- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.441
İnşallah canımAllah'ın izniyle iyilerdir inşallah canımEvet böyle beklemesi de çok zor İnsan istiyor ki sürekli olsun Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Canımm Allah razı olsun çok teşekkür ederimAyy canım benim net net pozitif çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok sevindim gerçekten ama daha fazla idrar yapma gününü bekle kan için hatta gününden bir gün öncede verebilirsin Ben 14 gün beklemiştim çok zor oluyor ama güzel haber alınca değdi dedim
İkizlerde erken doğum varmış birde ne zaman olucak bende tam emin değilim aslındaAllah'ın izniyle iyilerdir inşallah canımEvet böyle beklemesi de çok zor İnsan istiyor ki sürekli olsun Hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Ne demek canım aramıza hoşgeldin diyelimCanımm Allah razı olsun çok teşekkür ederimBenim de transferin 12. Günü kan o zamana kadar bekleyeceğim bakalım.Tekrar teşekkür ederim güzel dileklerin için
Evet kuzum çok güzel bir duygu muhakkak ama aceleci olabiliyor miniklerİkizlerde erken doğum varmış birde ne zaman olucak bende tam emin değilim aslında3 Ayı gitti bile diyebilirim
Tamam kuzum haber veririm tabi kiNe demek canım aramıza hoşgeldin diyelimAynen bekle bana da haber ver merak ederim
İnşallah canım inşallahEvet kuzum çok güzel bir duygu muhakkak ama aceleci olabiliyor miniklerEn hayırlı zamanda gelsinler inşallah annesi
Çok gecmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar benim bebeğin de kalbi geçen hafta 8+2 de durmuş bugün öğrendik ilaçla düşük yapılacakmış daha önce ilaçla düşük yapan varsa süreci öğrenmek isterim Allah evlatlarınızi size bağışlasın sağlıkla kucağıniza alın ben hala şokta gibiyim yerli yersiz ağlama krizleri oluyor çünkü hiç ağrım olmadı hiç kanamam olmadı böyle işte
Kizlar ben iki gündür çok sık tuvalete cikiyorum karnım çok fazla ağrıyor bir yandan da kasık ağrısı çekiyorum fakat büyük tuvaletime daha sık çıkmaya başladım bebek dusucek diye korkuyorum düşer mi sizce normal midir ?Canım benimmmm,çok aminnn
Allah razı olsun
Evet inşallah kuzum ya sağlık olsunda bizde yavrularımızı sağlıkla dünyaya getirelim
Sana da çok geçmiş olsun canımÇok gecmiş olsun canım.
Ben salı günü yaptım. Bulunduğum yerdeki doktor istemedi ilaçla düşüğü. Tamamen temizlenmesi hayal dedi. Ama tüp bebek doktorum o doktoru arayıp ilaç denemesi yönünde ısrarcı oldu. Hastaneye yatışım yapılarak ilaca başladım. Baya etkili bir ilaçtı. 2 saat arayla 3 kere fitil şeklinde verdiler. Birde serum taktılar. 3. Fitili koyduklarında başladı düşük. Yarım saate çoğunluğu bitti dediler ama son olarak anesteziyle oarça kaldımı diye kontrol etti doktor. Yarın kontrole gidicem umarım sıkıntı yoktur
Hastaneye yatmasaydım evde yapamazdım ama bence. Psikolojik olarak görmek zor. Bana birşey göstermediler orada çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın İnslalahSana da çok geçmiş olsun canımOcakta transfer olanlar olarak ne çok pozitifi görüp de kalp atışı duran var ben de pazar günü kürtaj oldum. İnşallah son olur bu
Kesinlikle bir şanssızlık buldu bizi sonradan canım Allah yardımcımız olsun çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz içinSana da çok geçmiş olsun canımOcakta transfer olanlar olarak ne çok pozitifi görüp de kalp atışı duran var ben de pazar günü kürtaj oldum. İnşallah son olur bu
Kabızlıktan bebek düşmez ki canım..Kizlar ben iki gündür çok sık tuvalete cikiyorum karnım çok fazla ağrıyor bir yandan da kasık ağrısı çekiyorum fakat büyük tuvaletime daha sık çıkmaya başladım bebek dusucek diye korkuyorum düşer mi sizce normal midir ?
Yiyorum kayısı kurusu kuzum ama ne bilim buyuk abdeste sık çıkınca korktum inşallah bir şey olmazKabızlıktan bebek düşmez ki canım..
Kayısı kurusu yemeye başla.insallah duzelirsin..
Birde duphalac kullanılıyor diye biliyorum hamilelikte
Duphalac doktoruna sor mutlaka kullan diyecektir..Yiyorum kayısı kurusu kuzum ama ne bilim buyuk abdeste sık çıkınca korktum inşallah bir şey olmazyok ben kullanmadım duphalac kuzum doktorun verdigi ilaçlar dışında su an zaten kullanamıyorum pazartesi Kontrole gidicem onu bekliyorum
Canım ne yaptın gittin mi doktora?Allah hepimizin yüzüne gülsün size de çok geçmiş olsun hayırlısı artık son 1 defa daha denemek istiyorum
Ben 11+0 da bıraktım hepsiniŞu an 9+3 üm doktorum 10. Haftada tüm ilaçları bırak dedi. (Folik asit ve oksapar göbekten iğne hariç) Ne zaman bıraksam kızlar tedirgin olmuyor da değilim şu an 10. Haftamdayım değil mi? O zaman hangi gün bıraksam acaba
Bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlar en kısa zamanda rabbim tekrr nasip etsin hep dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?