- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.501
Benimki pek lekelenme gibi değil günde 3 ped değiştiriyorum en az, baya koyu renk geliyorBenimde kürtaj sonrası bir hafta kanama ve lekelenme olduu.cok şükür dün kan verdim değerim 447 ye düşmüş..
30.40 güne regl olursun dedi doktor.haftaya yine kontrol ve kan vercem
Biz de tarama testi yaptırmıştık orda net belli oldu oğlumuz olacakmışErken ama belki bir supriz yapar kendini gosterir cinsiyeti belli olur inşallah
Ayy canım çok sevindimBiz de tarama testi yaptırmıştık orda net belli oldu oğlumuz olacakmış
Kanaman başladımı canım. İnşallah temizlenicek zor bir sürec psikolojik olarakra çok etkiliyor vücududa çok sarsıyor. Ben cumartesi gittim daha kan pıhtılaro varmış rahimde 2 tane daha verdiler cytotec. Dün gece yaptım birde bu gece yatarken yapcam. Ama elim kolum kalkmıyor artık doktorda kan ilacıda verdi çok solgunsun dedi.İyiyim diyeyim ama bu düşük ilacı çok fena bir şey Allah hiç birinize kullanmayı nasip etmesin ağrısı bulantısı bambaşka.sizler iyi düşünün kendinize dikkat edin Allah bebeklerinize uzun uzun sağlıklı ömür versin.gun geçtikçe daha iyi oluyor insan umudu bitmiyor
12 haftalıkken doktor belki oğlun olur diye çıtlatmıştıAyy canım çok sevindimkaç aylık seninki tarama testi nasıl oluyor canım aynı gün çıkıyor mu?
Benimde ilk iki gün gelmedi leke gibiydi,sonra regl gibi geldi..Benimki pek lekelenme gibi değil günde 3 ped değiştiriyorum en az, baya koyu renk geliyorumarım bir sorun yoktur
Aynen mide bulantısı geçmiş değil bendede ya tam karnım acikiyor yemek yiyorum ardından yediğimi cikariyorum ilginç aslında zorla fln da yemiyorum ama sonrasında içim almıyor, leblebi ye devam ardından bir tek o bastırıyor işteAynen bende öyleyim canım ya kusuyorum benim 12 .haftam hala devam ediyor azaldı saniyodum ama geçmiyorBakalım Pazartesi kontrole gidicez merakla bekliyorum miniklerimi cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama
Sevindim12 haftalıkken doktor belki oğlun olur diye çıtlatmıştıO gün ayrıntılı bir test verdik Ankara’ya gidiyor 2 gün sonra onun sonucunda net olarak geldi erkek olduğu
Ben cuma günü başladım kullanmaya önce çamur gibi geldi sonra koyu renkli ve yoğun hiç öyle parça marça gelmedi benden geceleri 1 adet fitil şeklinde kullanıyorum 8 adet verdi ilaç aralıklı oluyor ama sürekli değil bi bakıyorum seller bi bakıyorum hiç bir şey yok anlamadım gitti.allah kolaylık versin canım şu hormonlar düzelsin vücut kendine gelsin hepsi geçecekGerçekten tekrar çok geçmiş olsunne kadar sürüyormuş bu süreç? Benim de bugün kürtaj olalı 1 hafta oldu. Hala yoğun koyu renkli kanamam var. Günde birkaç tane ped değiştiriyorum. Salı günü kontrolüm var bakalım. Unutmaya çalışıyorum gördükçe aklıma geliyor maalesef..
Amin canım evet cytotec suni sancı hapıymis aslında ben böyle bir ağrı 40 yaşındayım görmedim kas gevşetici ağrı kesici bulantı ilacı içmeden kullanamiyorum yatakta nasıl kıvranıp ağlıyorum ben bilirim.bir de duydum bunu kendi aklınca kullanmaya kalkanlar varmış allah akıl fikir versin ne diyeyim.Hangi hapı verdiler ?
Cytotec mi??
