- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.541
Kuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümAaa neyse hayırlı güzel haberlerini bekliyorum
Başka doktora git sakın tek doktorla kalma 2-3 doktora daha git devletin perinatoloji bölümüne git özelde başka birine git. Dur bakalım Allahtan ümit kesilmezKuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
Çok üzüldüm.. ne zamandır kontrolü senle birlikte bizde bekliyoduk.. tanıdığımada down sedromlu bebeği denildi aminozentez yapıldı şuan 6 yaşinda gayet sağlıklı .. tek doktorla kalma mümkünse özel daha devlet bir kaç doktora daha git.Kuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
Nasıl direkt down sendrom diyebilir anlamış değilim..Kuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
Gittim canım bugün 3 doktora gittim 3 ayni şeyi söyledi perinatolojiye gittim en son genetek test yapicak Perşembe yada cuma günü kulakları ve burnu gözükmüyor dedi 5 üzerinde olduğu icin ense kalınlığı mutlaka bir hastalığı olucak ama dedi dön sendormlu dedi doktor çok üzüldümBaşka doktora git sakın tek doktorla kalma 2-3 doktora daha git devletin perinatoloji bölümüne git özelde başka birine git. Dur bakalım Allahtan ümit kesilmez
Doktorum zaten özel kuzum o fark etti farklılığı 3 doktora daha gittik 3 ayni şeyi söyledi genetik test istedi Perşembe yada cuma yaptiricam testi burun ve kulakları yok gözükmüyor diğeri sağlıklı çok şükürÇok üzüldüm.. ne zamandır kontrolü senle birlikte bizde bekliyoduk.. tanıdığımada down sedromlu bebeği denildi aminozentez yapıldı şuan 6 yaşinda gayet sağlıklı .. tek doktorla kalma mümkünse özel daha devlet bir kaç doktora daha git.
Yok canım saydıklarınin hiç birini veremedi doktor baya inceledi biri sağlıklı diğeri hiç gelişmemiş gözükmüyor kulak ve burun yok 2li 3 falan test için kan vermedim istemedi bundan emin olmak için başka doktora yönlendirdi gittik 3 doktora da 3 ayni şeyi dedi .Ense kalınlığı 5 üzerinde 6 yakın o yüzden de genetik test istedi bu hafta içi yaptiricaz bu şekilde olunca doktor eminde olmak istedi çünkü başka test yaptırmadiNasıl direkt down sendrom diyebilir anlamış değilim..
sen 2 li test için kan vermiş miydin onun sonucu ne çıkmış.. nipty diye bir test vardı o daha net bilgi veriyormuş sanırım onla ilgili bir şey söyledi mi doktor onu mu yaptırsan acaba..
kesinlikle başka doktora da gitmelisin bence
Canım çok ama çok üzüldümYok canım saydıklarınin hiç birini veremedi doktor baya inceledi biri sağlıklı diğeri hiç gelişmemiş gözükmüyor kulak ve burun yok 2li 3 falan test için kan vermedim istemedi bundan emin olmak için başka doktora yönlendirdi gittik 3 doktora da 3 ayni şeyi dedi .Ense kalınlığı 5 üzerinde 6 yakın o yüzden de genetik test istedi bu hafta içi yaptiricaz bu şekilde olunca doktor eminde olmak istedi çünkü başka test yaptırmadi
Bende çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum vala çok kötüyüm hala inanamıyorum inşallah testte güzel sonuç olur testte iyi çıksa bile ultrasonda yine aynı şekilde olursa nasıl olucak onu da düşünemiyorum ama aldırmak istemiyorum kalp atışları varCanım çok ama çok üzüldümİnşallah bir yanlışlık olmuştur bu yapacakları testte güzel gelir sonuçların Allah'ım yardım etsin sana inşallah sanıldığı gibi değildir kuzum
canım ya ınsallah bır yanlıs anlaşılma vardır.Kuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
Ah kuzum ya Rabbim mucizesini yaşatsın sana inşallahBende çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum vala çok kötüyüm hala inanamıyorum inşallah testte güzel sonuç olur testte iyi çıksa bile ultrasonda yine aynı şekilde olursa nasıl olucak onu da düşünemiyorum ama aldırmak istemiyorum kalp atışları var
