Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar gebelikte beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz neler tüketiyorsunuz bir de sabah erken kahvaltı yapmıyorum ben bebek için sıkıntı olur mu acaba
Canım meraba sabah kahvaltı bebek için önemli hemde çok önemlidir.Tavuk et balık meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek gerekir onlar için yumurta ben o şekilde besleniyorum çay fazla içmiyorum kahve hiç içmiyorum artık sütlü de türk te onun dışında rutin zaten meyve suyu falan tuketiyorum öyle

Ben çok fazla tuketmiyorum kuruyemiş bı ara kabak cekirdegi çok yiyodum fındık badem ceviz fazla tuketemedim paketli ürün bir kaç defa yedim o kadar Gazlı içecekler yasak zaten ama maden suyu herkes icebilirsin diyor bende sade içemiyorum ben açıldıkça canım istedikçe yiyorum

Aynen canım bana da soda çok canın isterse yarım bardak iç dedi

Bende asla yumurta yiyemem sarısını bile yarısını yemeye çalışıyorum yoğurt ev yapımı
Aksine bende yoğurt özellikle beyaz ürünler süt dışında asla yiyemiyorum küçüklüğümden beri yumurta da cirpicam beyazını ve haşlanmış yiyemiyorum Aslında tüketmemiz gereken en önemli şeylerden biri ama malesef migdem asla kaldırmıyor kokusu bile çok kötü ediyor

Aynıyız canım asla kokusunu bile dayanamıyorum özellikle ye diyorlar ama napim gitmiyor

Bende aserme normalden de canımın çektiğini yemem lazım ama çok kusuyorum ama doktorum 7. Haftadan itibaren sık olur demişti
Aynen bende öyleyim canım ya kusuyorum benim 12 .haftam hala devam ediyor azaldı saniyodum ama geçmiyor Bakalım Pazartesi kontrole gidicez merakla bekliyorum miniklerimi cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama

Canım merhaba , ikiz gebelik yaşadığını gördüm tebrik ederim seni Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Kanda HCG değerin kaçtı acaba

Canım merhaba , ikiz gebelik yaşadığını gördüm tebrik ederim seni Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Kanda HCG değerin kaçtı acaba
Canim meraba evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin Benim çok yüksekti canım ilk değer 1000.6.1 di ikinci test 10000 üstündeydi

Canim meraba evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Amin Benim çok yüksekti canım ilk değer 1000.6.1 di ikinci test 10000 üstündeydi
Amin canım benim inşallah Oyy maşallah subhanallah çok güzelmiş kuzum .Ben de çift embryo transferi oldum 5. Gün embryosu.Dün 7. Gün idrar testi yaptım pozitif şükürler olsun ama kan testim 14 mart da onun için merak etmiştim

Vala çok güzel duygu ikiz biraz ağır oluyor ama olsun yine de onun için herşeye değer Çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar gider canım .idrarda netmiydi az kalmış biraz daha sabret kanda daha net cikiyor umarım seninde ikizdir pozitif çıktıysa hiç korkma

İnşallah kuzum hayırlı olan nasıl olacaksa öyle olur inşallah Bu sabah bir daha yaptım bu şekilde çıktı çok şükür

Eklentiler

• IMG_20230310_091820.webp
    14 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah benimkiler iyidir 1 aydır gitmedim kontrole çünkü ne durumdalar bilmiyorum bende çok merak ediyorum umarım iyilerdir bir sorun yoktur endişeleniyorum onlar için kanamam yok ama kasık ağrılarım çok şiddetli artık karnım ağrıyor resmen yani korkuyorum ama pazartesi randevum var 4 gözle bekliyorum bakalım

Allah'ın izniyle iyilerdir inşallah canım Evet böyle beklemesi de çok zor İnsan istiyor ki sürekli olsun Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

İnşallah kuzum hayırlı olan nasıl olacaksa öyle olur inşallah Bu sabah bir daha yaptım bu şekilde çıktı çok şükür
Ayy canım benim net net pozitif çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Çok sevindim gerçekten ama daha fazla idrar yapma gününü bekle kan için hatta gününden bir gün öncede verebilirsin Ben 14 gün beklemiştim çok zor oluyor ama güzel haber alınca değdi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…