- 3 Haziran 2021
- 3.179
- 3.754
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.361
Bilmiyorum vallahi burda mallehmizdeki eczane sorun yok dedi ama aldığım yere de sorucam fiyat farkını 3 gibi almaya gidicez bakalım, olan oldu artık umarım işe yarar da1018 TL GÖRÜNÜYOR TOPLAMI EVET HAKLISIN ECZANEYE BİR SOR BENCE BU FARKIN NEDEN OLDUĞUNU ?
Evet canım haklısın sen yine de öğren nedir aslı astarı belki de yanlış bir fiyat verildi sana daha az olması lazım çünkü sonuçta raporlusun özel ilaç değil Düzeltilir canını sıkmaBilmiyorum bizim yanımızda bi eczane var oraya sordum sorun yok dedi ama bilemedim geçen yılda aldım sonuçta ne ödedi isem o yazıyordu mevzı 3 bin vermem değil veririm ama yazan la istenilen hala kafamı karıştırıyor
Keşke almadan başka eczaneye de sorsaydin hepsi de aynı fiyatı vermiyor neden bilmiyorum onu da enteresanlar zatenBilmiyorum vallahi burda mallehmizdeki eczane sorun yok dedi ama aldığım yere de sorucam fiyat farkını 3 gibi almaya gidicez bakalım, olan oldu artık umarım işe yarar da
Fıtık olması daha zorlar tabi. Umarım çok kilo almadan devam eder gebelik dönemin. Evde insan daha çok yoruluyor insan haklısın ağırlaşıyor yani birşey yapmayınca. Arada çıkıp hava güzelken 5 dk bile yürüsen iyi gelir belki. Hiç korkma doğumdan kimse anasının karnında kalmamış. Doğuranda gayet iyi görünüyor tabi ağrıları oluyor. Ama relax ol. Senin sezaryan olabilir yüksek ihtimal 2 bebiş olduğu için. evde destekçin olur zaten annen veya kayınvaliden. Yaaa cinsiyetleri belli olur inşallah pazartesi merakla bekliyorum.Amin inşallah canımBende zaten Hem belde hem boyunda fıtık var oda tetikliyor galiba birazda ama olsun katlanicaz artık herşey onlar için zaten sabırsızlıkla bekliyorum onları İnan sanki evde daha çok yoruluyorum yata yata yapicak bişey de yok ağır bişey kaldıramıyorum bı tek yemek yapabiliyorum o kadar çok sıkıcı oluyor telefon televizyonda pek işe yaramıyor insan arıyor gözler Bir an önce gelsinler istiyorum zaten çok sabırsızim ay gerçekten mi onu bilmiyodum vala birazda korkuyorum tabiki inşallah çok zor olmaz doğum Pazartesini iple çekiyorum İnşallah cinsiyetleri de belli olur ya erkenden çok heyecanlıyım
Yeterki olsun da ilaca verdiğim gözüme gelmiyor inanki benim zaten beklediğim tutarlar dı bunlar cetroride pahalı bi ilaç raporlu olmasına rağmen normal deEvet canım haklısın sen yine de öğren nedir aslı astarı belki de yanlış bir fiyat verildi sana daha az olması lazım çünkü sonuçta raporlusun özel ilaç değil Düzeltilir canını sıkmaBi yanlışlık olmuştur
Çok zor buldum zaten ya meriofert yoktu hiçbir yerde cetroride var meriofert yok şaka gibiydiKeşke almadan başka eczaneye de sorsaydin hepsi de aynı fiyatı vermiyor neden bilmiyorum onu da enteresanlar zaten
Aynen zorlanıyorum ama alıştım artık yapicak bişey yok mecbur çok istiyordum çünkü.Cikyorum eşim falan çıkartıyor arada yarım saat 1 saat falan ama her zaman olmuyor hayırlısı bakalım yardimcilarim var annem çok yardımcı oluyor hatta gel kal diyor ama uzakta eşim calisiyor zor oluyor git gel ona da kayınvalidem de zaten kendine göre ama yinede yardımcı olur öyle durumda diye düşünüyorum,Fıtık olması daha zorlar tabi. Umarım çok kilo almadan devam eder gebelik dönemin. Evde insan daha çok yoruluyor insan haklısın ağırlaşıyor yani birşey yapmayınca. Arada çıkıp hava güzelken 5 dk bile yürüsen iyi gelir belki. Hiç korkma doğumdan kimse anasının karnında kalmamış. Doğuranda gayet iyi görünüyor tabi ağrıları oluyor. Ama relax ol. Senin sezaryan olabilir yüksek ihtimal 2 bebiş olduğu için. evde destekçin olur zaten annen veya kayınvaliden. Yaaa cinsiyetleri belli olur inşallah pazartesi merakla bekliyorum.
