Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yok bende fitil olarak kullanıyorum hastanede yapıldğında ebe sırıngayla bir sıvıyla ıslatıp koyuyordu evet ama doktor onla ilgili birşey demediğinden evde ben direk koydum. Dün sonuncuyu koydum artık inşallah temizlemiştir konple kurtulalım şundan

Aynı dueumdayiz bende krekerle bastiriyorumÇok zor durum vala Allah yardımcımız olsun

Bana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunu

Allah allahh,
bır gorun aynen cunku adetten fazla olur ıse dıye bana metıler dıye bı hap vermıstı doktor,
belkı sana da verırler
Şansıma randevu açıldı sabah 9’da gittim. İçeride kanama olmuş pıhtı birikmiş ve rahim ağzı dar olduğu için atamamış. Atmaya çalışıyormuş ondan bu şekilde pıhtılı geliyormuş. Onun dışında iyi görünüyor bir yapışıklık vs yok dedi. Cytotec verdi 4 tane dil altı olarak kullanacağım bugün. 2 tane birazdan alacağım kanama başlayıp atılırsa diğer ikisini almayacakmışım

Benımde ıkıncı randevuda oyle oldu kanama vardı karın ıcınde sonradan onlarda atıldı, ıyı barı cok sevındım canım ya,

Bana da işte 8 tane verdiler günde 1 tane gece fitil şeklinde ilacı koyuyorum 3-4 saat sonra başlıyor yoğun oluyor sonra duruyor 3 tane bitti yazdım hemşireye bitene kadar mı kullanıcam bunu
Kanaman varmı canım. Parça parça geliyr benden kullandıkca

Günaydın canım evet geldim hastanedeyim 9.30 beri ve hala bekliyorum doktoru içeri giremedim henuz doğuma gitti doktor bekliyoruz büyük ihtimal ogleni bulucak galiba
Hayydi bize güzel haberlerr veeeerKübra tüp bebeği yapan doktoruna mı gidiyosun yoksa başka bir doktora mı? Ben kalp atışından sonra kendi dr uma gitmedim. bir kez devlet hastanesine gittim devlette süreci yönetebilir miyim acaba yoksa özel bir kadın doğumcu mu bulsam kendime kararsızım sen ne yaptın

Ay inşallah kuzum bende çok heyecanlıyım beklemek çok zor oluyor Yok kendi doktorum Kıbrıs'ta orayla artık ilişkim bitti buradaki doktoruma geliyorum bu 3 gelişim çok iyi doktorum çok memnunum ben devlete hiç gitmedim ben beğenmiyorum makinelerini de çok eski ve ilgilenmiyolar fazla özele geliyorum canım ama kendine bul çok iyi bir doktor onunla devam et doktor önemli

E nabizda veya hastanenin tahlil sonuç sisteminde değer yazmayıp sadece normal yazdığı halde pıhtılaşmasi çıkan çok kişi olmus ben buralardan öğrendim ve doktorumda kan sulandırıcı vermedi bu yüzden yazdım.

Kanaman varmı canım. Parça parça geliyr benden kullandıkca
Kanama var ama ilaç kullandıktan 2-3 saat sonra başlıyor yoğun geliyor ve duruyor sonra. hemşire aktif devam edene kadar vajinal aktif başlayınca makattan devam edin dedi.hic parça gelmedi hep ya çamur ya koyu bordo

Kanama var ama ilaç kullandıktan 2-3 saat sonra başlıyor yoğun geliyor ve duruyor sonra. hemşire aktif devam edene kadar vajinal aktif başlayınca makattan devam edin dedi.hic parça gelmedi hep ya çamur ya koyu bordo
kac tane var hapın daha?
benım mınık mınık parcalar geldı ama cok parca düşürmedım 4 tane kullanmıştım ..
bırde ben agızdan almıştım belkı vajınal daha yogun kanama getırıyor olabılır

Ben hastane ortamında kullandığımda bana 2 saat arayla verdiler ilacı. Birde serum taktılar sanırım o serumda suni sancı tarzı birşeydi. O yüzden büyük çoğunluğu düşürdüm baya oarçalar gelmişti canım. Şimdi aralrı fazla olduğundan anca etki ediyordur bence seninde gelirdir. Eğer gelirse korkma ben çok endişe ettim ebe beklediğimiz istediğimiz birşey zaten bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…