Allah'ım yardimcin olsun canım benim
Dondurulmuş embriyoda risk canım baştan başlıyor olsam hiç düşünmeden yaparım.bu arada 3 adet göndermelerinin sebebi embriyolarin genel olarak başarı şansı standart 1/3 imiş en azından 1 tanesi sağlıklı gelsin diye.geride kaldı 7 embriyo inşallah sağlam olanı son tüpte değildir diye dua ediyorumNeptun canım 9 kez tüp bebek deneyen biri olarak hiç ngs li tüp bebek denemedim en son 4 yıllık olan Dr um hiç önermedi aynı senin dediğini dedi parça alıp yollarsak bozulma olacağını söyledi onun yerine elimizde emriyo var zaten deneyerek şansımızı arttıtalım dedi bende kabul ettim malesef hiç biri tutmadı ama maddi açıdan gerçekten yüksek bir işlem ngs Dr bize zaten çok yıprandınız boşa para vermeyin deneyerek şansını arttır dedi hep
Benim kürtaj sonrası kanama o şekildeydi,7.günde parça düştü ondan sonra ağrılar kesildi kanama azaldı 12gün sürdü.Ben cuma günü başladım kullanmaya önce çamur gibi geldi sonra koyu renkli ve yoğun hiç öyle parça marça gelmedi benden geceleri 1 adet fitil şeklinde kullanıyorum 8 adet verdi ilaç aralıklı oluyor ama sürekli değil bi bakıyorum seller bi bakıyorum hiç bir şey yok anlamadım gitti.allah kolaylık versin canım şu hormonlar düzelsin vücut kendine gelsin hepsi geçecek
Canımın içi çok geçmiş olsun bana sorsalar bir migren derdim bu ilacın ne olduğunu görene kadar bi geliyor bi duruyor yalnız bir şey diyeyim drum ilaç çok sert olduğu için emilim sıkıntı oluyor dedi üzerine 1-2 damla limon damlat hemen yumuşuyor fitil olarak kullanıyorsan ileri itebildigin kadar ilerlet.valla içimin çekilmesi ve kramplar beni delirtti.sen yutuyor musun ilacıKanaman başladımı canım. İnşallah temizlenicek zor bir sürec psikolojik olarakra çok etkiliyor vücududa çok sarsıyor. Ben cumartesi gittim daha kan pıhtılaro varmış rahimde 2 tane daha verdiler cytotec. Dün gece yaptım birde bu gece yatarken yapcam. Ama elim kolum kalkmıyor artık doktorda kan ilacıda verdi çok solgunsun dedi.
Ateş yapıyor birde geceleri su gibi kalkıyorım
Ayyy inşallah şu süreç geçsin fiziksel ve ruhsal olarak eski halime geri dönmek istiyorum.sizinde yolunda gider her şey inşallah alırsınız yavrunuzu kucağınizaBenim kürtaj sonrası kanama o şekildeydi,7.günde parça düştü ondan sonra ağrılar kesildi kanama azaldı 12gün sürdü.
Şimdi de ilk regl im oldu 28.günde.
Bir kaç güne rahatlarsın inşallah
Ben sizden artık güzel haber almak istiyorum. 12-13. Haftada başlıyo karın çıkmaya..Canım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettımbi de bi zorluk oluyo mu? 2 emb mu transfer ettırsem diye dusunuyorum bazıları riskli diyo ama ben ikiz istıyorum
Benim ilk günden beri adet gibi, son 3 gündür de pıhtılı bir şekilde çok çok yoğunBenimde ilk iki gün gelmedi leke gibiydi,sonra regl gibi geldi..
Adetten çok yoğun olursa doktor metiler iç demişti çok yoğun değil diye içmedim..
Yoktur inşallah canım, kontrol ne zaman?
Amin canım evet cytotec suni sancı hapıymis aslında ben böyle bir ağrı 40 yaşındayım görmedim kas gevşetici ağrı kesici bulantı ilacı içmeden kullanamiyorum yatakta nasıl kıvranıp ağlıyorum ben bilirim.bir de duydum bunu kendi aklınca kullanmaya kalkanlar varmış allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Allah allahh,Benim ilk günden beri adet gibi, son 3 gündür de pıhtılı bir şekilde çok çok yoğunbugün gitmem gerekiyordu normalde ama randevu bulamadım yarın gideceğim
Ay vala bilmiyorum bende heyecanlıyım soylermi netlesmese bile tahmin eder mi acaba bugün kontrolüm vardı geldim doktoru bekliyorum12 haftalıkken doktor belki oğlun olur diye çıtlatmıştıO gün ayrıntılı bir test verdik Ankara’ya gidiyor 2 gün sonra onun sonucunda net olarak geldi erkek olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?