İyi yapmışsın canım nasip orasiymisÇok zor buldum zaten ya meriofert yoktu hiçbir yerde cetroride var meriofert yok şaka gibiydihepsini tek yerde bulunca verdim siparişi bende
Yeterki olsun da ilaca verdiğim gözüme gelmiyor inanki benim zaten beklediğim tutarlar dı bunlar cetroride pahalı bi ilaç raporlu olmasına rağmen normal de
İyi yapmışsın canım nasip orasiymisBende zamaninda kullandım onları hatta elimde bile kaldı Boşa para verdim hep tedaviyi sonlandirdilar ilaç aldırıp kaldı çoğu elimde hala dolapta duruyor
Çoğu kişinin elinde kalıyor fazla geliyor ama o an bulamama korkusu ile fazladan vermeleri de biraz iyi oluyor bu sefer şanslıyım ama fazla iğne yok Allah'tan 5 meriofert sadece geliştirme adınaEvet canım malesef pahalı bende çok çok fazla para verdim ilaçlara ayrı hemşireye ayrı doktora ayrı hep para vala ama sağlıkla gelsinler benimde gözümde yok vala
Aynen canım bana o kadar vermediler ya en çok aldığım Gonal f o işe yaramıyor boşa aldiriyorlar 10 kutu elimde kalan o ama yapicak bişey yok çok para verdim birde o dönemde sifirdaydim rabbim büyük bir yerden nasip oluyor işteÇoğu kişinin elinde kalıyor fazla geliyor ama o an bulamama korkusu ile fazladan vermeleri de biraz iyi oluyor bu sefer şanslıyım ama fazla iğne yok Allah'tan 5 meriofert sadece geliştirme adınaRabb'im hepimize yarımcı olsun dediğin gibi doktorlara ilaçlara testlere dünya para yeterki olsun da diyerek
Merhaba canım AminMerhaba arkadaşlar benim bebeğin de kalbi geçen hafta 8+2 de durmuş bugün öğrendik ilaçla düşük yapılacakmış daha önce ilaçla düşük yapan varsa süreci öğrenmek isterim Allah evlatlarınızi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın ben hala şokta gibiyim yerli yersiz ağlama krizleri oluyor çünkü hiç ağrım olmadı hiç kanamam olmadı böyle işte
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar benim bebeğin de kalbi geçen hafta 8+2 de durmuş bugün öğrendik ilaçla düşük yapılacakmış daha önce ilaçla düşük yapan varsa süreci öğrenmek isterim Allah evlatlarınızi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın ben hala şokta gibiyim yerli yersiz ağlama krizleri oluyor çünkü hiç ağrım olmadı hiç kanamam olmadı böyle işte
Doktorum tüp bebek doktorumla aynı hastanede U unknown1234 ile aynı doktorlarimiz Bülent hoca kürtaj yanlısı değil hemşireye yazdım ilaçla düşük için daha cevap gelmedi geldiğinde gebelik takibi yapan doktoruma ileteceğimÇok geçmiş olsunDuygularının böyle olması çok normal gebelik kayıpları benim gözümde büyük küçük değil hepsi aynı. Acını elbette yaşa ama toparlan pes etme hamile kalabildiğini görmekte güzel. Doktorunla görüştün mü ne dedi
Anlıyorum hayırlısı olsun inşallahDoktorum tüp bebek doktorumla aynı hastanede U unknown1234 ile aynı doktorlarimiz Bülent hoca kürtaj yanlısı değil hemşireye yazdım ilaçla düşük için daha cevap gelmedi geldiğinde gebelik takibi yapan doktoruma ileteceğim
Çok g cmis olsun canımMerhaba arkadaşlar benim bebeğin de kalbi geçen hafta 8+2 de durmuş bugün öğrendik ilaçla düşük yapılacakmış daha önce ilaçla düşük yapan varsa süreci öğrenmek isterim Allah evlatlarınızi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın ben hala şokta gibiyim yerli yersiz ağlama krizleri oluyor çünkü hiç ağrım olmadı hiç kanamam olmadı böyle işte
Yeterince stresli dönemlerden geçiyoruz ne biliyim bende ikisinde yanlışlık ihtimali fazla oluyor diye istemiyorum hayırlısı olsun ölçüm yaptırırız artıkBen araştırdım canım ikili test ikizlere yapılmiyormus.Sadece ultrasonda ense kalınlığına bakiliyormus o şekilde devam ediyormuş birde 3lü test varmış oda olur mu bilmiyorum ama ikili test ikizlerde geçerli değil biraz araştırdım sende araştır istersen o yüzden bende yaptırmak istemiyorum yanlış bişey çıkar üzülüyorum diye
Hayırlısı canım bakalım doktor ne diyor ona göre ilerleriz bizde yanlışlık oluyor ve pekte tavsiye eden yok benim cevremdekilerin hiç biri yaptırmadı tavsiye de etmiyolar ama bakalım doktor ne dicekYeterince stresli dönemlerden geçiyoruz ne biliyim bende ikisinde yanlışlık ihtimali fazla oluyor diye istemiyorum hayırlısı olsun ölçüm yaptırırız artık
Teşekkür ederim ilaçlara 12. Haftaya kadar devam edecektim kullanıyordum ilk 8 haftada olan gebeliklerin çoğunun kromozomal anormallikten kaynaklı olduğunu söyledi vardır bir hayır 2 hafta sonra fetal dna yaptıracaktim muayeneden kaynaklı nasıl olacak hep karından oldumÇok g cmis olsun canım
Çok üzüldüm
Doktorla görüştün mu neyden kaynaklı olabilir
Bu süreçte tüp bebek ilaclarini kullaniyormuydun yoksa doktor bırakmış miydi
Allah'ım sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?