- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.481
Tekrar çok geçmiş olsun umarım hızlıca hallolurÇok büyük geçmiş olsun canım sana da ben bugün gittim ilaç verdiler fitil olarak kullanıcam geceleri 1 adet şeklinde atarsın dedi.adet bitince gel bakalım muayenede parça vs kalmış mı diye yoksa yine de bir hsg çektir sonraki adetinle başlayalım dedi ben bu yaz bi tatil yapıp öyle başlamak istediğimi söyledim U unknown1234 canım dondurulmuş embriyoya NGS yapılıyor ama çözdürüp biyopsi yapmak zarar verebilir riske almaya değmez dedi geride yine iyi kalitede 7 embriyon varken parana yazık dedi çünkü 3 embriyo şeklinde gönderiliyormus embriyo başına 7000 TL +5000 de biyopsi toplamda 360000 civarı gereksiz bence de.bi güneş deniz göreyim hayırlısı artık
Kizlar nasılsınızTekrar çok geçmiş olsun umarım hızlıca hallolurYaz tatili bence de bize çok iyi gelecek. Gerçekten çok pahalıymış tek tek gönderebilsek neyse de 36 bin ciddi bir ücret ya
Bulantı, mide yanmaları halsizlik…. Dışında çok şükür iyi sayılırızKizlar nasılsınızNe durumdasınız ?
İki gündür kusmuyorum triplere girdim.bisey mi oldu belirtim kayboluyor diye yarın kontrolüm varKizlar nasılsınızNe durumdasınız ?
Bende hemen hemen aynıyım canım miğde bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı yanmalar devam ediyor bazen ne yediğimi anlamıyorumBulantı, mide yanmaları halsizlik…. Dışında çok şükür iyi sayılırız
Sen nasılsın
Ay kuzum merak etme bendede oyle oldu bı ara kesildi sonra tekrar başladıİki gündür kusmuyorum triplere girdim.bisey mi oldu belirtim kayboluyor diye yarın kontrolüm var
Erken ama belki bir supriz yapar kendini gosterir cinsiyeti belli olur inşallahİki gündür kusmuyorum triplere girdim.bisey mi oldu belirtim kayboluyor diye yarın kontrolüm var
Olmayınca insan tribe giriyor olunca da yemek yiyemiyorum diye ağlıyorAy kuzum merak etme bendede oyle oldu bı ara kesildi sonra tekrar başladıPek geçmiyor ama azalıyor.Ay benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
Vala bende ikisi içinde trip yok aslında sadece biraz miğde bulantıları ve yanmalarindan çok şikayetim var zor dayaniyorum yarın soylicem doktora bir şurup bı ilaç versin çok zorlanıyorumOlmayınca insan tribe giriyor olunca da yemek yiyemiyorum diye ağlıyor
İyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyorKizlar nasılsınızNe durumdasınız ?
Canım Allah yardım etsin çok zor tabiki Amin inşallahİyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyor
Gerçekten tekrar çok geçmiş olsunİyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyor
Uykum var çokk hafif içten içe bulantım var ama kusmuyorum çaydan nefret ettim göresim bile yok birisini içerken görünce bana olanlar oluyoKizlar nasılsınızNe durumdasınız ?
Gelir kuzum gelir merak etmeUykum var çokk hafif içten içe bulantım var ama kusmuyorum çaydan nefret ettim göresim bile yok birisini içerken görünce bana olanlar oluyoAğrım sızım yok çok şükür ama hep yorrgunum heppp eskiden nasıl kalkıp koşu yapıyodum o günler geri gelecek mi bilmiyorum
Aynen işte ki ben çok severim çayı bayılırım şimdi kokusu bile aşırı kötü geliyo kahvaltıda su içiyorum :) allah yardımcımız olsun haklısın bebişlerimize kavuşalım unutulur herşey allahım herkese nasip etsin gğzel değişik bi deneyimGelir kuzum gelir merak etmeHepimiz aynı durumdayız anlaşılan hadi hayırlısı bir an önce geçer inşallah Bende artık çay içemiyorum tiksindim resmen ya çok zor süreç Allah yardım etsin hepimize
Benimde kürtaj sonrası bir hafta kanama ve lekelenme olduu.cok şükür dün kan verdim değerim 447 ye düşmüş..Gerçekten tekrar çok geçmiş olsunne kadar sürüyormuş bu süreç? Benim de bugün kürtaj olalı 1 hafta oldu. Hala yoğun koyu renkli kanamam var. Günde birkaç tane ped değiştiriyorum. Salı günü kontrolüm var bakalım. Unutmaya çalışıyorum gördükçe aklıma geliyor maalesef..
Hangi hapı verdiler ?İyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyor
Aynen bende ilk başlarda içerdim şimdi içemiyorum bir bardak küçükle bile içemiyorum tiksindim resmen birde asla su içemiyorum migdem çok bulaniyor hiç içemiyorumAynen işte ki ben çok severim çayı bayılırım şimdi kokusu bile aşırı kötü geliyo kahvaltıda su içiyorum :) allah yardımcımız olsun haklısın bebişlerimize kavuşalım unutulur herşey allahım herkese nasip etsin gğzel değişik bi deneyim
Pıhtılaşma testi normal çıkmış neden kafana takıyorsun ki zaten tüp bebek tedavisinde transferden sonra kan sulandırıcı iğne veriliyor pıhtılaşma olmasın diyeKızlar merhaba daha önce hiç gebe kalmadim pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçta normal yazıyor sadece değer yazmıyor yeşil tık var normal yazıyor hastaneyi arıyorum acmiyorlar hastanede uzak gitmeye fırsat olmadı bu pazartesi de transferim var sizce orda normal yazıp raporda pıhtılaşma çıkma durumu olabilir mi ya canımı çok sıkıyor eşim sorun yoktur diyor ama ben çok takıntılıyım ya gebe kalırsam pıhtılaşma varsa diye düşünüyorum of
Neptun canım 9 kez tüp bebek deneyen biri olarak hiç ngs li tüp bebek denemedim en son 4 yıllık olan Dr um hiç önermedi aynı senin dediğini dedi parça alıp yollarsak bozulma olacağını söyledi onun yerine elimizde emriyo var zaten deneyerek şansımızı arttıtalım dedi bende kabul ettim malesef hiç biri tutmadı ama maddi açıdan gerçekten yüksek bir işlem ngs Dr bize zaten çok yıprandınız boşa para vermeyin deneyerek şansını arttır dedi hepÇok büyük geçmiş olsun canım sana da ben bugün gittim ilaç verdiler fitil olarak kullanıcam geceleri 1 adet şeklinde atarsın dedi.adet bitince gel bakalım muayenede parça vs kalmış mı diye yoksa yine de bir hsg çektir sonraki adetinle başlayalım dedi ben bu yaz bi tatil yapıp öyle başlamak istediğimi söyledim U unknown1234 canım dondurulmuş embriyoya NGS yapılıyor ama çözdürüp biyopsi yapmak zarar verebilir riske almaya değmez dedi geride yine iyi kalitede 7 embriyon varken parana yazık dedi çünkü 3 embriyo şeklinde gönderiliyormus embriyo başına 7000 TL +5000 de biyopsi toplamda 360000 civarı gereksiz bence de.bi güneş deniz göreyim hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?