Ben ayrıntılı bir test yaptırdım çocukta olabilecek 70 farklı hastalık tespiti yapıyor Ankara’ya gönderiliyor 6500 TL ye yapılıyor ikili testte yanılmıyorsam 2-3 hastalık tespiti için bakıyor o 700 TL idi panik yapma cnm istersen müsaitsen imkan olarak o testi yaptırmanı öneririm orda daha net belli olur.bazen bebek iri oluyormuş orda da ense kalınlığı görülüyormuş ama bebek sağlıklı oluyor yani o yüzden hemen panik yapma arkadaşlarında dediği gibi bir de başka bir doktora görün ama şu var diyelim sonuç doktorunun dediği gibi çıktı burda karar senin ben herşeyin üzerinden gelirim biri de böyle olabilir dersen sakince serüvenine devam et dualarım seninle rabbim Şafi ismi ile muamele etsin inşallahKuzum hastaneden yeni geldim çok üzgünümçok ağladım iyi bişey demedi doktor genetik test verdi Perşembe günü down sedromlu dedi diğeri iyi dedi bir tanesini aldırmam lazim kararı sana bırakıyorum dedi ense kalınlığı 5.uzerinde olduğu için çok sıkıntılı dedi napicam ben aldırmak istemiyorum
İnşallah yanılmışlardır inşallah çok üzüldüm bende dualarım seninleGittim canım bugün 3 doktora gittim 3 ayni şeyi söyledi perinatolojiye gittim en son genetek test yapicak Perşembe yada cuma günü kulakları ve burnu gözükmüyor dedi 5 üzerinde olduğu icin ense kalınlığı mutlaka bir hastalığı olucak ama dedi dön sendormlu dedi doktor çok üzüldümne dicegimi Bilmiyorum
İnşallah test sonucu sağlıklı gelir ve en önemlisi ultrasonda gelişimi ilerler.. sadece ense kalınlığı değil o zaman uzuvların gelişimde de sıkıntı var. Sakin kalmaya çalış dua et bol bol canım benim inşallah yanlış anlaşılmadır sağlıkla ilerlerYok canım saydıklarınin hiç birini veremedi doktor baya inceledi biri sağlıklı diğeri hiç gelişmemiş gözükmüyor kulak ve burun yok 2li 3 falan test için kan vermedim istemedi bundan emin olmak için başka doktora yönlendirdi gittik 3 doktora da 3 ayni şeyi dedi .Ense kalınlığı 5 üzerinde 6 yakın o yüzden de genetik test istedi bu hafta içi yaptiricaz bu şekilde olunca doktor eminde olmak istedi çünkü başka test yaptırmadi
İnsalalh bende öyle umuyorum haftaya tekrar kontrole gidicem umarım geç gelişiyordur.Detayli ultrasona girmedim sanırım normal baktı doktor ultrasondan kontrole genetik test verdiler onu bekliyorum.insalalh bir sorun yokturcanım ya ınsallah bır yanlıs anlaşılma vardır.
ne dıyecegımı bılemıyorum Allahım yardımcın olsun..
benım kardesıme de ulturason goruntusunde kızı ıcın trızomı18 demıslerdı çok sukur detaylı ulturasonda bır sorun cıkmadı cok saglıklı dogdu..
ınsallah senınkıde yanılmadır..
Evet kuzum aynısını dedi doktor uzuvlarda da var dedi sadece ense kalınlığı değil yani o yüzden çok kötü oldum ediyorum bol bol canım çok üzgünüm çokİnşallah test sonucu sağlıklı gelir ve en önemlisi ultrasonda gelişimi ilerler.. sadece ense kalınlığı değil o zaman uzuvların gelişimde de sıkıntı var. Sakin kalmaya çalış dua et bol bol canım benim inşallah yanlış anlaşılmadır sağlıkla ilerler
ınsallah canımmm bolca dua et, Rabbım en hayırlsıını sağlıkla versın,İnsalalh bende öyle umuyorum haftaya tekrar kontrole gidicem umarım geç gelişiyordur.Detayli ultrasona girmedim sanırım normal baktı doktor ultrasondan kontrole genetik test verdiler onu bekliyorum.insalalh bir sorun yoktur
İnşallah yanılmışlardır inşallah çok üzüldüm bende dualarım seninle
Yok öyle bakmadı normal baktı amin inşallahınsallah canımmm bolca dua et, Rabbım en hayırlsıını sağlıkla versın,
normal bakmıstır, cunku detaylı ulturasonda tek tek parmak sayıları,kalp ,karacıger ölçümü vs yapıyorlar cok uzun suruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?