Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Çok büyük geçmiş olsun canım sana da ben bugün gittim ilaç verdiler fitil olarak kullanıcam geceleri 1 adet şeklinde atarsın dedi.adet bitince gel bakalım muayenede parça vs kalmış mı diye yoksa yine de bir hsg çektir sonraki adetinle başlayalım dedi ben bu yaz bi tatil yapıp öyle başlamak istediğimi söyledim U unknown1234 canım dondurulmuş embriyoya NGS yapılıyor ama çözdürüp biyopsi yapmak zarar verebilir riske almaya değmez dedi geride yine iyi kalitede 7 embriyon varken parana yazık dedi çünkü 3 embriyo şeklinde gönderiliyormus embriyo başına 7000 TL +5000 de biyopsi toplamda 360000 civarı gereksiz bence de.bi güneş deniz göreyim hayırlısı artık

Canım ne yaptın gittin mi doktora?

Kızlar merhaba daha önce hiç gebe kalmadim pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçta normal yazıyor sadece değer yazmıyor yeşil tık var normal yazıyor hastaneyi arıyorum acmiyorlar hastanede uzak gitmeye fırsat olmadı bu pazartesi de transferim var sizce orda normal yazıp raporda pıhtılaşma çıkma durumu olabilir mi ya canımı çok sıkıyor eşim sorun yoktur diyor ama ben çok takıntılıyım ya gebe kalırsam pıhtılaşma varsa diye düşünüyorum of

Çok geçmiş olsun kuzum,inşallah hapla tertemiz olur ve atarsın ..
Ama mutlaka kontrole git,
Evet NGS de o risk var, ve çok pahalıymış gerçekten..
Tüp bebekten fazla, geçen yıla göre..
Evet ya bencede biraz deniz,kum,güneş görelim yorulduk
Sonrası Allah kerimdir..
Belki kalan embriyolarimiz sağlıklıdır ve tutunacaktir

Hayır canm ramazan ayına denk geliyor diye baslamıcam bu adet ile.
mübarek ay geçsin bi öyle inşallah

Çok sık takip edemiyorum sen ne durumdaydın kusura bakma
Bende ilk defa girdim baktim da merak ettim seni ben basladim gecen hafta suan yumurta buyutme asamasindayim

İnşallah ilaçla komple temizlenir birdaha uğraştırmaz canım.
Bence de çok iyi düşünmüşsün kafa toplamakta fayda var. Bende başlamıcam hemen. Toparlanmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı

Tam dolduğu zaman hafta olarak bırak canım yada muayenede tam haftani öğren ona göre bırakırsın ben 12.haftadayim oksapar imom omega lovetiron kan sulandırıcı ve estrofem kullanıyorum.Doktor yavaş yavaş bırak dedi sanırım bidaki haftaya yada bu hafta bırakırım heralde

Merhaba 10. Hafta dolsun öyle bırakın
Benim doktorum öyle yaptırdı
Şu anda 10. Haftanın içindesiniz doldurun gününü

Transferden sonraki ilk adetim gününde olmuş ve gününde bitmişler ikinci adetim 9 gün gecikmeli oldu acaba bu ay mı ikinci denemeye başlasak gelecek ay mı? İlki düzenli olup bu niye böyle oldu acaba

Transferden sonraki ilk adetim gününde olmuş ve gününde bitmişler ikinci adetim 9 gün gecikmeli oldu acaba bu ay mı ikinci denemeye başlasak gelecek ay mı? İlki düzenli olup bu niye böyle oldu acaba
Zaten doktorun verdiği ilaçlarla düzene girersin canım merak etme istersen bekle istersen bu ay deneme yap ama ha bu ay ha diğer ay fark etmicek bence tabi sen bilirsin yine

Canım tam 10.haftya girdiğin gün bırak bende 11 de azalttım 12 de tam bıraktım bitek oksapar ve corasprine devam et dedi riske girmek istemedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…