- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.521
Yok bende fitil olarak kullanıyorum hastanede yapıldğında ebe sırıngayla bir sıvıyla ıslatıp koyuyordu evet ama doktor onla ilgili birşey demediğinden evde ben direk koydum. Dün sonuncuyu koydum artık inşallah temizlemiştir konple kurtulalım şundanCanımın içi çok geçmiş olsun bana sorsalar bir migren derdim bu ilacın ne olduğunu görene kadar bi geliyor bi duruyor yalnız bir şey diyeyim drum ilaç çok sert olduğu için emilim sıkıntı oluyor dedi üzerine 1-2 damla limon damlat hemen yumuşuyor fitil olarak kullanıyorsan ileri itebildigin kadar ilerlet.valla içimin çekilmesi ve kramplar beni delirtti.sen yutuyor musun ilacı
Aynı dueumdayiz bende krekerle bastiriyorumAynen mide bulantısı geçmiş değil bendede ya tam karnım acikiyor yemek yiyorum ardından yediğimi cikariyorum ilginç aslında zorla fln da yemiyorum ama sonrasında içim almıyor, leblebi ye devam ardından bir tek o bastırıyor işte
GünaydınAynı dueumdayiz bende krekerle bastiriyorumÇok zor durum vala Allah yardımcımız olsun
Bana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunuYok bende fitil olarak kullanıyorum hastanede yapıldğında ebe sırıngayla bir sıvıyla ıslatıp koyuyordu evet ama doktor onla ilgili birşey demediğinden evde ben direk koydum. Dün sonuncuyu koydum artık inşallah temizlemiştir konple kurtulalım şundan
Şansıma randevu açıldı sabah 9’da gittim. İçeride kanama olmuş pıhtı birikmiş ve rahim ağzı dar olduğu için atamamış. Atmaya çalışıyormuş ondan bu şekilde pıhtılı geliyormuş. Onun dışında iyi görünüyor bir yapışıklık vs yok dedi. Cytotec verdi 4 tane dil altı olarak kullanacağım bugün. 2 tane birazdan alacağım kanama başlayıp atılırsa diğer ikisini almayacakmışımAllah allahh,
bır gorun aynen cunku adetten fazla olur ıse dıye bana metıler dıye bı hap vermıstı doktor,
belkı sana da verırler
Benımde ıkıncı randevuda oyle oldu kanama vardı karın ıcınde sonradan onlarda atıldı, ıyı barı cok sevındım canım ya,Şansıma randevu açıldı sabah 9’da gittim. İçeride kanama olmuş pıhtı birikmiş ve rahim ağzı dar olduğu için atamamış. Atmaya çalışıyormuş ondan bu şekilde pıhtılı geliyormuş. Onun dışında iyi görünüyor bir yapışıklık vs yok dedi. Cytotec verdi 4 tane dil altı olarak kullanacağım bugün. 2 tane birazdan alacağım kanama başlayıp atılırsa diğer ikisini almayacakmışım
Kanaman varmı canım. Parça parça geliyr benden kullandıkcaBana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunu
Ben de sevindim ama umarım bu iş bugün biter artık ve kafamdan tamamen atabilirimBenımde ıkıncı randevuda oyle oldu kanama vardı karın ıcınde sonradan onlarda atıldı, ıyı barı cok sevındım canım ya,
ınsallaaahh canımm,amiinnnnnBen de sevindim ama umarım bu iş bugün biter artık ve kafamdan tamamen atabilirimlütfen artık bu hepimiz için son olsun
Günaydın canım evet geldim hastanedeyim 9.30 beri ve hala bekliyorum doktoru içeri giremedim henuz doğuma gitti doktor bekliyoruz büyük ihtimal ogleni bulucak galibaGünaydınbugün doktor günündü sanki gittin mi naptın
Hayydi bize güzel haberlerr veeeerGünaydın canım evet geldim hastanedeyim 9.30 beri ve hala bekliyorum doktoru içeri giremedim henuz doğuma gitti doktor bekliyoruz büyük ihtimal ogleni bulucak galiba
Ay inşallah kuzumHayydi bize güzel haberlerr veeeerKübra tüp bebeği yapan doktoruna mı gidiyosun yoksa başka bir doktora mı? Ben kalp atışından sonra kendi dr uma gitmedim. bir kez devlet hastanesine gittim devlette süreci yönetebilir miyim acaba yoksa özel bir kadın doğumcu mu bulsam kendime kararsızım sen ne yaptın
Aaa neyse hayırlı güzel haberlerini bekliyorumGünaydın canım evet geldim hastanedeyim 9.30 beri ve hala bekliyorum doktoru içeri giremedim henuz doğuma gitti doktor bekliyoruz büyük ihtimal ogleni bulucak galiba
Amin insalalh birazdan doktora giricem canım çıkınca yazarım haber veririm inşallahAaa neyse hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
E nabizda veya hastanenin tahlil sonuç sisteminde değer yazmayıp sadece normal yazdığı halde pıhtılaşmasi çıkan çok kişi olmus ben buralardan öğrendim ve doktorumda kan sulandırıcı vermedi bu yüzden yazdım.Pıhtılaşma testi normal çıkmış neden kafana takıyorsun ki zaten tüp bebek tedavisinde transferden sonra kan sulandırıcı iğne veriliyor pıhtılaşma olmasın diyene çok şey için üzülüyorsunuz önemli olan yumurta emriyo kalitesi pıhtılaşma varsa bile bunun çözümü var kaldı ki normal çıkmış bende yaptırdım şükür çıkmadı zaten iğne kullanıyoruz tüp bebek de..
Evet transferden önce de erkek bebek görmüştüm rüyamda hep erkek bekledim sadece hiç tatlı yiyemedim hep ekşi yedim o bir düşündürmüştü ama demek bu doğru değilmişSevindimtebrikler cnm peki sen hiç hissetmişmiydin ya anneler hisseder diyorlar da
Kanama var ama ilaç kullandıktan 2-3 saat sonra başlıyor yoğun geliyor ve duruyor sonra. hemşire aktif devam edene kadar vajinal aktif başlayınca makattan devam edin dedi.hic parça gelmedi hep ya çamur ya koyu bordoKanaman varmı canım. Parça parça geliyr benden kullandıkca
kac tane var hapın daha?Kanama var ama ilaç kullandıktan 2-3 saat sonra başlıyor yoğun geliyor ve duruyor sonra. hemşire aktif devam edene kadar vajinal aktif başlayınca makattan devam edin dedi.hic parça gelmedi hep ya çamur ya koyu bordo
Aaaa ben daha erken diye dusunuyodumBen sizden artık güzel haber almak istiyorum. 12-13. Haftada başlıyo karın çıkmaya..
Ben hastane ortamında kullandığımda bana 2 saat arayla verdiler ilacı. Birde serum taktılar sanırım o serumda suni sancı tarzı birşeydi. O yüzden büyük çoğunluğu düşürdüm baya oarçalar gelmişti canım. Şimdi aralrı fazla olduğundan anca etki ediyordur bence seninde gelirdir. Eğer gelirse korkma ben çok endişe ettim ebe beklediğimiz istediğimiz birşey zaten bu dediKanama var ama ilaç kullandıktan 2-3 saat sonra başlıyor yoğun geliyor ve duruyor sonra. hemşire aktif devam edene kadar vajinal aktif başlayınca makattan devam edin dedi.hic parça gelmedi hep ya çamur ya koyu bordo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?