- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.401
Canım korkuyorum yine olumsuz olur diye 10 günü bekleyeceğim sonra yaparım dedim. Çünkü 10 gün sonra olmazsa ilaç almam gerekAy test yapsana
Canım bu 2. Adet gecikince 3. Gün sonra idrar testi yapmıştım negatif çıktı. Şu laboquik testlerinden sonra şimdi o yüzden çok yapasım yok. Şuan 7. Gün geçti gösteriyor ama inşallah o mucizelerden biri de ben olurum. Hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.İnşallah canım kaç gün geçti Bi test mi versen bu sayfada çok öle negatif alıp peşine normal yoldan mucize olan
Benim de 5 tane kaldı ama 5.gün embriyosuna genetik test yapmıyoruz dediler biraz moralim bozuldu. Yine aynısını yaşarsak diye korkuyoruz doğal olarakGenetik test yaptırmamıştim 9 embriyo var diye şimdi 7 tane var donmuş embriyoya genetik olmuyor demiştin diye hatırlıyorum.rahim filminde problem yok ben zaten rahim küçük diye 2 histeroskopi oldum her histeroskopi sonrası 2 adet daha bekliyorsun o yüzden istemiyorum.ben söyledim de ne oldu daha cevap yazmadı.bir zehirlenme vs olmasın da bakalım ne diyecek
Hadi insallahhh hayırla pozitif olsun kuzum yaCanım korkuyorum yine olumsuz olur diye 10 günü bekleyeceğim sonra yaparım dedim. Çünkü 10 gün sonra olmazsa ilaç almam gerek
Canım bu 2. Adet gecikince 3. Gün sonra idrar testi yapmıştım negatif çıktı. Şu laboquik testlerinden sonra şimdi o yüzden çok yapasım yok. Şuan 7. Gün geçti gösteriyor ama inşallah o mucizelerden biri de ben olurum. Hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım rabbim hepimizin güzünü güldürsün. Sağlıklı sıhhatli olalım sağlıkla dünyaya getirelim inşallah. Sana da dua ediyorum hep doktordaşımHadi insallahhh hayırla pozitif olsun kuzum ya
Canım benimmmm,çok aminnnİnşallah canım rabbim hepimizin güzünü güldürsün. Sağlıklı sıhhatli olalım sağlıkla dünyaya getirelim inşallah. Sana da dua ediyorum hep doktordaşım
Ya zaten bu üniversitesi hastanelerinde insanı yıpratıyor resmen yaaa , yaa bana da bir yakınımız Kıbrıs a git bende size maddi yönde yardım edicem diye çok ısrar etti ama çok uzak geldi Kıbrıs ya Kocaeli'de yaşadığım için burada görüyorum tedavimi1 sene önceydi canım tedavim ordan sonuç alamadık deneme yapmıştım zaten ama hiç memnun kalmadım boş boşuna dolastiriyolar para tuzağı resmen ugrastiriyolar bile bile Çok fazlaydı benim kullanamadim bile yani Zeynep Kamil de gormustum tedavi zaten durumum belliydi aslında ama ben yine de bir şansımı denemek istemiştim orada olmadı o zamanlar borcum çoktu durumum iyi değildi çok şükür şimdi orta derecede yine var borcum ama sonradan ben Kıbrıs'a gittim çok şükür orada tedavi gördüm ve ikizlerime hamileyim şu an 3 aylık
Yarın 17:00 de çağırdı Bülent hoca muayene edip ilaç verecek soracağım mutlaka haber veririmBenim de 5 tane kaldı ama 5.gün embriyosuna genetik test yapmıyoruz dediler biraz moralim bozuldu. Yine aynısını yaşarsak diye korkuyoruz doğal olaraksen de bir sor bakalım ne diyecekler
Allah hepimizin yüzüne gülsün size de çok geçmiş olsun hayırlısı artık son 1 defa daha denemek istiyorumCanım çok geçmiş olsun bende 8 haftalık kürtaj oldum yıllar önce dış gebelikte iğne ile düşürülmüştü beta çok yüksekti 2. Doz iğne de olmuştum hatta benim leke olmuştu kürtaj olduğum normal gebelik ti dış gebelik tüp bebek ti Rabbim ferahlık versin kalbineBidakine sağlıcakla kucağına al evladını
Aynen öyle kuzum Ama kesinlikle bende tavsiye ederim ve o kadar uzak değil ya uçakla 1.30 2 saat en fazla günlük git gel bile yapabiliyorsun ben çok memnunum tedavimdende doktorumdanda bir dene derim amaYa zaten bu üniversitesi hastanelerinde insanı yıpratıyor resmen yaaa , yaa bana da bir yakınımız Kıbrıs a git bende size maddi yönde yardım edicem diye çok ısrar etti ama çok uzak geldi Kıbrıs ya Kocaeli'de yaşadığım için burada görüyorum tedavimiçok sevindim bu arada Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına
