Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Tekrar çok geçmiş olsun umarım hızlıca hallolur Yaz tatili bence de bize çok iyi gelecek. Gerçekten çok pahalıymış tek tek gönderebilsek neyse de 36 bin ciddi bir ücret ya

Olmayınca insan tribe giriyor olunca da yemek yiyemiyorum diye ağlıyor
Vala bende ikisi içinde trip yok aslında sadece biraz miğde bulantıları ve yanmalarindan çok şikayetim var zor dayaniyorum yarın soylicem doktora bir şurup bı ilaç versin çok zorlanıyorum Sanki hiç bişey yememisim gibi açlık hissediyorum

Kizlar nasılsınız Ne durumdasınız ?
İyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyor

Canım Allah yardım etsin çok zor tabiki Amin inşallah Elimizden geldiğince bakıyoruz inşallah iyilerdir canım yarın kontrolüm var benimde . Tabiki Rabbim bir an önce sağlıklı en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Gerçekten tekrar çok geçmiş olsun ne kadar sürüyormuş bu süreç? Benim de bugün kürtaj olalı 1 hafta oldu. Hala yoğun koyu renkli kanamam var. Günde birkaç tane ped değiştiriyorum. Salı günü kontrolüm var bakalım. Unutmaya çalışıyorum gördükçe aklıma geliyor maalesef..

Kizlar nasılsınız Ne durumdasınız ?
Uykum var çokk hafif içten içe bulantım var ama kusmuyorum çaydan nefret ettim göresim bile yok birisini içerken görünce bana olanlar oluyo Ağrım sızım yok çok şükür ama hep yorrgunum heppp eskiden nasıl kalkıp koşu yapıyodum o günler geri gelecek mi bilmiyorum

Gelir kuzum gelir merak etme Hepimiz aynı durumdayız anlaşılan hadi hayırlısı bir an önce geçer inşallah Bende artık çay içemiyorum tiksindim resmen ya çok zor süreç Allah yardım etsin hepimize

Gelir kuzum gelir merak etme Hepimiz aynı durumdayız anlaşılan hadi hayırlısı bir an önce geçer inşallah Bende artık çay içemiyorum tiksindim resmen ya çok zor süreç Allah yardım etsin hepimize
Aynen işte ki ben çok severim çayı bayılırım şimdi kokusu bile aşırı kötü geliyo kahvaltıda su içiyorum :) allah yardımcımız olsun haklısın bebişlerimize kavuşalım unutulur herşey allahım herkese nasip etsin gğzel değişik bi deneyim

Benimde kürtaj sonrası bir hafta kanama ve lekelenme olduu.cok şükür dün kan verdim değerim 447 ye düşmüş..
30.40 güne regl olursun dedi doktor.haftaya yine kontrol ve kan vercem

Hangi hapı verdiler ?
Cytotec mi??
Allah'ım yardimcin olsun canım benim

Aynen bende ilk başlarda içerdim şimdi içemiyorum bir bardak küçükle bile içemiyorum tiksindim resmen birde asla su içemiyorum migdem çok bulaniyor hiç içemiyorum

Pıhtılaşma testi normal çıkmış neden kafana takıyorsun ki zaten tüp bebek tedavisinde transferden sonra kan sulandırıcı iğne veriliyor pıhtılaşma olmasın diye ne çok şey için üzülüyorsunuz önemli olan yumurta emriyo kalitesi pıhtılaşma varsa bile bunun çözümü var kaldı ki normal çıkmış bende yaptırdım şükür çıkmadı zaten iğne kullanıyoruz tüp bebek de..

Neptun canım 9 kez tüp bebek deneyen biri olarak hiç ngs li tüp bebek denemedim en son 4 yıllık olan Dr um hiç önermedi aynı senin dediğini dedi parça alıp yollarsak bozulma olacağını söyledi onun yerine elimizde emriyo var zaten deneyerek şansımızı arttıtalım dedi bende kabul ettim malesef hiç biri tutmadı ama maddi açıdan gerçekten yüksek bir işlem ngs Dr bize zaten çok yıprandınız boşa para vermeyin deneyerek şansını arttır dedi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…