Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende şimdi netten baktım zaten çoğu kişi anlamiyormus belirti olmuyor Muş yani .kiminde kasık ağrısı hamilelik belirtileri de kaybolma oluyormuş yani bulantı göğüs hassasiyeti yok olmasi gibi
Gerçekten çok üzüldüm .bu son üzüntün olsun inşallah

Çok üzüldüm canım daha geçen gün konuşmuştuk hiç kanama bile olmaması çok ilginç ben olunca yavaş yavaş psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi. Ne diyim ki umarım bundan sonrakiler bizimle kalır ve sağlıklı olurlar genetik test yaptırmış mıydın? Ben bir rahim filmi daha çektirmeyi göze olarak kürtaj oldum, ilaçla düşüğün psikolojisi çok zor geldi. Ben maslak’a söylemeden oldum kürtajı, hemşire bozuldu niye söylemediniz diye dediğin gibi bülent hoca çok taraftarı değilmiş rahim içine müdahale olduğundan, yapışıklık vs olmasın diye

Sana gerçekten çok vermişler benim ilkinde 5 kutu almıştım ben fazla fazla doz vurdurmasaydı kalacaktı benimde 10 kutu ciddi anlamda çok raporda yazan tüm dozu vermişler resmen bu Doktorlar işte anlam verilmiyor kime güveneceğini şaşırıyor ya insan resmen durumumuz istismar ediliyor maddi yönde yanii, durumunuzu bilmediğim için hangi aşamadasınız şuan var mı birşeyler yoksa tedavi aşamasında mı şuan

çok üzüldüm ya, Allahım yuregıne ferahlık versın
ınsallah ılacla duser kuzum, dusme ısede mınık bır vacum ıle kurtaj yapıyorlar korkma.
cytotec mı verdıler ?

benım doktorumda aynısını soyledı,
ılk haftalardakı dusukler yada gelısmeme durumu kromozom sorunu ıle alakalı oluyormus cogunlukla,
sanırım benımkıde oyle ılaclarla zorla tuttundu,sonrada kürtaj ıle sonlandırmak zorunda kaldık ..

Genetik test yaptırmamıştim 9 embriyo var diye şimdi 7 tane var donmuş embriyoya genetik olmuyor demiştin diye hatırlıyorum.rahim filminde problem yok ben zaten rahim küçük diye 2 histeroskopi oldum her histeroskopi sonrası 2 adet daha bekliyorsun o yüzden istemiyorum.ben söyledim de ne oldu daha cevap yazmadı.bir zehirlenme vs olmasın da bakalım ne diyecek

çok üzüldüm ya, Allahım yuregıne ferahlık versın
ınsallah ılacla duser kuzum, dusme ısede mınık bır vacum ıle kurtaj yapıyorlar korkma.
cytotec mı verdıler ?
Daha bir şey vermedi cevap yazsın diye bekliyorum korkum yapışıklık olması onun dışında korkmuyorum sana da çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın

Daha bir şey vermedi cevap yazsın diye bekliyorum korkum yapışıklık olması onun dışında korkmuyorum sana da çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın
olmaz ınsallah kuzum kucuk haftalar nıspeten daha rısksız oluyor demıstı benım doktorum,
ınsallah hap ıle duser ve temızlenır..
cok sagol canım benım, sanada cok gecmıs olsun,
amınnnn

acaba kurtaj sonrası hsg mı ısterler hıstereskopı mı bende onu merak eıdyorum,
bakalım neler olacak, ınsallah hayır olsun bundan sonra saglıkla gelsın yavrularımız ..
ben donmuş embrıyolarıma 2-3 tanesını NGS yaptırmak ıcın konusacagım bakalım ne olcak

1 sene önceydi canım tedavim ordan sonuç alamadık deneme yapmıştım zaten ama hiç memnun kalmadım boş boşuna dolastiriyolar para tuzağı resmen ugrastiriyolar bile bile Çok fazlaydı benim kullanamadim bile yani Zeynep Kamil de gormustum tedavi zaten durumum belliydi aslında ama ben yine de bir şansımı denemek istemiştim orada olmadı o zamanlar borcum çoktu durumum iyi değildi çok şükür şimdi orta derecede yine var borcum ama sonradan ben Kıbrıs'a gittim çok şükür orada tedavi gördüm ve ikizlerime hamileyim şu an 3 aylık

Baştan düzensiz olup 1-2 ay genelde gecikmeler oluyormuş bakalım hayırlısı
Canım tüp bebek tedavisinden sonra bikaç ay düzen bozuluyor bende 2 kez adet oldum negatiften sonra Dr kontrolünde ilaç verdi 2 ay 21 günde biten ilaç bitince 5 gün sonra adet olunuyor inş hamilesin dir ama düzen bozuluyor tecrübeliyim bu konuda

İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir. Evet bende öyle düşünüyorum ama hani ilk ay gayet düzenli adet oldum ya o yüzden bu 2. Aya anlam veremedim. Ama inşallah hayırlı haberdir

Önce hgs ister duruma göre histeroskopi yapar bi sıkıntı yoksa boşuna histeroskopi olmaz diye düşünüyorum.donmus embriyoya ben de yaptırmak istiyorum kafam rahat olsun en azından transferden sonra hayırlısı inşallah hakkımızda

Canım çok geçmiş olsun bende 8 haftalık kürtaj oldum yıllar önce dış gebelikte iğne ile düşürülmüştü beta çok yüksekti 2. Doz iğne de olmuştum hatta benim leke olmuştu kürtaj olduğum normal gebelik ti dış gebelik tüp bebek ti Rabbim ferahlık versin kalbine Bidakine sağlıcakla kucağına al evladını

İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir. Evet bende öyle düşünüyorum ama hani ilk ay gayet düzenli adet oldum ya o yüzden bu 2. Aya anlam veremedim. Ama inşallah hayırlı haberdir
İnşallah canım kaç gün geçti Bi test mi versen bu sayfada çok öle negatif alıp peşine normal yoldan mucize olan

Bende öyle düşünüyorum canım..
Doktoruma yazdim 2.3 tanesine NGS yaptırmak istiyorum diye yaparız merak etmeyin demiş..
Hayırlısı ile bundan sonraki gebeligimiz sağlıkla olsun hayırla, sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…