Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kanaman başladımı canım. İnşallah temizlenicek zor bir sürec psikolojik olarakra çok etkiliyor vücududa çok sarsıyor. Ben cumartesi gittim daha kan pıhtılaro varmış rahimde 2 tane daha verdiler cytotec. Dün gece yaptım birde bu gece yatarken yapcam. Ama elim kolum kalkmıyor artık doktorda kan ilacıda verdi çok solgunsun dedi.
Ateş yapıyor birde geceleri su gibi kalkıyorım

Ayy canım çok sevindim kaç aylık seninki tarama testi nasıl oluyor canım aynı gün çıkıyor mu?
12 haftalıkken doktor belki oğlun olur diye çıtlatmıştı O gün ayrıntılı bir test verdik Ankara’ya gidiyor 2 gün sonra onun sonucunda net olarak geldi erkek olduğu

Benimki pek lekelenme gibi değil günde 3 ped değiştiriyorum en az, baya koyu renk geliyor umarım bir sorun yoktur
Benimde ilk iki gün gelmedi leke gibiydi,sonra regl gibi geldi..
Adetten çok yoğun olursa doktor metiler iç demişti çok yoğun değil diye içmedim..
Yoktur inşallah canım, kontrol ne zaman?

Aynen bende öyleyim canım ya kusuyorum benim 12 .haftam hala devam ediyor azaldı saniyodum ama geçmiyor Bakalım Pazartesi kontrole gidicez merakla bekliyorum miniklerimi cinsiyeti belli olur mu bilmiyorum ama
Aynen mide bulantısı geçmiş değil bendede ya tam karnım acikiyor yemek yiyorum ardından yediğimi cikariyorum ilginç aslında zorla fln da yemiyorum ama sonrasında içim almıyor, leblebi ye devam ardından bir tek o bastırıyor işte

Ben cuma günü başladım kullanmaya önce çamur gibi geldi sonra koyu renkli ve yoğun hiç öyle parça marça gelmedi benden geceleri 1 adet fitil şeklinde kullanıyorum 8 adet verdi ilaç aralıklı oluyor ama sürekli değil bi bakıyorum seller bi bakıyorum hiç bir şey yok anlamadım gitti.allah kolaylık versin canım şu hormonlar düzelsin vücut kendine gelsin hepsi geçecek

Hangi hapı verdiler ?
Cytotec mi??
Allah'ım yardimcin olsun canım benim
Amin canım evet cytotec suni sancı hapıymis aslında ben böyle bir ağrı 40 yaşındayım görmedim kas gevşetici ağrı kesici bulantı ilacı içmeden kullanamiyorum yatakta nasıl kıvranıp ağlıyorum ben bilirim.bir de duydum bunu kendi aklınca kullanmaya kalkanlar varmış allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Dondurulmuş embriyoda risk canım baştan başlıyor olsam hiç düşünmeden yaparım.bu arada 3 adet göndermelerinin sebebi embriyolarin genel olarak başarı şansı standart 1/3 imiş en azından 1 tanesi sağlıklı gelsin diye.geride kaldı 7 embriyo inşallah sağlam olanı son tüpte değildir diye dua ediyorum bir şey daha öğrendim pgt 7 genetik tarama yapılıyor ama NGS son teknoloji imiş uydurmuş olmayayım 27 mi 40 li mi ne bir şey dedi ama dediğin gibi gerçekten çok ücret olarak risk olmasa yine bir derece Allah bizim gibilerin yüzüne de gülecek inşallah

Benim kürtaj sonrası kanama o şekildeydi,7.günde parça düştü ondan sonra ağrılar kesildi kanama azaldı 12gün sürdü.
Şimdi de ilk regl im oldu 28.günde.
Bir kaç güne rahatlarsın inşallah

Canımın içi çok geçmiş olsun bana sorsalar bir migren derdim bu ilacın ne olduğunu görene kadar bi geliyor bi duruyor yalnız bir şey diyeyim drum ilaç çok sert olduğu için emilim sıkıntı oluyor dedi üzerine 1-2 damla limon damlat hemen yumuşuyor fitil olarak kullanıyorsan ileri itebildigin kadar ilerlet.valla içimin çekilmesi ve kramplar beni delirtti.sen yutuyor musun ilacı

Benim kürtaj sonrası kanama o şekildeydi,7.günde parça düştü ondan sonra ağrılar kesildi kanama azaldı 12gün sürdü.
Şimdi de ilk regl im oldu 28.günde.
Bir kaç güne rahatlarsın inşallah
Ayyy inşallah şu süreç geçsin fiziksel ve ruhsal olarak eski halime geri dönmek istiyorum.sizinde yolunda gider her şey inşallah alırsınız yavrunuzu kucağıniza

Geçiyor geçiyor ilk kanama süreci sonrası beta da düşüyor vücut rahatlıyor o da psikolojiye yansıyor, ben atlatamam sanıyordum ilk günler ama hamdolsun hemen toparladım.
Aminn amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza

Canım sen kaç haftalık oldun? İkizlerde ne zaman karın belli olmaya başlıyo merak ettım bi de bi zorluk oluyo mu? 2 emb mu transfer ettırsem diye dusunuyorum bazıları riskli diyo ama ben ikiz istıyorum
Ben sizden artık güzel haber almak istiyorum. 12-13. Haftada başlıyo karın çıkmaya..

Benimde ilk iki gün gelmedi leke gibiydi,sonra regl gibi geldi..
Adetten çok yoğun olursa doktor metiler iç demişti çok yoğun değil diye içmedim..
Yoktur inşallah canım, kontrol ne zaman?
Benim ilk günden beri adet gibi, son 3 gündür de pıhtılı bir şekilde çok çok yoğun bugün gitmem gerekiyordu normalde ama randevu bulamadım yarın gideceğim

inşallah tertemiz olur da tüm herşeyi atarsın vucudundan..
bende 4tane kullandım ondan canım,ama bende çok sancı yapmadı, sanırım bunyeden kaynaklı
evet ya o yuzden yasaklanmış satışı..

Benim ilk günden beri adet gibi, son 3 gündür de pıhtılı bir şekilde çok çok yoğun bugün gitmem gerekiyordu normalde ama randevu bulamadım yarın gideceğim
Allah allahh,
bır gorun aynen cunku adetten fazla olur ıse dıye bana metıler dıye bı hap vermıstı doktor,
belkı sana da verırler

12 haftalıkken doktor belki oğlun olur diye çıtlatmıştı O gün ayrıntılı bir test verdik Ankara’ya gidiyor 2 gün sonra onun sonucunda net olarak geldi erkek olduğu
Ay vala bilmiyorum bende heyecanlıyım soylermi netlesmese bile tahmin eder mi acaba bugün kontrolüm vardı geldim doktoru bekliyorum Bana verirmi acaba ayrıntılı ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…