- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.146
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.541
Hadi hayırlı olsunTransfer oldum ben 4 ocakta çok şükür şimdi bekleme aşamasındayım
Amin canım inşallahBenimde 5.gun embriyosu inş böyle sorunsuz ilerler
Ay harika çok sevindimTransfer oldum ben 4 ocakta çok şükür şimdi bekleme aşamasındayım
Var evetBunuda bu sabah yaptım 10 gibi fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama ya da hepsi bnm kuruntum mu onu da bilmiyorum
Benimde 5. Gün aslında normal hayatıma devam etmek istiyorum ama annem müsaade etmiyorVe 5.gün tranfer olanlar nasılsınız nasıl geçiyor zaman, süpürge yapan var mı yaben bir şey olur korkusuyla yapamıyorum diğer İşlere devam tabii ki
İşte devamlı yatmakla alakalı degıl canım düşük olayı bebegın saglıksız olmasıyla alakalıBenimde tuttu ama boş gebelik oldu
Ay harika çok sevindim
Peki senin ilaç kullanımdan kaç gün sonra regl gelmişti canım
Evet canım emriyoyla alakalıİşte devamlı yatmakla alakalı degıl canım düşük olayı bebegın saglıksız olmasıyla alakalı
Amiiin hepimiz için inşalllahhHadi hayırlı olsun
Benim 2 gün oldu daha kullanali zaten amaİğne batması sanırım göbekteki iğnelerden de olabiliyor ya. Yani ben öyle yormuştum kendimde iğne yerlerim acoyor çünk
Öyle deme canım ya hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsınYarın test günüm ama hiç ümidim yok :/ Yine b-hcg <1.2 göreceğim biliyorum, 5.günde çıkmayan yarın imkansız çıkmaz.
Yaaaa çok güzel hayırlı OlsunKızlaarr
3. transfer için hazırlanacağım belli :) Yedekte 1 tane 5.gün embriyosu var neyse ki.Öyle deme canım ya hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın
Kacıncı gunun kuzum? Offf hayırlı olsunKızlaarr
İnsalalh sonuç güzel olur canım3. transfer için hazırlanacağım belli :) Yedekte 1 tane 5.gün embriyosu var neyse ki.
Attim cnm gelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?