Sorulmaz ama ortalama ne kadar harcandı peki olurda olamazsa 3. İçin şehir dışında veya orada deneme yapabilirim tabi inşallah bu tedavi olumlu olurda gerek kalmaz Allah'ın izniyleAynen öyle kuzum Ama kesinlikle bende tavsiye ederim ve o kadar uzak değil ya uçakla 1.30 2 saat en fazla günlük git gel bile yapabiliyorsun ben çok memnunum tedavimdende doktorumdanda bir dene derim amaAmin canım İnslalah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım Biz 150-130 bin TL kadar harcadık indirimli oldu ilaçlarla beraber su an tabi geçti ayrı ilaclar iğneler aldığım için özelde var çünkü hepsini devlet karşılamıyor ama 3 aya kadar kullanıyorsun zaten .Benimde 3.denememdi zaten 3 Kıbrıs'ta denedim sıkıntı da vardı düzeltip gittim o yüzden de çok şükür rabbim nasip etti .Euro bazlı çalıştıkları için tabiki Türk parası da verebiliyorsun fark etmiyor birde anlaşmana ve yer yer değişiyor inşallah olumlu olurda gerek kalmazSorulmaz ama ortalama ne kadar harcandı peki olurda olamazsa 3. İçin şehir dışında veya orada deneme yapabilirim tabi inşallah bu tedavi olumlu olurda gerek kalmaz Allah'ın izniyle
Baya tuzluymuş vallahi inşallah tutarda gerek kalmazCanım Biz 150-130 bin TL kadar harcadık indirimli oldu ilaçlarla beraber su an tabi geçti ayrı ilaclar iğneler aldığım için özelde var çünkü hepsini devlet karşılamıyor ama 3 aya kadar kullanıyorsun zaten .Benimde 3.denememdi zaten 3 Kıbrıs'ta denedim sıkıntı da vardı düzeltip gittim o yüzden de çok şükür rabbim nasip etti .Euro bazlı çalıştıkları için tabiki Türk parası da verebiliyorsun fark etmiyor birde anlaşmana ve yer yer değişiyor inşallah olumlu olurda gerek kalmazTaki olursa deneme yapmanı tavsiye ederim durumun varsa bu arada neden olmuyor senin kuzum
Bir kere olduysa geri gelir canim merak etme vakti zamanı değildir belki de beklemek en hayırlısı bazenBaya tuzluymuş vallahi inşallah tutarda gerek kalmaz3. Deneme için işe girip para biriktirip öyle olur eğer 3. Yü de yapmak zorunda kalırsam tek maaşla birikmiyor o kadar maalesef sebepsiz infertilite canım 4 yıldır olmuyor daha önce kendiliğinden bir gebelik yaşadım ama bir daha olmadı hiç
Bende zamanını beklediğini düşünüyorum ama tabiki nasibi aramaktanda geri durmuyoruz rabbim hangi kapıdan kaçıncı kez de nasip eder onun taktiri ilahisi ama er yada geç illaki nasip eder birgünBir kere olduysa geri gelir canim merak etme vakti zamanı değildir belki de beklemek en hayırlısı bazenEvet benimde durumum iyi değil biraz birikim birazda kredi çektik yoksa bende yaptiramazdim zor süreç maddi manevi olarak.Hayirlisi olur inşallah gerek kalmaz
Kesinlikle canım sakın moralini bozma streste yapma vardır bunda da bir hayır mutlaka geçte olsa nasip olucak İnslalah sen hep dua et hayırlısını isteBende zamanını beklediğini düşünüyorum ama tabiki nasibi aramaktanda geri durmuyoruz rabbim hangi kapıdan kaçıncı kez de nasip eder onun taktiri ilahisi ama er yada geç illaki nasip eder birgüninanıyorum bu sefer net olucak motivasyon yüksek
Önemli olan zaten hayırlı ve sağlıklı olması sonuçta evlatla imtihan olmakta ayrı zor hastalığı ile veua hayırsızlığı ile geç olsun güç olmasın 2018 deki gebeliğim doğumla sonuçlansa idi o zaman ki anneliğimle şuan hamile kalsam şimdilik yapacağım annelik arasında kesinlikle fark var tecrübe kazanıyoruz birde bekledikçe kıymeti artıyor sonuçta olmazsa da dünya somu değil sonuçta Allah bizlere sağlık sıhhat versinKesinlikle canım sakın moralini bozma streste yapma vardır bunda da bir hayır mutlaka geçte olsa nasip olucak İnslalah sen hep dua et hayırlısını isteRabbim ol der ve olur Rabbim hayırlısıni nasip etsin inşallah
Tabiki öyle rabbim büyük hayırlısı OlsunÖnemli olan zaten hayırlı ve sağlıklı olması sonuçta evlatla imtihan olmakta ayrı zor hastalığı ile veua hayırsızlığı ile geç olsun güç olmasın 2018 deki gebeliğim doğumla sonuçlansa idi o zaman ki anneliğimle şuan hamile kalsam şimdilik yapacağım annelik arasında kesinlikle fark var tecrübe kazanıyoruz birde bekledikçe kıymeti artıyor sonuçta olmazsa da dünya somu değil sonuçta Allah bizlere sağlık sıhhat versin
Bana doktorum illa iki canlıyım diye sürekli yeme o senin kanından besleniyor son 3 ayda alacağı kiloyu alır bebek demişti ama yinede ara öğün kuru üzüm ceviz kabak çekirdeği yiyorum paketli ürün asla yemiyorum gazlı içecek içmiyorumKızlar gebelikte beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz neler tüketiyorsunuz bir de sabah erken kahvaltı yapmıyorum ben bebek için sıkıntı olur mu acaba
Bende süt yoğurt yumurta yemeye çalışıyorum süt pek sevmem ama taze meyve yiyorum daha da pek birşey yaptığım yokBana doktorum illa iki canlıyım diye sürekli yeme o senin kanından besleniyor son 3 ayda alacağı kiloyu alır bebek demişti ama yinede ara öğün kuru üzüm ceviz kabak çekirdeği yiyorum paketli ürün asla yemiyorum gazlı içecek içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?