Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Allah'ın izniyle iyilerdir inşallah canım Evet böyle beklemesi de çok zor İnsan istiyor ki sürekli olsun Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
İnşallah canım Hemde nasıl zor kalp atışlarını duyduktan sonra ben hep gitmek istedim görmek istedim ama sonra dedim doktorun vardır bir bildiği iyi gördü. 1 ay sonraya verdi randevuyu bekledim mecbur zor ama napalim hayırlısı olsun inşallah Aminnnnnnnnnnn canım

Canımm Allah razı olsun çok teşekkür ederim Benim de transferin 12. Günü kan o zamana kadar bekleyeceğim bakalım.Tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin için

Allah'ın izniyle iyilerdir inşallah canım Evet böyle beklemesi de çok zor İnsan istiyor ki sürekli olsun Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
İkizlerde erken doğum varmış birde ne zaman olucak bende tam emin değilim aslında 3 Ayı gitti bile diyebilirim

Çok gecmiş olsun canım.
Ben salı günü yaptım. Bulunduğum yerdeki doktor istemedi ilaçla düşüğü. Tamamen temizlenmesi hayal dedi. Ama tüp bebek doktorum o doktoru arayıp ilaç denemesi yönünde ısrarcı oldu. Hastaneye yatışım yapılarak ilaca başladım. Baya etkili bir ilaçtı. 2 saat arayla 3 kere fitil şeklinde verdiler. Birde serum taktılar. 3. Fitili koyduklarında başladı düşük. Yarım saate çoğunluğu bitti dediler ama son olarak anesteziyle oarça kaldımı diye kontrol etti doktor. Yarın kontrole gidicem umarım sıkıntı yoktur
Hastaneye yatmasaydım evde yapamazdım ama bence. Psikolojik olarak görmek zor. Bana birşey göstermediler orada çok şükür.

Canım benimmmm,çok aminnn
Allah razı olsun
Evet inşallah kuzum ya sağlık olsunda bizde yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirelim
Kizlar ben iki gündür çok sık tuvalete cikiyorum karnım çok fazla ağrıyor bir yandan da kasık ağrısı çekiyorum fakat büyük tuvaletime daha sık çıkmaya başladım bebek dusucek diye korkuyorum düşer mi sizce normal midir ?

Sana da çok geçmiş olsun canım Ocakta transfer olanlar olarak ne çok pozitifi görüp de kalp atışı duran var ben de pazar günü kürtaj oldum. İnşallah son olur bu

Sana da çok geçmiş olsun canım Ocakta transfer olanlar olarak ne çok pozitifi görüp de kalp atışı duran var ben de pazar günü kürtaj oldum. İnşallah son olur bu
Kesinlikle bir şanssızlık buldu bizi sonradan canım Allah yardımcımız olsun çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için

Kabızlıktan bebek düşmez ki canım..
Kayısı kurusu yemeye başla.insallah duzelirsin..
Birde duphalac kullanılıyor diye biliyorum hamilelikte

Kabızlıktan bebek düşmez ki canım..
Kayısı kurusu yemeye başla.insallah duzelirsin..
Birde duphalac kullanılıyor diye biliyorum hamilelikte
Yiyorum kayısı kurusu kuzum ama ne bilim buyuk abdeste sık çıkınca korktum inşallah bir şey olmaz yok ben kullanmadım duphalac kuzum doktorun verdigi ilaçlar dışında su an zaten kullanamıyorum pazartesi Kontrole gidicem onu bekliyorum

Şu an 9+3 üm doktorum 10. Haftada tüm ilaçları bırak dedi. (Folik asit ve oksapar göbekten iğne hariç) Ne zaman bıraksam kızlar tedirgin olmuyor da değilim şu an 10. Haftamdayım değil mi? O zaman hangi gün bıraksam acaba
Bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlar en kısa zamanda rabbim tekrr nasip etsin hep dualarım sizinle

Duphalac doktoruna sor mutlaka kullan diyecektir..
İnşallah canım Rabbim korusun

Ben 11+0 da bıraktım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…