aldırıp kaldı çoğu elimde hala dolapta duruyor
Evet canım malesef pahalı bende çok çok fazla para verdim ilaçlara ayrı hemşireye ayrı doktora ayrı hep para vala ama sağlıkla gelsinler benimde gözümde yok vala
Çoğu kişinin elinde kalıyor fazla geliyor ama o an bulamama korkusu ile fazladan vermeleri de biraz iyi oluyor bu sefer şanslıyım ama fazla iğne yok Allah'tan 5 meriofert sadece geliştirme adına Rabb'im hepimize yarımcı olsun dediğin gibi doktorlara ilaçlara testlere dünya para yeterki olsun da diyerek

Aynen canım bana o kadar vermediler ya en çok aldığım Gonal f o işe yaramıyor boşa aldiriyorlar 10 kutu elimde kalan o ama yapicak bişey yok çok para verdim birde o dönemde sifirdaydim rabbim büyük bir yerden nasip oluyor işte

Merhaba arkadaşlar benim bebeğin de kalbi geçen hafta 8+2 de durmuş bugün öğrendik ilaçla düşük yapılacakmış daha önce ilaçla düşük yapan varsa süreci öğrenmek isterim Allah evlatlarınızi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın ben hala şokta gibiyim yerli yersiz ağlama krizleri oluyor çünkü hiç ağrım olmadı hiç kanamam olmadı böyle işte

Merhaba canım Amin Allah yardımcın olsun zor süreç ama kendini bırakma vardır bunda da bir hayır rabbim en kısa zamanda nasip etsin inslaalh ben direk gidip kürtaj olmuştum ilaçla da değil kendisinin düşmesini beklemiştim ama düşmedi o yüzden direk kürtaj yaptılar Umarım en kısa sürede atlatırsın

Çok geçmiş olsun Duygularının böyle olması çok normal gebelik kayıpları benim gözümde büyük küçük değil hepsi aynı. Acını elbette yaşa ama toparlan pes etme hamile kalabildiğini görmekte güzel. Doktorunla görüştün mü ne dedi

Doktorum tüp bebek doktorumla aynı hastanede U unknown1234 ile aynı doktorlarimiz Bülent hoca kürtaj yanlısı değil hemşireye yazdım ilaçla düşük için daha cevap gelmedi geldiğinde gebelik takibi yapan doktoruma ileteceğim

Çok g cmis olsun canım
Çok üzüldüm
Doktorla görüştün mu neyden kaynaklı olabilir
Bu süreçte tüp bebek ilaclarini kullaniyormuydun yoksa doktor bırakmış miydi
Allah'ım sağlıklı gebelikler nasip etsin

Yeterince stresli dönemlerden geçiyoruz ne biliyim bende ikisinde yanlışlık ihtimali fazla oluyor diye istemiyorum hayırlısı olsun ölçüm yaptırırız artık

Yeterince stresli dönemlerden geçiyoruz ne biliyim bende ikisinde yanlışlık ihtimali fazla oluyor diye istemiyorum hayırlısı olsun ölçüm yaptırırız artık
Hayırlısı canım bakalım doktor ne diyor ona göre ilerleriz bizde yanlışlık oluyor ve pekte tavsiye eden yok benim cevremdekilerin hiç biri yaptırmadı tavsiye de etmiyolar ama bakalım doktor ne dicek

Teşekkür ederim ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edecektim kullanıyordum ilk 8 haftada olan gebeliklerin çoğunun kromozomal anormallikten kaynaklı olduğunu söyledi vardır bir hayır 2 hafta sonra fetal dna yaptıracaktim muayeneden kaynaklı nasıl olacak hep karından oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…