- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.421
Önemli olan zaten hayırlı ve sağlıklı olması sonuçta evlatla imtihan olmakta ayrı zor hastalığı ile veua hayırsızlığı ile geç olsun güç olmasın 2018 deki gebeliğim doğumla sonuçlansa idi o zaman ki anneliğimle şuan hamile kalsam şimdilik yapacağım annelik arasında kesinlikle fark var tecrübe kazanıyoruz birde bekledikçe kıymeti artıyor sonuçta olmazsa da dünya somu değil sonuçta Allah bizlere sağlık sıhhat versin
Canım meraba sabah kahvaltı bebek için önemli hemde çok önemlidir.Tavuk et balık meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek gerekir onlar için yumurta ben o şekilde besleniyorum çay fazla içmiyorum kahve hiç içmiyorum artık sütlü de türk te onun dışında rutin zaten meyve suyu falan tuketiyorum öyleKızlar gebelikte beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz neler tüketiyorsunuz bir de sabah erken kahvaltı yapmıyorum ben bebek için sıkıntı olur mu acaba
Ben çok fazla tuketmiyorum kuruyemiş bı ara kabak cekirdegi çok yiyodum fındık badem ceviz fazla tuketemedim paketli ürün bir kaç defa yedim o kadarBana doktorum illa iki canlıyım diye sürekli yeme o senin kanından besleniyor son 3 ayda alacağı kiloyu alır bebek demişti ama yinede ara öğün kuru üzüm ceviz kabak çekirdeği yiyorum paketli ürün asla yemiyorum gazlı içecek içmiyorum
Aynen canım bana da soda çok canın isterse yarım bardak iç dediBen çok fazla tuketmiyorum kuruyemiş bı ara kabak cekirdegi çok yiyodum fındık badem ceviz fazla tuketemedim paketli ürün bir kaç defa yedim o kadarGazlı içecekler yasak zaten ama maden suyu herkes icebilirsin diyor bende sade içemiyorum ben açıldıkça canım istedikçe yiyorum
Soda su hiç aramiyorum vala çok acikiyorum sadece geceleri ve sabahlarıAynen canım bana da soda çok canın isterse yarım bardak iç dedi
Bende asla yumurta yiyemem sarısını bile yarısını yemeye çalışıyorum yoğurt ev yapımıBende süt yoğurt yumurta yemeye çalışıyorum süt pek sevmem ama taze meyve yiyorum daha da pek birşey yaptığım yokdoktorum çok hamur işi tüketme dedi
Bende aserme normalden de canımın çektiğini yemem lazım ama çok kusuyorum ama doktorum 7. Haftadan itibaren sık olur demiştiSoda su hiç aramiyorum vala çok acikiyorum sadece geceleri ve sabahlarıOnun dışında pek canım oyle bişey istemiyor aserme henüz yok
Aksine bende yoğurt özellikle beyaz ürünler süt dışında asla yiyemiyorum küçüklüğümden beri yumurta da cirpicam beyazını ve haşlanmış yiyemiyorumBende asla yumurta yiyemem sarısını bile yarısını yemeye çalışıyorum yoğurt ev yapımı
Aynıyız canım asla kokusunu bile dayanamıyorum özellikle ye diyorlar ama napim gitmiyorAksine bende yoğurt özellikle beyaz ürünler süt dışında asla yiyemiyorum küçüklüğümden beri yumurta da cirpicam beyazını ve haşlanmış yiyemiyorumAslında tüketmemiz gereken en önemli şeylerden biri ama malesef migdem asla kaldırmıyor kokusu bile çok kötü ediyor
Aynen bende öyleyim canım ya kusuyorum benim 12 .haftam hala devam ediyor azaldı saniyodum ama geçmiyorBende aserme normalden de canımın çektiğini yemem lazım ama çok kusuyorum ama doktorum 7. Haftadan itibaren sık olur demişti
Aynen canım ısrarları zaten öldürüyor beniAynıyız canım asla kokusunu bile dayanamıyorum özellikle ye diyorlar ama napim gitmiyor
Saglikli olsunlar da hayırlısıylaAynen bende öyleyim canım ya kusuyorum benim 12 .haftam hala devam ediyor azaldı saniyodum ama geçmiyorBakalım Pazartesi kontrole gidicez merakla bekliyorum miniklerimi cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama
Amin inşallah canımSaglikli olsunlar da hayırlısıyla
Canım merhaba , ikiz gebelik yaşadığını gördüm tebrik ederim seni Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahBen çok fazla tuketmiyorum kuruyemiş bı ara kabak cekirdegi çok yiyodum fındık badem ceviz fazla tuketemedim paketli ürün bir kaç defa yedim o kadarGazlı içecekler yasak zaten ama maden suyu herkes icebilirsin diyor bende sade içemiyorum ben açıldıkça canım istedikçe yiyorum
Canim meraba evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım merhaba , ikiz gebelik yaşadığını gördüm tebrik ederim seni Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKanda HCG değerin kaçtı acaba
Amin canım benim inşallahCanim meraba evet çok şükür ikiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAmin Benim çok yüksekti canım ilk değer 1000.6.1 di ikinci test 10000 üstündeydi
Vala çok güzel duygu ikiz biraz ağır oluyor ama olsun yine de onun için herşeye değerAmin canım benim inşallahOyy maşallah subhanallah çok güzelmiş kuzum .Ben de çift embryo transferi oldum 5. Gün embryosu.Dün 7. Gün idrar testi yaptım pozitif şükürler olsun ama kan testim 14 mart da onun için merak etmiştim
İnşallah kuzum hayırlı olan nasıl olacaksa öyle olur inşallahVala çok güzel duygu ikiz biraz ağır oluyor ama olsun yine de onun için herşeye değerÇok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar gider canım .idrarda netmiydi az kalmış biraz daha sabret kanda daha net cikiyor umarım seninde ikizdir pozitif çıktıysa hiç korkma
İnşallah benimkiler iyidir 1 aydır gitmedim kontrole çünkü ne durumdalar bilmiyorum bende çok merak ediyorumAmin canım benim inşallahOyy maşallah subhanallah çok güzelmiş kuzum .Ben de çift embryo transferi oldum 5. Gün embryosu.Dün 7. Gün idrar testi yaptım pozitif şükürler olsun ama kan testim 14 mart da onun için merak etmiştim
Allah'ın izniyle iyilerdir inşallah canımİnşallah benimkiler iyidir 1 aydır gitmedim kontrole çünkü ne durumdalar bilmiyorum bende çok merak ediyorumumarım iyilerdir bir sorun yoktur endişeleniyorum onlar için kanamam yok ama kasık ağrılarım çok şiddetli artık karnım ağrıyor resmen yani korkuyorum ama pazartesi randevum var 4 gözle bekliyorum bakalım
Ayy canım benim net net pozitif çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah kuzum hayırlı olan nasıl olacaksa öyle olur inşallahBu sabah bir daha yaptım bu şekilde çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?