- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.461
Çok gecmiş olsun canım.
Ben salı günü yaptım. Bulunduğum yerdeki doktor istemedi ilaçla düşüğü. Tamamen temizlenmesi hayal dedi. Ama tüp bebek doktorum o doktoru arayıp ilaç denemesi yönünde ısrarcı oldu. Hastaneye yatışım yapılarak ilaca başladım. Baya etkili bir ilaçtı. 2 saat arayla 3 kere fitil şeklinde verdiler. Birde serum taktılar. 3. Fitili koyduklarında başladı düşük. Yarım saate çoğunluğu bitti dediler ama son olarak anesteziyle oarça kaldımı diye kontrol etti doktor. Yarın kontrole gidicem umarım sıkıntı yoktur
Hastaneye yatmasaydım evde yapamazdım ama bence. Psikolojik olarak görmek zor. Bana birşey göstermediler orada çok şükür.
Canım ne yaptın gittin mi doktora?
Hayır canm ramazan ayına denk geliyor diye baslamıcam bu adet ile.
Çok geçmiş olsun kuzum,inşallah hapla tertemiz olur ve atarsın ..Çok büyük geçmiş olsun canım sana da ben bugün gittim ilaç verdiler fitil olarak kullanıcam geceleri 1 adet şeklinde atarsın dedi.adet bitince gel bakalım muayenede parça vs kalmış mı diye yoksa yine de bir hsg çektir sonraki adetinle başlayalım dedi ben bu yaz bi tatil yapıp öyle başlamak istediğimi söyledim U unknown1234 canım dondurulmuş embriyoya NGS yapılıyor ama çözdürüp biyopsi yapmak zarar verebilir riske almaya değmez dedi geride yine iyi kalitede 7 embriyon varken parana yazık dedi çünkü 3 embriyo şeklinde gönderiliyormus embriyo başına 7000 TL +5000 de biyopsi toplamda 360000 civarı gereksiz bence de.bi güneş deniz göreyim hayırlısı artık
Bende ilk defa girdim baktim da merak ettim seniHayır canm ramazan ayına denk geliyor diye baslamıcam bu adet ile.
mübarek ay geçsin bi öyle inşallah
Çok sık takip edemiyorum sen ne durumdaydın kusura bakma
Hadi hayırlısı bakalımBende ilk defa girdim baktim da merak ettim seniben basladim gecen hafta suan yumurta buyutme asamasindayim
İnşallah ilaçla komple temizlenir birdaha uğraştırmaz canım.Çok büyük geçmiş olsun canım sana da ben bugün gittim ilaç verdiler fitil olarak kullanıcam geceleri 1 adet şeklinde atarsın dedi.adet bitince gel bakalım muayenede parça vs kalmış mı diye yoksa yine de bir hsg çektir sonraki adetinle başlayalım dedi ben bu yaz bi tatil yapıp öyle başlamak istediğimi söyledim U unknown1234 canım dondurulmuş embriyoya NGS yapılıyor ama çözdürüp biyopsi yapmak zarar verebilir riske almaya değmez dedi geride yine iyi kalitede 7 embriyon varken parana yazık dedi çünkü 3 embriyo şeklinde gönderiliyormus embriyo başına 7000 TL +5000 de biyopsi toplamda 360000 civarı gereksiz bence de.bi güneş deniz göreyim hayırlısı artık
Tam dolduğu zaman hafta olarak bırak canım yada muayenede tam haftani öğren ona göre bırakırsın ben 12.haftadayim oksapar imom omega lovetiron kan sulandırıcı ve estrofem kullanıyorum.Doktor yavaş yavaş bırak dedi sanırım bidaki haftaya yada bu hafta bırakırım heraldeŞu an 9+3 üm doktorum 10. Haftada tüm ilaçları bırak dedi. (Folik asit ve oksapar göbekten iğne hariç) Ne zaman bıraksam kızlar tedirgin olmuyor da değilim şu an 10. Haftamdayım değil mi? O zaman hangi gün bıraksam acaba
Bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlar en kısa zamanda rabbim tekrr nasip etsin hep dualarım sizinle
Ben neden bırakamıyorum kizlar delircem vala ya 12 haftadayim herkes hemen hemen bıraktı ama ben hala devam ediyorumBen 11+0 da bıraktım hepsini
Amin canım inşallahDuphalac doktoruna sor mutlaka kullan diyecektir..
İnşallah canım Rabbim korusun
Kabızlık için kuzum,Amin canım inşallahSorarim pazartesi günü duphalac ne işe yarıyor ?
İkizlerde farklı olabilirBen neden bırakamıyorum kizlar delircem vala ya 12 haftadayim herkes hemen hemen bıraktı ama ben hala devam ediyorum
Evet yedim pek işe yaramadi zaten daha çok ağrıdı ama kabizda değilim sanki anlamadım kiKabızlık için kuzum,
Bazen kayısı ise yaramıyor ya onu veriyorlar
Belki de bilemiyorum ki yaşım 31 amaİkizlerde farklı olabilir
Yaş ileriysede öyle
Merhaba 10. Hafta dolsun öyle bırakınŞu an 9+3 üm doktorum 10. Haftada tüm ilaçları bırak dedi. (Folik asit ve oksapar göbekten iğne hariç) Ne zaman bıraksam kızlar tedirgin olmuyor da değilim şu an 10. Haftamdayım değil mi? O zaman hangi gün bıraksam acaba
Bu arada bebeklerini kaybeden arkadaşlar en kısa zamanda rabbim tekrr nasip etsin hep dualarım sizinle
Zaten doktorun verdiği ilaçlarla düzene girersin canım merak etme istersen bekle istersen bu ay deneme yap ama ha bu ay ha diğer ay fark etmicek bence tabi sen bilirsin yineTransferden sonraki ilk adetim gününde olmuş ve gününde bitmişler ikinci adetim 9 gün gecikmeli olduacaba bu ay mı ikinci denemeye başlasak gelecek ay mı? İlki düzenli olup bu niye böyle oldu acaba
Şu an 9+3 üm doktorum 10. Haftada tüm ilaçları bırak dedi. (Folik asit ve oksapar göbekten iğne hariç) Ne zaman bıraksam kızlar tedirgin olmuyor da değilim şu an 10. Haftamdayım değil mi? O zaman hangi gün bıraksam acaba
Benim de bir çoğuna hala devamBen neden bırakamıyorum kizlar delircem vala ya 12 haftadayim herkes hemen hemen bıraktı ama ben hala devam ediyorum
Aynen canım sanırım bu hafta birakicam inşallahBenim de bir çoğuna hala devam
Kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor canım. Bir sonraki kontrolün ne zaman.. ilaçlarını düzenler gittiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?